- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Inkább abba ölnék az energiát hogy legyen rendes legalább 4 szálas optimalizálás, hogy ne a pofám előtt generálódjon a világ, legyen már végre valami élvezet is benne, ne azt nézzem ahogy tölt. És akkor az irgalmatlan mennyiségű apróság, meg akár komolyabb dolgok is amik modokban már ezer éve benne vannak, az mind bekerülhetne vanillába is, opcionálisan persze, meghagyva a szabadságot azoknak akik a régi vanillát szeretik. Stb.
-
törölt tag
érdekes, elég mutáns történet. a cross platform miatt én nem is vártam a normál pc verziót ilyen címre, a kezelésből amit meg láttam, az inkább azért olyan ahogy nézem, mert konzollal is kompatibilis kell legyen
ettől függetlenül nálam nem is fordul meg a fejben a beruházás erre. -
törölt tag
wiki szerint is bár itt planned, de nem szoktak sokat tévedni vele
-
Geryson
addikt
Ja, vízzel el tudom oltani a tüzet? Kiválasztom és jobb gombbal használom és akkor tudja, hogy magára kell önteni?
Én EZT a receptet találtam, de ahogy említettem az én könyvem lila és nyitva van.
A vasúti pályát megértettem, már csak azt nem tudom, hogy hogyan csinálok 45 fokos blokkot, hogy rá tudjam rakni a sínt?
És ITT van az, amit még soha nem láttam, pedig valami 20.000 blokk mozgatásánál járok...
-
PeL
addikt
Nem láttam olyat, viszont többféle textúrája lesz a moboknak ha az Optifineban bekapcsolod a megfelelő opciót

RapidShare accountom van, remélem az is megfelel

http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex_Fanver%26Misa%20hibrid.zip
Rád kellett volna hallgatnom, itt most valamiért nem működik a link, elkezdem felrakni Zippy-re is, ha közben megjavulna akkor leállítom
-
Geryson
addikt
Sajna nem működik. Egyrészt a mostani linked nem is működött, de a korábbinál ott van a 32 bites offline-ban, de a 64 nincs. Mindegy, ezeket feltaktam de még mindig ott a hibaüzenet. Most úgy tudtam javítani, hogy visszavettem a látótávolságot. Igazából megint nem tudom hány napig csak bányásztam, így ott nagy szükségem nem volt rá. Majd csak találok egyszer valami megoldás erre a 32 bites hibaüzenetre...

-
Geryson
addikt
Örök hála főleg a koordináták alapján, hazataláltam! Mondjuk olyan rossz egészségügyi állapotban, hogy a ház előtt nemsokkal meghaltam, de legalább oda le tudtam már szaladni és felszedni a cuccaimat.
Megnézem ezt a Java dolgokat is. Most bekerültem egy akkora barlangrendszerbe, hogy konkrétan élvezhetetlen a játék, kb. 1 FPS-em van és mindezt 6 giga RAMnál és 1.5 giga VRAM-nál.

-
Geryson
addikt
Ez a 7.10, ez már megvan, köszi, erre írta, hogy "already bla-bla-bla, amit előbb írtam". Pedig a játék azt mondja, hogy nincs fent 64 bites, nem értem.
Optifine-ban akkor tudsz segíteni?
Elbarangoltam otthonról és annyira szét van esve a távoli grafika, hogy soha nem fogok hazatalálni. Hagyjam magam meghalni a sok-sok kaja ellenére? Iránytű segítene, nem?
-
Átállítottam, de még mindig semmi.

------------------
Nagy igény volt az FTB szerveren a TubeStuff modra, úgyhogy felraktam (kellett hozzá az Immibis Core is). Nektek is fel kell tennetek kliens oldalon, ha továbbra is be akartok lépni.

-
föccer
nagyúr
Nagyon. Mondhatni folyamatosan 100% a terheltség és néhány másodpercenként kapjuk a cant keep up bejegyzést. Viszont közben sikerült elindulnia. A szokásos szerver összeomlás volt. Helyenként mentette a chunkot, helyenként talán a reggeli/hajnali állapot állítódott helyre.
Szerencsére a ma este kipakolt 100 HV megmaradt, viszont a vasgyáras chunkok visszaálltak a korábbi állapotra, ahol még megvolt a 100 HV-ra való vas. Szóval most kaptunk egy kis + vasat,

üdv, föccer
-
LW
őstag
Works like a charm.
A menüben ki lehet kapcsolni a szerver által használt texturepackot, Huncrafton van olyan. Lehet, hogy amiatt "nem megy".ui: 32x32 faithful
-
Választhatunk, hogy 15, 30, vagy 50 perc legyen a felkészülési idő. Ha az idő lejárt, leomlanak a homokfalak és mehet a buli
. Ha meghalsz a spawnnál éledsz fel, onnan meg nem tudsz visszamenni a harctérre, de jó rálátásod lesz az eseményekre. Az is opcionális, hogy spawnoljanak-e hostile mobok. Ugye ez erősen akadályozhatja a felkészülést. -
brd
nagyúr
Elég lenne 1x vizsgálni (és futhatna teljesen külön magon/threadként a serveroldalon, úgysem nagyon tud a server már 3-4 magot sem lefoglalni), mert legfeljebb ha nem készült el valaminek a vizsgálatával, a teljes chunk elküldésre kerül (ahogyan most is van). Meg persze blokkmódosulás után is számolgatni kellene újra a környezetét. Továbbá szerintem csak azokat kellene nem küldeni, amely mellett nincs transzparens blokk (víz/üveg/üres/stb.) Mert az biztosan sehonnan nem látszódik. Bár ezzel a csalás nem szűnne meg teljesen. Probléma lehet még, hogy nagy pingnél így esetleg bele lehetne futni olyan blokkba, ami láthatatlan lenne a játékos számára, ezért bizonyos távolságon belül mindig a teljes chunk elküldésre kerülhetne (10-20 kocka mondjuk).
Superhun: Sok modot így is verziónként kell újra elkészíteni/patchelni, ez miért probléma?
-
Lenne egy dolog amit a mai napig nem oldott meg senki és biztosan nagy rá az igény.
Arról lenne szó hogy befolyásolni kellene a kliensnek küldött adatokat. Tehát nem a teljes chunk-ot küldje el csak azon részeket amelyeket a kliens vizuálisan valóban lát. Ezzel gyakorlatilag megszűnne létezni az x-ray csalás és mellékhatásként még a sávszéligény is csökkenne. Talán még fps növekedés is lenne tőle.
Minden blokk ami nem látható mondjuk 10 blokk távolságtól kezdve vagy nem éri levegő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ettől függetlenül nálam nem is fordul meg a fejben a beruházás erre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)