Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Serricon
üzenetére
Ha úgy van és a közösségnek is megfelelne én szívesen átveszem az üzemeltetését a ph-s szervereknek, kapacitásom és időm is van rá, elfér a többi játékszerverünk mellett
Játszani MC-vel nekem sincs annyi időm/kedvem mint szeretném, ide a ph-s szerverre is csak elvétve estem be pár napot játszani, de az üzemeltetéssel nem lenne gond 
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
annyit még hozzátennék hogy most utánaolvasva 1.0.21-es verzióban eu2-s resonator (és más eu2-s gépek, lásd lejjebb) nem működik jól, beleraksz egy stack itemet és egy itemet fog csak kiadni, szóval óvatosan

1.0.22-ben javítva van, de Tali próbálta felrakni és az el se indult (üres új mappel sem), bár azt nem tudom r1 verzióval próbálta-e , mert sima 1.0.22-vel voltak szerver indítási gondok (ahhoz mondjuk nincs fent server file se) , ettől függetlenül 1.0.22r1-ben eu2-s generatorok ill. enchanter továbbra is elnyeli az itemeket, szóval nem tökéletes az se
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Sanyi a Nitrado-nál bérelt szervert mikor az Age of Engineering-et toltuk, 1300 pénz egy hónapra, nem tétel igazából. Nagyobb volt a ping nyilván mert külföldi, de teljesen jól játszható. Oda át lehet költöztetni a modos szervert, ha szükséges vagy ha valaki fel akar támasztani később bármit is, van alternatíva. De szerintem nem lesz rá szükség, mert szimplán csak kihal és power off, ahogy a vanilla is. Nyilván nem most azonnal, hanem a következő fél év/egy év távlatában. Majd egy utánunk lévő generáció feléleszti újra a PH szervert, MasterDJ szervere se ment örökké, az ezer éves topik összefoglalóban lévő tagok se tolják már. Ez ilyen, cserélődünk.
Nekem lenne időm játszani vele, egyszerűen csak kinőttem belőle. Bővült az Immersive, nekiállok, kellene blaze, elmegyek a netherbe és ahh keressen a halál, aztán kikapcsolom. Sevtechnél öngyi lettem egy lávatóban úgy léptem ki végleg.
Nincs már életkedvem ehhez. Nemcsak ebből, minden játékból. Dead by Daylight eléggé tetszett, toltam két órát aztán odavertem a billt az asztalhoz, mert már elzsibbadtam. Nekem ez már nem élvezet, nem köt le egy játék se, kivénhedt farok lettem ehhez. 
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Ilyen memória árak és memóriahasználat mellett később is felejtősek lesznek 1.13-on. Jócskán megnőtt a vanilla gépigénye is, mi lesz Forge alatt. Leszokhatnának ezekről a teljesen felesleges 250+ pakkokról, mert kb. senki nem használja ki, de legalább órákig tölt és 16 Giga kell egy alap gépbe is.
-
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
jó kis játék az is
kb 2 éve játszottam utoljára, azóta kijött egy-két patch ahogy nézemráadásul azt is lehet moddolni, bár én csak videót láttam róla, mert az is kb annyira bonyolítja meg a játékot mint vanilla mc után egy ftb modpack: tele új ércekkel, gépekkel, folyadékkal...

-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
gyors vagy Tali

(#22650) Sanyaaa26: nem quest book van, hanem minecraft achievementeket kell csinálni (advancementek most már), de abban le van írva minden szépen, és igen, ahhoz hogy unlockold következő age-t és így több modot, van egy fő szál, amit követni kell (külön színnel ill. körvonallal jelölik)
(#22662) Dorothy ahogy előbb írtam, advancementek alapján haladni a korral

f8-al tudod állítani a foliage modot, ill. 6 gb ram kell neki sztem min ahogy minden 1.12-es packnak főleg hogy ebben a packban is mennyi mod van (még ha az elején nem is érhető el) -
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
köszönjük a nép nevében

(#22596) Dorothy: tegnap fent voltam én is hajnalban, valamint Ap szokott még, amúgy a külföldiek nyomulnak rajta

(#22597) blackrulz sky resources, nem rossz az, más mint eddig legalább. ftb piramisos resourcegen nekem kicsit túl egyszerűnek tűnik, főleg hogy végtelen az elejétől szinte a coal...
sevtech tetszik nekem még, azzal el lehetne lenni majd pár hónapot tuti
-
apatyas
Korrektor
válasz
Serricon
üzenetére
Akartam mondani, hogy frissítés előtt a portálokat ki kellene kapcsolni. Én is ezt láttam amikor átvittem 1.3.0-ra, de aztán akkor is amikor a régi 1.1.0-n akartam betölteni a szerver mentést. Én akkor úgy gondoltam, hogy a futó szerver alól kimásolt mentés miatt van, mivel ugyanaz a verzió alatt se volt működőképes.
De amúgy én még egy másik ganéjt is láttam, sajnos nem emlékszem a nevére mert nem írtam fel máshova, de valami thermalos flat akármicsoda volt, én a növénynövesztős géphez kötném - talán annak a növényspecifikus táptalaja... Logokat visszanézem, hátha kiderül még. -
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
úgy érti szerintem hogy nem tud belépni routerbe port forwardot csinálni (Amur fia ha minden igaz
), ezért próbálják virtuális helyi hálón összehozni.
(fura ez az új avatar
)Máté: de egyáltalán látja a másik a szervert? tudjátok egymás virtuális ip-jét pingelni? megfelelő portra próbáltok csatlakozni? (amit kiír amikor megnyitod lan-ra) tűzfal az jó is ha ki van kapcsolva "szerveren"

(#22209) vaakuum
alapból nem tud ilyet, mod lehet tud de nem tudnám megmondani melyik
ilyet találtam gyorsban -
Amur
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Sikerült megoldani? Frissitsünk?
Srácok, milyen ötletnek tartjátok hogy a PH szervernek csináljunk egy külön topicot?
Ez külön az MC-ről szóljon, ha olyan témát feszegetünk nyugodtan jöhet ide, de ha a szerverről, frissitésről, hibákról stb.. azt meg oda?
A nem "szerveresek" számára jobban átlátható lenne a topic.(a szerón élők meg ott frissen látnák, keresgetés nélkül a szerverről szoló hsz-eket)
Csak felvetés.(félő hogy enélkül elég kihalt lenne a topic..) -
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
köszönjük
nekem eddig rendben minden, megvan mindenem, végre tudtam fejleszteni tc-s hammert 
(#21631) vaakuum elvileg zip-estől belemásolod a minecraft mappán belüli resourcepack mappába, és menüből ki tudod választani (ha nem így akkor majd kijavítanak azok akik használnak is textúrapackot, én már évek óta nem használok
) -
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
arisen lite 2? de az meg nagyon lightos, alig van benne mod
akkor már inkább hermitpack (vagy dw20 ) vagy 1.11-re allthemods
-
Amur
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Ez már alapból nem skyblocként generál, tehát megoldották, csak lehet választani többféle mapot hozzá, azok között van skyblock, meg vmi hasonló égbe generált ether (menyországos) kis lebegő szigetes.
Meg vmi glass garden is van, ott írják megjegyzésben hogy aki botaniázni akar annak felejtős.Itt nem az a történet hogy mi eröltetjük rá a sima gen.-t.
Egyetértek Baltoval, kell a kalandozás,felfedezés. NO skyblock
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Black meg Amur játszott vele, de szerintem nem akarunk megint rendes skyblockot, legalábbis nem volt róla szó.
Ha ennyire tartasz tőle, akkor még mindig van egy remek B terv, az Arisen 2.
Vagyis Arisen 3, mert release lett az is és semmi értelme az eddig látottak alapján két hét játék múlva updatelni pl.
És nem 1.10, hanem 1.9 csak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Ez is skyblock, de rendes worldgent kérünk. Reméljük, hogy megoldották az első verzió problémáját. Reméljük...
Kappa legyen, black szerint könnyebb az Infinity expertnél még így is (nincs száz mod egybevéve).
Ha van benne élet korlátozás, akkor azt kapcsold ki persze, nehogy úgy járjunk, mint az elsőnél black. -
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Felőlem mehet. Redcraftot használunk mind a ketten Geryvel, de ez kompatibilis minden verzióval, annyi, hogy az újban az új textúrák vanillák maradnak. Mivel még mindig nem adták ki 1.11-re, meg nem is egy kapkodós a készítője, így erre nem kell várni, megvagyunk ezzel. Az 1.10 verziója se teljes még, szóval mindenhogy maradnak vanilla textúrák benne, nem 100%-os alapból se. Még a 100%-osnak mondott 1.8 verziójában is voltak vanilla textúrák.
A másik meg a Schematica, viszont ezt irtó gyorsan pakolgatják, már decemberben is volt 1.11-re.Amire várni kell az a működőképes dynmap meg Forge. Ezt viszont csak te tudod úgy is mikortól jó.
Nyugodtan tolj egy updatet 1.11.2-re, ha van már hozzá.
Van benne pár újítás ami engem is érdekelne. Gery nincs hetek óta, vannak ilyen kihagyásai, de biztosan örülni fog a sok újdonságnak ő is. -
Amur
addikt
válasz
Serricon
üzenetére
Sajnálom a map-ot, meg a vele töltött időt... de ez még nagyon gáz sajna..
Black által javasolt Project Ozone 2-öt toltam single-ben, csak titan módban(kappa azért erős ahogy nézem).
Elég jól balanszolt, nem egy rohanós pakk, azzal ellenénk normál világban.
Viszont ugyan egyedi, és teljesen felforgatott receptek vannak benne(pl. magical crops hogy ne legyen OP, botaniázást igényel, meg frász látja milyen oltár is kell hozzá), de 1.7.10Én még mindig jónak találom az Arisen 2 pakkot is. Az 1.9.4
(AA,Agricultural,Blood magic,botania,chisel,doomlike dungeon,enderIO,extra utils,IC,just jetpacks,ProjectE,refined storage,reliquary,RFtools,simple teleporters,tinkers, veinminer,weaponsplus)Mod összetételben nagyon hasonló packok. HQM miatt lehet érdekes a project, az újabb modok miatt meg az Arisen 2
(most nézem azt írják hogy pár hét és kidobják az 1.10-es verziót az Arisen-ből. Mondjuk ezek után fene tudja akarjuk-e. Lehet éppen hogy Dire papától jobban összeboronálják a modokat.)
-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
Ilyenkor mi biztosít amúgy, hogy holnap nem bugol be megint és kell újra rollback? Mert most csak az anyját szidtam Direnek és az FTB teamnek, de egy másodiknál már az apjukat is szidni fogom.
Ez még erősen elmehetne béta pakknak így, átmegyünk AAA játékba, ott divat kiadni bugosan mindent és hetekkel később adni hozzá a csoda patchet.
Bár legalább ez nem kerül 20 ezerbe és nem merül ki két hét játékidő után. -
Serricon
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
A piramisban egy teleporter, most indul, mindjárt kiderül.
Nem, még mindig bootloop.Újabb találat:
Details:
Source block type: ID #1629 (tile.blockConduitBundle // crazypants.enderio.conduit.BlockConduitBundle)
Block: extrautils2:Teleporter[type=overworld,unbreakable=true]
Block location: World: (240,65,328), Chunk: (at 0,4,8 in 15,20; contains blocks 240,0,320 to 255,255,335), Region: (0,0; contains chunks 0,0 to 31,31, blocks 0,0,0 to 511,255,511) -
csoki
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszani MC-vel nekem sincs annyi időm/kedvem mint szeretném, ide a ph-s szerverre is csak elvétve estem be pár napot játszani, de az üzemeltetéssel nem lenne gond 
onnantól rip ph ftb szerver?
mindenesetre köszönjük így is a több évnyi szerver futtatást és fáradozást 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)