Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
-
Maxtreme
addikt
válasz kakukkmarci #28554 üzenetére
Ez durva
Érdekes dolog különben hogy (ha jól rémlik) a fekete Defyk törnek előszeretettel. Ismerős is említette hogy fogta a kezében mindkét készüléket, és a fekete mintha könnyebb lenne, más anyagból van, és az még arra sem mert megesküdni hogy a 2 készülék üvege ugyanaz lenne.
Igazából passz, lehet hülyeség. Viszont az is igaz hogy én már többször is leejtettem a saját készülékem (fehér) és még csak 1 karcolás sincs rajt)
Ugye az a hír járja hogy a Gorilla Glass halála az oldal irányú ütés. Jól nézem hogy ez még csak nem is az oldalára esett?
Amúgy a javítás költsége várhatóan 25k lesz. Másik forumon az egyik arc pont a napokban járt ugyanígy ahogy Te, és neki azt mondták hogy anyagköltséggel együtt, ennyi.
-
Tizedes1
aktív tag
válasz kakukkmarci #28561 üzenetére
Ez az!
A teló 40k, de csak egy kijelző cseréje 25k, akkor ha alaplapos lenne, mennyibe kerülne?
Megtartanám és vennék egy újat. A régiből meg megmaradna az aksi, + töltö+usb kábel...stb, azaz minden a kijelzőn kívül tartaléknakidokiban voltam, mikor egy tag bejött, hogy a szifon4 kijelzője eltörött. Csere 38k !!
T-nél 55k
Az szifonom (4) alaplapos, a gps része nem működik. T-mobilban a csere 60k !
Tehát veszel egy telót 110-ért és szinte az alaplap és a kijelző kerül ennyibe!!De ugyebár egy kerékpár is olcsóbb összeszerelve, mint darabonként a boltból megvenni- legalábbis eddig én úgy tapasztaltam...
[ Szerkesztve ]
-
Tizedes1
aktív tag
válasz kakukkmarci #28563 üzenetére
igen, igen, érteni már : dánke sör
szifonnál is ez volt...és sok sikert ahhoz, hogy minél előbb minden tekintetben használható Defy-d legyen
-
petiked
tag
csak ötlet, de érdemes biztosítást kötni rá, kb 500-700 ft/hó, hátha meg bírod még kötni úgy hogy nem látják a telefont, és akkor 2 hét múlva visszamész, hogy véletlen leejtetted, és kifizetik az árát, elvileg..., de elképzelhető, hogy ez nem működik.. de akkor az újra kössél és/vagy tokot vegyél rá, talán megvédi..
bár én lehet megreklamálnám, hogy ez ütésálló, és csak kicsit ejtetted le, és eltört.. érdekes.[ Szerkesztve ]
˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
canniball
nagyúr
Az csúnya...részvétem!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Kunsztler
senior tag
Úristen az nagyon durva.Szeritnem nem ér meg ennyit.Vagy hülyén gondolom?
Nexus 5
-
janes74
senior tag
Ez szörnyű!Nem irigyellek. Remélem tűrhető áeon tudod javíttatni!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #28723 üzenetére
Bocs, rossz a link:
[link][ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
elekresz
tag
válasz kakukkmarci #28723 üzenetére
Szia!
Megoldható otthon is a csere, de óvatosan bánj azért vele.
Az aprócska csatikat és szalagkábelek el lehet szakítani, ha ne veszed észre vagy nem húzod le, mielőtt leemelsz egy főbb alkatrészt.Üdv.:
elekresz -
kakukkmarci
senior tag
válasz kakukkmarci #29067 üzenetére
Affracba, most látom, hogy a gyári frissítés után (2.2.2) már ez a Maps van benne (5.7.0).
Nem tudom, hogy tudnám a navigációt működésre bírni ...
Segítetek ?noob... rooter... geek
-
törölt tag
válasz kakukkmarci #29068 üzenetére
Magyarországon a Maps nem tudja a klasszikus GPS navigációt. Ha egyszerre rajt vagy a GPS-en és az interneten, akkor helymeghatározást és útvonaltervezést tud. A térképen követni tudod, hogy hogyan közeledsz a célodhoz. De mindehhez szükség van az internetkapcsolatra.
-
Szombó
senior tag
válasz kakukkmarci #29068 üzenetére
Van nagyon sok olyan navi ami működik és nem kell hozzá net.Miért sz.kodsz vele.?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Peti N95
aktív tag
válasz kakukkmarci #29087 üzenetére
Csak nyomja rám, hogy nem jelentkezel be!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
veterán
válasz kakukkmarci #29138 üzenetére
jó igaz nem kalapálom azért
akkor nemtom miért maradt meg bennem ez a 3 tulajdonságॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Szombó
senior tag
válasz kakukkmarci #29244 üzenetére
Szia,tegnap privit küldtem.Reggelj,és ott találsz neked valót.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
marcitp
őstag
válasz kakukkmarci #29244 üzenetére
Szerintem tök kafa...
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Tomi_Sci
őstag
válasz kakukkmarci #29377 üzenetére
Mert? Az összes szolgáltató Cordonhoz küldi, a gsm boltok pedig megcsinálják a garázsban, ebay-es alkatrészekkel. Kicsit túloztam, de a lényeg benne van.
Amúgy a Cordon szerintem is katasztrófa. Szurkot nekik![ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
vétó
aktív tag
válasz kakukkmarci #29377 üzenetére
korábban volt itt egy "bennfentesnek" tűnő(?) hozzászólás, ami szerint a megfelelő szigetelés az előlappal együtt történő csere esetén marad meg (és ami szerint ez a Motorola gyári előírása hangszóróhibás készülékek javítása esetén). És ugye kedden, amikor leadtam, akkor a kérdésemre a lány pont ezt mondta, hogy vízálló marad, mert előlappal_együtt_kell_cserélniük.
Aztán valahogy csütörtökre ez már nem így volt...- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
pengemetal
aktív tag
-
la_cc
addikt
válasz kakukkmarci #29967 üzenetére
Hogy hogy nincs túlszámlázás?? Hogy érted, hogy lassítHATja? Akkor nincs értelme 500 mb-s fizetni 50mb-s helyett vagy mi?
Amúgy, hogy számlázna, ha nem lenne előfizetve 50mb-ra? Vagy egyáltalán nem is lenne mobilnet?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
noicenoice
tag
válasz kakukkmarci #29995 üzenetére
Mennyiért ÉS hol rendelted?
-
zsirfecske
addikt
válasz kakukkmarci #29995 üzenetére
"Ja, és sajnos sehol nem találtam bizonyítékot, hogy valaha is ütésállónak hírdették volna"
itt a gorilla glassról van szó, ami ütésálló hisz ez a lényege, viszont az oldalirányú behatásokkal szemben ez sem 100%-os. ezirányú gyengeségét ezerszer kitárgyaltuk, ha épp úgy ejted le besz*ptad. ez ellen a moto vajmi keveset tehet.
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #30722 üzenetére
Az a próbaper valóban érdekes lenne.
Aydan: Az enyém is csak már egy héttel ezelőtti rendelés és az is a "zöld" lencsés. (De ettől még nem rosszabb.)
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
mrlujoak
veterán
A telefon papírjai között elvileg kell lennie olyannak is, amin a garanciavesztési pontokat megfogalmazza a gyártó.
Ha benne van, hogy ne ejtse le a készüléket, akkor a próbaper is bukta...
Szerencsére pl. a Vodafone nem vízállónak hirdeti a modellt, hanem cseppállónak, ami lényegében valós is. (legalábbis a mostani tv-reklámoknak külön kiemelik, hogy cseppálló)Ebből már ugye volt jópár sírás, persze mindig a Motorola nyert...
Az ütésállóságot is szokták ilyen esetben definiálni, bár a Te esetedben eléggé kétséges, hogy tudod bizonyítani azt a 40 centit...
Mindenképpen olvasd át a használati papírokat!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
rendesadam
tag
A fogyasztóvédelemnek megérne egy levelet ez a víz-/csepp-/ütésállósági kérdés, mivel a hirdetések tartalma ellentétben áll a garanciális feltételekkel...
-
Pistakiss
őstag
válasz kakukkmarci #31092 üzenetére
Háát!
Ennyire szereted a pattogatott kukoricát?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
canniball
nagyúr
válasz kakukkmarci #31092 üzenetére
LOL! Ennyi idő alatt még a mikróban sem kezd el durrogni... Arról nem is beszélve ha igaz is lenne ez 7-8 szem volt, mennyi ideig tartana ezzel a módszerrel kipattogtatni egy normális adagra valót...?
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #31165 üzenetére
Várjuk. És gratula a sikeres "műtéthez"
-
canniball
nagyúr
válasz kakukkmarci #31298 üzenetére
Vizes teszt?
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Gratulálok!
Remélem nem kell még egyszer megnéznem, hogy én is ki tudjam cserélni[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
canniball
nagyúr
válasz kakukkmarci #31301 üzenetére
Úgy legyen!
-
Pistakiss
őstag
válasz kakukkmarci #31302 üzenetére
Háát!
A hangszóró szigetelése, tömítése milyen, tényleg elvesztheti tömítettségét a szereléssel?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
chab7
addikt
Ez nagyon komoly
Gratula.
Én a Polarist boncoltam szét egyszer , mert elment a SIM -olvasója pihenni. De az nem volt ekkora műtét mint ez.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #31353 üzenetére
Nem készítettél esetleg fotót erről a részről is közelről? Amúgy szerintem ezt a témát a mélyvízbe kellene írni mert a szétszerelés azért nem egy hétköznapi mutatvány
-
Enton
addikt
válasz kakukkmarci #32222 üzenetére
Minden gyári, 2.2, semmi tuning nincs.
Ezt raktam fel és végülis jó volt:
[link]Azóta már leszedtem végülis, mert csak sok helyet eszik, és még egy darabig a gyári 2gb-os karival kell beérnem.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Trabby
aktív tag
válasz kakukkmarci #33303 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Megnyugodtam, hogy nem az én általam eladott tok a hibás.
Köszi!
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #33696 üzenetére
Én totál megértelek. A HTC Polarissal nekem is volt, hogy lelazult a SIM-kártya olvasó és "elment a térerő", fogtam szétszedtem, megigazítottam. Aztán jó ideig nem volt vele baj, míg újra nem kezdte, de akkor már nem ért semmit a "házi" barkácsom. Szerencsémre kiderült, hogy 2 éves a garija, nem 1. Elküldtem, megcsinálták azóta is jó. Esetemben jó srácok kezébe került, jó munkát végeztek, nem is kaptam ki érte, hogy nyilván valóan látszott az előzetes "berhelés". (Hozzáteszem, akkoriban ott dolgoztam ahol vettem, de előnyöm emiatt nem volt mert szervizbe küldve ugyanúgy volt mint bárki másé, nem lett a papírra írva, hogy hééé ez a mi emberünké).
Lényeg a lényeg, vannak rendesen dolgozó szervizesek is mint a példámban, de azért ha a Defy-m gari időn túl romlana el - de ne tegye - akkor én is magam fogok neki esni. Ha meg előtte... akkor a hiba mértékétől függ,de mint a te példád mutatja, ki lehet a képernyőt is cserélni sk.(Én azért off-ba teszem)
-
Robi BALBOA
őstag
válasz kakukkmarci #33696 üzenetére
Totál egyetértek!
Én is csak azért nem kezdem el itthon buherni mert még garos, és ha ne adj isten valami nem úgy sül el ahogy kellene akkor nagyot bukok, ha meg valamit elcsesznek szervízben akkor oltári csetepatét csinálok az tuti.Amúgy amit az 5-ös torx csavarok fognak "ócska" műanyag keretet nem lehet kicserélni valami komolyabbra mondjuk fémre, találkozott valaki ilyennel vagy csak a műanyag keret létezik?
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Kbali
nagyúr
válasz kakukkmarci #34920 üzenetére
Az USB bedugás utáni hangra: ez is volt már - ha bedugod, akkor unmountolja az SD kártyát és csak a telefon memóriájában lévő hangokat játsza le. Ha kihúzod az USB-t, akkor visszaáll minden (nekem legalábbis).
A kép nem mentésre: esetleg egy kamera data clear, cache clear, hátha segít[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kakukkmarci #34932 üzenetére
Nem írtad, de a tünetek alapján el tudom képzelni, hogy a nálad beállított jelzőhangok nem gyári beépített hangok voltak, hanem az SD kártyáról kiválasztott hangok. Ugyanis azt tapasztalom, hogy miután bontom az USB kapcsolatot a számítógép és a Defy között, enyhén szólva nem feltétlenül tökéletes az SD kártya újramountolása. (A kapcsolat ideje alatt értelemszerűen unmount állapotban van.) Én a kábel leválasztása után szoktam egy unmount/mountot csinálni a Settingsben, mert sokszor csak ennek révén látja rendesen a Defy, hogy mi van a memóriakártyán. Sőt még ekkor sem mindig tökéletes, ez esetben még egy újraindítást is csinálok. Ám a médiatár-szerű helyek, mint például a Connected Music Player médiatára vagy a Gallery, ekkor sem frissülnek tökéletesen (például sok régi anyagot is lát, amelyek már rég le lettek törölve), úgyhogy el tudom képzelni, hogy még a "fényképnemmentési" problémád is összefügg ezzel a jelenséggel. Lehet, hogy el van mentve, csak a telefon (a Gallery vagy a fájlkezelő) nem látja, hogy ott van az SD kártyán?! Tehát a lényeg: a számítógéppel való kapcsolat után érdemes unmount/mountot csinálni, vagy újraindítást, és akkor kevésbé lesz hektikus az SD kártya tartalmának a kezelése. Persze lehet, hogy ennek semmi köze a tenálad jelenkező bajokhoz, ez csak egy ötlet.
-
raczger
őstag
válasz kakukkmarci #35270 üzenetére
Köszi, hát csak nem gagyi üveget adnak ennyiért... Megrendeltem, remélem mihamarabb ideér. Addigis szigszalag és cellux díszíti az üveget, hogy a kosz ne menjen be a készülékbe az apró repedéseken.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
RootRulez
félisten
válasz kakukkmarci #35307 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy és új dolog jut eszedbe, kérlek módosítsd a korábbi hozzászólásod.
És bocs, hogy megtörtem a monológod
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
mijos
senior tag
válasz kakukkmarci #35309 üzenetére
A gyári mutatta, de akkor leszedem ezt a progit is.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
csicsaaa
tag
válasz kakukkmarci #35308 üzenetére
Nekemis ez jutott elsőbb eszembe, jaa és felemlegettem az anyjukat is!:-)
Vinném én csak sajna jovő7 eleje mire odajutok.
Gondolom 7végén nincs szervízelés?Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
domerator
veterán
válasz kakukkmarci #35476 üzenetére
Az lenne az első lépés...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Szombó
senior tag
válasz kakukkmarci #35476 üzenetére
A Google Maps állandóan lassítja a telefont.Helyett használd a 3betüs navit.Sokkal gördülékenyebb és még net sem kell hozzá.
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
AST
csendes tag
válasz kakukkmarci #35723 üzenetére
Sajnos nem ez a megoldás. Nálam odáig sem jut el, hogy egyszer leszinkronizálja a névjegyzéket a kihangosítóval, pedig a PBAP engedélyezés megtörténik. A más kihangosítókkal való próba jó ötlet, meg is nézem egy NK CK-200-zal és egy Parrot 9200-essel.
Pedig jó kis cucc a CK-15W...
A magyar hanghívást már feladtamBF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
chab7
addikt
válasz kakukkmarci #35953 üzenetére
Nekem nem írt ki ilyet (bár itt cm7 van) de a superuser tudtommal frissült. Az lehet nálad is.
Nálam is frissült, de automatán, már csak azt jelezte, hogy frissítve van.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
zkosaras
aktív tag
válasz kakukkmarci #35953 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta ma (szintén gyári 2.2), én ráhagytam a frissítést, bár pontosan nem tudom mi lehet. Root-olt a telód? Nálam a superuser frissítés után csinálta közvetlenül, lehet ahhoz van köze. Amúgy működik minden gond nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest