Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz #11527168 #26416 üzenetére
Csak lassú. Egyébként beleolvastam a MIUI fórumba és ott azt írták, hogy jó volna már ha az új CM7 kernelt használnák és nem a régit. És nem Quark írta.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Pistakiss
őstag
válasz #11527168 #26464 üzenetére
Szia!
Feltettem a programot, kiadott egy csomó adatot, hogy tudom itt megtalálni ezt a sort?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kelly416
veterán
válasz #11527168 #26464 üzenetére
Kedves Aydan! A Te hozzászólásod alapján és ezen hozzászólás alapján próbáltam beazonosítani a kamerámat, de nincs az egész szövegben "1837". Lehet, hogy nem erre kellett volna rákeressek? Minden esetre sok olyan sor van, hogy "D/LibSOCCamera"... Ez azt jelenti, hogy régi modul, avagy keressek kitartóbban? A héten vettem a T-nél a készüléket.
-
Tézé81
tag
válasz #11527168 #30443 üzenetére
"2.3-ra is valószínűleg csak BAYER-es telefonokkal lehet majd frissíteni. Kb. ennyi. Hogy milyen kapsz az lutri."
Szerinted ezt meg merné kockáztatni a Motorola? A kimaradó felhasználók szétcincálnák... Ha lesz 2.3, akkor vagy mindenki kapja, vagy senki (esetleg az szólhat bele a dologba, h szolgáltatónál vetted vagy nem). Vagy nem az esetleges hivatalos frissítésre gondoltál? Én ebből a topikból: [link] azt veszem ki, hogy a kiszivárgott 2.3 "működik" csak a Bayer modulosokkal (bár sajna nem beszélek angolul). De azt meg ugye amúgy sem szabad feltenni.
-
blaca83
őstag
válasz #11527168 #30443 üzenetére
Köszönöm szépen az útbaigazítást!
Ha nem túl nagy kérés, kifejtené nekem valaki kicsit bővebben ezt az "SOC"-"BAYER" kérdést???
Akár a fórumon vagy privátban...!
Köszi előre is!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Szombó
senior tag
válasz #11527168 #30690 üzenetére
Én is attól tartók.Igaz a logika azt kívánná hogy a régi defy is megkapja.Ugyan is a régi tulajok nem fognak újra váltani a minimális különbsége miatt.Így onnan új ügyfelekhez nem jut a Motorola.Viszont sokan csalódnak ha nem lesz frissítés,így még veszíthet is belőlük.Az SE is azt mondta hogy nem lesz 2.3 az X10-re,és még is lett.Reméljük a legjobbakat.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA