Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz #56573440 #9875 üzenetére
szerintem az eggyel előtted levő hsz-ben levő titánra gondolt
1.4.7-es modpackok nem fonak már frissülni launcherben ez alapján
[ Szerkesztve ]
-
-
csoki
senior tag
közvetlenül a storage "vinyókba" bármilyen terminálon keresztül tudsz cuccokat bedobnni (rakj lentre is egyet) vagy akár van egy me interface amin keresztül is tudsz pl tárgyakat bedobni a rendszerbe (bár inkább automatizálásra használatos vagy bizonyos mennyiségű anyagok készleten tartására)
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
ráadásul elég érdekes a kábelezés a pincében.
így kellene lennie: áramtermelő(k) -> kábel -> energiatároló(k) -> kábel -> fogyasztók,
nálad közvetlen megy a termelőből a fogyasztókhoz, a geothermal generátor mellett ott van egy induction furnace is (ami állandóan fogyaszt áramot, 1 eu/t max hőfokon, ha használod is akkor meg 16 eu/t) + az mfe se jól áll ha minden igaz (videóban 1:02nél látszik az elrendezés, valaki megerősíthetne azért )szóval a lényeg kevés az áram
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
aranykábellel nincs baj nehogy lecseréld rézkábelre az bírja a középfeszt (mfe-ből középfesz jön ki), a macerátorok nem bírják (csak az alacsony feszt), ezért kell eléjük egy LV-transformer vagy mindegyikbe transformer uprgade
amúgy angol mennyire megy? ha elég jól akkor érdemes lenne nézned pl direwolf20 lets play seriest, vagy legalább FTB wiki-t nézegetni
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz Hunikornis #10692 üzenetére
itt le van írva minden szépen ha tudsz angolul
-
csoki
senior tag
vagy az vagy most jött ki 1.6.4-hez a direwolf20 pack, igaz abban "csak" 102 mod van alapból, viszont azok legalább a legújabb verziójúak
-
csoki
senior tag
válasz Geryson #10921 üzenetére
"Az összes erődítmény egy körgyűrűn helyezkedik el a térkép középpontjától (0/0) 640-1152 blokkra. A generálási algoritmus miatt az erődítmények egy része kinyúlhat ebből a körből. A három erőd egymástól egyenlő távolságra jön létre a körgyűrűn (tehát mind a három erőd egymástól 120°-ra helyezkedik el, a középponttól számítva)."
-
csoki
senior tag
válasz molnartibor #11653 üzenetére
ha el se kezdi akkor nem jó itemek vannak a pedastalokon (vis-t nem nézi még olyankor), sztem
-
csoki
senior tag
válasz molnartibor #11655 üzenetére
ugye nem volt sérült a thaumium axe? (greatwood log)
-
csoki
senior tag
válasz molnartibor #11680 üzenetére
na mit mondtam először, bár nem pont erre gondoltam
-
csoki
senior tag
a pumpa automatán leereszt egy csövet (még energia se kell ehhez, nyilván a pumpáláshoz már igen)
vagy nem ez a kérdés?
ha az hogy onnan hogy tovább akkor ahogy feljebb írtuk: közvetlen mellé/fölé endertank vagy (liquid) tesseractvideót nézted amit linkeltem?
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #56573440 #12050 üzenetére
Iguana Tweaks for Tinker's Construct-al lehet cserélni de ez elég sok mindent megváltoztat ezen kívül, érdemes átolvasni előtte valamint ha jól látom nem kompatibilis a legeslegújabb TC-vel
-
csoki
senior tag
válasz molnartibor #12096 üzenetére
és 10000 Rf/tick nem elég? mekkora reactort építettél?
ha mégse elég akkor meg lehet több outputja egy reactornak ahogy nézem, és azokat belevezetve külön-külön egy tesseractbe, végtelen mennyiségű RF-t át lehet tolni, túloldalt meg újra több kábellel szétosztani vagy ugye mint fő energiaforrás, több tesseractet rákötni[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz molnartibor #12123 üzenetére
i5 + min 8 gb ram
vga-t nem hiszem hogy annyira kihasználná, sokkal inkább cpu ill. memória igényes a Java miattnyilván ha van pénz akkor mehet i7 + 16 gb ram + 50-60E-s vidkari
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #19617792 #13281 üzenetére
fastcraft van, segít a worldgenben igen, de nem oldja meg hogy a bázisomban akadok meg sűrűn (5-10 percenként kb) aminek a környékét már rég legeneráltam sevadus (twitch streamer) még optifine is tolt mellé de így akadt neki is az izom gépén singleben
dw20 fórumon egy srác írta, hogy a waila miatt van a NEI-s lassulás, írta hogy újabb verzió kell és configból egy sort átírni, de akkor se jobb nekem...
NEI amúgy is bugos, mert meghülyül ha úgy lépsz ki inventoryból/craftolásból ha duplán kattintasz a keresőre alul és "szűrésen" hagyod[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #10505344 #13475 üzenetére
Szia!
alap minecraft célja survivalben: legyőzni ender dragont.
kreatívben: azt építesz amit akarsz, kb mint legózni persze még izgalmasabb ugyanezt úgy megtenni hogy te gyűjtöd össze hozzá az anyagokat survivalben.értelme: fejleszti a kreativitást, ügyességet, előregondolkodást
ha moddolod akkor meg aztán olyan célt tűzöl ki amit csak akarsz mert millió mod van hozzá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest