Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendesadam
tag
Első komment; ott megtalálod az USB driver és a Motorola Software Update linkjét (a driver nem biztos, hogy kell, van, akinek megtalálta a telefonját anélkül is a windows). A telefon a biztonság kedvéért legyen teljesen feltöltve, adatkábellel csatlakoztatod, MSU-ban kb. next-next-next, és megcsinálja magának. Ha már vannak telefonszámok a telefonkönyvben, arról legyen biztonsági mentés, mert az többeknek elszállt.
-
rendesadam
tag
-
fordmaster
tag
-
-
Lacopapi
addikt
Ennek nem ez a lényege.Próbálgatás,útkeresés,újabb érdekességek megismerése,gyorsítás és még ezer indok...plusz egy
A válasz : nem.
Érdeklődésem ezek szerint nem neked szólt.Én nem tartalak elmaradottnak,mert nem szállsz be a módosítgatók táborába-hagyjuk tehát a dolgot. Ami nem Rád vonatkozik,arra ne válaszolj,pláne ne ítélj.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
hello!
Én nem azért kapcsolom abba hanem h ne merüljön annyira.. Én csak szimpla Kiváncsiságból kérdeztem.. Mert magam se értettem.. De ezt a widgetet megnézem mert jol jönn más alkalomra.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
Pistakiss
őstag
Ezt a 800 mhz-et hogy érted, aki a Defy-jén lejebb állította az nem kapja meg?
Egyébként honnan vetted ezt az információt, mert ebben a linkelt cikkben erről nincs szó[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Nem az a gond, egyáltalán nincs térerő, a családban senkinél sem, egyébként 2.2.2 Cee
Pár másodpercre bejön a térerő és a net, "E", aztán megint a vörös keresztet nézhetem[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Igen, ez lehetett, mert már 6 óra szenvedés után visszajött
Egyébként te is a környéken laksz, mármint Pápa környékén?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Akkor azért nem volt észlelhető nálad ez a gond. Remélem mára már eleget dolgoztak és nem fog elmenni újra a hálózat
-
Pistakiss
őstag
Mindenkinek!
Nem azért írtam, hogy most ezen csámcsogjunk, hanem csak megjegyezzem, és ha esetleg bárkinek is van ötlete, szívesen fogadtam volna. És az is biztos, hogy nem a díjszabás módosítása volt az oka, azért nem a hálózatot kapcsolgatják ki-be. De már megy minden rendesen
Köszönöm a részvétet[ Szerkesztve ]
-
rendesadam
tag
Alapvetően jó a lista, de azért illett volna megemlíteni a backupot. A factory reset minden adatot kikapál, de ha azt kihagyja az ember, akkor is előfordult a felhasználók egy részénél, hogy elvesztek a telefonszámok. A kontaktokat többféleképpen lehet menteni (gmail szinkronizáció, phone portal, sim-re mentés), valamint egyes alkalmazások (pl. játékok adatait is érdemes lehet kimenteni (pl. titanium backup).
Továbbá alapelv, hogy ilyen műveleteknél az akku legyen feltöltve, bár a gyári 2.2-ra való áttérés max. 15 percet vesz igénybe.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
rothadt
aktív tag
ne haragudj, de kerüld a fórumot légyszives, vagy ne érezz késztetést, hogy mindent megossz, ez nem fészbúk! nem a kérdésre válaszolsz, dezinformatív vagy és még néhol destruktív is. elüldözöd azokat, akik rendes válaszokat tudhatnának adni feltett kérdésekre, feltételezem a korod lehet ezen problémák oka
ui.: ne reagálj, mert én nem fogok, nem párbeszédet kezdeményeztem, csak kéréssel fordulok hozzád: KÉRLEK SZÉPEN!
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Shyciii
veterán
Légyszíves ne írj pontatlanságokat.
1. Nem tudni ki szivárogtatta ki.
2. Ami kiszivárgott, az erősen beta állapotú, használhatatlan
3. A Motorola reagált is erre, miszerint csak tesztelték a szoftvert, de nem fogják kiadni.Akkor most én is megkérnélek, hogy ekkora pontatlanságokat ne írjál, mert igen csak megtévesztő.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest