- A KOReader ebook olvasó program
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
FTB Unleashead-ben mennyi a max energia amit felvesz a quarry? Most 11 magmatic engine nyomja az energiát 5 energy cell-be és elhasználja az összes energiát.
-
Nyiscsák
aktív tag
Nálam egy AMD 5600K procival 8 gb memóriával és a beépített procival 1920x1200-as felbontáson gond nélkül ment Optifine nélkül is.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
dexter7891 #8712 üzenetére
Rendben. Este kipróbálom! Köszi!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
dexter7891 #8707 üzenetére
A felsőkbe is pakol így, azzal nincs gond, csak ha 64-et belerak akkor utána nem tölti tovább és megakad a transposer.
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen rendszerem. Azért építettem hogy ha elmegyek bányászni akkor ne kelljen állandóan visszamenni a bázisra kipakolni. Jól is működik, de csak addig amíg a barrel-be nem kerül 64 db item. Utána megakad a rendszer és semmit nem szed ki a chestből. Mi lehet a gond és hogy lehet megoldani hogy akár 64x64 itemet is tároljon a barrel?
-
Nyiscsák
aktív tag
Lenne még egy kérdésem. Találtam egy nagy láva tavat. Lávával szeretném meghajtani a gépeimet. A terv az, hogy pumpával kiszívom a lávát ami megy a geothermal generatorba, majd mfe, lv, batbox és arra vannak rákötve a gépek. A kérdés hogy meg lehet e hajtani a pumpát valami lávás enginnel és ellátja-e a 3 enginet és a gépeket elég lávával?
-
Nyiscsák
aktív tag
Nem tudtam hogy ki kell kapcsolni
Köszi a választ.
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Csináltam egy Nano Sabert, fel is töltöttem de lemerül akkor is ha egyáltalán nem használom. Valami hiányzik még hozzá?
-
Nyiscsák
aktív tag
Hello!
Próbáltam csatlakozni a PH szerverhez de nem megy.
2013-01-17 17:59:30 [INFO] [STDOUT] Connecting to 176.31.117.78, 25568
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] java.net.SocketTimeoutException: Read timed out
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at java.net.SocketInputStream.socketRead0(Native Method)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at java.io.FilterInputStream.read(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at org.bouncycastle.crypto.io.CipherInputStream.nextChunk(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at org.bouncycastle.crypto.io.CipherInputStream.read(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at java.io.FilterInputStream.read(Unknown Source)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at ef.a(Packet.java:142)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at cg.i(TcpConnection.java:320)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at cg.c(TcpConnection.java:540)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [STDERR] at ch.run(SourceFile:93)
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [GraviGun] [1.4.6v1] Failed to restore setting, probably due to unsuccessful connection to a server.
2013-01-17 18:00:02 [INFO] [PortalGun] [1.4.7v2] Failed to restore setting, probably due to unsuccessful connection to a server.Mi lehet a gond? Tudja valaki? Tegnap tudtam csatlakozni és azóta nem telepítettem semmit.
-
Nyiscsák
aktív tag
Én már előre látom hogy az új mapon az első építmény a szokásos óriási trap lesz.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3726 üzenetére
Úgy látom a nagy kiterjedésű tenger az már a PH szerver része marad.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3710 üzenetére
Én is támogatom a bukkit szervert mert ez egy kicsit tényleg könnyű, és egy idő után nincs kihívás.
-
Nyiscsák
aktív tag
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3425 üzenetére
Nekem jó! Egy kis kihívás sose árt!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3422 üzenetére
Nekem bejön a szerver és szerintem nem is kell rá semmi mod. A sivatagi túlélő is jó volt csak kicsit könnyűre sikerült
Esetleg egy Logout-os írás formájában is meg lehetne hirdetni, egy rövid játékbemutatóval egybekötve.
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy kis info! A PH szerver egy részén leesett a hó és befagyott a víz
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3409 üzenetére
Igen, nálam a sivatagos pálya nem is megy.
-
Nyiscsák
aktív tag
Üdv.
Figyelmetlen voltam és frissítettem a minecraftot 1.1-re és csak utána döbbentem rá, hogy nem tudok így a PH szerveren játszani. Kérdésem hogy vissza lehet valahogy csinálni?
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3389 üzenetére
Jó ötletnek találom! Én tuti kipróbálom majd!
-
Nyiscsák
aktív tag
A Stronghold-ot megtalálta valaki a szerveren?
-
Nyiscsák
aktív tag
A zombi spawner annyival lenne jobb hogy ott csak zombi lenne mert azokat könnyebb megölni mint pl egy csontit vagy egy creepert és ha elég az xp, 4 fáklyával könnyedén meg lehet szüntetni a spawnolást.
A trapnél pedig piston segítségével meg lehet oldani a világítást.
-
Nyiscsák
aktív tag
Nektek megy a szerver mert engem nem enged fel!
Hiba: The server responded with an invalid server key. -
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #3011 üzenetére
Nekem most már működik!
-
Nyiscsák
aktív tag
Hali!
Azt meg lehet oldani hogy két minecraft fusson egy gépen? Multi miatt kellene az 1.8 és single miatt az 1.9pre.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
antikomcsi #2581 üzenetére
Próbáld meg az F3-al kikapcsolni.
-
Nyiscsák
aktív tag
Az új projekt: dupla dungeon trap
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy számomra jól bevált mob trap! [link]
-
Nyiscsák
aktív tag
Egy kis ízelítő az 1.8-ból! [link]
-
Nyiscsák
aktív tag
Mai bányászat közben találtam ezt. Nem tudom ti hogy vagytok vele de én ennyit egy helyen még nem láttam. Pontosan 157 db volt!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #836 üzenetére
Többen is építhettek akár egy egész várost.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #821 üzenetére
Ha nem celeron a proci akkor talán van rá esély. Menni fog csak nem mindegy hogy. A láthatóságot egy kicsit vissza kell majd venni szerintem.
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #818 üzenetére
Azt lerakod a földre és rákattintasz, majd megnyílik egy 3x3-as munkapad ahol a többi cuccot tudod craftolni. Egy kis segítség!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #807 üzenetére
Én is csatlakoznék ha lenne egy PH! szerver.
-
Nyiscsák
aktív tag
Ha jól értelmezem akkor ez még csak terv és nincs még beleépítve a rendes játékba. (de aki tud angolul és erre jár lefordíthatja)
Gyémántot nem nehéz találni. Áss le kb a 13. szintre és ott kezdj el bányászni vízszintesen. Csinálj egy 2*2-es folyosót majd ebből a folyosóból 1széles 2 magas járatokban 2 kockát kihagyva bányássz. Vagy ha van egy nagyobb barlangrendszer akkor a láva környékén szokott lenni gyémánt, de mindenképp mélyen van. A szintet láthatod ha megnyomod az F3-at és az y koordinátát nézed.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nyiscsák
aktív tag
Én is megmutatom akkor:
Tengerparti ház
Ház belseje
A kert[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
A héten jön az 1.6-os frissítés!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
lorincmate #624 üzenetére
Nem buheráltál valamit a minecraft mappájában? Ha igen akkor töröld le és rakd fel újra!
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Space marine #527 üzenetére
Nekem meg az a bajom hogy kevés a zombi.
konzone: Akkor tényleg csak annyit tudok mondani hogy telepítsd újra csak a mapot mentsd le előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
Na akkor már alakulunk! Már csak egy szerver kell!
-
Nyiscsák
aktív tag
Én kb egy hónapja játszottam ott 2 hetet minden nap és akkor is lagolt a server de azért lehetet játszani. De tényleg lehetne egy PH! Minecraft csak szerintem kevesen játszuk itt a PH-ról!
gyga: Egy próbát megér! Én nem próbáltam ki. De a youtubon is rengeteg videót találsz. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
Nekem csak egy gyémántkereső detektor hiányzik
-
Nyiscsák
aktív tag
Tud valaki olyan modot amiben lehetőség van hogy a csákány meg ilyenek ne használódjanak?
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz
Space marine #493 üzenetére
Felmásznak de ha jól tudom a homokra nem tudnak.
-
Nyiscsák
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Íme az új Android Auto!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- A KOReader ebook olvasó program
- Autós topik
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest