- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
válasz
#11527168 #30690 üzenetére
Én is attól tartók.Igaz a logika azt kívánná hogy a régi defy is megkapja.Ugyan is a régi tulajok nem fognak újra váltani a minimális különbsége miatt.Így onnan új ügyfelekhez nem jut a Motorola.Viszont sokan csalódnak ha nem lesz frissítés,így még veszíthet is belőlük.Az SE is azt mondta hogy nem lesz 2.3 az X10-re,és még is lett.Reméljük a legjobbakat.
-
Tézé81
tag
válasz
#11527168 #30443 üzenetére
"2.3-ra is valószínűleg csak BAYER-es telefonokkal lehet majd frissíteni. Kb. ennyi. Hogy milyen kapsz az lutri."
Szerinted ezt meg merné kockáztatni a Motorola? A kimaradó felhasználók szétcincálnák... Ha lesz 2.3, akkor vagy mindenki kapja, vagy senki (esetleg az szólhat bele a dologba, h szolgáltatónál vetted vagy nem). Vagy nem az esetleges hivatalos frissítésre gondoltál? Én ebből a topikból: [link] azt veszem ki, hogy a kiszivárgott 2.3 "működik" csak a Bayer modulosokkal (bár sajna nem beszélek angolul). De azt meg ugye amúgy sem szabad feltenni.
-
kelly416
veterán
válasz
#11527168 #26464 üzenetére
Kedves Aydan! A Te hozzászólásod alapján és ezen hozzászólás alapján próbáltam beazonosítani a kamerámat, de nincs az egész szövegben "1837". Lehet, hogy nem erre kellett volna rákeressek? Minden esetre sok olyan sor van, hogy "D/LibSOCCamera"... Ez azt jelenti, hogy régi modul, avagy keressek kitartóbban? A héten vettem a T-nél a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged