Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Mondjuk nekem C7-em van, nem is szívesen kérdeztem ebben a "topik"-ban, és mivel használható infót alig, viszont öntömjénező fröcsögést és basszusozást annál többet kaptam válaszul, gondoltam megkérdezem inkább a nokia supportot.
De a telefonnal eddig elégedett vagyok és természetesen az itt lubickoló törzsközönség színvonala nem tántorít el a használatától. Mondjuk jól elvagytok egymással.
De, hogy téged idézzelek:[ Módosította: philoxenia ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Anulu79
addikt
Azt még mindig nem tudja senki, hogy a készülék miért menti el az elküldött SMS-eket amikor ki van kapcsolva a mentés?
-
Just486
senior tag
Rombolás alapján adja a pontokat. Nem feltétlenül kell madarad maradjon ahhoz, hogy 3 csillagot kapj, sőt, van olyan, ahol szükséges az összes felhasználása. Minden pályán - nyilvánvalóan - van egy kalkulált elérhető maximum pontszám, és annak kell minél jobban a közelébe jutni. Többet nem tudok a pontrendszerről. Youtubeon fenntvan az összes pálya 3* -ra teljesítése, ha nagyon megszállott lennél : ) Illetve kereshetsz arany tojásokat is. Ha meg végleg kifújt akkor blockGO. Sajnos nincsen s^3 -ra optimalizálva, de jópofa kis játék.
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
Abszolút lájkolható, erre gondoltam. Ez elégég siralmas. Persze a kérdőjeled alapján gondolom számodra nem az.
Anulu: Kapcsold be a funkciót aztán kapcsold ki megint és nézzed meg úgy. Amúgy ez szerintem csak szöveges üzenetekre vonatkozik, amit BT -n kapsz filet, szerintem kötelezően elmenti.That unconquered country we call the future.
-
Assdak
őstag
Ne haragudj, nem akartalak letámadni. Csak az ilyen "ezegy nagy határ szar" "+1 yuppi" hozzászólásokra pont illik a fentebb leírt mondatom.
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat nem szoktam különösebben öntömjénezni, basszusozni meg pláne nem.
Tegnap normálisan megkérdeztem a srácot, vannak e ész érvei, nem voltak, lehet ma ingerültebb is vagyok ezért tűröm nehezebben a buta, rosszindulatú megjegyzéseket. -
Dot
őstag
válasz Just486 #5206 üzenetére
Majd keresgélek köszi.
Szerintem a telefon választja a felhasználóját. Nekem 2005-2006óta symbiános nokiám van. 3650, 3650, 6630, n73, n82, n8
Nekem nem okozott gondot ki-be kapcsolgatni a wifit, mindent elsőre megtaláltam. Tudtam hol kell keresni. Illetve amit nem találtam az az érintőkijelző miatt volt, illetve WM5 alapján kerestem /fektetett módban hogyan kell ékezetet írni/. Az utóbbi kis fejtöréssel is meglehetett volna. Elsősorban azok mondanak jót a telefonról akik rutinosabbak a symbián logikájában. Vagy akik gyorsan hozzászoknak![ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Töröltem pár hozzászólást, a továbbiakban mind a felesleges offot, mind a leírva vállalhatatlan /számunkra legalábbis.../ szavakat mellőzzétek!
-
Ufff
senior tag
válasz philoxenia #5229 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne Joey20 hozzászólásait törölni. Mert gondolom a szabályok mindenkire vonatkoznak...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem személyre szól az ilyesmi....
Nem használom sem a l...kolás szót, sem a már törölt egymás... ..kodjátok kifejezést, de az értelmes, vagy inkább a kevésbé értelmetlen hozzászólásoknak pro és kontra maradnia kell a topikban, mert majdnem az egész törölhető lenne másként....
Igazából helye annak kellene, hogy legyen helye, hogyaszondja: " XY problémám van a telefonnal" " YZ a megoldás " oszt pont....
Esetleg, mivel egy teszt topikja, bár már nem túl frissé, annyi még, hogy "Egyetértek a tesztelővel ebben és ebben, abban és abban meg nem...."
Lehetőleg érvekkel és nem hozsannával és fikázással, hogy trendi is legyek..... -
Assdak
őstag
válasz philoxenia #5232 üzenetére
Ebben egyetértünk, mint ahogy szerintem abban is egyetérthetünk, hogy a folyamatos félretájékoztatásnak sincs sok helye.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A legnagyobb baj, az, hogy a konkrét tény/teszt(saját) annyira kevés már a topikban, hogy információszerzés céljából jószerével olvashatatlan....
A ZTE Blade topikjában is sok a felesleg, de ott napi szinten megjelenik minden újdonság is....
Jobb lenne egy általános Symbian^3 topik, ahol a rendszer lenne tárgyalva, itt összekeverednek még a releváns infók is a készülék/rendszer vonatkozásában.... -
jacis
nagyúr
válasz philoxenia #5234 üzenetére
Tényleg jó lenne egy Symbian^3 topik.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egy komoly első hozzászólást kellene megírni valakinek, aztán beírjuk a címbe, hogy "Olvasd el az első hsz.-t! " és a felesleget rögtön töröljük mindig a topikból, hogy használható maradjon.....
Több hozzáértő ember is szerkeszthet egyet, együtt, azután még a felmerülő lényegi információk mindig belekerülnek a topikból. -
Anulu79
addikt
Milyen memóriakártyát ajánlotok a készülékhez? A max. keret rá 10,000 Ft lenne. Méret, márka és típus érdekelne, hogy SD vagy SDHC a jobb árban.
-
sompetike
aktív tag
ird meg,s nekem fuggetlen n8van,es win7op rendszer aztán majd kiegészitlek...
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Anulu79
addikt
Én is kíváncsi lennék egy átfogó írásra.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Anulu79 #5241 üzenetére
Én sandisk et vettem bele, class 2 est, 16 gigás, ilyet oem be akárhol kapsz 10 ezer körül. Szerintem nincs értelme class 4 est venni mert ahogy észrevettem 3MB/s körül másol a belső memóriáról is, szóval nem lesz gyorsabb, de cáfolja meg valaki ha tudja bizonyítani.
Egyébként megjött hétfőn a teló a nokiától, azt mondta a témobilos a telefonba hogy fődarab csere megtörtént (de azt nem tudta megmondani hogy az egész telefont kicserélték vagy alaplapot, vagy mi történt...), de majd csak holnap jutok haza, akkor tudom csak kézhez kapni a készüléket, kíváncsi leszek, remélem többször nem omlik össze...
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz ---Lasali--- #5244 üzenetére
16-osat néztem kb. 2 hónapja akkor olyan 16-körülre mondták a boltban. Az az oem merre van? 10-ért megérné ha tényleg lenne.
Just486 - a 8-as 2 nónapja volt 8,000 jó magyar forint a MM-ban.
Ezért érdeklődöm, hogy ment-e lejjebb az áruk mert nem akarok utazgatni feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz philoxenia #5247 üzenetére
Ez a Maxell marha jó árban van és ha jól értem akkor van rá 1 év garancia. Vásároltál már innen?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Anulu79 #5248 üzenetére
Nem, csak a Google hozta. Elvileg egy szlovákiai cég, ha jól látom...
De hasonló árban találhatsz nyilván sok helyen, legfeljebb kicsit drágább. Kingstonok.MicroSD-k. Most, hogy nézem, két 8GB-s esetleg jobb vétel is lehet....
[ Szerkesztve ]
-
nagysuhi
tag
Észrevettem, hogy a kijelző bal alsó sarka kb fél cm2 -es területen lilás-rózsaszínes elszíneződésben szenved. Ezt szerintetek cserélik garanciában vagy nem érdemes megbontatni ezért a gépet? Vagy kivárom a két éves garancia lejártát és előtte vigyem majd be cseréltetni?
[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest