Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
dabadab
üzenetére
"Ha meg nem akarsz felkesz jatekkal jatszani, akkor ne jatssz, vard meg, amig megjelenik a vegleges"
Ezt már vártam

Nem azt mondtam hogy ne legyenek fejlesztés alatt lévő dolgok.
De belerak NPC falvakat lakók nélkül?
Belerak betegséget gyógymód nélkül?
Belerak használhatatlan dropot?
És én vagyok a paraszt mert megjegyzem hogy ez rossz. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
"nem kell belerakni használhatatlan és értelmetlen funkciókat és kész."
Azt egeszen konkretan hogyan gondolod megvalositani, hogy egy fejlesztes alatt levo programban nem legyenek fejlesztes alatt levo dolgok, csak kesz, komplett feature-ok?

Ha meg nem akarsz felkesz jatekkal jatszani, akkor ne jatssz, vard meg, amig megjelenik a vegleges - nem hiszem, hogy ezt ilyen nehez megerteni. Ha oda van irva bazi nagy betukkel, hogy beta, meg hogy fejlesztes alatt, akkor az beta* meg fejlesztes alatt van. Van idopont az 1.0 megjelenesere, lehet varni.
*: igazabol ezt a szakaszt alfanak kellene hivni, de ezt mondjuk ugyse tudja senki
(#2692) KicsiPaszuj: megveve meg nincs, reklamacio mar van - egeszen pontosan errol irtam
(#2694) Sirandrish: u.n. "erkolcsi alap" mond valamit?

-
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Félre ne értsd, nem fogok rádszállni. Csak az a baj, hogy jobban látod mit/hogyan kéne, mint a fejlesztőknek. A kielégítendő közönség nagy. Viszont ha nem raknak semmit a patchbe az a baj, ha félész dolgot raknak bele az a baj. Ha 2 naponta jönne patch az lenne a baj, ha 2 havonta az lenne a baj. Valószínüleg próbálják megtalálni az arany középutat.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akár azt is tehetnéd hogy frissítesz 1.9-re, és nem tudsz a falvakon lovagolni.
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
dabadab
üzenetére
nemlenne elegánsabb az egész hszt elolvasni? leírtam mért nincs MÉG megvéve.
És sztem van annyira elegáns, mint az MC eszközei.X3B6O0X: nem ezen modok implantálásáról beszéltünk tudtommal.
nemfrissítünk, mert a modok sajna 1.8ra vannak. tudod lassú a port, nincs támogatottság.
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Mi baj a Rage grafjával? Mondjuk legalább kihajtja egy X1950XT CrossFire.
De a tényeket amiket felsoroltál mind igazak, egyetértek.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De minek? Nem kell mindenkinek önműködő bánya, meg repülők, meg 2. világháborús fegyverek, azért ebbe is gondolj bele. Én a beta 1.3 óta játszok, azaz közel fél éve, és még egy modot se telepítettem...
Ha beletenné Notch a modokat az alapjátékba, az már nem lenne jó. Pont ez a jó a Minecraftban, senkinek sem ugyanolyan, mindenkinek van egy másfajta textúrapakkja, vagy modja, vagy egy custom mapon játszik, vagy más skinje van, stb., stb...
Nem lehet csak úgy beleintegrálni az alapjátékba a kedvenc modjaidat, mert neked úgy tetszik. A Mojang támogatja a modokat, és ez épp elég.Szerk.: látom ,nem frissíted elég gyakran a Minecraftod. Már régóta vannak falulakók, kb. másfél hónapja.
-
Sirandrish es KicsiPaszuj: most nem azert, de nem lenne valamivel elegansabb eloszor megvenni a jatekot es azutan verni az asztalt, hogy deennyipenzert?...

-
Sirandrish
legenda
válasz
Dzsokszer
üzenetére
A játék tetszik.
Notchot és az MC-t elismerem.
Csak azt nem bírom hogy ha véleményt nyilvánítok olyan dolgokról amik egyértelműen baromságok, például az üres NPC falu ha már szóba jött, akkor egyből megmondják nekem hogy az nem úgy van meg kevesen vannak meg kevés a pénz.Ha így van akkor nem kell ígérgetni, nem kell belerakni használhatatlan és értelmetlen funkciókat és kész.
De ha belerakja, akkor azért had mondjam már el a véleményem úgy hogy közben nem szólnak be 4en és nem próbálják a saját véleményüket rám erőltetni.
Ha mégis megteszik akkor vitába szállok és ennyi, amivel szerintem nincs probléma amíg az normális mederbe folyik. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezd kicsit aggresszív lenni a dolog, nézzük a tényeket...
A modder-közösség oldali nagyobb heti látogatottsággal bírnak mint az mc blogja.
Notch utóbbi 8 újítása mind-mind fellelhető modok formájában. (az npc-falvak nem 1 ötlet nemkell kitalálni, csak megvalósítani. Sztem ne emilítsük az mcés alap falvakat a millenairével 1 lapon. az 1etlen hatásuk a millenaire kikopása lesz, sajna.)
Az "átvett" ötletekből 1 centet nem adott senkinek.
Az Mc általl keresett pénzből, nem itt kellene tartani.
Az első játék mely "béta" formájában megvehető. Nemhogy mivagyunk a playtest közönség (merhogy ugye mondogatjuk, h ki mennyit ért a dologhoz, de elfeledjük h NINCS playtest. Az API kész. nem bővül. Csak hozzáillesztjük a plusszt és mehet.), de pénzért teszteljük.
A modderek többsége jobban kódol mint a komplett MojangAB. (Eloraam, SpaceToad, Alblaka, EvilShep, Flan)
A grafika kínzó problémákkal küzd. (OptiFine-t tudom ajánlani. most jött ki a Dualcórt támogató verzió. na az fejlődés)
Az Mc jelenleg nemtámogatja ezen közösségeket.
A Majongból való kilépés gusztustalan. volt tőke. Részesedés fejében. Nemkellett.
Nem, nemvettem meg a játékot. De megfogom, már csak elvből is. nemsok játékban van 3-500 órám. buktam már nagyobbat is(Deadisland). De nemveszek félkész gammát.
Én nemtudom mivan mostanában a fejlesztőkkel/kiadókkal, de röhej.
bétajáték pénzér, fél-updateek, nullnapos patchek(deadisland), crashelő-patchek(ugyancsak deadisland) Crash-Bugok(DI)
Lóf*szkodó grafika(rage) Java-gamek félórás töltéssel brutál gépigénnyel. nemhiszem h ezen a nyomon kéne haladni. -
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem volt mindig 15 dolláros ára. Régebben csak 10 volt. Csak, hogy én is elmondjam a véleményem:
1 ember kezdte el az egész Minecraftot írni/programozni. A maga sítlusában egyedit alkotott Notch. Ott van a Gmod az is sandbox játék, de ebben a stílusban a MC korszakalkotó.
Gondolt egyet, feldobta netre, elkezdett terjedni a játék. Aztán gondolta miért ne lehetne ebből pénz? 10 dollárért adta a legfrissebb bétát, amit ha úgy veszünk "bagó" egy ilyen játékért. Kötelezni nem kötelez senki, hogy megvedd. A megvétellel azt biztosítod magadnak, hogy a bétatesztelés alatt, mindig a legfrissebb példánnyal játszhatsz, tapasztalhatod meg az újításokat, és ha kijön a teljes játék, akkor bizony nem kell újra megvásárolnod. Nem kell ennyire elpörögni a dolgokon, mivel a régebbi verziók teljesen INGYEN letölthetők/használhatók. De mondok jobbat böngészőből is lehet játszani teljesen ingyen 1.8.1-et.
Belinkelném gyorsan a felhasználási feltételeket: Terms of UseKiemelnék egy érdekes részletet: "When you purchase Minecraft you do so as is, be it in the early stages of development or already fully released. Subsequent updates are only an added bonus and not a guarantee, as icing on a cake. Purchases during the development of the game are discounted and include the full game upon release. "
A modok szépek és jók. De könyörgöm a mod az alapjátékra épül. Ha nem lenne MC nem lenne mit modolni. A modderek 1 konkrét funkcióra gondolnak. A fejlesztőknek 1 egész világban kell gondolkozniuk. Nem lehet minden ember igényét kielégíteni. én speciel 1.4 től játszok MC-t, eddig is teljesen meg voltam vele elégedve, ha valami +ra vágytam, akkor modoltam, ha meguntam kiszedtem.
A lényeg a lényeg játszd ingyen vagy fizess érte 1x, ha nem tetszik modold, ha tetszik örülj, de szerintem nem kell kikelni magunkból mert nincsenek parasztok a kunyhókban, etc etc, jelentkezz, írd meg 0 forintért. Vagy játszd ahogy van
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Sok idő..ez igaz.
Mióta fizetős az MC?
1év? Másfél?"Annak idejen ennyi ido alatt - folyamatos keresgeles mellett - kb. harom embert tudtunk felvenni.
X3B6O0X: penzuk az mondjuk van rengeteg, csak szerintem nem nagyon latnak modot arra, hogy azt hogyan tudnak ertelmesen elkolteni.
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok nagyon belefolyni ebbe az anti-Notchos mozgalmadba, de ha ennyire nem tetszik, hogy pénzért árulja a bétát, akkor gondolj úgy rá, mint hogyha előrendeltél volna egy játékra, és ezért jutalomból előtesztelheted a játékot.
A moddereket meg minek fölvenni? Maguktól is fejlesztenek azok, nem kell még azzal szarakodni, hogy bejárjanak dolgozni Svédországba...
Ráadásul az a legszebb az egészben, hogy úgy beszélsz a Mojangról, mint hogyha lehúzott volna egy teljes árú játékkal, DLC-kkel, 6 óra játékidőért (á la COD), közb meg egy fillért se dobtál ki érte, és már minimum 100 órát belefeccöltél a játékba.
Az meg, hogy lassan haladnak, az annak köszönhető, hogy a Mojang kevesebb, mint 50 emberből áll, és azért is fizetős a béta, mert nincs elég pénz (45 millió dollárból fejlesztenek 2 játékot, portolják a Minecraftot különböző platformokra, plusz őnekik is kell élni valamiből). -
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Hát ez a büdös nagy probléma!
Sokkal többen kéne hogy dolgozzanak egy ilyen projecten!"Nem olvastad el amit irtam, ugye?
Uj emberek toborzasa egyreszt onmagaban ido (gondolom az ugyben sincs semmi tapasztalatod, hogy milyen melo normalis programozokat (vagy akar komuveseket, ismeros epitesi vallalkozo meselt) talalni, elmondom: nagy es sok idobe telik), masreszt miutan ott vannak, egy csomo idot ra kell szanni a betanitasukra - es ez a sok-sok feladat mind leginkabb notchot terhelne, akinek emellett ott van az (masokra nem igazan atruhazhato) feladata is, hogy ki kell talalnia a jatekot, hogy hogy lesz jo (mert jelenleg talan az egyik legkonnyebben elronthato dolog a jatek koherenciaja). -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
aztarohadt...
nem akarja betölteni a mapom
-
Sirandrish
legenda
válasz
dabadab
üzenetére
"Ugyanis a Mojangnal nagyjabol ket programozo (notch es Jeb) dolgozik a Minecraft kodjan, a tobbiek az egyeb feladatokon vannak."
Na.
Hát ez a büdös nagy probléma!
Sokkal többen kéne hogy dolgozzanak egy ilyen projecten!Mellesleg nem gondolom azt hogy nálam van a bölcsek köve, viszont nem gondolnám hogy az a megfelelő hozzáállás hogy 2embert állítanak rá egy játékra ami már egy éve is pénzt hozott pedig még most is csak béta.
Amúgy nem tudom rémlik-e de mi ezt már egyszer megvitattuk!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Semmilyen!
De tudod mit?
Hidd el hogy egy majdnem 4milió darabban elkelt 15dolláros játék után ennél százszor gyorsabb lennék..."Ezt a legelso mondatot miatt gondolod.
En viszont nem hiszem el, mert en viszont ilyen projekteken dolgozok es latom, hogy megy ez."Várj, nem én...hanem az emberek akiket alkalmaznék."
Megosztanek veled ket gyongyszemet a The Mythical Man-Month c. mubol, ami a projektmanagment orokervenyu klasszikusa:
"The bearing of a child takes nine months, no matter how many women are assigned."
illetve:
"Adding manpower to a late software project makes it later."
Nagy igazsagok ezek.
Azt ertem en, hogy nem nagyon lattal meg ilyet, nem tudod elkepzelni, hogy hogyan is mukodik, milyen buktatok vannak a dologban, satobbi, de azt nem teljesen, hogy miert adod elo ugy a dolgokat, mintha nalad lenne a Bolcsek Kove.
"Vannak modderek akik egyedül vagy maximum 2-3as csoportokban dolgoznak mégis többet hoznak ki magukból mint ők tizenakárhányan"
Tenyleg? Vezetnek konyvelest, szerveznek rendezvenyeket, akarmi? Ugyanis a Mojangnal nagyjabol ket programozo (notch es Jeb) dolgozik a Minecraft kodjan, a tobbiek az egyeb feladatokon vannak.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha várni fogsz megépítenek neked egy falut a várad mellé többhektáros búzamezőkkel és cukornád ültetvénnyel

Jaigen, nyomjak egy printet a cukornád ütetvényemről?
-
Serricon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A szerzetesek akik 1.9-ben járkálnak, visszautaztak az időben hogy megépítsék a "falvakat" majd gyorsan visszamentek 1.9-be.

-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Enderman
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy akik zombikká lettek
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk bennem is volt egy kis wasistdas az Ender Pearl meg a Rotten Flesh okozta "zöld csirkecomb" miatt... És az üres falvak valóban irritálóak cseppet.
Cucusma: Slimeballt sokáig valutának használtuk

-
Sirandrish
legenda
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ez nem fogás hanem hülyeség!
Ha belerak egy betegséget akkor az legyen gyógyítható, vagy szimplán ne rakja bele csak akkor ha MÁR gyógyítható!
Egyébként ez is egy olyan dolog ami egy k*rva jó ötlet csak elég gyér megvalósításban!
Mellesleg az ételmérgezés nem adott semmiféle titokzatosságot mivel az MCwikin fent volt első pillanatban hogy ez biza az, de meg se próbáld gyógyítani mert nem lehet majd csak 1.9ben. -
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Slimeball dettó ugyanez volt, adott egy titokzatosságot a játéknak. Ételmérgezés sem gyógyítható jobb helyeken, meg kell szépen várni amég elmúlik.
Azért adta ki, hogy az elégedetlen emberek tudjanak rajta még több fogást találni. -
Sirandrish
legenda
válasz
Cucuska2
üzenetére
Jah az még egy vicc, ha már felhoztad.
Belerakja az ételmérgezést 1.8ba amit csak 1.9ben lehet gyógyítani?
Belerakja a hihetetlen Endermant ami droppol, de a dropját csak 1.9ben lehet használni?
Mégis mi a francnak adta ki az 1.8at?
Mielőtt megkérdeznéd..azért nem játszunk azzal mert arra még nincsenek modok, és az alap MC nekünk kevés! -
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1.9, tetszettek hallani?
Amúgy, más játékok fejlesztői ennél is lustábbak.
(de gondolom még most se vetted meg, mert notch egy szemét alak, ugye?)
-
Sirandrish
legenda
válasz
dabadab
üzenetére
"Megkerdezhetem egyebkent, hogy milyen tapasztalataid vannak szoftverfejlesztes teren nagyobb projekteknel?
"[/]Semmilyen!
De tudod mit?
Hidd el hogy egy majdnem 4milió darabban elkelt 15dolláros játék után ennél százszor gyorsabb lennék...
Várj, nem én...hanem az emberek akiket alkalmaznék.
És tudod miért? Mert hajtanám őket hogy a játék, amit idáig több millióan megvettek (ergo nekem sok sok pénzt hozott)az fejlődjön és még több millióan megvegyék (még több lóvét termelve nekem).
Az nem fejlődés hogy havonta el-el lopja vagy hogy szebben fogalmazzak "kölcsönveszi" 1-1 modder munkáját!
Az hogy ő sajnálja a pénz (hosszú távon saját magától), az nem az én problémám!Vannak modderek akik egyedül vagy maximum 2-3as csoportokban dolgoznak mégis többet hoznak ki magukból mint ők tizenakárhányan, és ez tény!
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Nem a fizetős bétával van a gond hanem azzal hogy nem Notchnak addig volt fontos a MC amíg eladott belőle néhány milliót..azóta olyan tempóval halad a fejlesztés hogy..."
Maradjunk inkabb a tenyeknel: eloszor otthon, munka utan reszelgette, aztan amikor megvettek parat, akkor felmondott es csak ezt csinalta, aztan amikor sokat megvettek, akkor meg csinalt egy komplett ceget, most mar tizenvalahanyan vannak.
A fejlesztes meg regebben sem ment gyorsabban, raadasul ahogy fejlodik a jatek, annal tobb kolcsonhatas van, amikkel mind kezdeni kell valamit.
Megkerdezhetem egyebkent, hogy milyen tapasztalataid vannak szoftverfejlesztes teren nagyobb projekteknel?
-
Sirandrish
legenda
válasz
dabadab
üzenetére
Én szét is moddolom (Paszujjal) csak azt nem értem hogy Notch miért nem tárgyal az igazán májer modderekkel.
Tuti megengednék hogy beletolja az alap MC-be a modjaikat, és ráadásul neki sok mindent nem is kéne tennie.
Questekkel nem igazán találkoztam a játékban, ergo marad az építés..ha nem az akkor mi a lényege?
Mellesleg tényleg kegyetlen jó vétel...de CSAK a modok miatt!Cucuska2 Megyek az MC-be..jéé egy falu..jah de üres...hm..
Minek nézzek utána? Engem nem Notch interjúja érdekel hanem a játéka, amiben jelenleg a falvai üresek...legalábbis 1.8.1ben. -
Cucuska2
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó lenne ha legalább utánanéznél, egyik interjúban mondta, és akkor járt még talán infdevnél...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"a blokkokat mondjuk lehetne negyedelni."
Ami igazabol nyolcadolas, ennek megfelelo teljesitmeny- es memoriaigeny novekedessel, na meg persze ennek megfeleloen nagyjabol az egesz jatekmechanizmus mehetne a kukaba es lehetne ujratervezni, egyensulyozni, playtestelni.
"és ugye ez a játék lényege"
Nem, nem ez. Legalabbis szerintem nem. Sot, szerintem a kisebb voxelek direkt elrontanak a Minecraftet.
Egyebkent meg nem ertem a problemadat: tenyleg nyugodtan szet lehet moddolni az egesz, a Majong ad ehhez rendes supportot is, 15 dolcsiert kapsz egy olyan jatekot, ami meg sok-sok evig folyamatosan fejlodni fog. Ennel sokkal jobb ajanlat nem nagyon van.
-
Cucuska2
addikt
Tehát akkor most azért vagytok felháborodva, mert nem vettétek meg, és hogy mekkora sz*r a fejlesztőcsapat?
És még ide tartozik: elég rég említette hogy lesznek falvak, hopp lettek, millenaire, jobb textúrák és hopp, textúra pakkok, sky dimension, hopp, aether, és még napestig lehetne sorolni... -
Weißturul
senior tag
Az X360-as Total Miner is a Mojang műve?
-
Sirandrish
legenda
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Game design, programming, graphics: Markus Persson ("Notch") from the beginning, later Jens Bergensten ("Jeb") and the rest of Mojang
Music and sounds: Daniel Rosenfeld ("C418")
Ingame artwork (paintings): Kristoffer Zetterstrand
Additional programming: Paul Spooner
forrás: minecraft.netHa ennyien vannak akkor nem portolják, és ne csináljanak másik játékot...egy játékhoz is kevesen vannak

-
escape
aktív tag
Netpeti kérésére.
A napokban olvasgattam éppen a map seed-ekről, talán fel tudja használni valamire.
"Eagle"
Sivatagos map, bazi nagy kőheggyel és oázissal. Piramisok vagy homokból készült műremekek építésére tökéletes. A hegy remek 360 fokos kilátást nyújt.
"Glacier"
Hegyekkel folyókkal és barlangokkal teli map, remek alapot biztosít nagy hidak és épületek építésére.
"Discord"
Végtelen homokkal teli map. Semmi mást nem fogsz találni rajta.
"To The Moon"
Ez egy elég különleges map. Szinte teljes egészében víz borítja néhány kisebb szigettel. Ha elég ügyes vagy, és találsz egy homokos részt, ott rejtőzik valahol a map "titka". Az említett helyen található egy hatalmas barlangrendszer, amit nem kis meló feltérképezni.
"Atticus"
Havas map, szintén egy kis csavarral. -540, -940-es koordinátán található egy barlang bejárat. Ebben a barlangban egy föld alatti tó és tengerpart van elrejtve.
Ezeket találtam a legérdekesebbeknek. Akit érdekel a többi a top 10-es listáról, az itt találja meg angol nyelven.
Ha van rá igény keresgélek még pár ilyet, ne neked kelljen betegen melóznod

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazából nem csak a p@csüket vakarják, portolják a játékot XBOX360-ra, írnak egy másik játékot is mellette, stb...
-
netpeti98
addikt
Az előzővel több mint 90 százalékban megegyezik.
[link]. Kérdés maradjon a stáblista?
Illetve ez már mehet?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Pálya seedeknek is gondoltam nem ártana egy külön bejegyzés mondhatnátok párat.

Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Helyzet jelentés:
elkezdtem az utolsó fogalmazási javításokat.
Ja és a óriás textúrákról is van benne szó.
Üdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
Én beszélek másról?
Elmondtam hogy van több ezer mod és sok sok modder akiknek a munkáját Notch valószínűleg ingyen is felhasználhatna.
Erre te azt mondod hogy ingyenes Bétával nem lenne pénz a fejlesztésre.
Az ingyenhez általában nem kell pénz.
És ezek után megemlíted hogy miket ígér Notch amivel csak az a baj hogy az összes "új" ötlete már egy éve működik ergo az ötleteit egytől egyik lopja...mellesleg az ígéretekkel is tele van a padlás.
Aztán jössz a nagy buherával ami egyenlő 1 azaz EGY másolással.És akkor neked van igazad? Mégis miben?
Egy olyan dolgot nem mondtál ami rácáfolna bármire amit én mondtam. -
KicsiPaszuj
tag
Te fizetsz az ingyens kóstolónál? nem. ha ízlik vehetsz "többet".
(nembeszélve arról, h mi teszteljük le, h az adott kaja nem-e "mérgező"... nemhogy ingyen, pénzért)
Andrish: felis használja... Kicsit kell rajta változtani, h ne ugyan az legyen(a vicces h állt. szarabb), plussz "kér" egy szóbeli megállapodást nulla írásbeli alappal. Djoslint pl. meg se említette sehol. (a trapdoor "feltalálója") A finite liquidet megse meri nézetni noccsal, mee még aztis "kölcsönveszi")
-
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért az vedd bele a képletbe, hogy aki megvette a béta kulcsot, az ingyenesen megkapja a végleges verziónak a kulcsát is. Ha ezt vesszük alapul, akkor máris ingyenes a béta

üdv, föccer
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gond csak az, hogy te teljesen másról beszélsz, mint amiről én, aztán meg lehülyézel, hogy neked van igazad.

-
Sirandrish
legenda
Misa 64x64es texture packjához egy fájlt kell bemásolnom..
Kegyetlen nagy buhera
A moddoláshoz meg annyit hogy ha kis buherral is, de működik ami Notch nagy mod támogatásáról még nem mondható el..
Nem mellesleg az elmúlt 1 évben mit csinált? bele rakott 3 új itemet?
A Minecraft fele ennyire sikeres sem lenne ha nem lennének modok...szóval Notch bébi össze tehetné a két kezét hogy ha már ő nem is...több száz ember foglalkozik a játékával..Ezt a lenéző dumát( a képpel együtt) meg hagyd olyankorra amikor igazad is van.
-
KicsiPaszuj
tag
Te értelmezd amit ő ír. Leszarja,h lessz támogatás, mert most is toljuk hájressel meg moddal. Tákolva, há ja.. és? Nézz utána mi az a Forge meg Craftbukkit. Az egységesítés. Az h lessz 1 "modloader" amit notch fejleszt, az nem támogatás. van kilencászhatvanhúszszáz modding API jelenleg is. De ő nem ezeket használja majd, hanem "készít"(lop) sajátot, ami nemmelles szarabb lessz mint az eredeti. (pl:piston, trapdoor, stb)
Ő nem támogat, és nem implantál főleg nem fejleszt. lop. A gyerek 1 fillért nemkapott a piston-ötletért. Notch kapott.(melles a Mojang eddig is a "remake"-jeiről volt hírhedt, a hozzá állás nem változott)
És még mielőtt rávágnánk, szeretem a minecraftot. Köszönöm Notch, h vagy és ezáltall a minecraft is létezhet. Ezenfelül K*BBE!
-
Weißturul
senior tag
Notch akkor lesz király, hogyha ír egy engine-t a játékhoz, hogy ne a procira háruljon szinte az összes feladat.
Múltkor letöltettem a Clasicot az egyik haverommal. A gépében van egy 3GHz-es Prescott (s478) procival, egy giga DDR RAM-mal meg egy mezei GF6600-zal nem ment laggoltba játék. Csakis jópár beállítás mellett volt hajlandó szaggatásmentesen eldöcögni. Pedig ez egy tűrhető konfig, szerintem. Az én Celeron 420 + X1600XT + 1GB DDR2 konfigomon is csak ugyanazon beállításokkal ment el lagg nélkül, viszont ez combosabb konfig.
Sajnos a grafikát is a proci számolja szerintem. Egy blokk szerintem 12 poligonból áll, de sosem láthatunk 6-nál többet. Erre feszűlnek rá a 8x8-as textúrák (az, hogy lehet akár 128x128-ast is berakni most legyen mellékes). Ezt egy Voodoo 1-es nek is illene lekezelni, ezért gondolom kap feladatot a GPU is, de még mindig túl sok feladat hárul a CPU-ra.Más:
Lassan összeállítom a háziszerverem, jöttök majd tesztelni (egy időben), hogy mennyi játékost fog elbírni a rendszer? -
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére

Van highres texture pack, csak mc nem támogatja alapból, továbbá modok is vannak, amit szintén csak tákolás után lehet betenni. Értelmezd amit írok, könyörgöm.
-
Dzsokszer
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így így, vannak modok amint minden kliens oldalon felrakhatsz. Gondolok itt a Zan's Minimapra, nem tudom, hogy most már multi támogatásos-e, anno még nem volt az. Viszont ha felrakod magadnak van fain térképed, nem kell a játékbeli térképpel bóklásznod. Tudsz adni waypointokat, neveket neki. Mindig megtalálod a házad/haverjaid házát^^
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk annak örülnék hogyha megoldanák azt hogy egységes legyen a mod felület a szerverével mert nem minden megy szerveren ami singlebe igen.
Üdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
Fejlesztés? Én nem találkoztam vele
High-Res textura packal a net már egy éve tele van, én is használok pl.
Moddolni szintén nem nehéz, legalábbis Paszuj általában pikkpakk megoldja.
Jelenleg a szerón amin játszunk van : Buildcraft,Industrial Craft 2, Planes, Vehicles, és WW 2 gun is. Szóval az sem nagyon lesz újdonság...Egyébként nem kéne itt nagy újításokat belerakni, ezt már régebben említette is.
Több féle anyag/szin kombináció, és a blokkokat mondjuk lehetne negyedelni.
Sokkal szebb, látványosabb és magasabb felbontású cuccokat lehetne készíteni ugye negyed annyi helyen is, és ugye ez a játék lényege.Szóval nem kell itt atommagot hasítani...
-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ingyenes betával nem lett volna pénz fejlesztésre, gondolom. Amúgy sztem végleges verzióba bekerül egy highres textúra csomag support és rendes mod támogatás.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1.

De mint tudjuk a mojang nem éppen a gyors fejlesztésiről híres.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv netpeti98
-
X3B6O0X
aktív tag
Ha jól emlékszem, Notch azt mondta, hogy a Beta játékokban kábé a fele lesz, amit tényleg be is mutatnak a teljes játékban, szóval még lehetnek újdonságok.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Viszont ha azokat a játékosokat nézzük akik megveszik és játszanak két hetet és eldobják akkor azok már régen kihasználták volna hogy ingyen béta akkor rajta ki és a végleges verziót meg nem veszik meg (mondjuk az más kérdés hogy így megvették-e ), azaz így elvesztették volna azokat akik rövid ideig játszanak egy játékkal. Egyébként egy két új tárgyat én is eltudnék képzelni a játékban.

Üdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
Neeeem, viszont jobban örültem volna ha mondjuk a bétáért nem kell fizetni (Blizzard se kér pénzt a bétáért, és az EA sem csak hogy a nagyokat mondjam), de ha már mindenképp fizetős a cucc akkor elvárnám hogy amint kilép a beta fázisból ne annyi különbség legyen hogy eltűnik a bal felső sarokból egy szó.
Végül is a vásárlók fizetnek azért hogy felhívják Notch figyelmét arra miket kéne javítani, amikkel ráadásul nem is igen foglalkozik.
És hát valljuk be, ahány verzió már napvilágot látott...hát hogy is mondjam...nem egyenesen arányos a fejlődéssel.
1.8-ba is belerak "csomó" újdonságot de csak 1.9-ben lesz értelme?
Hagyjuk már..
Ha már a bétával is betegre kereste magát akkor elvárható lenne hogy ha már neki nincs is kapacitása rá, akkor vegyen fel 2 embert aki újítja a játékot.
Millió olyan mod van ami fényévekkel túlmutat az eredeti játékon, amiket ráadásul a modderek valószínűleg boldogan Notch rendelkezésére bocsátanának..
Szóval minimális ráfordítással egy ezerszer jobb játékot is kaphatnánk, de mivel nem törekszik ilyesmire, eléggé nyilvánvaló hogy amúgy szarik a fogyasztói társadalomra.Lehet ez sokakat nem érdekel de engem picit meghat.

-
kexksz
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
20 euróba fog kerülni és kilép betából. Nyílván semmit nem változik. Gondolom jobban örülnél neki, ha nem lett volna beta, és csak most játszhatnánk először a játékkal.
-
X3B6O0X
aktív tag
[link] Szóval akkor lesz még egy pre...
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sikerült elkapnom vmi erősebb megfázást szerűséget így nem volt kedvem tegnap írni.

Ma még párszor átolvasom kijavítok egy két hibát kirakom és ha szerintetek ok akkor megy.
Üdv netpeti98
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nemtucc átverni minket AK, tuti nem a bocs miatt vagy még itt, mond ki h érdekel a MINECRAFT WHHAHAHAHAHA!!!!

-
Sirandrish
legenda
Első hozzászólás hogy áll Petikém?

-
antikomcsi
veterán
Kb. én is ennyire értem ezt a játékot.

-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Full Version: November 18, 2011. Valószínűleg a 1.9pre ben bemutatott dolgok lesznek benne.
Üdv netpeti98
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lekerul a beta felirat

-
föccer
nagyúr
So far 15,521,481 people have registered and 3,901,390 people bought the game.
Azért keményen dől a zsé...

Végleges megjelenésről van már valami konkrétum?
üdv, föccer
-
antikomcsi
veterán
Úúúú, micsoda retro hangulat fogott el.
800-as P3-ról, meg 256 mega ramokról beszéltek komolyan? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy 1-est kihagytatok, nem 2001 van.

-
Cucuska2
addikt
weiss...
Amúgy pedig a gépigénye a szervernek nem olyan kicsi, nekem mobil VIA procc, 1.2 ghz, 256 mb ram, és XP-vel a szerver nem akart valós időben működni, játékosok nélkül se. Nem is lehetett hozzá csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a pont viszont ott van

800-as P3-ról, meg 256 mega ramokról beszéltek komolyan?