Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz kakukkmarci #31301 üzenetére
Úgy legyen!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Pistakiss
őstag
válasz kakukkmarci #31302 üzenetére
Háát!
A hangszóró szigetelése, tömítése milyen, tényleg elvesztheti tömítettségét a szereléssel?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
chab7
addikt
válasz V.Stryker #31270 üzenetére
"ahogy az XDA-sok megkapnak egy defy+-t 2.3-al, akkor egy kis idő és lesz egy tökéletes, gyári 2.3-unk a sima Defy-re."
Én is így gondolom, hogy lesz még ilyenünk. Csak azt nem tudom mivel fog többet tudni mint a mostani CM7, mert már ebben sem látok hibát. De mindenesetre van még jövője a Defy romoknak.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
szabof1
őstag
válasz poller #31291 üzenetére
A Settings/Wireless & networks/Mobile networks/Access Point Names/Az APN-ned (Pl. "Vodafone HU")/és a 2. sorban az APN-t írd át (pl. "internet.vodafone.net"-ről pl. "internet.vodafone.net.NemKell"-re) - így nem lesz mobilnet forgalmad. Ezzel a módszerrel dolgoznak az APNdroid és társai is.
-
hatpersze
tag
válasz mira72 #31251 üzenetére
Üdv!
Remélem nem gond ha az én véleményem szinte teljesen eltér a Tiedtől? A párommal szinte egyszerre vettünk készüléket, egy blade-et Neki, es nekem egy defy-t, ennek már három hónapja (megjegyzem előtte iphone 4-et használtam). A két készülék valójában nem tér el egymástól különösebben, hiszen mindegyik android 2.2 (hivatalosan), és szinte megegyező a kijelzők felbontása. Az első különbség, a két készülék kijelzőjének érintésekor érződik, a blade olyan mintha folyamatosan "ragadna" hozzá az ujjam, a defy kijelzője ellenben mintha kissé taszítaná az ujjam, és ez igy leírva nüansznyi különbség, de egymás mellett tapizva a két kijelzőt, számomra összehasonlíthatatlanul jobb a defy-é, próbálok nem sznob lenni, de ilyen dolgok rohattul számítanak (szerintem nem csak nekem). Aztán a készenléti idő... Noss, a blade a páromnál akármit csináltam (én tartom neki karban, próbálok érteni hozzá, első héten ment a telefonomra problémamentesen a cm7) szó szerint maximum 20-24 órát ment el, de csak ha hozzá sem ért, mig a defy-om hasonló körülmények között a két napot simán teljesítette gyári 2.2-vel mindkét készüléken. jelenleg a blade készenléti ideje sweet dream 3 alatt csak egy kicsit marad el a defy cm7rc1v2 idejétől, ami szinte mindegy is, ha használjuk esténként tölteni kell őket (a szifon dettó ilyen volt). A térerő (ha már telefonokról van szó...) a defy-on sokkal stabilabb, itthon a blade épphogy lát térerőt, míg a defy szinte full térerőn működik. Navigáció: a blade szinte minden erejét beveti hogy a kimondhatatlan három betűs navival megküzdjön (lassú, ha elfordul a kijelző három esetbol kétszer nem tudja követni a történéseket, mindeközben a defy vigyorogva teljesít bármilyen általam próbált navigációs megoldást. Internetezés közben a balde lassú, sokkal lassabban jeleníti meg az oldalakat, és ami a legkellemetlenebb: nincs flash (ez számomra az egyik legfőbb probléma). Játszani nem nagyon szoktam, illetve igen, de egyszerű játékokkal, abban nem tudom mennyi a különbség, de a gyengébb processzor (ami végül is a legtöbb különbség oka) nem hiszem hogy tudná ugyanazt amit a defy.
Nagyjából ennyi, és hogy a blade mellett is szóljak, szerintem az is egy nagyszerű készülék, a párom oda van érte, szereti, megbocsátja neki a hiányosságokat (sok esetben ha nem hívom fel a figyelmét észre sem veszi a különbségeket, elfogult szerintem=)), a kihangosítás, csengőhangok, média sokkal szebben szólnak a blade-en mint a defy-on, a kijelző színei jobban tetszenek a blade-en, és formára is jobban sikerült szerintem, együtt lehet vele élni, de összességében nem defy kategória egyértelműen. Szerintem a defy és az iphone 4 között kevesebb különbség van mint blade és defy között (az oprendszert nem számítva), mindezt én is tapasztalatbol mondom (írom).on:
Akik küszködnek a wifi megosztásával, és ami először nekem is gondot okozott, amikor használni akarod a megosztást, arra figyeljetek NE legyen élő wifi kapcsolat! Próba (megosztás ideje) alatt el kell felejtetni az otthoni wifit, ne tudjon kapcsolódni semmilyen hálózathoz, és úgy próbálni megosztani a defy-on a mobilnetet wifin keresztül. hátha ez a probléma nálatok is...
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #31298 üzenetére
Ez nagyon komoly
Gratula.
Én a Polarist boncoltam szét egyszer , mert elment a SIM -olvasója pihenni. De az nem volt ekkora műtét mint ez.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
veterán
nos. úgy nézem sikerült feltennem CM7-et szabof1 írása alapján minden ment mint a karikacsapás. 5 perc alatt kész volt.
szabof1:ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
RootRulez
félisten
Ez a 3g Mobile Hotspot se akar menni... Már mindenféle beállítást végigzongoráztam...
═════════════════════════════════════════
-
Hovi
aktív tag
Örömmel tapasztalom, hogy végre nálunk is megy a Gugli hangos navija. Pénteken letesztelem hosszabb távon is. Kíváncsi vagyok egy Budapest-Tatabánya útvonalon mit fogyaszt netben és aksiban...
Sajnos, van üröm is az örömben: a gyors teszt alatt 2x fagyi és 20-30 másodperces akadások voltak. Úgy néz ki, hogy a Google Maps és a Defy nem teljesen kedvelik egymást.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #31313 üzenetére
Nah ezzel a Barnacle Wifi Tether programmal működik (a 3g Mobile Hotspot helyett) a net megosztás.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #31315 üzenetére
Ugyanez only 2G-vel.
opera turbóval türhető is
Így otthon nem kell egy USB-nyire lennie a telónak a géptől, aminek a hangfala gerjed mint állat...
Hanem messzebb tehetem tőle. .KÍgy mehet a zene a netezés mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Dinamiq
tag
válasz mira72 #31251 üzenetére
A navitel hibátlanul működik. Nem esik szét a menü. Navigáció közben is tökéletes. A gps vevő bekapcsolt adatforgalom mellett átlagosan kb 5 másodperc alatt talál jelet. Az akku lazán elmegy egy egész napot a navitellel.
Ehhez csak egy Cm7 kell, és egy okosan beállított setcpu. Én jobban szeretem a Defit, mint a pengét. :-)
-
sasa74
csendes tag
Üdv!
Vajon én vagyok láma, vagy tényleg nem lehet video felvétel közben zoomolni? A gyári Camcorder app-ot használom felvételhez...
-
marcitp
őstag
Na. Én is kipróbáltam, sztem nem kell fikkantani a GPS részt.
A voldemort-os (tudod melyik, de nem mondjuk ki) 2(!)-20mp alatt talál műholdat. Az meg nem rossz. Ha megtalálta, onnantól még lakásban is nehezen felejtette el.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
toth_janika
őstag
válasz mira72 #31318 üzenetére
Egy valamit nagyon nem értek, de én vagyok a korlátolt tuti, meg vissza se olvastam, meg egyszerűbb leírni!
Ha annyira istencsászárkirály a Blade, akkor mi a jófenéért váltottál Defy-re?
Tudod mit, csak egy javaslat: add el a Defy-t, tuti találsz vevőt, és vegyél egy Blade-et!
Elég kaki azt olvasgatni jópár hozzászóláson keresztül, hogy ilyen király, meg olyan király, meg mennyit bír, meg a hasonló f@szságok, ahelyett, hogy a feltett kérdésre érkezne válasz
Én úgy gondolom, hogy az ember a Motorola DEFY topikba nem azért jönnek, hogy Blade-ről olvasgassanak! Arra ott a Blade fórum!
Maradok tisztelettel
Szerk.:
Peace[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
BobChemistry
őstag
válasz rendesadam #31237 üzenetére
Hát nem tudom...be volt kapcsolva a wifi egész este, de csak reggel kaptam meg az új leveleket, amikor manuálisan frissítettem
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
mira72
őstag
válasz toth_janika #31321 üzenetére
Akkor olvasd vissza hogy hogyan jutottunk el a pengéig..
A váltás meg a strapa dolog miatt volt főként, meg a "jobb" cam. erősebb cpu fogott meg..
Ebből a strapa meg a cpu tényleg ok, a cam-ot hagyjuk, mind1 hogy 3mpix vagy 5mpix ha sz@r ... akkuba meg csalódtam..
ennyi
de ezt ki is fejtettem.
darabig marad a defy, hátha megszokom. ..
nem mondtam hogy jobb a blade.. de jó telefon, és tök egy kaptafa a kettő... és ez tapasztalaton alapult.. nem számadatokból ...na meg ha jól emléxem off.ba ment a "vita" .. ami nem mind1 mi?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
rendesadam
tag
válasz BobChemistry #31322 üzenetére
A wifi hogy van beállítva? Szerintem olyan az alapbeállítás, hogy idővel kikapcsol a wifi, ha nem nyomkodod a telefont.
-
rum-cajsz
őstag
ha az alap 2.2-t használod, akkor a battery manager-t nézd meg, Általában estére leállítja az adatforgalmat a "Battery saver" mód.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
RootRulez
félisten
Settings / wireless-ben a wifibeállításoknál, nyomj egy "menü" gombot és "advanced", ott be tudod állítani, hogy kijelző kikapcsolása után is maradjon wifi kapcsolat.
más:
Ha mégse jön be a CM7 és megvan a gépen a jelenlegi romom (2.2) akkor ezzel az RSD Lite progival könnyedén vissza tehetem majd?
Miért nem csinálnak minden costum ROM-nak ilyen *.sbf fájlt? Vagy épp ezt akadályozza a bootloader zártsága?
Az RC1-et kell feltennem elsőre és majd ahhoz kapok frissítéseket (ezek a nightfly-ok)?
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz RootRulez #31326 üzenetére
"Miért nem csinálnak minden costum ROM-nak ilyen *.sbf fájlt? "
Lehet sbf fájlokat csinálni a custom romokhoz is, de az a gond vele, hogy minden régiókodhoz le kellene gyártani. Ráadásul ha nem a saját régiókódodnak megfelelőt teszed fel jobb esetben sikertelen, roszabb esetben szervíz lesz a vége.
Mielőtt felteszed a cm7-et, előtte csinálj egy backup-ot a (clokwork) recovery menüben, és azt vissza fogod tudni tenni, ha nem tetszik a cm7.
Ez a mentés teljes, abban az időpillanatban az összes partíciót lementi egy fájlba, és ugyanazt az időpillanatot tudja visszaállítani.
Ha PC-n használsz Ghost-ot, akkor ez ugyanaz.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
RootRulez
félisten
válasz rum-cajsz #31327 üzenetére
clokwork, amit a defy2init-tel feltettem, és recoverybe újra tudom vele indítani a telót vagy bele tudok lépni a kék lednél?
Épp most mentem a programokat, ma még nincs itthon az asszony, szóval most van idő tötyögni ilyenekkel.
-
-
n@p@lm
őstag
hi!
próbálta valaki a google naviját?
magyarul kellene nekem
fent van a
Enhanced SMS & Caller ID
[link]
és a
Text-To-Speech Extended
[link]
meg a Judit(ka) de nem bírom rábeszélni arra hogy magyarul navigáljon.
2.1-es droiddal.
valaki tudna segíteni?
a hívásoknál magyarul mondja be a hívót, de a naviban nem akarja az igazságot.
köszönöm. -
Szabie93
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem/kérésem. Rootoltam a defy-m a droid2method-al. Felkerült rá a rom manager, onnantól kezdve halott a dolog ugye nem automatikusan teszi fel a clockwork-t hanem ki kell választani hogy melyiket akarod (2.xxx, 3.xx) én kiválasztom és semmi nem történik nem teszi fel. Mit lehet ilyenkor csinálni? A root biztos, hogy jó.
-
Achill3uS
nagyúr
és megérte? annyival jobb? nekem semmi gondom a gyári 2.2-vel, de látom teis használtad már annyit hogy legyen összehasonlitási alap... nekem pár napja lett meg a defy, és egyelőre iOS után kicsit bonyolultabb volt ugyan de kezdem megszokni és már ígyis látszik h sokkal szabadabb os, szoval nekem bejon már igy is, nem tudom mivel adhatna többet a CM7 de a lényeg h ne legyen bugos...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok nem tudjátok hogy hogy kell kigyomlálni az CM7-ből ADW launchert?
Finn the human
-
chab7
addikt
-
volvoguy
addikt
Üdv! Tegnap voltam legutoljára wifi közelben a 2.2-es Defy-vel, azóta 1X újraindítottam a készüléket, és ahogy a menüben görgettem, észrevettem, hogy nincs ott a Maps, Latitude és Navigation ikonok. Google Search megtalálja őket a készüléken, el is lehet indítani őket, de a főmenüben nincsenek...
Miért? Ez egy bug, restart megoldja vagy vmi frissítés miatt van?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
WatMat
csendes tag
Segítséget kérek. A 2.2 -vel ajándékba kaptam a CardioTrainer programocskát. Két naponta elküld futni. Nem tudom kitörölni, eltüntetni. Ez nem egy egyszerű app lehet. Hol kell likvidálni?
-
geb903
csendes tag
Sziasztok!
Defy vásárlás előtt vagyok és lenne egy kérdésem. A fekete és a fehér defy között van valami eltérés? Anyag minőségben vagy bármi másban?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
tjenei
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy mitől van az hogy ha fényképezek, utána a kép helyén csak feketeség van. Normálisan megcsinálja a képet, de a galériában csak 1 nagy feketeség van.
Gyári szoftver van rajta.
Mi lehet a baj? -
ivzso1
csendes tag
Hogy tudom beállítani a google navigációban a magyar nyelvet és a magyar hangot? Gyári 2.2 rom,és nincs rootolva a defym.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic