Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz apatyas #11591 üzenetére
A gt650m, az integrált max 5 fps-en vinné. Amikor játékot futtatok, auto átteszi a dedikált kártyára. Csak annyi, hogy ennél többet várna az ember, ha Planetside 2 fHD-n Ultrán fut rajta 40 fps-el...
Majd este kipróbálom shader nélkül 1.7.5-el, hátha a render bug miatt van, -
törölt tag
válasz apatyas #12088 üzenetére
a terhelés növekedése általában egyenesen arányos azzal, hogy mennyire laktad be a házad a feldolgozó gépek, az ae-rendszer meg úgy minden nyeseget az erőforrásokból, farmok etc. ezeket vagy optimalizálod, vagy szétszórod nagyobb területen, vagy erősebb gép kell. tali se gyenge vassal játszott, és amikor beröffentette az ae rendszerét hát én nem szerettem ott lenni hogy a hangár kinyitással meg másokat léptetett ki a kliensből arról ne is beszéljünk.
nem hiszem hogy a pack csinálna valami csúnyát, pusztán a loadolt chunkok meg a gépek nyelnek be erőforrást.
én pl pont azért is szoktam mostanában is szétszórni amennyire lehet a gépeket, pl a vasamat a salination plant mekanismból mindig megfekteti (3-4 nél elég rendesen esik az fps, annyi meg kell és kész ) úgyhogy azt pár száz blokkra egy sivatagba teszem le, és annyi. a többit chunkloader megoldja. mondjuk ha gyenge a vasad még annyit meg lehetne próbálni ha van másik gyenge vas a környéken és egyedül nyomod, akkor arra felteszed a szervert és csatlakozol hozzá. sok számolást átvesz, lehet hogy annyi elég lenne hogy játszható legyen megint. vagy optifine kört lehet érdemes bepróbálni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz apatyas #12090 üzenetére
ohh ez így ebben a formában ként dolog.
1: sárga kerete van a keresőnek: a nei egyik hasznos funkciója, amivel a random itemekkel telehányt chestekben lehet megkeresni hogy hol a keresett item. próbáld ki, nyiss meg egy chestet, írd be az egyik nevét a többi fekete lesz. ezt a módot a kereső mezőre duplaklikkelve tudod elővenni és kikapcsolni is
2: eddig valószínűleg c+ módban játszottál. azt a nei-ben tudtad beállítani bal felül, a napszakokkal és miegymással. ezt tény hogy egy ideje kivették a legtöbb packból. úgy tudod megoldani, hogy esc-el menübe lépsz, open to lan, és bekapcsolod a cheat opciót. utána meg kéne jelennie a c+ opciónak és átlépsz oda.
-
Stafni
aktív tag
válasz apatyas #12102 üzenetére
Milyen szerver érdekel? Nekem ilyen survival szerű van. Bár van egy bolt is, félig készen. Viszonylag sok plugin van, survivalhoz képest. Bár nem kötelező használni őket. Normális játékosok jól jönnének nálam is, mert leginkább fiatal OP-ot, admint remélők akadnak. Volt olyan aki, ha segítek neki építeni wold edittel, gyémit, vasat ajánlott cserébe!
-
Stafni
aktív tag
válasz apatyas #12106 üzenetére
Oks. A ph-son biztos többen vannak. Nálam alig. Majd mindenkinek van már mc szervere. Csak kitartó normális játékos a ritka. Lassan a minken is a csalad játszik. De talán nem is baj, nem kell mindent alájuk tolni. Meg kinánságot teljesíteni, aztán 1-2 múlva mennek, mert nem kapnak opot meg rangot.
-
Serricon
senior tag
válasz apatyas #12106 üzenetére
Igen, egy szerveren vagyunk.
Jelenleg két Vanilla és egy FTB Monster fut nálam.(#12107) kmisi99:
Hogy? Nálam fut, és csatlakoznak.. Minek ide hamachi?(#12108) Stafni:
Nincs nagy tömeg itt sem, viszont nem kell mindenféle idióta védelmi plugin, mindenki nyugodtan tud játszani.
Rangok? Ugyan már.. diktatúra van..[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz apatyas #12311 üzenetére
Amit "tereprendezés" alatt takarít le a quarry, azt nem gyüjti be...
A quarry meg kell!
Nekem pl. a bányászás a legunalmasabb rész! Inkább építek épületeket,gépeket, ahhoz meg rengeteg nyersanyag kell! A kreatív viszont nekem uncsi! Így maradnak a quarry és társai hogy segítsenek bányászni!PeL:
érdemes a downgrade! A modokkal egy teljesen új minecraftot kapsz!
Hihetetlen összetett, és nagyon jó kis modok vannak![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz apatyas #12318 üzenetére
Ami a kijelölt színt felett van azt legyalulja, azért írta Serricon hogy ha kellő magasságba teszem a quarry-t akkor a fákat is megkaphatjuk.
Felesleges neked takarítani manuálisan. Azzal kezdi hogy szintbe hozza a területet amit kijelöltél neki.
(ill. csak azzal foglalkozik ami a szint felett van, azt lekapja a "lézer" de az nem kerül a ládába.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz apatyas #12424 üzenetére
Brazos után bármivel jócskán meg fog nőni a tejlesítmény MC alatt.
maga a Minecraft a Java felett LWJGL-t használ (egy adott verziót, amivel megy), ami OpenGL-re épül. szerintem előbb leszek én a következő pápa, aki másodállásként kompletten új paksi erőművet épít, minthogy a Java profitáljon és iszonyatosat gyorsuljon a HSA-tól...(#12426) kmisi99: két bestof packot tudnék mondani: TPPI és CrackPack, előbbi mondhatni a DW20 jóóócskán bővítve, itt-ott nerfelve, balanszolva, plusz Gregtech. tech és magic, új dolgokkal alaposan fűszerezve. eddigi legjobb Minecraft modpack, amivel játszottam. ezután a többi kicsit összecsapottnak tűnik.
a Monster... maga slowpoke közölte valahol ftb fórumon hogy ő személy szerint nem kedveli a Monster packot, amolyan muszájból létezik... és én tapasztalatom (TPPI + Reika modos szerveren), hogy nagyon nagy méretekben gondolkozva a Reika modok (RotaryCraft + ReactorCraft) nem kifejezetten megbízhatóak, TPS úgy beesett egy dedikált sokmagos, nagyonsokRAMos VPS-en, hogy ihaj. plusz ftb fórumon, redditen is van panasz, hogy szervereken nem túl jól mennek.
CrackPack meg szintén sok tech + sok magic, de inkább hadviselésre, PvP-re és mókára kihegyezve. elég szórakoztató. fegyók, jeepek, repcsik...[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #12817 üzenetére
Tippeket szeretnék kérni. Az előzőleg linkelt túlélős mapon: elindítottam 1.5.2-vel, amire való. Crashelt. Na mondom, akkor jó lesz az az 1.8 neki. De több óra játék után sem nő ki a fa amit ültettem. Helye van, fény van, csontport is próbáltam. MCedittel kellett újra hozzáadnom a csemetét, mert közben elvesztettem. Tanácstalan vagyok.
Sz: extreme hills vagy milyen biom.. mindjárt leellenőrzöm, azon nőnek-e fák?[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
válasz apatyas #12913 üzenetére
Én youtube-ról lestem.
pl.: [link]
Van Direwolfnak is crash landing végigjátszás sorozata.Én ki tudtam venni a gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz apatyas #13042 üzenetére
fentről nem mindig látod a lootot. falldamage-től még kéne droppoljanak, mob nem nagyon lehet ilyen esés után nem szokása semminek túlélni.
mi az az elérnek e odáig ?
még van olyan is hogy vizuális glitch miatt tűnik úgy mintha esne valami, pedig fent marad.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz apatyas #13044 üzenetére
1.8 Gold + XP farmhoz Netherben 240-en kell építeni a farmot és ugye nether tetejéig van hogy leesnek, de ott is adnak lootot. Igaz, az csak 128-ra érkezés.próbáld ki, hogy építesz egy platformot 128-nál és nézd meg, hogy ott még megvannak-e
Szerk: Teaway: Na mondjuk én is inkább tennék egy kis tavat alá és ugranék
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
-
Serricon
senior tag
válasz apatyas #13095 üzenetére
Az majd kiderül, mivel a jogi viták miatt még most is blokkolva vannak a Spigot, Bukkit cuccok, közben ahogy nézegettem már haladnak vele a háttérben, de eddig csak az előző verzióhoz tudtak patch-eket kiadni, mivel nem adhatnak ki új verziót.
Most még én is erre várok, hogy tudjam frissíteni a szerót, addig marad az 1.7.10-es Spigot.Ha jól láttam viszont Forge-ból már van valami béta.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #13177 üzenetére
Ez Tali 1.8-as Vanilla szervere, erre csak egy pár ember jut be - cserébe van rajta vagy 6-8 ház, a régi játékosok házai. Mivel 1-2 ember játszik csak rajta, így lopás itt nincs (meg is szoktam ám nézni, hogy kinek mennyi gyémántja van)! Ha vanillázni van kedved, ezt szívből tudom ajánlani (sőt, örülnék egy új embernek).
Amúgy pont a múltkor fedeztem fel egy házat, a térképen alig látni, csinálok majd róla képet, mert kíváncsi vagyok, hogy ki tervezett oda építeni egyet. Talán Föccer lehetett, az ő bázisa volt arrafelé (bár ahhoz még elég messze)...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #13187 üzenetére
Szia! Jaja, láttam, hogy volt bent valaki tegnap, csak amikor észrevettem, hogy írtál, addigra kiléptél. A dark oakos építmények (szélmalom meg ilyenek) Blackrulz építményei. A spawn mellett a levegőben Weekend Warrior furcsa, de ultraszuper gépét láthatod. Szintén a spawn mellől megy egy vasút Colonial háza felé ill. van egy tök nagy alagút közvetlenül a spawn alól, az hozzám visz. Rembrandt Brown, Csokisgabi, Tali, Föccer építményei is vannak össze-vissza.
Pont este kérdeztem Talit a térképről, az nagyon jó volt régebben, akkor látnád az egészet, hogy hogyan épül fel.
Estefelé én már leszek bent most már mindig.
-
törölt tag
-
Serricon
senior tag
-
Amur
addikt
válasz apatyas #14020 üzenetére
videkari driver frissités talán segíthet.
Nem böngésztem végig a java-nak kiosztott memóriabeállításodat,de
látom hogy java8-at használsz, 64bit-es mint a rendszered, viszont java8nál ha belenyúlsz a permgen beállításaiba azt nem szereti(hagyd 64mb-n).
MC fórumokon korábban írták hogy az ftb launcher is okozhatja ezt(bug-os kicsit), azt is érdemes kipróbálni hogy miután elindítod a játékot bezárod a launchert.
Egy force update-et is tolhatsz a launcherben, fene tudja.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
mikk2000
őstag
corvette megjegyzéseit kiegészíteném úgy általános logika alapján
A java paramétereket magadtól adtad meg? Mert így ránézésre hülyeségnek tűnik. Minimum 256 mega? 8GB memóriánál? Maximum 5GB? Mikor a megadottnál minimum 2x annyit eszik valójában?
Szerintem akkor érdemes állítgatni a paramétereket ha bajod van. Első körben ne legyen paraméter megadva. (Elszáll-e). Második körben mondjuk -Xms2G -Xmx2G
Nyugi, ezzel is bőven kihasználod a 8GB ramot.Videókártya driver többféle egyenként, sajnos az ATI mindig egy hulladék volt, az is lesz (nekem is az van nyugi). A CCC-ben nyomj alapbeállítások visszaállítását. Ne fusson fraps vagy bármi tuning osd program (msi afterburned/raden pro stb). Shaderek nélkül is próbáld futtatni, azaz shader core mod ne legyen.
Más játékok elszállnak?
Ha túl van húzva a gép vedd vissza alapra, ez mind a procira, mind a vga-ra vonatkozik. Általában mindenki ész nélkül tuningol.
A memtest általános infónak jó, de mivel órák után száll el a játék, ezért a memtestnek is órákig kéne futnia, mondjuk 24 órán át. De windows alatt érdemes picit értelmesebb programmal tesztelni a stabilitást, ami közben hajtja is a gépet, azaz jobban megfelel egy terhelés szimulációnak, mondjuk nagyon szeretik a prime-ot [link]. Just test stressing. A második teszt elég jó stabilitás teszt, kevés memóriát tesztel, a harmadik tesztel inkább több memóriát, de alul a customnál tudod megadni részletesen. Régen külön tesztprogramot írtak a prime-hoz mivel csak egy szálat tudott, de már helyből tud többet, tehát jó ez is. Ha nem jó a géped hűtése akkor kinyírhatja, szóval saját felelősségre.
És valóban, a nekem bőszen ajánlgatott launcherrel kapcsolatban tömegével jönnek ilyen elszállás gondok, szerintem aki nem tud programozni az ne programozzon, hanem menjen kapálni mondjuk. Force update ahogy említve lett.
Ez csak így ránézésre. Szóval van mit próbálgatni.
-
törölt tag
Java8u25 a probléma, MC1.6.4 és Forge .965 nem szereti a Java8u20+-at, valami legacy Java kódot akar használni a Forge és ez nincs a Java 8-ban, emiatt crashel. kell egy LegacyJavaFixer mod - TPPI legújabb verziójába utólag tették bele, töltsd le megint az egészet (lehet alapból xyz.disabled a fájlnév).
másik megoldás, Java8u11 vagy Java7u72.(#14021) corvette: mivel Java8-ban már nincs permgen, ki is írja, hogy ha ezt a paramétert piszkálod ignorálja. MC1.7.10 és legfrisebb Forgenak már nincs baja Java8u25-tel.
(#14027) corvette: pontosabban a Forge fogja össze a mindenséget, a launcher csak disztribúciós platform (a'la Steam, Origin) amin keresztül szedheted a packokat és frissítéseit.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #14077 üzenetére
Apatyas! Előfordulhat, hogy a mellettem lévő falu kihalásában benne van a kezed? Csak tudom, hogy Te szereted a falukat és valaki össze-vissza tette ajtóval az egész falut (vagyis a házakat). Nem tudod véletlenül, hogy ki volt az? (550/300-as koordináta)
Pont tegnap jártam a falud felé, jó kis üvegtetőt csináltál a házadra! Meg szép világos, a sötét sivatagban jól mutat!
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #14082 üzenetére
Na akkor megkeresem őket. Kiterjesztem azt a falut vagy 20-40 házasra. Szerintem ma el is kezdem a munkálatokat. A falu sajnos teljesen üres lett most, legalábbis úgy tűnik, de max. zombiból varázsolok normálisat...
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #14100 üzenetére
Hú, ez így most elég bonyolultan hangzik. Most egy olyat találtam ki, hogy egy téglatest szoba valahol a híd alatt és körbe végig ajtó plusz belül gabona, hogy tudjanak dolgozni. Videón láttam, nem tudom működik-e még ez a dolog.
A kettő életben tartott falusi jól érzi magát, ide-oda mennek, bemennek az összes újonnan épített házba, de semmi szex...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest