Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
gondolom nem-eredeti Minecraft-tal nem tudok a szervereitekre csatlakozni?
-
törölt tag
shit. adjon valaki 20€-t hogy megvegyem. imádom a Minecraftot, sok időt öltem a vanilla verziókba (még valamikor 1.3 alpha-val kezdtem), az 1.1 verziókat kézzel is moddoltuk, kódszinten, aztán megint rengeteg időt a Tekkitbe, meg a HackMineba, de 20€-t soknak tartom ellenére is.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Geryson #7269 üzenetére
láva közelében nagyobb valószínűséggel találsz, ahogy redstonet is.
(#7266) Geryson: ez a blokk eltűnős eset nekünk is feltűnt, baráti körben. offline mód is okozhatja, de leginkább a lag, és az esetleges packetlossok a bűnösök. várni kell vele, vagy újrabelépni a szerverre. ugyancsak szerver sajátosság (legalábbis ezt figyeltük meg), hogy az állatok is szeretnek össze-vissza keveredni, még szétválogatás után is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Superhun #7302 üzenetére
izé. a FTB Direwolf20v4 modpackba sikerült már nektek ezeket a modokat életre kelteni?
Usefulfood
Mo'Creatures
DungeonPack
első kettő crashel, utolsó meg csak szimplán nem pakol dungeonöket. utóbbinak meglestem a kódját, és javíthatónak tűnik. de Javaaaa kerestem sima, Forge-os, Bukkites verziókat is, de nem ette meg őket...oops, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Superhun #7305 üzenetére
az a baj utolsóval, hogy elsősorban vanilla Minecrafthoz készült. ha Bukkites lenne, akkor könnyen lehetne portolni FTB Extrabiomeshoz. de mivel vanillas ezért a vanilla Minecraft osztályokra hivatkozik, amik obfuszkáltak így nem igazán tudni mi micsoda. valahol van egy lista, amiben le vannak írva a megfeleltetések vanilla és Bukkit osztályok/metódusok/propertyk között, csak hát soká' tart portolni. mert amúgy jóféle, csinál jég Fortresst, óriás homok piramist, Creeper dungeont, obszidián tornyot, ami átnyúlik a bedrockon és az alján gyémánt kocka van és a levegőben rengeteg mob spawner, meg lebegő NPC falu.
a másik kettőt még meglesem. valahogy sejtettem hogy ez lesz, már vanilla Minecraft + egy-kettő modnál is már kellett trükközni vele.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Superhun #7305 üzenetére
OFF: FTB Direwolf20v4 Minecraft 1.4.6, ha valaki kérdi
Usefulfood: fail, ID-ket átírtam, továbbra is crashel. később teszek fel logot.
Mo' Creatures: success, kicsit hákolva, de megy.
az első hozzászólásban lévő GUI Api 0.15.2-1.4.6 (core mod) nem teljesen jó FTB-hez. a Custom Mob Spawner (mod) és ez belerakva működik, de amint beadom neki a Mo'Creatures modot, black screen a vége.
olvastam, hogy a Mo'Creaturesnek valamiért mégis úgy kell a GuiAPI, hogy azt nem a Forge-al töltetjük be, mint core modot, hanem eleve belerakjuk a minecraft jarba. ezt 0.15.2 verziót beleraktam, továbbra is black screen.
viszont találtam egy másik GuiAPI-t: GuiAPI-1.4.6-TEMP, Forge-al core modként betöltve továbbra sem jó, viszont ha a TEMP verziót belerakjuk a minecraft jar-ba, akkor elindul, megy, működik a Mo'Creature mod.
tehát klienshez install:
1. Custom Mob Spawner v1.10.0, GuiAPI-1.4.6-TEMP (csak ez jó!), Mo'Creatures Mod v4.4.0 letölt.
2. minecraft jar-ról backup
3. GuiAPI-1.4.6-TEMP tartalmát bemásolni minecraft jarba.
4. modok közé be kell másolni a Custom Mob Spawnert és a Mo'Creaturest.szerverhez install:
1. Custom Mob Spawner v1.10.0, Mo'Creatures Mod v4.4.0 letölt.
2. szerver mods mappájába bemásol.elvileg ennyi, kipróbáltam, megy, spawnolódnak a mobok. a szerver modjánál esetleg ki lehet törölni a különböző resourcekat (textúrák és hangok), hogy kevesebb helyet foglaljanak. működik azok nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hmm, a DungeonPack helyett találtam egy nagyjából hozzá hasonló modot. BattleTowers, map generátor mod, egész ügyes.
-
törölt tag
lol, Direwolf20 frissült v5.0.1-re.
-
törölt tag
válasz Superhun #7352 üzenetére
azt már most nem tudom megmutatni. holnap vizsgám lesz, utána belenézek. addig is, visszaállítottam a v4-et. ha nem hagyjátok updatelni, vagy kijelölitek, hogy a v4 legyen, akkor nem fog piszkálni semmit. nem nagyon találtam róla changelogot. amit láttam, hogy Minecraft 1.4.7-en alapul és bekerült egy új mod az Extrabees, kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #56573440 #7354 üzenetére
hmm, elég valószínű lehet. ugyanis world generálásba halt bele, a twilight forest és a mystcraft is eléggé hozzányúl a mapgenhez. majd ma még próbálkozok vele. ha gondoljátok, akkor feldobom valahová a klienst + szervert, csak úgy megnézésre. amúgy ahogy néztem nemcsak a Direwolf20 és a Mindcracket sikerül összegyúrnom, hanem az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na lefrissítettem én is 5.0.1-re, benne hagyva az összes modot, twilightforestet is, konfigját átírtam 777-es ID-t szerintem nem érjük el egyhamar. aztán lapátoltam bele az összes modot, amit szerettem volna. Usefulfood is sikerült, jópofa mod. fel is töltöm majd. Optifine B6-t is, erre akármit csinálok, belefagy world generálásba. ha nincs bent az Optifine, szó nélkül megy. de van újabb Optifine C2, azzal már újra remekül megy. szóval erre is figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz MasterDeeJay #8079 üzenetére
a move unexpectedly az zömmel akkor fordul elő, ha valaki repül. akár creative móddal, akár Graviton ChestPlate-tel.
-
törölt tag
válasz james001 #8182 üzenetére
1. lehet portált csinálni, ilyen patternnel rakd ki (x obsidian, belül üres) és Flint and Steelel begyújtod.
xx
x x
x x
x x
xx2. pecabottal ülsz és vársz, amikor éppen leugrik a bója, akkor kell kirántani és akkor droppolhat halat.
3. W/előre gomb duplán nyomva és tartva.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz james001 #8184 üzenetére
magad elé rakod ki obsidian blockokból. négy block széles és öt magas. középen üres, sarkain meg opcionális.
a Flint And Steel meg a szikrapattintó. csak kraftolható. de egy hülye nevet adtak neki. -
törölt tag
válasz james001 #8186 üzenetére
ott is gyűjtögetni dolgokat, potionök készítéséhez, esetleg néhány achievement teljesítéséhez. glowstone-t szerezni. nagyon sok kaja, nagyon jó páncélzat (vas szettből legalább 2), fegyverek, és rengeteg kő. utóbbi azért, hogy a könnyen szétrobbantható poklot a Ghastok lövedékei ne rombolják össze-vissza.
-
törölt tag
a legfrissebb nightly verziót töltsd le a LWJGL-ből, ott voltak olyan javítások, amelyek a Minecraftra is javítólag hatottak. LWJGL-2.9.0, nekem a 4-5. egérgomb kezelése bugos a Minecraft által alapból letöltött régi verzióval. a 2.8.5-től crashelt a játék, 2.9.0 viszont faja minden téren.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez egy függvény könyvtár játék fejlesztéshez. a benne lévő metódusokat, függvényeket hívja meg és használja a Minecraft, mint kirajzolás, input kezelés, hang, meg ilyenek. általában ha frissül, akkor gyorsulhatnak a játékok, mert optimalizáltak valamennyit a kódokon.
szerveresekhez kérdés: használtok webes admin felületeket FTB-hez, ha igen, melyeket?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunikornis #8488 üzenetére
Mass Fabricator kell hozzá és nagyon advanced cuccokat lehet belőle craftolni, pl. Quantum ruha sethez kell belőle egy jó adag. és a Mass Fabricatornak iszonyatooooos energia kell.
-
törölt tag
az milyen már, hogy annyi Copperem, Tinem és Redstone-om van, hogy nem bírom elhasználni, de Ironom meg alig és nem bírok fejlesztgetni? sikerült egy Quarryt összerakni, 4 lowest-level napelemes energia elláttással, de a saját árát nem bírta kitermelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #56573440 #8596 üzenetére
Electrical Engine elé kötöttem egy Batboxot, 4 alap Solar Panelt (Compact Solar Panels modból), illetve a Generator ha tudom, lapátolom a szenet. elsőre csak 9x9-ben indult el, elszúrtam a Land Markereket...
Biomasses meghajtás lesz a következő lépcső. saplingből is van egy nagy marékkal...viszont azokat fel is kell fűteni lávával, amire még nincs ötletem, hogy juttatom fel...
a Netheres lávás energiaforrás is tetszik, de ahhoz mi is kell? Geothermal generatorig és chunk loaderig tiszta. de hogy dimenzióutazik a matéria?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest