Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz gyuszmó #29457 üzenetére
Emberek!
Aki már vitte szervizbe és rootoltan vagy főzött rommal adta le vagy az, akinek rootolva volt vagy főzött rom volt rajta, de beadás előtt visszarakott rá egy "gyári" romot, azok válaszoljanak már, hogy volt-e valamilyen probléma, észrevette-e vagy szóvá tette-e a szerviz...
Köszönöm a leendő kolléga nevében is.
Úgy látom, már csak a garancia elvesztésének lehetősége tartja vissza őt a vásárlástól. -
veterán
-
veterán
-
fordmaster
tag
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #29887 üzenetére
Szia!
Szerintem vidd vissza, ha a 3 napon belül vagy mindenképpen csere kell, hogy legyen"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #29891 üzenetére
Szerintem 3 napon belűl semmilyet! A lényeg a garanciapapír megléte, akár el is állhatsz a vételtől, mondván kiábrándultál a készülékből a hibák miatt.
Igen, voltak, akiknek cserélték, ennél kisebb gond miatt is[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #29899 üzenetére
Nem kell, csak a névjegyeidet, meg egyéb személyes dolgaidat töröld, nem fogják megnézni, hogy milyen rom van rajta
Igen, ezt én is látom, de senki nem tudja miért megy a galéria fel a netre[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
chab7
addikt
válasz gyuszmó #29925 üzenetére
A magyar jogszabályokban van benne a vásárlástól számított 72 órás csere. Ez minden tartós fogyasztási cikkekre érvényes.
"A rendelet azt mondja, hogy csak abban az esetben kötelező azonnal csere, amennyiben 3 munkanapon belül bejelentett meghibásodást észlelnek a terméken, amely meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Ezt a fogyasztóvédelmi fórumról idéztem. Igaz régi beírások, de még tudtommal ugyanezek vannak érvényben most is. Tehát ha egyértelmű a hiba akkor cserélnek, ha nem akkor meg a belátásukon múlik. De szerintem a cégek odafigyelnek ezekre a dolgokra. Van aki már csak azért is kicserél valamit ha csak nem tetszik a cucc vagy az asszony azt mondta nem veheted meg. Persze ez nem mindenkire igaz, de ilyen is van.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
rum-cajsz
őstag
válasz gyuszmó #29966 üzenetére
A pontosabb válasz érdekében jó lenne ha leírnád mit csináltál. Így csak találgatni tudok. 2.2-es androidnál a Defynél előfordul, hogy nem szeret bizonyos SD kártyákat.
megoldás nem nagyon van, az alábbiakkal lehet próbálkozni:
- visszateszed a gyári kártyát
- full format (windowsban), és FAT fájlrendszer (fat32 helyett)
- galery 3d kiiktatása helyette a quickpick használata=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
chab7
addikt
válasz gyuszmó #30192 üzenetére
Ha rootolsz akkor pár fájl elhelyezésével a system részében a szoftvernek megkapod a rendszergazdai jogokat. Ha másik romot teszel fel akkor magát a szoftvert (op.rendszert) cseréled le egészben (tehát root is kell újra). A gyári visszaállításával pedig ugyanígy a szoftvert cseréled vissza arra ami gyárilag volt rajta. (Aztán még kérdésben nem szerepelt, de van egy boot rész is a telefonon ami szintén vagy szoftver cserével együtt vagy külön cserélhető.)
Szerintem itt az általános topicban ennyi tájékoztatás elég is a belső szerkezettel kapcsolatban. Akit érdekel részletesen az a mélyvízben bővebb tudásanyagot talál a romcserélgetésről.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz gyuszmó #30199 üzenetére
Hacsak nem olyan bootos (kiszivárgott teszt) romot teszel fel amire nem tehető vissza a gyári akkor nincs baj.
Mert a legtöbbre simán visszatehető és akkor olyan mint ahogy elhoztad (azaz mint amit frissitettél 2.2-re)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
balu807
csendes tag
válasz gyuszmó #30200 üzenetére
Nekem állandóra van állítva minden szinkron (gmail, facebook stb.). Napi kb. 1 óra telefonálással, fél óra nettel, néhány telepítéssel, és fél-egy óra játékkal estére 20-30 % között mozog az akksi. Tehát ha nem gond, hogy minden este töltöd, akkor hagyd nyugodtan állandón.
-
lipido
senior tag
válasz gyuszmó #30379 üzenetére
Én egész nap, "nagyon nyomkodom", le se teszem ... van benne 3g, wifi, szinkron(mail), játék(PES,Angry birds),időjárás widget...zene.... meg még a *ökö tuggya mi, kb 11 óra alatt nyíródik ki az akksi! Javaslom kalibráld újra battery calibration progival.. jah, 2.2.2 firewal..
-
lipido
senior tag
válasz gyuszmó #30384 üzenetére
1. hsz. 100%-on kalibrálod, majd lemeríted fullra. Kikapcsoltan feltöltöd, majd amikor feltöltött, leveszed a töltöről. Akksi ki, töltő visszadug, mikor kiírja a kérdőjelet, akksi visszatesz, majd hagyod megint 100%-ig menni. Ezt eljáccod a kalibrálás nélkül még 2-3x, és voálá..
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30740 üzenetére
Háát!
Szerintem a felső-középbe, vagy az alsó-felsőbe[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30782 üzenetére
Szerintem olyan program, ami előre ki tudja jelezni nincs, az LGcamera-ban lehet minden méretben kísérletezni
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30784 üzenetére
Egyébként az én kamerám "piros" lencsés, BAYER-es de még nem sikerült vele a 480x854-es videófelvétel sem, csak csíkos kép lett
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30789 üzenetére
A HD az 1280x720
Hogyan, milyen beállításokkal?[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30802 üzenetére
Háát!
Ezt nem nagyon értem, fordító programmal olvastattam el. Hol kellene engedélyeznem a teljes képernyős lejátszást és annak mi köze a felvételhez, na mindegy, majd ha megjelenik valami, amihez nem kell annyit bucherálni, akkor azzal készítek felvételeket"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #30805 üzenetére
HD-t nem is fog tudni, csak a 720 p-t
Légyszíves írd le a beállításokat, én az LGcamkordert használom, a saját videófelvevőjében csak 640x480 van legjobbként[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz gyuszmó #31142 üzenetére
Az iránytűt megzavarja a mágnes... ez tény.. elég szarul nézne ki benne egy fa, és kis kobold figyelné mellik oldala mohás, mert az az észak...
De mást nem zavarhat meg.Amúgy hogy-hogy Defy-nél kötöttél ki, anno sokat "informálódtál" a Blade topicban is tudom, mert akkor még pengém volt..... És vannak dolgok(kérdések) amit nem felejt az ember ....
.
Fél év pengézés után amúgy a véleményem az hogy az a 3000Ft, amibe nekem pluszba került a Defy, annyit megér, de 5k pluszt már nem...
Kamerájától többet vártam, akkuja jóval kevesebbet bír mint a penge, kijelzője szebb és érzékenyebb, CPU-ba combosabb, az igaz, de minek is?? ... igazábol a strapa dolog fogott meg...[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Pistakiss
őstag
válasz gyuszmó #31142 üzenetére
Háát!
A mágnes bekapcsolja a carDock-ot és valami média kezelőt, amiket vezetés közben lehet használni, vagy otthon a dokkolóban
Ez azért probléma, mert bekapcsolja a telefont a tokban és esetleg váratlan adatforgalmat is generálhat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest