Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
Nem jellemző egyik androidos telefonnál sem, hogy "elfelejt" ébreszteni. Csak a te hibádból nem tud ébreszteni: vagy kilőtte a felhasználó a program alkalmazását valamilyen task killer segítségével, vagy kikapcsolta magát a telefont. Ennyit kell elfogadni: ha Anroidot szeretnél használni, akkor ne kapcsold ki éjszakára, elég, ha csak replülő-módba rakod egy gombnyomással.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Van, sőt volt hogy már 41 fokos is volt, de még mindíg azt írta Battery Doctor, hogy minden rendben, pedig már nem tudtam zsebre se tenni
Ha nem megy lejjebb, akkor kikapcs, akku ki és újra indít[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Kiírja és riaszt is, ha gáz lenne!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem nyugodtan frissítsd! Utána egy FR és újra el lehet játszani a régi teló visszarakásával, ez is egy jó játék, nem?
Éjszakára tedd repülő módba és már nyertél is kb fél napot, 8óra alatt kb 2-3 %-nyit esik a töltöttség[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is jól megfontoltam a Froyóra frissítést, mert olvastam a negatív tapasztalatokat, de hát nyilván akiknél semmi gond nem volt vele, azoknak csak elenyésző kisebbsége írja be a fórumba, hogy hé, nekem semmi problémám! Így aztán csak rászántam magam, feltettem a 2.2-t, és nekem megérte. Nem mintha olyan sok fontos újdonságot tartalmazna a 2.2-es, de azért jó hogy benne van a teljes flash támogatás. Abban azonban reménykedem, hogy lesz Gingrebread is előbb-utóbb.
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Eleve a frissítést elrontani nem lehet, amikről írnak, azok egy kattintással rendbejönnek, a névjegyzék és a feladatok, kalendár sem olyan vészes, a lényeg, hogy a Google-ban legyen szinkronizálva minden, tehát nincs olyan, hogy ne lenne akár egy percig sem telcsid. Ez a minimum, amit a telóddal meg kell tenni, hogy naprakész lehess
Szemmel láthatóan nem lett gyorsabb, az akku idő sem nyúlt meg, mert ez a használattól függ, viszont a kinézeten te tudsz változtatni, amennyit csak akarsz[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Pontosan, hátterek, témák, ikonformák, stb.
Énpl a Go Launcher EX-et használom, nagyon jó, akár fektetett nódba is elforgatja a képernyőn a dolgokat, és millió dolgot lehet kirakni rá"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
törölt tag
Az MSU-val frissítettem, és ahogy ígérte, még a beállításaimat, dokumentumaimat is megőrizte. Nem csináltam backupot sem előtte, csak belevágtam, utánam az özönvíz alapon. A Motorola Address Book-ból a contactok törlődtek, de ez közismert, hogy azt törli, azt újra telepíteni kell a frissítés után, tehát gondoskodni kell róla, hogy legyen honnan visszatelepíteni. Én nem állítom, hogy gyorsabb lett a rendszer, vagy kevésbé eszi az akkut, de sokan állították már korábban. Kinézet szinte ugyanaz. Mondom, nem egy nagy horderejű változás, de például a Flash Player sokaknak fontos. Ahogy avul az Eclair, nyilván egyre több kompatibilitási problémája is elő fog jönni a friss alkalmazásokkal szemben. Szóval, szerintem érdemes rögtön vásárlás után megcsinálni a frissítést,előbb-utóbb úgyis szükségessé válik. Legalábbis ha nem ácsingózol főzött ROM-okra.
-
zsirfecske
addikt
na ma én úgy voltam hogy madjnem kidobtam a telefont a kocsi ablakán maps-el akartunk eljutni valahová, de 2 defy-ból mindkettőn szarrá fagyott a maps 5.7 (DE 2.2.2). bármit csináltam katasztrófa volt. végül maradt a papír alapú térkép.
viszont haverom mondta, hogy neki is ugyanez volt (nála 2.2.1 CEE, sufnigsm) és kitörölt minden app datát és cache-t, leszedte a maps frissítéseket, majd megint clear data és marketből frissítések vissza és azóta jó.
megpróbáltam hát én is mindkét telefonon a fentieket és most úgy néz ki okés. bár még élesben nem próbáltam azóta, de egy patront megér, vagy legalábbis kövi cm7-ig ki lehet húzni vele
szabof1:
köszi az újabb leírást, ez az ami igazán jól jön most![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor lehet, hogy tényleg a 2.2 miatt van?! De azért azt várom, hogy majd jelzel, hogy a Car Dock-ból indítva is előbb utóbb lefagy, hiszen nyilván ugyanaz a Maps. Gondolom az lenne a mérvadó, ha nem 5-6, hanem egyszeri indítással próbálnád 20-25 percen át használni. Ezzel persze nem akarok programot szervezni neked, de kíváncsi lennék egy ilyen tapasztalatra. Majd ha holnap wifi közelben leszek, kipróbálom én is a Car Dockból egy félórán át.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem a Froyón három napon keresztül nem volt gondom az új Maps-sal (a régivel meg sosem), pedig volt úgy, hogy több mint egy órán át kavartam vele, hogy a cache-ét feltöltsem, aztán mióta nekem is előjött a fagyadozás-akadozás, azóta olyan az 5.7-es. De mikor uninstalláltam a frissítést, akkor jó volt. Visszaraktam az 5.7-est, kezdődött elölről. Szóval úgy tűnik, mindenkinél egy kicsit másképp jelentkezik a zavar?!
-
sheep
addikt
hello
ugyan már nem vagyok defy-s, de fél évig használtam, és nekem is rosszul működött a maps miután frissítettem 2.2 -re
most lg-m van, 2.2-vel, és azon tökéletesen működik, szvsz a motorola cseszett el valamit az új szoftban
egyébként a frissítetés után sok alkalmazással voltak gondjaim, amikkel azelőtt nem (sygic aura, maps, nem volt equalizer pl.)[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
vétó
aktív tag
hiába gyári, attól még mindig fejlesztgetik, toldozgatják, foldozgatják, mint a többit. lehetnek kiadások, amik problémásak, aztán egy javítással helyre jönnek. nekem eddig semmi bajom nem volt vele.
érdemes lenne megnézned, nem akad-e valami más alkalmazással (amit Te telepítettél).- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
zsirfecske
addikt
sőt, rebootol simán. addig nem vagy elérhető stb. inkább erről beszéljünk mint a fóliákról és a magyar nyelvről
de tényleg, ha cm7-en biztosan megy jól, akkor ez sokaknak infó és nagy lökést is adhat.
(amúgy a maps nem csak egy mezei alkalmazás, gondoljunk bele még szifonon is alap, nem hogy androidon, ahol gyári appal jön minden telefon)
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most én is kipróbáltam a "maps"-et, 3x kellett a telefont kikapcsolni, mert annyira lefagyasztotta, délelött 1-2 mp alatt bejött és talált pozíciót, ez érthetetlen, de remélem majd ezen még javítanak. Szerintem a főzött romok, mint olyan sokan már írták, a szervízelésben nem jelentenek gondot, tehát garanciavesztést sem.
Most meg nem fixál műholdakat, pedig lát 6-t is[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Én visszavinném, elmondanám hogy alap rommal is érdekes dolgokat csinál a telefon, fagy, újraindul, gyorsan merül, stb. Ezt megcsinálnám 3-szor, és utána kérnék egy másmilyen készüléket, ha azt akarsz, amire normálisan van frissítés, stabil és megbízható, ahogy az elvárható.
Ebbe nemhiszem hogy beletudnának kötni.[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem ilyesmikért nem fogják cserélni, mivel a szervíz az inkább a harverre vonatkozik"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
drzsoo1
aktív tag
prágából hazafelé végig ment az igo, aktív kijelzővel, folyamatos töltéssel, az 70 % os töltöttséget folyamatosan tartotta a gyári motorola töltő, de a telefon erősen melegedett. miért ne tette volna? kijeltő is termel hőt, a töltésről ill prociról ne is beszéljünk. ezzel sztem semmi baj nincs, ha egyébként teszi a dolgát.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest