Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzszoli
csendes tag
Ja és a rádió is ugyanezt csinálja
-
kingpython
aktív tag
Csak egy gyors kérdés valami jó progit keresek, ami mutatja a Proci, memória használatot meg ilyeneket!?
[ Szerkesztve ]
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
gyuszmó
őstag
válasz kingpython #34706 üzenetére
System panel
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Svero
csendes tag
válasz kingpython #34706 üzenetére
Elixir.
-
Gaba9
csendes tag
Üdv
Pár napja feltettem a cm7 rc1.5-t .. tök szép, gyors tetszik meg minden,de van gond is.. méghozzá, hogy van olyan amikor nem tudok hívni (hívásindításnál fogja magát 2mp és egy kis sípolás után bezár a hívó és ennyi) ilyenkor engem sem lehet hívni mintha nem is élne a számom...keresgéltem a fórumban de nem nagyon találtam hirtelen semmit..van ötlete valakinek miért lehet ez ??
Köszönöm! -
domerator
veterán
Tipp: Palmary Weather 1.06 free a marketen!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Lacopapi
addikt
Utólag is elnézést,ha valakit félrevezettem volna led-ügyben,az bizonyos,hogy nálam mindig világít,ha töltök,vagy ha kapcsolódva vagyok a szgépre.Talán egy rom volt,ahol nem világított,de azt hibának vettem és nem érdekelt
...MIUI 1.9.16 Quadrant 2516...
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
üdv! Akármennyire is optimizálatlan volt a 2.2CEE, azért voltak benne jó hasznos dolgok. Például nekem kifejezetten tetszett a Connected Music Player, leginkább az EQ, nomeg a jó hangzás és hangerő miatt is. Ez nagyon hiányozna nekem a Defymből.
A CM7-ben van hasonlóan jó képességű zenelejátszó app?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
domerator
veterán
-
chab7
addikt
válasz domerator #34719 üzenetére
Én azért szólnék pár szót a hangszórója mellett is. Sokszor azon veszem észre magam, hogy a rádiót arról hallgatom pedig van profi világvevő rádióm meg tuneres erősítőm is. De olyan jó hangja van háttérhangzásnak dolgozás közben,hogy simán úgy marad sokszor
(#34720) Lacopapi: mikor napi szinten vonatoztam nekem is kellett. Most elég a gyárija is (sajnos)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #34720 üzenetére
Persze minél jobb fülest akasztasz rá, annál kellemesebb (az én mezei Sennheiseremmel is már másképp zenél...) ... de gyári fülest ritkán hallani ennyire meggyőzően (értsd hosszabb távon is hallgathatóan) szólni.
(#34721) chab7:
"Én azért szólnék pár szót a hangszórója mellett is."
Na ez is feltűnt már épp tegnap, amikor a csengőhangokat ritkítottam... dehát nem csoda végülis... nem tudom jól emlékszem-e, de a Moto csinált egy-két zenehallgatásra kihegyezett telót a múltban... azt hiszem ők csináltak egy olyat is, ami a zene basszusát rezgéssel támogatta meg... ha betetted valami dobozszerű helyre, beszólta a szobát!!
-
hedler
tag
A quadrant eredményekhez annyit, hogy a proc sebességget is mellé kéne biggyeszteni.
nálam egyébként a CM7 RC1,5 proc: 1.0Ghz-n 2200 és 2600 között mozog.
Nekem a sense a kedvenc témám, Fancy Widgettel
Ez egy tegnap esti mérés
ez is nagyon szép, főleg, hogy esőben megy az ablaktörlő is :-)[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
hedler
tag
válasz domerator #34724 üzenetére
A CM7 automatikusan 1000 Mhz-re állítja a procit.
De simán megy 1300-on is, ott quadrantban 3053 volt a legnagyobb eredményem eddig.
De 1000-nél szerintem nem kell följebb tolni, itt nagyon szépen ketyeg és mellesleg eléggé battery barát.Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
chab7
addikt
válasz domerator #34722 üzenetére
Na akkor megvan miért szól máshogy az ágyon (vagy akármi fa, vagy puhább felületen) és miért hallhatóan jobban a fémasztalkán. Jóval hangosabb és dinamikusabb mint máshova letéve.
..és simán ha leteszem az erősítő tetejére, onnan is beszólja a szobát, és még nincs is max hangerőn.
(#34723) hedler: Én már a sense-t megúntam a Polarison (Ablaktörlővel együtt) Nekem Defy-on már elég az egyszerű szépség is
quadrant nálam is alap 800-on forog, mert walter romjában 4. lépés az 1000, de még nem kellett semminek.[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! a CM7-ről néztem több videót, és sok helyen más pl. az értesítési sávban a battery kijelző, más a főmenű, van ahol nem lefelé, hanem oldalra lehet görgetni.
Ez mind benne van a CM7-ben, és lehet változtatgatni, avagy csak felraktam vmi más launcher appot???
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
domerator
veterán
Az a cucc, amiről beszéltem az kifejezetten ebből a célból tartalmazott egy külön rezgő bigyót (nem hiszem, hogy motort, az nem tudja követni a gyors átmeneteket)... mindenesetre a Defy belső hangszórója is ki van találva... valamelyik tesztben, vagy postban olvastam csodálkozást, hogy milyen pille vékony a hátlap ahhoz képest, hogy rugged teló... hát többek között ezért is.
-
Verhóó
tag
nekem is csinál olyat a gyári zenelejátszó hogy 3-4 perc után egyszerűen stoppolja a zenét.Most winamp van fent, de olyan lejátszó érdekelne amivel lehet úgy számot váltani hogy hosszan nyomom a hangerő gombot például.Mert a gyári ilyen, csak használhatatlan
-
domerator
veterán
válasz Verhóó #34730 üzenetére
A winamp szerintem bugos... na meg egyszerű, mint a fakés a Morthoz képest. Próbáld ki, minden szirszart be tudsz benne állítani, lehet, hogy megszűnik a leállás gondod is.
(A Mortban egészen 5 gombnyomásig be tudod állítani, hogy mit csináljon!!!)
[ Szerkesztve ]
-
Verhóó
tag
De olyan lejátszót nem tudsz amivel a egy gombnyomással tudok zenét váltani?nem kell elővenni, feloldani stb..
ez a background data mit jelent?kell a marketnek, de tegnap este kikapcsoltam..
Most egész jó a sebessége a telónak, bár a watchdog ma is 7 mega szabad RAMot írt...[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
Verhóó
tag
bocs hogy ide írom, nem tudom szerkeszteni az előzőt:
lent van ez a mortplayer (beta) de hogy tudom beállítani a zeneváltás gombnyomásra? -
domerator
veterán
Feladtam...
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Bár igaz a mélyvíz sem mindig mély de ez most kifejezetten pocsolya
-
Verhóó
tag
domerator, bocs rájöttem.Őszintén szólva csak nyomkodom az F5-öt mint az állat működik, csak kicsit lassan reagál a gombra
-
Nandivagyok
aktív tag
Sziasztok!
Már március óta vagyok tulaj, azóta nem volt semmi problémám, de kb egy hete nem tudom megnyitni a telón a "https" protokollt használó oldalakat se mobilneten, se wifin. Ez leginkább a neptun (egyetemi adminisztrációs rendszer) elérésemet korlátozza telefonról, ami elég nagy gond számomra.
A kereső alapján másnak nem volt még ilyen gondja
valakinek esetleg lenne tippje mit lehetne tenni? -
domerator
veterán
válasz Nandivagyok #34741 üzenetére
Gmail bejelentkező oldala megy?
Nem lehet, hogy inkább abba a Neptunba bütyköltek bele?
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #34741 üzenetére
Ha gyári rom van rajta akkor factory reset
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz domerator #34742 üzenetére
Gmail speciel megy, viszont már volt más secure protokollt használó oldal is ami nem jött be. Szóval ez azt jelentené hogy a neptun a hibás, viszont ma láttam, hogy valaki defy-on nézi, és a haverom sgs-én is bejön gond nélkül.
@w333: gyári van rajta, de a FR kicsit durva lépés lenne. amíg újra összeszedek rá mindent...örökkévalóság
-
Lacopapi
addikt
válasz Nandivagyok #34744 üzenetére
Cache-dalvik cache wipe....egy próbát megér és megmarad mindened...már ha van gyárin egyáltalán,erre nem emlékszem.De próbáld meg a böngésző cache-t törölni.
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz Lacopapi #34745 üzenetére
az alkalmazások között kiválasztva (nem bootmenüből) töröltem böngésző cache-t (dalvik nincs), sajna még mindig nem megy. leszedtem az operát meg a dolphin hd-t is, de azokkal sem jutottam semmire. elkezdi tölteni az oldalt, majd kiírja hogy hibás a tanusítványa. két opcióm van, vagy megnézem mi hibás, vagy folytatom. ezek közül mindegy melyiket választom data connection lost-ot jelez, vagyis egyszerűen nem akar kapcsolódni hozzá.
szerk: a manage applications menüből elérhető cache törlésnél van "clear data" is. annak a törlésével mi veszne el? kedvencek, jelszavak stb?
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Nandivagyok #34748 üzenetére
Minden,amit mentettél.De akkor a boot-os wipe-ot még próbáld meg.Csak a cache-t !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV