Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Halat lehet valahogy spawnolni? Csinálnék akváriumot üvegtéglából, tök baró volna.
-
Mottie
őstag
Mystcraftban generáltam (teljesen random) egy világot, ahol -az eddig felfedezett területen- ugyanaz az egy nyílegyenes hegylánc ismétlődik végtelenül (köztük folyó)
-
Cucuska2
addikt
Mindig meglepődök rajta. Más volt a világ, amikor még Indev és Infdev volt, és a Secreeet Friday Update-eket vártuk.

Meg amikor volt kezdő házikó! -
törölt tag
válasz
üzenetére
van itt minden ami szemnek szájnak
az egyik legnagyobb gyűjtőoldal a letölthető mindenféle vanilla mc cuccokhoz. skinektől mapekig ami kell -
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Ahol egy fa van, lesz száz is. Ahol csonti van, lesz fű és mag is. Ahol zombi van, lesz krumpli és répa is.
Problem solved.
Ha nyűglődni akarsz, keress túlélő sziget mapet, én olyannal kezdtem, majd megkeresem megint.
Ha torkig akarsz szopni, akkor "4 pillars surviv(or/)al map", az élmény garantált.
Saját verzióm: lávatavak 90-ig... Asse kutya, amíg találtam elég magas hegyet, belülről ásva! Hogy jobb tippeket ne adjak, de cserébe feltoltam az ércek és tárnák generálását kárpótlásul. -
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
Én is csak sokadjára találtam rá, generáltam párat mire meglett. Mushroom Island talán annak a neve. Wiki hívja tundrának, csak gondolom az régen volt, most meg van vagy 30 féle biom.
Tajgával az a bajom hogy irdatlan sok a fenyő benne és gyötrelmes a közlekedés, körbelátás stb. Az óriásfenyős tajga viszont kurva szép, bár annak ugyanez a baja. -
törölt tag
Arra gondoltam kéne kezdeni elölről egy túlélőt. Viszont valami nehézséget belevinni, ezért gondoltam rá a tundrát kéne beállítani mint egyetlen biom. Csak nem tudom azon a biomon van-e pl ehető állat meg növények. Lehet-e a havon növényt termeszteni vagy üvegházban kell stb.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Közben belegondoltam, hogy ilyen szempontból tök mindegy miből építkezek, mert a mobok már a falevélen se mennek át. A creeper meg a követ is könnyedén átrobbantja. Ilyen szempontból bármiből lehet építkezni, nem érdemes a robbanásállóságával foglalkozni.
Egy üvegház mekkora baró volna.
-
törölt tag
Hát nem tudom, esik a hó és ha felhő fölé megyek abbahagyja, meg az esőhang is elmegy ahol eső van. Elvégre logikus, felhőből nem fölfele esik az eső, alap esetben.
Na igen a kaktusz felzabálja a tárgyakat.Hóból iglut kéne építenem. Csak kicsit zavar, hogy 1 a robbanásállósága, a kőnek, téglának meg 30. Azért az mégis erősebb.

-
törölt tag
A kaktusz bök? De durva. Más mobokat is megsebez? Mert akkor kerítést lehetne építeni belőle.
Időjárás az csak a felhők alatt van? Most épp 270 blokk magasan állnék neki építkezni, de ha nincs hóesés akkor keresek lejjebb helyet.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Háát. Valamiben ez a szebb, valamiben a másik. De ez még 256-tal se hajlandó menni, csak 128. Nem tudom melyik maradjon.

Marad a Smooth realism, mert az mindenhol kidolgozott. A másik meg blokkok fele nagyon durván jól néz ki, a másik felük meg gyári. Ja de mintha ennél olvastam volna hogy nincs teljesen kész még, akkor azért. -
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Valami sztem nem stimmel a textúrapakkal. Hülye kérdés, de ugye nem csomagoltad ki? Szedj le egy másikat, másik gyártó, másik felbontás, tökmindegy és próbáld ki azzal.
Én intézővel simán be szoktam dobni a resource pack mappába a zip-et és már választom is ki menüből a játék alatt.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
textura packot a beállítások-forráscsomagok menünél tudsz berakni.
Legegyszerűbb(ha vanillás launchert használsz) ha a forráscsomagok mappa megnyitását választod.
Akkor egy intéző ablakban megnyitja neked,oda bemásolod(nem kell kitömöríteni), majd vissza a minecraftba és a forráscsomagok résznél a kész-re kattintasz. Gondolkozik egy kicsit(vagy sokat ha nagy felbontásút raktál be), és már át is állt! -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Izlések és pofonok, de ezt én jobban ajánlom( meg szerintem még páran innen a fórumról használjuk):
r3d.craft texture pack
Van két változata is, az egyik a default realism az feljavítja az eredeti MC grafját, nagyobb felbontású texturákkal, a másik a smooth realism viszont már nagyban eltér, az hajlik el az "élethűség" felé(ha lehet ilyenről beszélni egy blokkokból álló világban.)
A korábban linkelt vidiben ennek láttad a 256-os verzióját(smooth realism) -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Inkább a VGA-t terheli a texturapack ahogy nézem, de ha súlyos számú modot futtatsz akkor azért az a minimális memória és proci amit felemészt hiányozhat. Vanillában viszont bátran be lehet dobni akár 256-os texturákat is.
Apatyas: köszi. Hál istenek nem az a rángatozós idegbeteg vagyok. Azt én sem bírom amikor a "kamera" csak a youtuber szórakoztatására jobbra-balra-le-fel ugrál, teljesen feleslegesen mert amiről beszél nem is arra van amerre néz!

-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
És az alapkövet szerkesztővel teszed oda, vagy milyen csodaszerszámmal? (vagy moddoltról volt szó eleve, akkornem kérdeztem.
Még vanillázgatok a szerveren, állatok, spawner, iron gólem, plusz lakók a várban...
Sz: és tetszik a videód, Corvette. Még csak pár percet néztem, de nem az a szokásos széthányom magam érzés (kamerakezelés) -
törölt tag
Ha überbiztonságos kerítést akarok építeni, akkor az alapkő a legerősebb igaz? Illetve az obszidián, de elvileg az is felrobban csak nehezebben. Bár én próbáltam, nem robban az se ki. Viszont az alapkő ez egyetlen ami elvileg elpusztíthatatlan.
-
Geryson
addikt
Sziasztok Mesterek! 388 hozzászólásról lemaradtam!
Semmi, de semmi időm nincs a meló mellett, de most már összeszedem magam, ígérem! 
Vanillázik amúgy még valaki?

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Túlóra.. meló meg meló.. Na de majd hétvégén!
Szeramisz függőkertje készül majd blokkokból.
Apropó a ph-s vanilla szerveren "forgattam" :
vanilla vidi -
törölt tag
Ah. Én meg a telefonos verzióval játszom. Hát igen 3 colon azért ez kicsit szadomazo.

-
törölt tag
Na mi van mindenki blokkozik?
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kinti epitkezesnel egyértelműen, illetve liftek a feljutashoz
Föld alatt pedig én fentről lefelé szeretem kívájni, csak nagyon kell figyelni, hogy ne legyen hiba, mert utána nehéz korrigálni 
Az mennyire mazoizmus, ha HC világban epitgetunk?
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Building is never easy

-
Amur
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Én meg a vanillás PH szerveren nyomulok. Kell a nosztalgia!
Az elmúlt pár év modolt MC-ről szólt, most vissza mentem az alapokhoz, és nagyon elvagyok!
Néha az egyszerűség is kell!
Jópár napja(lehet egy hete is) nem voltam a modolt szerveren, pedig a craft automatizálást még mindenképpen meg akarom csinálni az AE2-ben.
Megvár!
-
csoki
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
Atom!
megvan a megoldás miért nem megy: [link]
nether star generatornak van 100k rf/t transfer limitje.
nem tudom hogy ezt megoldaná-e a szerver 1.3.1-re való frissítése, igazából már 1.2.1-ben is ugyanaz az eggyel frissebb 1.2.2-es extra utilities van, aminek a changelogjában ez szerepel:
Generator buffers changed to 100,000RF for 1x generators, 800,000RF for 8x generators and 6,400,000RF for 64x generatorsna most ez lehet csak tényleg a buffert emelte meg de lehet a transfer ratet is.
-
Buster17
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azon igen, de HD7870 OC -n nem biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak ha van Mantle hozzá.
-
jonnyjoker01
veterán
R9 390x-en el fog indulni a játék?
Rossz topic. Lol
-
Mottie
őstag
Én meg kezdtem egy hardcore SP világot..
olyan seed hogy elajultam (500 blokkon belül 3 village, extreme hills, ami kell. Ráadásul teljesen személyes seed, nem rakerestem. Mondjuk a loot nem volt egy nagy szám, de a 8 szintes instant smeltery nem hátrány 
Kiserletezgetek computer crafttal, mining turtle, stb...
-
Stafni
aktív tag
válasz
Mottie
üzenetére
Csináltam egy 1.6.4-es survivalt, egy ukrán srác miatt, 1.7-et nem bírja a grafja.
A plugin átlöki Whitelistba, de új emberek nem tudnak regisztrálni. Meg a pex-et telenyomja szeméttel. Most rámásolom mindig a régit.Kaptam egy modemet meg a gépészetbe átraktam, ha már jöttek műszerrel.
-
-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
A szerveremet folyamatosan kap Bot támadást, időnként van DDOS is, de ez ilyen 20 perces szokott lenni. Otthon működtetem a szervert, T-home a szolgáltató. De igazán nem foglalkoznak a dologgal, mert nem is látnak semmit. A bot meg nem olyan sávszélessel megy. Igazából ettől megy még a szerver, de új eberek nem tudnak regisztrálni, mert a plugin folyamatosan fehér listára rakja a szervert. Még az IP-t se hajlandóak adni. Hibabejéletesre vették második alkalommal amikor telefonáltam. Első alkalommal a rendőrségre küldött az ügyintéző, de ilyen pitiáner üggyel nem hiszem, hogy foglalkoznának. Mit lehet tenni? Van valami ötlet?
Igazából nem származik jövedelmem, meg zavaró a sok kéregető fiatal, de van pár játékos akik sokat vacoltak és az ő idejük megy a levesbe. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Ez a beszéd 
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Mivel szeded ki a naftat? Nem vagyok gep közelben a héten de az energy transfer node kapott egy uber verziót es mintha lenne mar wireles upgade ami belepakolhato. Generatora energy node a maxos wifi upgrade meg par speed es társai a túloldalra meg bank monitorozva ami ha lemerül triggereli a generátort.
-
csoki
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
hmmm bank-nál is konfiguráltad hogy mindegyik tessa mellett input legyen az az oldala?
használhatsz még fogadó oldalon Thermal expansionnak a top tier energy counditját, azon nincs rf/t korlátozás, 4 helyen csatlakoztatva a bankhoz (inputot itt is érdemes kézzel konfiguálni minden érintkező résznél)
ha így se megy akkor majd Black segít

-
athos79
tag
Hiába raktam 3 tessát, így is csak 100k RF max.

Eszerint muszáj leszek lecserélni a 8x generátort 2 darab simára, mert így nem túl hatékony....a generált áramnak kb. csak a 30%-át tudom felhsználni
Szerk. Csak a fogadó részhez tettem 3-at, gondolom nem ossza szét, kell küldőből is 3.
Ez igy nem valami optimális megoldás... -
törölt tag
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Hat ahogy erzed
ha unod mar a vanillat az addikcio következő lépcsője ugyis ez lesz
elotte viszont videókat nézni kotelezo. Magyarból jo nincs sok, de kezdésnek egy direwolf 20 évad pl nem árthat. Vagy ketto
-
törölt tag
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Moddolt mc valszeg az Infinity pack. Van benne sok cifra cucc. Epp a witherbol nyerhető nether starrral termel áramot a gépeknek gondolom. Ez teljesen mas dimenzió mar, milliós nyersanyagok, automatizált asas feldolgozás tarolar, nukleáris reaktorok programozhato teknosok es tarsai

-
föccer
nagyúr
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Ez nem vanilla MC, ott nem is fogsz ilyesmivel találkozni.
üdv, föccer
-
qisqaqas
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Alap. Nem fogy a szén.

-
törölt tag
1 blokknyi lyukon milyen szörnyek tudnak átmenni? A pók meg a kicsi zombi?
-
Buster17
addikt
Épített valaki valami újat a szerveren?
-
qisqaqas
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ököllel verve nehezebben halnak. A drop meg ugye kell

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Minek a malacokkal kardozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az egyik legnagyobb gyűjtőoldal a letölthető mindenféle vanilla mc cuccokhoz. skinektől mapekig ami kell
Még a hajmeresztő hegységet is könnyebben beadja. Meg Hard-ra se akarom rakni. A tundrában tetszene az hogy nagyon kevés anyag van és ésszel kell beosztani.
még fal se kell.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)