Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvse1995
senior tag
A tintahalak spawnolásának vannak valami feltételei? Mármint, hogy milyen mélynek kell lennie a víznek vagy ilyesmi.
Egyébként skyblockon már csak ezeket kell megcsinálnom:
4) Make a melon farm.
5) Make a pumpkin farm.
18) Craft 10 Jack 'o' lanterns.e
23) Craft 10 Black Wool.
24) Craft 10 Gray Wool.
25) Craft 10 Light Gray Wool.
34) Build and light a nether portal.
35) Craft 5 Gold Ingots.
36) Craft 16 Glass Panes.
37) Collect 50 birch logs. -
netpeti98
addikt
Na egy kicsit futtatam az OOo-t és kicsit finomítottam az észre vételek alapján:[link]. Természetesen még mindig nézem hogy min lehetne finomítani.
Más: gantumtól zöld utat kaptunk!
Üdv netpeti98
-
Cucuska2
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
A legcsúnyább hiba (ezt szándékosan ide írom) az, hogy az obszidiánt bármivel ki lehet ütni, de csak gyémánt csákánnyal dropol.
Más: ha hirtelen elkezd csökkenni az életed akkor a dobverők zöldre vártoznak, és csirkehústól is bekövetkezhet. Á'la salmonella.
Valamint: K: Hol van a legtöbb állat?
V: Füves víz közeli tágas helyen?Ez nem tudom mi akart lenni, de az állatok száma egyenletesen oszlik el.
Első kérdésre: ha nem halhatsz meg ha maxon vannak a dobverők.
Más: K: Találtam olyan követ amit semmivel nem lehet áttörni. Mi az?
V: Valószínűleg bedrockot találtál csak creativban lehet áttörni.Nem moddolt minecraftban nem lehet áttörni, de nem moddolt creative-ban se. (figyelted a toldalékot) Ellenben sok moddal át lehet törni.
-
netpeti98
addikt
Kösz. A hibákat aki talál legyen szíves priviben átküldeni ne offoljuk szét ezt a topicot!

Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Egy két helyen még tartalmaz hibákat illetve elírásokat szóval itt a leírás béta verziója
Üdv netpeit98
-
Serricon
senior tag
Viszont ha azt nézed, hogy a topik kezdeténél még erősen pre-pre-pre alfa volt a játék, és korántsem tükrözi a jelenlegi, kiadás előtti állapotát a játéknak.
A topichoz kapcsolódó cikkben lévő anyag szerintem elrettentő látvány a mostani játékszínvonalhoz képest.
A jelenlegit sem kell bezárni, csak kiírni hogy xy topicban folytatjuk.Sőt jobban megnézve még csak nem is a survivalról szól a cikk, hanem az előtte levő creative minecraftról..

-
netpeti98
addikt
Na beraktam sokkal jobban néz ki így az egész hsz hogy van végre kép fölötte.
Esetleg valakinek van egy rövid gyakori kérdés listája elfogadnám!
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Viszont, ha új topik lesz, akkor ezt a hírhez tartozót zárni kellene, amit meg megint csak nem fognak megtenni

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Érdekes ha berakom az első képet eltűnik az egész szöveg ha másikat megmarad.

Na már csak az a kérdés hogy az elsőt vagy az utolsót?Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nm.

Tényleg nem lenne hülyeség egy igazi Minecraft topic-ot létrehozni, mint minden rendes játéknál és nem egy cikk altopikját használni. -
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
+1 az elsőre

ha gép mellett lennék megcsinálnám a 3-at l, de az első jobb.Serricon gyorsabb volt
-
Serricon
senior tag
Ez kell nektek:

-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elméletileg tudom. Csak most nincs fenn a gimp meg az árnyékot meg nem tudtám rendesen meghagyni.

Szerk: beleraktam mind kettőt majd kipróbálásra fel rakom mind kettőt így eldöntetjük melyik illik a ph! hoz és a minecrafthozÜdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Kösz be is raktam a képet.

Mielőtt bemegy a modkerbe még megmutatom nektek hogyha esetleg lenne vmi kifogásolni való még javítsuk ki mielőtt be küldeném.Szek: az első lesz mert annak átlátszó a háttere és jobban illik a ph környezetébe.
Szerk: már megint a 3. a legjobbÜdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
Nah, a modik azt mondták hogy tudják módosítani és nem említették hogy kéne az első hsz-t jegyző emberke engedélye szóval Netpeti ha kész vagy akkor dobd be a modkerbe..
-
netpeti98
addikt
Valaki nem tudna feltenni ide egy szép nagy minecraft logót?

Kellene egy jó minőségű az első hszbe.Üdv netpeti98
-
Weißturul
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tudtommal nem kell, hogyha megmarad az eredeti tartalma is a bővített végén. Valahogy így:
Első hsz tartalma
Eredeti hozzászólás:
blabla -
föccer
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon nem kívánod te ezt az 1. hszt.

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megjött a válasz!
Keressük fel az első hsz tulajdonosát!
Felvettem gantummal a kapcsolatot!Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
Szerintem nem kell új topik. Teljesen jó ez, és az 1. hsz is mehet, nem lesz azzal semmi baj.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd meglátjuk mit tanácsolnak a moderátorok.

Akkor ezt mindenképpen záratni kellene mert az se lesz jó hogy az egyik fele ide a másik fele oda ír.
mod:föccer: igaz más topikoknál is működikÜdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem igen ott van pl: Az Lg optimus one topic az is teszthez kapcsolódik és ott is van első hsz.
Egyébként a magyarázó szövegek mellett van jelenleg 15 GYIK kérdés szóval lassan kész még pár hasznos infó és be az openofficba ahol a helyesírást megnézem és megy is a modkerbe.
Szerk: természetesen addig még bárki beszállhat.
Üdv netpeti98
-
Sirandrish
legenda
ezt a topikot nem tudják átnevezni mert hírhez tartozik.
Most kérdezem hogy az első hsz-t tudják-e módosítani. -
Weißturul
senior tag
zsír, kezdhetem megint előről a skyblockot...
a homoksziget megint összeomlott, nincs kaktusz, a nether portalt nem tudom begyújtani, a tök- és dinnyepalánta elhalt
-
netpeti98
addikt
válasz
veector
üzenetére
Miért is számtalan mobilarénás teszt topikjában ott van az első hsz gyik.
Különben már majdnem kész vagyok ezzel az egésszel, márcsak egy GYIK lista kellene amit elkezdek mindjárt megfogalmazni. Meg egyébként rengeteg kérdés ismétlődik oldalanként pl: hány métert kell esnie egy zombinak, így meg ott lenne minden az első hszbenMás: Kész a nether portálom gyémánt csákány nélkül.

Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Na ha valaki még nagyon akar hozzárakhat az első hszhez mert hamarosan véglegesítem és megy a modkerbe! Természetesen priviben érdeklődhettek! Bár eddig nem volt vmi nagy a tolongás.

Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Amíg nem offolsz, meg trollkodsz, addig semmi baj nincs vele.

Egyébként igen, ez volt a hiba. Javítottuk, és jelentem tökéletesen működik a rendszer

Nagyon kemény volt megépíteni, de rengeteget tanultam belőle a redstonozásról. Köszi a segítséget mindenkinek.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
ez is megteszi

-
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
No vagy pici problem ezzel a flip-floppal.
A videón látható módon megépítve tökéletesen működik. Viszont ha a gomb helyett vezetékkel akarom a jelet adni sehogy sem akar működni. Vagy visszavált azonnal, vagy megőrül és oszciloszkópként kezd el viselkedni.
Szóval a kérdés az, hogy hogyan todnám ráakasztani a flipflopra a limiterből érkező jelet. Lehet az a baja, hogy a beérkező jel túl rövid?
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Na, első: kéne egy Forge-ot vagy mit preztentáló (magyar?) link, mert láttam creative-ban, hogy lett csomó minden: fűrész, sarló, zafír cuccok, stb
WinRAR-ról: GameStar lemezen volt

-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
navárjmár: most akkor winrarral nyissam meg a tömörítettet és másoljam be winraron keresztül a jarban?
creative módban látni fogom a cuccokat ha minden oké?
-
Weißturul
senior tag
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
akkor a RedPower-es cuccok is maradjanak zipestül-rarostul?
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Weißturul
üzenetére
Huhh... hát izé.:
Először is, a MineOS még "closed"béta. a RedPower2 viszont elemi szekvenciákat tartalmaz 1-1 ripíter méretű panelen(ahogy már írtam.), többek közt...
Először is: lekapod a legfrissebbet.
DE: csak azt ami neked kell. sajnos nincs pontos leírás, melyik "alkatrész" mi, de naggyából kikövetkezthető:Core: hát őőő... ez kell

Wiring: a redstone helyett lehet használni, de felfuttatható falon, lehet színezni(több futhat 1más mellett), plussz 1 kábelen is mehet több jel(kötegelés).
Logic: ez tartalmazza a logikai kapukat kompaktabb kiszerelésben.
Array. ez pedig a komolyabb szekvenciákat, elektronikákat.
Lightning. ez frankó, sokszínű lámpákhoz kell.
a world és a mesinsz érceket és néhány gépet tartalmaz, pontosabb leírást nemtudok.Másodszor: leszeded a
minecraft Forge-ot.
Modloadert.
ModloaderMP Client-étna. ezeket fogod, a tartalmukat bemásolod a minecraft.jar-odba. nem kell kitömöríteni, semmi hicc-mucc (nem ez nem 1 értelmes szóösszetétel), csak fogod, kicsomagolod a LESZEDETT cuccokat, a "" kicsomagolás "mappanév"/ "" opcióval, és innen a mappákból, berántod a cuccokat a Jarodba. A METAINF nevű mappát !!!TÖRÖLD KI!!!! a jarból!
no, accem ennyi.

-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
X3B6O0X
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Találtam egy módszert, ki is próbálom...
Megnyitod a linket.
Aztán követed a spoileres részt, és kész is a nyitott portál. -
föccer
nagyúr
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
Szerintem a redstone-ok miatt nagyobb helyet foglalna. Arról nem is beszélve, hogy hosszra még lenne pár blokknyi helyem, csak a másik irányba. Az egész countert, a bud-t meg az OR és az XOR, meg az egyik pulse limitert meg nem akarom elbontani, és átépíteni 5 blokkal arrébb. Még leírni is sok, nemhogy újraépíteni

Most azt lesem, hogy lehet tudok 1-2 kockányit nyerni a vezetékelés optimalizálásán, de mindjárt meglátom.
üdv, föccer
-
Weißturul
senior tag
Ezt a RedPower-es cuccot (ami a MineOS is) azt hogyan csináljam meg? Leszedett egy csomó .class kiterjesztésű fájlt , azzal mit csináljak? Rakjam be őket a minecraft.jarba? De mivel?
-
netpeti98
addikt
Jó dolognak tűnik ez a mineos csak redstonet kellene találni és telepíteném is.

Üdv netpeti98
-
KicsiPaszuj
tag
Föccer úr:
Sajnos linket továbbra sem tudok adni, de azt ötöltem ki, h ha a 8bites számlálót, redukálnád egy 2esre és egy 4esre, akkor ugye kapnál egy 8ast.viszont:
1. eleve redukálnál a cuccok méretén.
2. úgy helyezed a két külön egységet, ahogy tetszik.
3. nincs harmadik, de 2 pont miatt nemszoktunk felsorolást írni.
szerk: mégjobb! csinálj 3 2est.... kicsit több logisztikai problem, de függetlenebb is.
-
Weißturul
senior tag
-
Weißturul
senior tag
Aki skyblockban játszik segítsen!
Na, az összes homokot és kaktust elvesztettem (megbontottam a homokszigetet és erre az összes homok lezuhatn), de a Nether Portalt már megépítettem csak egy baj van: mivel gyújtom be? Meg asszem vmi másfajta portált is lehet azzal csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
(ez a szmájl tök állat)