Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ma esti agymenés karma szerveren: előre szólok hogy nem, nem csalás, de lehet hogy valakinek csorbítja a játékélményt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a packban benne van az enchanting plus mod, aminek az asztala nem csak mutatja és választhatóvá teszi az enchant fajtáját és szintjét, de a vanilla asztal 30-as szintkorlátját is eltörli... magical wooddal olyan 200 szint körül van a vége, ennyi enchantot lehet valamire rátenni... ehhez viszont sok xp kell ugye...
nos erre kínál megoldást a szintén a packban található demoxin féle mod, ami egy csomó új enchantot hoz be, többek között a knowladge-et sisakra... ami a felvett xp orbok értékét növeli meg. innentől nem kell semmi más, csak egy knowladge sisakkal beállni egy xp shower és egy drain közé, a drainből pedig visszatolni az xp-t valami tankba...
nem gyors, de a lvl 100 fél óra?

-
autosportos
csendes tag
válasz
üzenetére
Meglett a bűnös. Uff, fél napomba került végigbogarászni lépésről lépésre, hogy melyik modtól származik. Az ExtremeBlocks modról van szó, a configjában a Generate the Castle paramétert átállítottam false-ra, és voilà. Egy másik tényező is nagyon zavart különben, a tengereket, óceánokat folyton telerakosgatta hajókkal. Az első egy-két elhagyatott roncsot még kalandos volt átkutatni, de irtó időigényes volt megtisztítani tőlük a környéket (JourneyMap-en rengeteg apró kis szemét látszódott, és többségüket a víz alá generálta), szóval ugyanott, ugyanabban a configban bukkantam rá is, és ez pedig a Generate the Sunken Ship paraméter lesz. Kikapcsoltam azt is, nem kell az.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
akkor valami más baj lehet mert most is leállt még a modok betöltése közben.
Este még tökéletesen ment, azóta nem változtattam semmit, a java update-et is azért csináltam mert nem indult. Teszek egy próbát, az istance-t átmásolom a MultiMC-be.
Pastebinre nem engedi feltölteni a mérete miatt.
Pár sor a log-ból:
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: codechicken.nei.guihook.GuiContainerManager
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] ... 41 more
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.RuntimeException: java.io.IOException: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
[03/7/2015 08:52:56 AM] at codechicken.nei.asm.NEITransformer.transform(NEITransformer.java:242) ~[NotEnoughItems-1.7.10-1.0.4.107-universal.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.runTransformers(LaunchClassLoader.java:279) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:176) ~[launchwrapper-1.11.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] ... 41 more
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275) ~[guava-17.0.jar:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] Caused by: java.io.IOException: I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] [Client thread/ERROR] [FML]: Caught exception from ForgeMultipart
[03/7/2015 08:52:56 AM] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_25]
[03/7/2015 08:52:56 AM] at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) [bao.class:?]
[03/7/2015 08:52:56 AM] [Client thread/ERROR] [FML]: Caught exception from IC2 -
Amur
addikt
Java 7 vagy 8 most a javasolt?
(1.7.10 Karma modpack mellé)
8hoz most jött ki valami frissítés, mivel reggel java hibával nem indult el Launcherből lefrissítettem.
A gyerköc gépén 7-essel vigan ment. -
törölt tag
válasz
autosportos
üzenetére
Pack neve? Soha nem láttam ilyen épületet

-
autosportos
csendes tag
Helló! Készítettem pár felvételt az egyik mapomról. Barangolás közben erre a Nether brickből álló zombi tömbházra bukkantam:
http://i.imgur.com/5u0LtIk.jpg
http://i.imgur.com/E0EcyTW.jpg
http://i.imgur.com/ZyaNTCu.jpgSzerintetek melyik modból való? Configokat végigpörgettem, de egyikben sem találtam objektumra, építményekre utaló paramétert. Hátha esetleg volt már dolgotok hasonló épületekkel...
-
törölt tag
semmilyet. amit leszed az atl launcher és telepít azt használjuk 1:1-ben
ugye nem az %appdata% alá teszed?
simán c, d akármi /akármi mappában?
ha adsz neki az atl alól több memóriát? nem lehet hogy ott hasal el? amikor elhasal akkor mit csinál egész pontosan?
\Instances\Karma\crash-reports alatt egy frisset fel tudsz tölteni ide, majd belinkelni hozzánk? ide ne másoljuk be mert hosszú

-
törölt tag
innen a kliens nem jól jön le ? az érdekeslenne

-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezért együtt jatszunk esténként
csak a progress lesz kicsit lassabb -
Amur
addikt
Gyereknek Fatal missing errort ír a Karma szerverre való belépéskor. Néztem log-ot a simple jetpackból hiányol 2 blockot. Tipp? Reinstall?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Minecraft a nulladik.

-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Mi annak a pluginnak a neve, mikor mindenki a saját dolgait látja a chestben?
Más: tudtok jó hide'n seek plugint/modot?
Thx!
-
Mottie
őstag
OOo, meg kell beszélni asszonykaval , hogy MC is van... Morr

-
törölt tag
válasz
üzenetére
üdv a modok világában. igazából ha a grafon nem akarsz változtatni, akkor nem sok mindent tehetsz. fastcraft a mod neve, az segíthet alapvetően egy keveset, de ez a játék ez ilyen. nálam i5-ös intel alatt a jelenlegi modpackkal megvan a 60 stabil fps, de látszik hogy dolgozik keményen, és a grafot is visszavettem, semmi shader és társai.
-
törölt tag
Brutálisan leesett a sebességem, ha egy helyben vagyok akkor 50 fps körül, ha megyek előre már csak 20.
A látótávot már levettem 8 chunkra, mert különben nem tudtam blokkokat kiütni. Viszont az FPS nem lett sokkal jobb, min állítsak? De szeretném ha a grafika nem nagyon változna.
Vagy a dynamic lighst mod fogja le ennyire? A prociterhelés ugrott meg brutálisan, az fogja le. -
törölt tag
Elkezdtem játszani is végre a sok modkeresés után. Village modot nem tudtam életre kelteni, ha jól látom azért mert ehhez nem Forge kell, és a másik két Village modhoz se az kell, úgyhogy ez így 1.8 alatt bukta, de nem baj, majd építek én, az jobb is lesz.
Lerakott egy Plains biomra Extreme hills mellé, village finderrel megnéztem 1500 blokknyira van a legelső falu, oké gyorsan levertem három bárányt, kivágtam egy fát, bariasztal, kő és szén szedés, kemence, kisütöttem a húsokat, közben lebarkácsoltam a kőcsákányt és kardot, majd szedtem magam és elrohantam a faluba. Épp odaértem sötétedésig be az egyik házba, kiszórtam fáklyákkal és már aludtam is. Brutális jó ez a full sötétség mod, nem lehet szórakozni már éjszaka menetelésekkel mert nem látni semmit.
Reggel, körbenéztem a falut, elég kicsi, se kert, se kovácsműhely, hát elég ótvar. Házak azért vannak, meg egy templom, kút. Pont egy kis dombra generálta, úgyhogy elég érdekes az egész, de nem baj mert legalább egyedibb lesz ha felhúzom.De most mennem kell aludni sajnos.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Oké, állatosból megvan az Animals Plus és a Mo creatures.
Falusból a Village Up amit szeretnék életre kelteni, mert nagyon jónak tűnik, de fogalmam sincs hogy kell felrakni. Ez nem egy sima java fájl. Többféle leírás is van, nem tudom melyik kéne, ahogy a mostani modokat beraktam azzal nem működik, nem látja a játék.
-
Buster17
addikt
Karmás szeróra hogy tudok belépni?
Mi kell hozzá? -
törölt tag
Igen, ez az ami nem crasheli be a játékot (a többi igen) viszont nincs a modok között hogy futna és nem is megy. De mindegy már, mert kerestem közben annyi modot, hogy bőven elég a Vanilla kibővítéséhez.
Bloodmoon, néhány éjszakánként vörös lesz a hold és ilyenkor sokkal több mob spawnol be, illetve állítható a gyakoriság és hogy ne lehessen aludni ilyenkor.
Dynamic Lights, leghasznosabb funkciója talán a kézben tartott fáklya világít, illetve az eldobott fáklya item is a földön, bányába ledobva világít stb.
Mo Shiz, új ércek, új alapanyagok mindenből lehet eszközöket csinálni ugyanúgy stb. de még 1.8-ra elég kevés anyag került be.
Emerald&Obsidian tools/armor és a Quarz&Prizmarin tool/armor, alap vanilla fegyver, eszköz és páncél készíthető belőlük, még nem néztem utána de valószínű van közöttük ami erősebb a gyémántnál is, különben értelme nem sok volna a modnak. Azért kerültek be, mert a Mo Shizben nincsenek ilyenek.
Giacomo's Experience Seedling, vetőmag aranyrudakkal körberakva és elültethető fix szár lesz belőle, mint a dinnye, tök esetében, ha beérik a termés ollóval leszedhető és aranyrudakat dob.
Giacomo's Foundry, ez sima kőből építhető kemence vagy inkább olvasztó ami ugyanúgy működik mint a kemence, csak a fegyverek, eszközök, páncélok csinálhatóak vissza vele alapanyaggá. A mobok amiket eldobnak kardok stb. sokra nem megyünk vele, így viszont visszaolvasztható arannyá, vassá stb., azt nem néztem még hogy gyémántot is vissza tud-e nyerni.
Glass Shards, az üveg nem eltörik hanem üvegércet dob és kemencében újra üveggé égethető.
Hardcore Darkness, éjszaka tényleg korom sötét lesz. Állítható, hogy mindenhol vagy csak a felszín alatt, értelem szerűen a reális az ha a barlangban tök sötét van kint pedig nem. Kicsit érdekessé fogja tenni a bányászást.
Igneous Additions, lépcsők, kerítések stb. készíthető az olyan anyagokból is mint a diorit, lazurit, prizmarin, obszidián. Ha jól rémlik ez tesz be néhány díszes blokkot is, ami erkély alá oszlopnak stb való.
Lavaboat, a lávában lehet vas vagy obszidiáncsónakkal menni.
Sophisticated Wolves, a farkasok mellé más farkasokat is addol amiket ha megszelídítünk okosabbak a sima farkasokból alakult kutyáknál. Én próbálgattam, de eddig még nem jöttem rá mi az amiben okosabbak lennének. De van saját kajájuk, van saját cetlijük, nem az üllős megoldás. Elvileg nem tudjuk őket megütni csak guggolva (mobharc közben hasznos), tanítható hogy ne támadjon mobra ha megütöd és hogy ne menjen utána stb.
Spawnercraft, lehet vele spawnolókat kraftolni.
Throwable Torch Mod, fáklya és slimegolyó kraftolással eldobható fáklyánk lesz, pl feldobhatjuk magasabb helyekre vagy le alagútba és ott világít rendes fáklyaként ahova érkezik.
Utility Worlds, két új dimenzióba lehet menni portálokkal, az egyik nem tudom micsoda egy kis kőplacc a semmiben lebegve, a másik pedig egy extreme hills biom, ércekkel, modokkal mindennel ugyanúgy csak lapos és 5 blokknyira az alapkőtől. Meglátjuk bányászni mennyire jó hely.
Zombie Steak, a rothadt hús megsüthető és ehető lesz utána.Nem tudtam végignézni még, de valószínű jó pár plusz dolgot is betesznek a modok.
Én ezeket találtam Curse oldalán 1.8-hoz amiket nagyjából értelmesnek véltem és szimpatikus lett.
Még valami állatbővítő és falubővítő mod kéne. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az Optifine oldaláról, kint van egy csomó A1, A2, B1 stb. az 1.8.0 verzióra, kipróbáltam párat közülük, de egy se jó. Vagy crash van vagy pedig el se indul a játék, vagy elindul de nincs a futó modok között. Csak a Forge volt fent, úgyhogy mással nem tud ütközni. Abból pedig egyetlen 1.8.0 verzió van csak, hogy melyik Optifine passzol hozzá nem találtam róla infót.
Mondjuk annyira nem fontos, a nagyítás meg az egybe üveg ami tetszett belőle. A textúrapakk úgy is a Redcraft lesz, 1.7.10 alatt ment az Optifine-al együtt rendesen, de itt még fel se raktam úgyhogy ezzel nem akadhatott össze.
-
törölt tag
1.8-ra nincs Optifine ami megy a Forge-al? Mert külön fut, de Forge-on belül mint mod már nem. 1.7.10-nél még működik együtt.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Már megvan, kell hozzá ugye a Metallurgy Core és a KeithyUtils, de a logból kiolvasva a KeithyUtils miatt volt a hiba, kitöröltem és most jó, meg is vannak az új ércek. Nem értem akkor miért van a leírásban, hogy kell ez is hozzá.
Kár érte, hogy ennyire le vannak maradva a modok, mert az 1.7.10 miatt elég sok minden hiányzik az alapjátékból. Bár néhány mod pótolja őket, de azt se teljesen.
Lehet hagyom inkább és keresek 1.8-ra modokat és nyomulok azzal, persze közel sincs rá annyi. Mivel az utolsó jó néhány frissítés csak biztonsági volt, valószínű az 1.8-as modok mind futni fognak, majd kiderül. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azokat elzárva tartom egy bányapók spawnerrel védett széfben.

-
Sanyaaa26
aktív tag
Köszönöm annak, aki a felirat ellenére kifosztotta a ládám Tali szeróján, nem volt bent sok cucc, de kezdéskor pont jó, na meg a szándék a lényeg.
-
Serricon
senior tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Persze
ubuntu server 14.04, 1.8-as java, i5 4590, 16GB RAM, SSD
egyik szeró vanilla/spigot, a modos meg forge-os.
Dynmap van spigotra is, meg forge-ra is. -
törölt tag
Válogatok magamnak össze modokat, az legalább olyan amilyet szeretnék. Eddig az Optifine, Vanilla+, Highlands, Dense Ores, Mo creatures ami fent van.
A Metallurgy nem indul valami hibával, kár érte pedig rengeteg újfajta ércet tenne be.
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én ezt szedtem le, de nem okés. [link]
Amit te linkeltél az megy, csak annyira vanilla, hogy észre se vettem hogy megy. Néhány új páncél meg fegyver, meg kiszedhető blokk csak. De akkor működik, csak nem vettem észre.
Amit linkeltem az ott felsorolt modok nincsenek is benne? Mert amit onnan leszedtem abba benne vannak, ebbe meg nincsenek, nem értem nagyon.

-
Serricon
senior tag
Köszönjük a közreműködést, a beérkezett adatokat feldolgoztuk, és megtettük a szükséges lépéseket.
A cím maradt a szokásos, aki nem tudná, az priviben kérjen.
Hajrá srácok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui:
Remélem most senkinek nem rontottam el a vizsgaidőszakát az időzítéssel
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem értem, mert amit te linkeltél az 300KB, ez meg 60 Mega. Kipróbáltam a tiedet is, ez tényleg egy jar fájl egyedül amit betettem a mods mappába, meg is jelent a játékon belül mint 4. mod, a másik három a Forge, generáltam új világot, de ugyanúgy az alap Minecraft minden továbbra is. Úgyhogy ez se működik eddig.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
a mod jar file-ját csak bele kell dobni a %appdata% után a minecreft/mods mappába és indítani az mc 1.7.10-es profilját. nem fog felülírni a vanilla plus mod semmit. itt van a leírás hozzá. a forge-ot kell futtatni, de az megcsinálja a dolgát, és látnod kell az 1.7.10-es verzióhoz tartozó mappában a mods mappát pl
-
törölt tag
Leszedtem a Vanilla Plust 1.7.10-es. Forge 1.7.10 felnyomva, oké, indul is, megy. Kicsomagolom a Vanilla Plust és bemásolom a Minecraft mappájába (Configs, Mods, Libaryes stb mappák meg néhány fájl), ott néhány fájlt felül is ír, elindítom újra a játékot, ki is írja hogy felismeri, betölti a sok modot majd megáll az Initializing Minecraft Engine pontnál és nem történik semmi.
Hol rontottam el? -
Serricon
senior tag
Mint ahogy az látható jelenlegi FTB szerverünk életciklusának végéhez közelít, így lassan eljön az ideje a váltásnak.
Kérjük, hogy az alábbi kérdés megválaszolásával Ön is segítse munkánkat!
Melyik legyen a következő modpack?
a, Várjunk még vele.
b, Semmi, monnyon le!
c, Egyéb: _____ -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
arra eddig is volt egész jó modok sora, pl battlegear
több packban is találkoztam vele, úgyhogy nekem kicsit copy ízű lett ez a része, de persze a jó dolgokat emeljék is át mondjuk, így kerültek be a lovak meg a nyulak is kb 
-
törölt tag
-
törölt tag
egy kis tutorial ha valaki játszani akar az immersive engineeringgel:
a karma packba simán bedobható a mod mappába, tökéletesen betölti, használható lesz a packkal.
persze az excavator számomra az izgalmasabb cucc benne, ha kész így néz ki: (a hátsó conveyor belt utólag került rá
)benyel egy tonna acélt meg pár apróságot de alapvetően nem egy vészes cucc. energiából 4k rf fix amit kér az oldalán a megfelelő helyeken betápolva.
gyönyörűen forog az ásófej, látszik a kiásott anyag textúrájából hogy mit hoz épp, nem rombolja szét a területet (ami az ilyen gépeknél azért pont szempont lenne szerintem
) és csak speciális chunkokban tud ásni.először egy core sample drill-el mintát kell vételezni, az gyorsan végez kb 15 sec, és bemondja hogy talált e valamit vagy nem. simán nemet mond akkor is ha bármilyen mod generált alá érceket, ez a saját chunkjait nézi (már a mod nélkül generált területeken nem lesz ilyen...).
ha talált egy chunkot, akkor fel lehet húzni a gépet, beröffenteni, onnantól indul a dőzs, mert nem szed ki maga alatt semmit, kvázi generálja a kiásott érceket. másodpercenként kb egy darab ugrik ki.
az érceket sorrendben dobja, az elején vasat, aztán gondolom mást is, de a mennyisége embertelen... 15 stack iron ore jött fel, és összesen 3%-al végzett...
ami viszont szomorú, hogy egy chunkban csak egy mehet, a második nem hoz semmit, így nem lehet gyorsítani az ásást.
-
autosportos
csendes tag
Üdv! Régebbi verziókban játszottatok valaha az EvilMinecraft v0.666 nevű moddal? Fórumokon csekkoltam, voltak benne ügyes megoldások, csak aztán a projektet befejezték, és letölteni sem lehet sehonnan sem. Ha esetleg valakinek megvan archívban, legyen kedves dobjon egy privit.
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
dehogy kidobós... tökéletesen legalizálja végre a mekanism féle búvárrucit. . filléres cucc és sokáig elvagy vele a víz alatt
-
törölt tag
aki követi direwolfot meg amit csinál az találkozott már az immersive engineering nevű moddal, az új multi évadban ezekkel a gépekkel játszanak...
linken a béta verzió akit érdekel
brutál méretű multiblokkos gépek, pl rock crusher, dízel generátor, jön egy új ásógép és társai...
és végre nem rózsaszín gépek (hogy én mennyire utálom hogy gt-ben is a legjobb gépek mind idióta világos pasztel babapofi színben pompáznak azt el se tudom mondani
) -
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Ha egyszerűt akarsz, akkor add hozzá szimplán vanillához a Thermal Expansion 3-at. Érc duplázás-triplázás, pár gép. Jó móka, és a nagy pakkokban általában benne van. Copper, ferrous, lead, tin (réz, fiktív nikkel, ólom, ón), steam dynamo, pulverizer, powered furnace, induction smelter, machinist's workbench. Rákapsz, aztán menni fog.
-
athos79
tag
Belenéztem a videóba, felraktam, kipróbáltam, és azt mondom +1 a karmára

Tetszik az egész - jó modok vannak (GT
), sokkal hamarább betölt, a legjobban viszont azon lepődtem meg, hogy véletlenül az int. grafkártyával indítottam és 60-70 fps
(jójó, még semmi gép, automatika, stb., de akkor is, na!) -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
AT Launcher- Karma modpack.
Próbáld ki, rákattansz!
Az ilyen modpackokban az a jó hogy nem muszáj mindent használni is, ami benne van, de ha később mégis meggondolod magad ott a lehetőség.
Nem kell megijedni ha 100 feletti modszám van egy packban. Az elején úgy is csak párat fogsz használni.
Majd ráérzel, utánanézel, és elkezded a többit is.
A Karmában a kalandozás és a tech vonal is nagyon erős. Rengeteg új mob(zsiráfok,struccok,elefántok stb..)
Egy kis izelitő:
Karma vidi -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Rengeteg sok minden van ebben a modban, nem erős az angolom se, sokat kell craftolni ahogy látom a gépekhez is. Valami egyszerűbb modot keresek inkább ami berak néhány új ércet. Bár az új érceknek nem tudom mi haszna lenne úgy, ha nem lehet mibe felhasználni, meg úgy is a gyémánt a legerősebb és ha ügyes az ember hamar megvan.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Nem hekkelt, a komolyabb modpakkoknak van launchere. A te felhasználó neveddel és jelszavaddal lépsz be vele és elvégzi az authentikációt. Így, ugyan módosított programot futtatsz, de legális.
Az elején az angol karattyban Direwolf 20-at említ, de aztán mintha mondaná hogy mégse abban vannak? Ennyire nem lehet hülye, tudja mit töltött be. Applied Energistics és Thaumcraft mindenesetre van benne ( 2 percet néztem csak, vacak a net)
A legelső részben valószínűleg elmondták rendesen, hogy melyik pakk, csak nem ismered fel hogy azt mondják. Én most nem vállalom h megnézzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mi kell hozzá?
megyek máris lomizni tesó
), sokkal hamarább betölt, a legjobban viszont azon lepődtem meg, hogy véletlenül az int. grafkártyával indítottam és 60-70 fps
(jójó, még semmi gép, automatika, stb., de akkor is, na!)