Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11401) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Sziasztok!

melyik netrádiós progit ajánljátok?

(#11402) Kasya válasza AndrewTdi (#11401) üzenetére


Kasya
nagyúr

(#11403) AndrewTdi válasza Kasya (#11402) üzenetére


AndrewTdi
addikt

köszi

(#11404) Sn00PiG válasza AndrewTdi (#11401) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

RadioSymba is kellemes progi, ráadásul Qt alapú, villámgyors:)

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#11405) Kvazár válasza gyurmau (#11394) üzenetére


Kvazár
őstag

Ez Bt-s, ennek nincs adó-vevője.
Ellenben hitelesítő kódot kér, csak az meg ennek az egérnek nincs. A leírása ki is tér erre, hogy ennek nincs. Tehát bármit írsz be neki az rossz, és azt nem tudom hogyan lehetne rávenni a telefont, hogy ne kérje, mert így nem tudom a telefonnal összelőni az egeret.

Eladó cuccaim: -

(#11406) jaimee


jaimee
tag

Sziasztok!

Nekem egy kérdésem lenne, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mostanáig androidom volt, és nem tudom, hogy ez alap dolog-e, de az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat a telefon memóriájára, vagy az SD kártyára menti-e? Tehát van-e APP2SD? :D

Előre is köszönöm :-)

Szerk: Még 1 dolog, hogy android 2.3-ba a bluetooth-os perifériás eszközöket is képes kezelni... Symbian ^3-ban? :D

[ Szerkesztve ]

2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.

(#11407) Kasya válasza jaimee (#11406) üzenetére


Kasya
nagyúr

Amennyiben OVI-ból telepítesz akkor oda, ahova beállítod...telefon- (C), belső- (D), külső memória (SD). Manuális telepítés esetében felkínálja a lehetőséget. Kivéve, ha csak C-re lehet (ami igen csak ritka).

BT periféria alatt pontosan mit értesz? Egér, billentyűzet esetén válogatós, PC és BT füles gond nélkül (vagy nem). Ezekről korábbi hsz-ekben volt szó...

[ Szerkesztve ]

(#11408) jaimee válasza Kasya (#11407) üzenetére


jaimee
tag

Ooooh köszönöm :D BT-s perifériából az egérre, meg a billentyűzetre gondoltam, de azok közül asszem csak olyat lehet, aminek van kódja párosításnál nem? És egyszerre megy egér, meg billentyűzet??? :/ Meg még egy kérdés, melyik meghajtó a 16GB-os a C vagy a D?

2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.

(#11409) Karma válasza jaimee (#11408) üzenetére


Karma
félisten

A 16 gigás tárhely az E: meghajtó. (Kasya is erre gondolt, a D: meghajtó a RAM drive, és csak a rendszer használja ideiglenes fájlokra.)

“All nothings are not equal.”

(#11410) Kasya válasza jaimee (#11408) üzenetére


Kasya
nagyúr

Ezt nem tudtam tesztelni, de valószínűleg lehet egyszerre több kapcsolat, mivel támogatja. Az usb-s periféria megoldás viszont fenomenális :K csak az aksi merül le pár óra alatt. Valamint hiába fogod a PC élményt felfedezni rajta, hamar rájön az ember, hogy a lehetőségek egy 486-os szintjén vannak :)

[ Szerkesztve ]

(#11411) Kvazár válasza jaimee (#11408) üzenetére


Kvazár
őstag

Igen, egeret, billt képes egyszerre kezelni.
Az, hogy van-e kódja nem feltétlen létszükséges, mert a Nokia BH-503-as Bt-s fülesemnek sincs kódja, mégis tökéletesen működik.

Eladó cuccaim: -

(#11412) jaimee válasza Kvazár (#11411) üzenetére


jaimee
tag

Köszönöm szépen a segítséget :D

2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.

(#11413) Kvazár válasza jaimee (#11412) üzenetére


Kvazár
őstag

Még egy kis bizonyíték: [link], [link]

Eladó cuccaim: -

(#11414) gyurmau válasza Kvazár (#11405) üzenetére


gyurmau
tag

Bocs! Megesküdtem volna, hogy rádiós egérre gondolsz. Így viszont nincs ötletem, de rémlik valahonnan valami négy darab nulla.

(#11415) zzola


zzola
félisten

üdv!
C7-est használok, de nagyon szemezek az N8-cal. Nagyon kellene az autofocus...
Röviden valaki össze tudná foglalni, mik a készülék hátrányai, negatívumai?
Kösz...

(#11416) peugeotmate válasza zzola (#11415) üzenetére


peugeotmate
őstag

Röviden (többire kulcsszavakkal keress rá a fórumban):

Hátrány (hardveres szempontból az én szemszögemből): nehéz kifogni tökéletes (nem lilásodó) kijelzőt, külső hangszóró rossz helyen van elhelyezve (pl. ha háttal lefelé rakod az ágyra a telót, alig hallod), könnyen karcolódó alsó és felső fényes műanyag (esetenként repedő HDMI fedél), (S^3 frissítések kicsit lassan érkeznek, de ez nem N8 sajátosság. Illetve a C7-ből kifolyólag a szoftver előnyeit és hátrányait biztos kiismerted már.)

No és akkor az előnyei (bár nem kérdezted :D ): kompakt fényképezőt kiváltó (jelenlegi legjobb mobil) kamera (képet és HD felbontású videót egyaránt remek minőségben rögzít), masszív és strapabíró fémház, HDMI kimenet, USB-OTG kábelen keresztül is reccenés nélkül hajt meg akár külső tápos vinyót (mondjuk ez a C7-re is igaz, csak itt széria a kábel hozzá), relatíve jó üzemidő (a navigálás viszont eléggé meríti), de az e52-es szintjét nem hozza (emlékeim szerint Neked is volt :) és elég sokat is szívtál vele anno)
Illetve most nyaraláskor kvázi mindent el tudtam intézni rajta (mindezt fagyás és lassulás nélkül): készítettem vele rengeteg képet és némi videót, zenét hallgathattam rajta, böngésztem és csekkolhattam a mailjeimet, navigáltam rajta, szótárat használtam, filmet néztem. Mindenben derekasan helytállt!

meg

(#11417) Just486


Just486
senior tag

Valakinek a BZS féle pr 2.0 -val nincsen olyan problémája, hogy a gyári zenelejátszó nem olvassa be a zenéket? ( 846 fájlról beszélünk, 6,9gb méretben, a memóriakártyán)

[ Szerkesztve ]

That unconquered country we call the future.

(#11418) TaylorPro


TaylorPro
addikt

Levelem a Nokiának:

"Tisztelt Nokia!

Most jelenleg azt játszuk hogy ki a hülye, én vagy a Nokia szerviz? Ma mentem a debreceni Nokiába a készülékért. A kijelző lilulás továbbra is fenn áll. A jegyzőkönyvet be szkeneltem, csatoltam. Az áll benne hogy nem található hiba. Hm, nagyon erősen vissza kell most fognom magam hogy ne írjak olyan levelet ami nem tűr nyomdafestéket! Én páros lábbal rúgnám ki azt a szervizest aki a hiba nem található eredményt hozta. Kik dolgoznak ott? Színvakok, netalán pékek? De komolyan. Még a szervizpont előtt felhívtam a Nokia ügyfélszolgálatot. Már kétszer hívtam a kijelző problémával őket. Mind a kétszer elmondták hogy ismerik a hibát és azonnal cserélik. Most amikor beszéltem az úri emberrel, konkrétan B. A-val, ő mondta hogy hivatkozzak rá mert teljes kivizsgálást kért és küldjem vissza a készüléket. Nem is érti hogy történhetett ez! Így is tettem. Értelmes csere készüléket nem tudtak adni, mondtam inkább ne is mutassák meg mit adnának! Továbbra is a több mint 10 éves Ericcson T65-öt kell használnom! És újabb egy, netalán két hetet várhatok! Továbbá, a telefont úgy adtam le hogy a kijelzőn volt egy 3000Ft-os Brando kijelzővédő fólia, amit levettek és nem kaptam vissza! Miért vették le??? Miért nem adták vissza??? A hátlapon az Nseries feliratnál megkarcolták a fém hátlapot és kilátszik a fém! Miért nem vigyáznak a másik ember értékére? 110000Ft-os készülékkel játszadoznak! A hibás telefon miatt már háromszor buszoztam be Hajdúböszörményből Debrecenbe, és most még a munkából is egy órával hamarabb el kellett mennem hogy hatig oda érjek. Jelenleg 6000Ft károm van önök miatt, plusz a megkarcolt készülék hátlap! A másik dolog, a garancia levélen az szerepelt hogy Nokia Komárom, én úgy tudom a központi szervizük Szombathelyen van. Miért nem oda került bevizsgálásra?

Ott folytatnám hogy elegem van az N8-ból mert hatalmasat csalódtam a kijelző miatt, és a szerviz miatt hogy hülyének néznek! Nem kívánom átvenni a készüléket, és a dobozt is leadom a szervizpontban bontatlan tartozékokkal. Vagy visszafizetik a pénzemet, vagy kicserélik a modellt egy Nokia X7-re. Remélem elgondolkodnak, és végre pont kerül a dologra mert jelenleg ott tartok hogy többet nem veszek Nokia készüléket! Várom a válaszukat.

Üdv, Én"

Pixel 8 Hazel

(#11419) zzola válasza peugeotmate (#11416) üzenetére


zzola
félisten

"E52", jól emlékszel! Köszönöm az infót!

(#11420) Ufff válasza TaylorPro (#11418) üzenetére


Ufff
senior tag

Magasról szarni fognak rá. Egyrészt a szervizbe küldés előtt leszedjük szépen a fóliát, mert ott tuti leszedik róla. A központi szervizbe küldés előtt Székesfehérváron mindenhova tesznek védőfóliát, ez alap. Aztán az is alap, hogy ott előtted veszik le a fóliát, mikor visszaérkezik a telefon. Persze nem árt a szervizessel átnézetni, mielőtt felküldöd, hogy valóban karcmentes volt-e a készülék, és ezt a tényt felvezetni a munkalapra. Ha meg átveszed, megnézed, van-e sérülés. Ha van, addig nem veszed át, míg ki nem javítják. Ha átveszed, utána sajnos hiába hisztizel, hogy meg lett karcolva, semmi sem tudsz bizonyítani. Természetesen megértelek, nem erről van szó, csak rávilágítok alap dolgokra.

Mellesleg az én kijelzőm nagyon minimálisan lila, de már én is vittem vissza N8-at, hogy lila.
Ember mondja, hogy szerinte nem lila. Én meg, hogy akkor húzzon el optikushoz, és hívja fel a főnökét, hogy ugorjon már ide, és skubizza meg, milyen színt is látunk.
Erre közli, hogy mindegyik ilyen. Mutatom az enyémet. Nézi. Szerinte ugyanolyan. Mondtam, hogy amennyiben nem cseréli ki a baszakodás helyett (3 napon belül voltam), innen megyek a fogyasztóvédelemhez, és az ő állásfoglalásukkal jövök vissza. És bejegyzést készítek abba a szép panaszkönyvükbe is, ha már itt van előttem. Mondtam azt is, hogy nem lennék büszke arra, hogy szervizes létemre ennyire nem vagyok képben a készülékek hibáival. Aztán innen eléggé szemtelenkedősre váltott emberünk, innen meg megkapta a magáét. Jó hangosan elkezdtem, hogy: egyelőre én vagyok az ügyfél és lenne szíves kulturált hangnemben beszélgetni vele, hisz nem a seggéből rángatott elő. Előjött még két kolléga hátulról (amúgy T-s szerviz volt), és azonnal hoztak egy másikat. Kértem, hogy bontsák ki, és megnézem az jó-e. Az jó volt. És a faszi szeme is megjavult, már látta a különbséget. :D

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#11421) Misály válasza Ufff (#11420) üzenetére


Misály
addikt

Hehe, igy kell ezt csinalni:)

Tegnap en is elvittem asszony C7-eset, a pultos nem tudta mirol van szo. ( Vaci uti Care, a dagadek volt a hulye. ) Majd hirtelen megvilagosodott, amikor megnyitottam neki a szurkearnyalat tesztet es melle raktam az N8-at.

(#11422) bringasisti válasza TaylorPro (#11418) üzenetére


bringasisti
őstag

Beszéltél a B. A kollégával. Én megbeszéltem vele, hogy az alaplap csere után nem működő navigációt megnézik. Megbeszélés szerint visszavittem gariba, két hét után hibát nem találtak felkiáltással kaptam vissza a készüléket. Az említett úr mikor felvetettem, hogy adjanak már végre egy új készüléket azt mondta, hogy csak kétszer volt a központi szervizben a cucc. Csak kétszer egy prémium kategóriás N 8 ????????????? :C :W

BENEFON DELTA--------N8

(#11423) bringasisti válasza bringasisti (#11422) üzenetére


bringasisti
őstag

Egyébként betelt a F@...szóval az is, meg a garijegy is

BENEFON DELTA--------N8

(#11424) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

(#11425) Sn00PiG


Sn00PiG
aktív tag

Egy nagyon fontos és szerintem érdekes kérdésem lenne:

Nem tudtok valami olyan app-ot, amivel a feltelepített programok nethozzáférését lehet módosítani?
Gondolok itt pl. arra, hogy a Dungeon Hunter 2 állandóan netre megy ha elindítom, pedig a futásához nem szükséges. És van még ilyen progi, leginkább játékok és a free appok, amikbe banner reklámokat tesznek. Ha le tudnám tiltani a netet annál az appnál, akkor nem töltögetne bannereket meg ilyeneket.

Nekem az is fura, hogy ezt az alkalmazáskezelőben nem lehet megtenni, és eddig akárhogy túrtam a netet nem is találtam erre eszközt.

Ti tudtok valamit esetleg?

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#11426) Assdak válasza Ufff (#11420) üzenetére


Assdak
őstag

Fehérvári vagy?

(#11427) Kasya válasza Sn00PiG (#11425) üzenetére


Kasya
nagyúr

2 lehetőséged van:

-vagy beállítod a kapcsolatoknál, hogy mindig kérdezzen rá

-vagy a beállítások, alkalmazások, telepített alkalmazásokon belül kikeresed a programot, hosszan rányomsz...itt vagy felkínálja a hálozati lehetőségeket, vagy nem. Programfüggő.

(#11428) Sn00PiG válasza Kasya (#11427) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

Ez a gond, hogy kb. csak azokhoz kínálja fel, ahol tényleg kell a net, az ilyen banneres hülyeségeknél meg nem. Ezért kérdeztem, hátha tudtok valami 3rd party programról vagy egyéb megoldásról, amivel bármelyik proginak megszabhatom ezt.

Egyébként a mindig kérdezzen rá nem rossz ötlet, csak utálom, hogy mindig kérdezősködik:P

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#11429) Ufff válasza Assdak (#11426) üzenetére


Ufff
senior tag

Várpalota. De ezt már mondtam... :P

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#11430) Kasya válasza Sn00PiG (#11428) üzenetére


Kasya
nagyúr

Sajnos 3rd party lehetőség nincs. A mindig kérdezzen rá pedig ha jól emlékszem csak a programoknál esedékes, tehát különösebben nem zavaró. Ilyenkor pedig rögtön indításkor rászokott kérdezni és különösebb mozdulattal sem jár leOKézni :) Én mindig így használtam...
Ha jól emlékszem, csak egy hal akváriumos játék volt játékok közül ami nem indult el net nélkül ha elutasítottam, mert flash alapú volt.

(#11431) Sn00PiG válasza Kasya (#11430) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

Megpróbáltam a WLAN kézire állítását meg a 3G mindig kérdezzen rá lehetőséget, de sajna ez sem megoldás, mivel az ismert WLAN-okra így is automatikusan felcsatlakozik, ha kell.
Mondjuk így legalább a 3G használatot megúszom, de itt nem is az adatforgalomról van szó.

Itt van pl. a LightSaber progi (tudom, hogy hülyeség, de példának jó). Ugye ebben is bannermegjelenés van, ami csak azért gáz, mivel egy lézerkard hangját utánozza folyamatosan, ami a bannerek betöltésénél és váltásánál megakad. Úgy gondolom, hogy ha egyáltalán nem tudná betölteni azt a nyomoroncot, akkor nem akadna meg, és élvezhető is lenne.
Nem tudom, hogy értitek-e, hogy miről beszélek. A lényeg, hogy vajon ezt meg lehet oldani 3rd party programmal? Mármint kivitelezhető? Mert ha igen, akkor ráfekszek kicsit a Qt SDK-ra, és lehet megoldom magam, ha már a Nokia vagy más, külső programkészítő nem tette eddig meg...

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#11432) Kasya válasza Sn00PiG (#11431) üzenetére


Kasya
nagyúr

Értem a problémát, de ha le is tiltod az adatforgalmat, attól még a "felugró ablak" befog jönni szerintem, csak üresen. Próbáld ki...
A wifi problémád bár sokan írták már régebben is, mai napig nem értem... Esetleg próbáld meg widgeten belül kikapcsolni. Elvileg nincs az az Isten, hogy felmásszon netre, ha be sincs kapcsolva.

(#11433) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Az itt lévő 1.2-es hackelt UDA jó N8-ra is, ugye?

vagy tudna valaki adni egy hackelt UDA-t N8-ra? (PR 1.2)

[ Szerkesztve ]

(#11434) Kasya válasza AndrewTdi (#11433) üzenetére


Kasya
nagyúr

Nokiaprogramokon kérj, BZS-nek biztosan megvan az eddigi összes...

(#11435) TaylorPro válasza AndrewTdi (#11433) üzenetére


TaylorPro
addikt

N8-cra ott van külön: [link]

Pixel 8 Hazel

(#11436) TaylorPro válasza Ufff (#11420) üzenetére


TaylorPro
addikt

Na nem éppen. Ha most sem lesz jó új telót kapok. A hátlapot meg lefosom mert 4 rugó rá egy gyári. Az USB már úgy is kikarmolta. Amúgy meg cserélem X7-re mert elegem van ebből a multimédiás májfoltos fos kijelzős "csúcs" telefonból!

Pixel 8 Hazel

(#11437) zzola


zzola
félisten

Nextelnél 85k alatt elérhető a Nokia N8 Orange, 2 év Nokia garanciával. PPP kiszállítással.
Érdemes "rámenni"?

(#11438) TaylorPro válasza zzola (#11437) üzenetére


TaylorPro
addikt

Érdemes, én is ott vettem. Készülj a hibás kijelzőre.

Pixel 8 Hazel

(#11439) zzola válasza TaylorPro (#11438) üzenetére


zzola
félisten

Nemár! Mondjuk billentyűzár feloldásakor C7 is lilán "pompázik", de üzem közben nem látható!
Gyakorlatilag mindegyik hibás? 3 napos cserét felesleges kérni, mert a csere készülék kijelzője is hibás?
Marad a Nokia szerviz? Pécsi vagyok, ha ide viszem, hetek alatt fordul meg, röhejesen lassúak....

(#11440) TaylorPro válasza zzola (#11439) üzenetére


TaylorPro
addikt

Demár! Olvass visszább és a honlapomon is érdemes szétnézned. Én mai eszemmel nem vennék N8-cat mert botrányosan sok a hibás kijelző, és a Nokia szerviz hozzá állása szánalmas.

Pixel 8 Hazel

(#11441) bringasisti válasza TaylorPro (#11440) üzenetére


bringasisti
őstag

Egy társoldal írja : Gigászi veszteséggel zárt a Nokia = nincs lé hogy rendezzék soraikat

BENEFON DELTA--------N8

(#11442) zzola válasza TaylorPro (#11440) üzenetére


zzola
félisten

ok. Látom, akkor az Én C7-em kijelzője is hibás, úgy néz ki, mint a bal oldali képen... :W

(#11443) gretzky77


gretzky77
veterán

Akkor én szerencsés vagyok nekem szerencsére nem hibás a telefonom! T-s n8

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#11444) AndrewTdi válasza TaylorPro (#11435) üzenetére


AndrewTdi
addikt

:R thx

(#11445) Lirion válasza TaylorPro (#11436) üzenetére


Lirion
addikt

Miből gondolod, hogy az x7 jobb lesz, mint az n8?

Amúgy ez a lilásodás már első bekapcsoláskor is látszik vagy csak később jön elő?

(#11446) TaylorPro válasza Lirion (#11445) üzenetére


TaylorPro
addikt

Mert abban nagyobb a kijelző én nem fos. A kamera már nem érdekel.

Pixel 8 Hazel

(#11447) peugeotmate válasza Lirion (#11445) üzenetére


peugeotmate
őstag

Az X7-es kijelzője már CBD (ClearBlack Display) technológiás, avagy extra polarizációs réteggel rendelkezik. Jobban leolvasható a kijelző napsütés mellett illetve a feketék is "hitelesebbek". Bár arról nincs infóm, hogy az X7-esek kijelzői mennyire hajlamosak a lilulásra.
Amúgy már első bekapcsoláskor is lilás a kijelző, amennyiben hibás.

Zolar
Annyira nem vészes a lilásodás, de valóban gáz. Főként az, ahogy a Nokia kezeli az ügyet. Viszont kamerában nemigen van ellenfele az N8-nak!

[ Szerkesztve ]

meg

(#11448) zzola válasza TaylorPro (#11446) üzenetére


zzola
félisten

Nekem pont a jó kamera miatt kellene az N8...

(#11449) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Kérdeznék ezzel kapcsolatban.

"-Az összes letöltött C7 firmware fájlt másoljuk be ebbe a mappába: "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-675""

Itt az általam letöltött BZS féle Anna N8 firmről van szó, ugye? (ezt akarném feltenni a telóra) Nem a pár sorral feljebb, Navifirm segítségével letöltött cuccról!?

[ Szerkesztve ]

(#11450) TaylorPro válasza AndrewTdi (#11449) üzenetére


TaylorPro
addikt

Értelem szerűen ha N8-od van akkor nem tehetsz rá C7 sw-t!

Pixel 8 Hazel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.