Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szóval a kőgombhoz nekem kéne kőblokk. Gyengéd bűvöléssel izélt csákány kell hozzá, hogyan kell ezt csinálni?
-
Mottie
őstag
Na, 2 napos munka volt, de all set:
És még az FPS-em is egész korrekt (igaz, lecseréltem a JourneyMapot, így endgame felé
)A Reaktor:
Akit érdekel:
Reaktor: 15x15x6 (külső méret), 4 db 3x3-as maggal (összesen 136 Fuel rod), Belül gelid cry, kívül res enderium hűtés
Output: 50B/t steam
Input: 5 mB/t YelloriteTurbinák: 19 db 7x7x17, 37 db Enderium Block coil -> 24k rf/t output
6 db 7x7x17, 32 db Ludicrite Block coil -> 28k rf/t output
Teljes Output: 624.000 rf/t -
törölt tag
válasz
üzenetére
működő alternatívát linkeltem, a redstone-nak megvan játékon belül a saját mechnaikája, érdemes megtanulni, mert azzal lehet később vezérelni egy csomó mindent, farmokat, automata sütőket ipari méretekben, stb

a lever a redstone jelre mozog. ha adsz az egyik oldalon neki leverrel, akkor kinyílik. a másik oldalon hiába adsz neki még, az ajtó csak akkor csukódik be ha leveszed róla a jelet.
használj gombot
-
K1nG HuNp
őstag
Nem tudok linkelni, de youtubeon vannak erre megoldások, kulcsszo: t flip-flop
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Igen közben szarakodtam vele, nem lehet a vöröskőre blokkot tenni meg izé, mindegy leszarom akkor egy ajtó lesz és kész. Viszont ha kívül is meg belül is teszek kart akkor az egyik nem működik, vagyis akkor működik ha a másik más állásban van. Gondolom tudjátok miről beszélek, mi a megoldás rá?
-
qisqaqas
senior tag
válasz
N. A. Attila
üzenetére
"Csak" 40k blokkot kóricáltam el, kreatív mód, repülés mégis találtam rengeteg újdonságot. Nemrég láttam szemtől szembe a dzsungel biomot. Meg ott vannak a jeges biomok: jeges puszta, jeges puszta jégtüskékkel, jeges hegyek, befagyott folyó, hideg tundra. Erdőből is van van egy valag: virágos, zárt, dombos, nyírerdő. Meg a terméketlen agyagos mesa. A gomba szigetet még nem is láttam. Ellenben találtam boszorkánykunyhót. Rá is gyújtottam a bagyára.

A 40k blokk után még mindig nem látatm minden biomot. Meg minden állatot sem. Nagyon alábecsültem a játékot.
Apropó! Biomok. Lehet a játékban terraformálni? Értem ez alatt hogy egy adott biom területhez van kötve, vagy módosítható? Pl ha egy Extremehill részt legyalulok és befüvesítem, abból lehet Plains?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Ha lesz répafarmod akkor érdemes aranyrépákat csinálni (nem túl drága) mivel az a legjobb kaja forrás. Az adja a legjobb saturationt, legtovább lehet menni vele evés nélkül.
@Mottie fincsin néz ki

-
Komplikato
veterán
válasz
üzenetére
"Vöröskövet próbáltam, de azt csak a földre lehet lerakni, a falra nem?"
Igen sajnos, sőt ennél is jobban kötött a dolog. Van egy Redstone Paste MOD (1.6.2-1.7.10 és van egy 1.7.10-1.8.0) ahol falra is tehetsz, sőt fél blockos cuccok tetejére és alá IS.
Viszont én kérdezném, hogy játékmenetet nem változtató, építéshez való MOD, olyan mint a Fast Build vagy JOBB 1.8.1-1.8.3 alá van valahol? Vagy próbálkozzak a szörnyen nem komfortos McEdit-tel?
-
törölt tag
-
törölt tag
Csináltam dupla vasajtókat. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a kapcsoló mind a kettőt egyszerre nyissa? Vöröskövet próbáltam, de azt csak a földre lehet lerakni, a falra nem?
És nyíllal át lehet lőni a vasajtó rácsán? -
mouzrr
őstag
Tudtok adni néhány jó szerverkereső oldalt? Illetve tud valaki jó UHC szervereket?
-
apatyas
Korrektor
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Fogsz egy jungle fa blokkot, leteszed. Jobbklikkel ráakasztod a kakaóbabot, lesz belőle zöld bizbasz. Pár tíz perc alatt megnő, szedheted újra a kakaót. Helytől biomtól független, akár a bányád aljában is lehet. Csokiskeksz sokkal jobb mint a kenyér, kisebb kaja kevesebb búzából, regenerációhoz jobban megéri. Főleg az elején. Utána úgyis farmod lesz mindenből.
-
törölt tag
válasz
N. A. Attila
üzenetére
" amúgy sem nőne meg a sima erdei biom-ban"
nem biom függő, bárhol megnő az ha van neki elég hely

a wiki viszont egészen pontos adatokkal rendelkezik a térkép méretéről, +/- 30.000.000 a max koordináta amin egy határ van, azon túl nem sokkal lehet jutni. lehet kalandozni, mert hát a játék egyik lényege alapvetően úgyis az

"Viszont akkor ez azt is jelenti, hogy több NPC falu is van? "
van sok. nincs limitálva, egyedül a biom ad némi megkötést. plains, szavanna és desert legjobb tudomásom szerint ahol lehet, a többiben nem. azon túl viszont ez egy véletlenszerű történet, kismillió falu lehet, sőt sajátot is építhetsz a zombi falusiak gyógyításával ha annyira nincs mákod hogy belefuss egybe

-
N. A. Attila
csendes tag
Tegnap csináltam egy hatalmas marhaságot, térkép és anélkül, hogy leírtam volna a koordinátáimat, elindultam csónakázni.... Azt hittem, nem olyan nagy a pálya, el is mentem pár ezer kockányit mindkét irányba, el is vesztem teljesen... Útközben találtam dinnyét és kakaót (sajnos dzsungel fát nem hoztam magammal, de azt hiszem amúgy sem nőne meg a sima erdei biom-ban), meg belefutottam két víz alatti templomba, amik a frászt hozták rám az őrzőikkel, mert fogalmam sem volt, hogy ilyesmi létezik. Utánaolvastam, nem ilyen kis Kolumbuszoknak való feladat oda lemenni, akik még a nether-től is félnek

Na, óriási szerencsémre (miközben a mentett állás után kutattam, hátha találok valamelyik file-ban egy koordinátát) belefutottam a képernyőmentésekbe, és ott volt egy régi kép amit véletlenül készítettem, amikor F3 után épp a megjelenített adatokat nézegettem és megtámadott egy zombi. Akkor a kapkodásban megnyomtam az F2-t is, ez mentett meg most
Nagyon láma történet, tudom. Tanultam is belőle, de mentségemre legyen szólva, nem gondoltam, h. ekkora a pálya... Valójában mekkora? (PC-n) Nem találtam hirtelen adatokat, csak, h. talán 9 milliószor nagyobb, mint a föld!? Mert akkor ezek szerint a nagy kalandozásoknak nem sok értelme van, úgy sem fedezhető fel a terület, meg nyilván értelmetlen is. Viszont akkor ez azt is jelenti, hogy több NPC falu is van? Mert ha csak egy, akkor arra nulla az esély, hogy megtaláljam... -
qisqaqas
senior tag
válasz
Mottie
üzenetére
Nem azt mondom hogy lehetetlen, hanem azt, ha az ország távolabbi pontján lévő szerverre kapcsolódsz. (persze vannak kivételek, van ahol egy nevenincs faluban a helyi netszolg egy combos optikát húzatott ki és nagyon pöpec a pingje a gerinchálóra
) Ha a kapcsolatod keresztül megy pár gépen és elszenved néhány címfordítást (márpedig elszenved párat, az tuti, annak ellenére hogy profibb helyeken bridge módban futnak az eszközök számodra kvázi transzparens lesz a háló) és ott már nem mindegy hogy a wifi miatt összeszedsz 5-15ms-nyi pinget routered minőségétől/kiépítésétől függően. 50-100ms-nél már nem lesz olyan sima a dolog.Nem akarok kötekedni, csak alapos vagyok. Bocsi. Nagyon fel szokott húzni amikor már beléptem a játékba és rádöbbenek hogy megint elfelejettem a kábelt...

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
ftb-ből az infinity fut ph szerverként.
mouzrr: a hivatalos oldalon fent van a szerver file, letöltöd elindítod, elindul, generál egy világot, onnantól a szerver már fut.
hogy hogy tudnak a haverok becsatlakozni... az egy megint más kérdés, ott a szerver gyökér könyvtárában lévő konfig file-ban tudsz piszkálni ezt azt, alapból a 25565 portot gyűri, ha router mögött vagy akkor port forward a géped ip-jére, aztán a konfigban már be tudod állítani hogy whitelist-es tehát csak engedélyezett nevekkel jöhessenek emberek, vagy se, txt-ben megtalálod a whitelistet is.
-
qisqaqas
senior tag
-
mouzrr
őstag
Valaki megadja a PH-s szervert?

-
K1nG HuNp
őstag
Milyen modpackrol van szo?

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
vagy egy kimaxolt sebességű enderquarryval

-
törölt tag
Na, ma este is kiástam 5000 blokkot.
Lassan készülget a terület. -
bugmenot1
tag
ez mi? windows 8.1 virtualbox-ban
---- Minecraft Crash Report ----
// Oops.Time: 2015.03.03. 20:12
Description: Initializing gameorg.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at avf.ap(SourceFile:534)
at avf.am(SourceFile:363)
at avf.a(SourceFile:310)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
----------------------------------------------------------------------------------------- Head --
Stacktrace:
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at avf.ap(SourceFile:534)
at avf.am(SourceFile:363)-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
at avf.a(SourceFile:310)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.8.3
Operating System: Windows 8.1 (x86) version 6.3
CPU: 4x Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz
Java Version: 1.8.0_31, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 48107520 bytes (45 MB) / 101236736 bytes (96 MB) up to 518979584 bytes (494 MB)
JVM Flags: 2 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx512M
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.8.3
LWJGL: 2.9.4
OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
GL Caps:
Using VBOs: No
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled) -
törölt tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Proci. Vidiből egy alap kártya megteszi, ami legalább 512MB-os. Nekem néha fölé is megy. Prociból valami pörgősebb kétmagos, Core 2 Duo vagy Phenom/AthlonII X2. Nekem ezzel megvan az 50-60 FPS.
Gondolom valami régi egymagosod lehet, ha ennyire szarul megy.
Meg kell neki ram is azért, 3 Giga legalább. -
K1nG HuNp
őstag
Xboxon létezik a játékhoz 24/7 szerver?
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
van itt pár lakó akiknek biztos van pár ezer órája a játékban szóval tényleg el lehet vele lenni.
a sok zombi akár egy zombi spawnert is jelenthet, érdemes megnézni hátha, mert arra lehet építeni csapdát, szerezhetsz xp-t, tuningolhatod vele a páncélokat, eszközöket, van loot chest is mellette, szal érdemes körbenézni

-
törölt tag
Elkezdtem a saját alagutakat, a barlangokat meg lezártam, mert zombisereg kezdett el üldözni mikor bányásztam onnan. 70 vasércet ki tudtam szedni meg egy aranyat, de egy vöröskövet ott kellett hagynom mert ömleni kezdtek a kivilágítatlan részből.
Kár azért a 200 fáklyáért amit otthagytam, de mindegy tudok annyit csinálni mint a rohadás úgy is.
Most már biztonságosan bányászhatok a sajátjaimban az a lényeg. Lávát meg sódert leszámítva.Találtam gyémántot meg vöröskövet is. Most már csinálhatók vasajtót a bejáratomra, mert perpill mindig széttöröm meg visszarakom a kőblokkokat ha át akarok menni.
Meg üveget is tudok csinálni, de ki kell mennem valami vízpartra homokért meg vízért, mert akarok még vízesést is ide be. Volt is eredetileg csak elzártam mert szén volt alatta.
Szóval el lehet vele lenni rendesen.
-
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
200 fáklya volt nálam előrekészítve. Mind elfogyott annyi alagutat találtam. Mondjuk ennek így nem sok értelme, mert kvázi végtelenek az alagutak is és nagy részük 30-as szinten megy ahol semmi sincs. Én meg a végeláthatatlanságig kóborolhatok bennük. Inkább visszamegyek a házhoz és leások alapkőig és onnan saját alagutakat ások amibe nem tévedek el.
Persze amit már átjártam és kifáklyáztam azt bebarangolom de aztán fogom és a fenébe lezárom, nem szenvedek a nyílás körbebástyázásával se. -
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
Épp raktam körbe a lávát kővel hogy elmenjek mellette, erre rám támad egy zombi. Nem mindig hörögnek. Naná hogy belelökött, meg is haltam és persze a cuccok egy része is elégett a lávába. Szerencsére csak pár kacat, mert kipakoltam mindent ládába.
Ez valami elképzelhetetlen mekkora barlangrendszert találtam, hatalmas föld alatti kamrákkal. Nem is tudtam a végére érni, mert elfogyott a fáklya. És az egyik ilyen terem teteje nyitott, ott másztam ki a felszínre és onnan szerencsére az erődítményemet látni. Úgyhogy ezt a nyílást is körbe kell falaznom és akkor biztonságosan bányászhatok itt is.
De még van vissza egy kis szakasz amit nem világítottam ki. Meg vagy 4-5 alagutat le is falaztam és ki tudja azok hány fele ágaznak még jobban szét, úgyhogy rengeteg van. Így is eltévedni benne. -
törölt tag
Elkezdtem leásni ott ahol a zombi hangot hallottam, egyrészt eltüntetni mert zavar a hörgése
másrészt meg ahol ő van ott barlangrendszer is lesz. Hát lett is, egy folyosó de ott már nem volt a zombi mire visszamentem fáklyákkal. Aztán van egy lyuk lefele, ott is egy folyosó, de egyik vége megy le tovább csak ott már csonti hangok is vannak nem merek lemenni. 20-as szintnél vagyok, mindent kipakoltam fent ládába, ágyban aludtam, a bányabejáratot lezártam úgyhogy ha meg is öl akkor fent felkelek a cuccaim ott vannak, bányából meg nem tudnak kijutni mert lezártam. Csak kicsit fosatós tovább menni még így is. 
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
N. A. Attila
üzenetére
Szia!
1. szvsz csak dekoratív, legalábbis én nem használom
2. csak fuss egy egyenes vonalban esetleg tegyél le valamit amiről tudod, hogy merre menj, és sokat de sokat kell gyalogolni
3. smaragd magas hegy biomeban van és föld alatt is lehet bányászni
4. ott sokmindent lehet csinálni, megölni wither skeletonokat, hogy legyen wither skullod amivel spawnolhatod a withert, az is egy boss a játékban. Nether fortressekben lehet a wither skeletonokat megtalálni, ugyan itt vannak a blaze-ek is. Fontos nyersanyagforrás a potik készítésében. Nether fortressben találhatod meg a nether wartot ami az italok alapanyaga. ezen kívül van még kvarc és glowstone.
5. varázslásra. Varázslóasztal kell hozzá meg lapis lazuli.
7. ha varázslod a páncélt akkor nehezebb lesz téged kinyírni. Szellemeket pedig nagyon könnyű megölni, íjjal 2 lövés és meghal. Próbáld felszín felé csalogatni, mert nem akarod, hogy a könnye leesen a lávába, regeneráció italt lehet belőle csinálni. Az ender dragon megölése sem annyira nehéz, íj kell hozzá természetesen. Tőle csak akkor kell félni, ha kilök a szigetről.Dióhéjban ennyi
Érdemes youtube videókat nézni, ha mélyen bele akarsz merülni, plusz ajánlatos olvasni a wikit. -
törölt tag
[link]
Nah, most már biztonságos.
Körben 3 magas bástya párkánnyal. Kívül, belül, felül fáklya. Meg belül ahova csak tudtam fáklyát tettem. Így már bejutni nem tudnak, bent pedig nincs sötét hely így spawnolódni se tudnak. Most már dolgozhatok éjszaka is nyugodtan.
A terv az, hogy lent két oldalon kerítéssel farmok majd még ások oldalirányba hogy legyen hely. És a leghátuljában építem meg a házat. Valahova meg csinálok egy bányaajtót és akkor elkezdtek ásni le.
Viszont lent ahogy mászkálok hallom ahogy zombik meg pókok vannak alattam, úgyhogy biztos hogy pár blokknyira újabb barlangrendszer húzódik, érdemes óvatosan áskálni. Meg eleve a láva miatt is. -
Teaway
veterán
válasz
N. A. Attila
üzenetére
3. Keresd a Földművest a faluban, ő szokott adni búzáért smaragdot. Nekem is adott már vagy 200-at

-
N. A. Attila
csendes tag
Sziasztok!
Pár kérdés:
1. Mi értelme a játékban a térképnek? Olyan kicsi terület fér csak rá, nem látom mire lehet jó. Összeraktam egy 3x4-es falon 12 darabot, de még így is elég kis részt mutat a világból azt hiszem. Hogyan lehet jól tájékozódni térkép nélkül?
2. Kapcsolódik az előzőhöz, hogy szeretnék találni egy NPC falut (van minden pályán?), de nem tudom, milyen messze lehet, és hogyan találok vissza majd...
3. NPC-kel elvileg smaragddal lehet kereskedni, de azt még nem találtam. Jól tudom, hogy a magas hegyekben van, messze a tengerszint felett?
4. Mit kell csinálni a másvilágon (nether)? Átmentem, gyűjtöttem egy rakás homokot és olyan sárga port, kinyírtam egy rakat malac zombit (amik mindég megjelentek, hiába világítottam ki mindent - elég frusztráló), utána jött egy szellem és kicsinált. Visszamentem a cuccaimért, akkor megint, kiléptem, másnap átmentem megint, a cuccok még ott voltak meg a szellem is, gyorsan mindent összeszedtem, hazamentem és szétszedtem a teleportot. Azóta sem vágyom vissza... A szellemet meg lehet ölni egyáltalán?
5. Mire jó az xp? Olyan 40-es szinten vagyok, de nem látom, hogy bármit is jelentene...
6. Gyémánt páncélba öltözve is hamar kinyírt a szellem a másvilágon, akkor a végzet sárkány megölése hogyan teljesíthető? Normál fokozaton játszom.Bocsi, ha sok a noob kérdés, csak pár hete játszom...
-
törölt tag
Ok. Most épp a bástyát csinálom, van is értelme mert reggelre egy csonti ott volt az ajtóba. Embertelen mennyiségű követ elhasznál, de amit bányászok ki onnan van bőséggel. Három magas alapból, de mivel a felszín nem egyenletes így valahol 5 magas.
Körberakom fáklyával is a bástyát végig. Ugye eső nem esik a játékban hogy eloltsa? -
K1nG HuNp
őstag
Teljesen vanila, esetleg zártkörű szervere van valakinek?
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
válasz
qisqaqas
üzenetére
Ja akkor a vizes ároknak semmi értelme, mert ennyi erővel beteleportál a bányámba is. az egészet meg nem fogom vízalatti réteggel ellátni.
Pók hogyhogy nem mászik át a párkányon? Mert én láttam a barlangokban a plafonon menni akkor elvileg simán átmehet.
Disznóknak, birkáknak mekkora kerítés kell, az egy blokk magasat átugorják?
Ja és a megszelídített állatokkal mi lesz, követni fognak folyamatosan? Mert valami teleportálást magyaráz a Wiki csak nem értem mit. -
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
"De mégis mennyit kell ásni majd a föld alatt? " elég sokat, mivel a játék neve MINEcraft

12es szinten kezdj el áskálni sorokban (láva így nem esik fejedre, lábadnál lesz pont szóval azért vigyázz), vagy ha találtál egy nagy barlangjáratot akkor persze azt először."Két blokk magas bástya elég?" pók kivételével igen, ahhoz kell egy párkány kívülre hogy ne tudjon átmászni
"Zúzottkő elég erős?" dirtet se tud egy zombie/csontváz arrébb rakni (kivéve enderman, de ő random bármilyen blokkot felkap) , ha viszont a creeperek miatt kérded, akkor igen, elég erős, obszidián a legtutibb, az robbanás biztos, de nem nagyon láttam még senki aki ebből építene azért falat

ravine-k pedig elég sűrűk a játékban, csak nem mindnek nyitott a teteje

-
törölt tag
válasz
Teaway
üzenetére
A szurdokom alja 40 magasan van. De mégis mennyit kell ásni majd a föld alatt? Mert ilyen 0.valami% az ércek tartalma a Wiki szerint.
Úgy gondoltam az elindulást, hogy barlangokba nézek le és ott szoktam kutatni, valamelyik lemegy nagyon mélyre. Bár veszélyes is az igaz, lehet előbb az ásást kéne megpróbálni.
Ebbe a szurdokba amúgy is az a jó, hogy egyenes a fala és ha leesik valami akkor felfordul egyből. Körbe kéne bástyázni és kész is a természetes erődítmény, az egészet kivilágítottam már. És akkor a házat is ide kéne építeni lent.
Két blokk magas bástya elég? Mert ehhez rengeteg blokk fog kelleni. Zúzottkő elég erős?Kár lenne veszni hagyni ezt a gödröt, az is igaz. Sose generált még ilyet a játék nekem. Pláne a point mellé, így még jobb.
-
qisqaqas
senior tag
Kezdtem egy új világot. Gyalog, csákányozás nélkül van közvetlen lejárat a felszíntől kvázi bedrockig. Annyi mindent találtam :3 és ott van a spawnpoint mellett. El vagyok kényeztetve. (Sajnos Creeperekkel is
) -
qisqaqas
senior tag
válasz
üzenetére
Ha nem fekszik a koordinátázás akkor hagyhatsz kisebb, 10-20 kocka magas oszlopokat relatív sűrűn, mint jancsi és juliska szórta maga után a kenyérmorzsát, akkor nem ütközöl a hasonló bajokba. Ezzel jelezheted magadnak a "kitaposott" ösvényt. Erre akkor lesz szükség ha lesz valami az ággyaddal és vissza kell találni a spawnpointról az új bázisra.
-
törölt tag
válasz
Mottie
üzenetére
Jaaa, akkor simán ha házban van nem lehet semmi baja és oda fog visszarakni.
Kifosztottam a szurdokot, közel ott vagyok mint voltam. A cuccokat, sütőt stb. otthagytam meg ládában bebetonozva. Most elindulok, csináltam egy jó magas oszlopot fáklyákkal a tetején hogy visszataláljak, meg felírtam a koordinátákat.

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gondolom bővítésekre többet nincs szükséged

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Ha a kapcsolatod keresztül megy pár gépen és elszenved néhány címfordítást (márpedig elszenved párat, az tuti, annak ellenére hogy profibb helyeken bridge módban futnak az eszközök számodra kvázi transzparens lesz a háló) és ott már nem mindegy hogy a wifi miatt összeszedsz 5-15ms-nyi pinget routered minőségétől/kiépítésétől függően. 50-100ms-nél már nem lesz olyan sima a dolog.

)