- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
#56573440 #16685 üzenetére
Ez az Infinity zabálja a memóriát. 6 GB-ot megeszik.
Meg van benne egy olyan mod hogy Hats. Ez azon kívül, hogy gagyivá teszi a mobokat mire jó? Csak gyűjtögetni lehet benne?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
törölt tag
Bőrt csak a tehén dob? Mert bőrszerkót kéne csinálnom egy téli mapon vagyok és kéne ruhának. Mert nincs tehén, csak két tehéntojásom, akkor előbb megépítem a karámot és elkezdem szaporítani őket.
Nyúlbőrrel most nem akarok szarakodni, mert abból 9x annyi kell, sose gyűlik össze. De vannak lovak, azok nem tudom dobnak-e, meg disznók is
És a bőrszerkót lehet festeni igaz? Valami frankóra kifestem akkor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16689 üzenetére
Jól írtad.
289 videóm van már fenn, magyarázós fajta vagyok,
de amit Apatyas írt, tényleg az a legjobb.
Fel kell jönni a PH szeróra és ott mindig van aki segít, méghozzá úgy hogy a megépített gépeket is meg tudod nézni, ki tudod próbálni. Jobb mint bármilyen vidi.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16689 üzenetére
Ja már nézem, most épp a Direwolf sorozatát, bár jobban örülnék a kicsit szájbarágósabb verzióknak, inkább tutorial jellegűeknek, mert én tényleg egyáltalán nem tudom mi mire való. Bár azért tanul az ember belőle így is, csak nehezebben. Az a baj, hogy a magyarázós videók mind angolok, minimálisat értek belőle, de azzal megint nem megyek semmire.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Egyébként, azzal az újabb thermal expansionnal vannak bajaim (ha nem tévedek,) annak része az autonomous activator. Crash landingben még meg tudtam csinálni a sieve automatizálását, ott még a régi volt az activator és nem kért rf-et csak szervo-t asszem. De a SkyFactoryban az új van, adok neki rf-et, beállítom a kattintást teszek bele homokot, látom hogy mozog az első oldala, de a szitán mégsincs egy röccenés se. A SkyFactorys vidikben még a régi fajtát mutatják mindenhol.
Ötletek?pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Nagytoll
senior tag
Erről az FTB Infinity Evolvedről mit lehet tudni? Átolvasgattam, hogy mit írnak róla, de megjelenési dátumot nem láttam, vagy ez már elérhető dolog?
-
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #16686 üzenetére
Alapvetően négyféle géprendszer van a tech pakkokban:
-energiafejlesztés (szélturbina, vízkerék, napelemes vackok, reaktorok, nether star generátor)
-a nagy kedvenc, a világot felszántó quarry-k (kiás mindent bedrockig), vagy Digital miner (csak bizonyos orékat lop ki alattad)
-ore feldolgozás, vagyis többszörözés minél magasabb fokon (2x, 3x .. max 5x a Mekanism-mal, majd minden tech modnak van valami többszörözője)
-cucc tárolás (ironchest, compartment, Jabba, modular systems, Applied energistics )
meg ilyen járulékos apróságok, mint ültetvény farmok, mobspawner + grinder az xp-ért enchantoláshoz...Gyere fel szerverre, időnként vagyunk, ha más nem akkor web chaten, és szívesen magyarázunk.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
Nincs véletlenül magyar Yútubás videós aki elmagyarázza hogy ezekben a pakkokban lévő szerkezetek mire is valók és mit csinálnak? Mert látom, hogy miket építetek, meg reaktorok meg minden, csak fingom sincs mire lehet ezeket használni, nagyon leragadtam a vanillánál meg az alap modoknál.
-
törölt tag
válasz
janos1988 #16684 üzenetére
az unleashed az nem mai darab... az utsó változata 1.5.2-re épül.
kb 0 az átfedés a két pack között, azóta gyak mindenből jóval frissebb van az infinity 1.7.10-es verziójában.
ami közös kb az alap modok, ic, forestry, extra utils, ender storage, mystcraft, railcraft, twilight forest és társai. a két pack teljesen más vonalat követ
unleashed-ben az első applied energistics van az infiben már a kettes, a mod mechanika teljesen eltérő a kettő között, sokkal komplexebb, sokkal jobb szerintem a második... ahogy a thermal expansion-nak is a sokkal újabb sokkal jobb változata került az infbe. és még sorolhatnám.
mindenből frissebb az infi, jobban is optimalizált, több az adott modok kontentje, de sok átfedés nincs köztük mint mondtam... ha most kezded akkor mindenképp infit indítanék személy szerint. azt már a szerveren itt többen kipörgettük, mindenkinek tetszett. talán uleashed is volt, abból a szerverből én kimaradtam, de singleben nekem az ilyen qcraft meg társai nem jöttek át, talán taliék páran nyomták de nagy mozgás nem volt bent...
-
janos1988
addikt
At Ftb Unleashed és az Ftb Infinity között mi a különbség? Kb. mely modok nincsenek az Infinityben?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Amur
addikt
válasz
#56573440 #16681 üzenetére
Emlegeted a retro ftb modpackot 1.2.5-ben, nézem a launcherben de nem látom..
Milyen néven fut?
Látom már! FTB Retro SSP pack! Ez lesz az ugye?
Mi van benne mert nincs mellette modlista?
Én 1.4.7-el játszottam elöszőr, modpackos verziót meg 1.5.2-vel talán. Nekem ez nem kicsit lenne új!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz
#56573440 #16677 üzenetére
Amennyiben kinyírják a javás vonalat és authentikációs szervereit, onnantól kezdve a hekkelést legálisnak tekintem azoknál, akik egyébként megvették a játékot.
Ha ők megtehetik azt, akkor én is ezt.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
Komplikato #16675 üzenetére
modok nincsenek és nem is lesznek rá. ahhoz hozzá kéne férni a forráshoz, modloadert eszkábálni, vagy az ms-nek kéne biztosítani az eszközöket hogy készüljön rá kontent.
a forrás visszafejtése ugye esélytelen.
az ms modokhoz nem fog hozzájárulni ezen változatban, mert pont az a lényege hogy egységes mc legyen, pc-mobil eszközök-xbox vonalon. a másik dolog, hogy lásd box, így el lehet adni az "új" "kontentet" fizetősen. skinpack csak 2 dollár és társai már most is vannak boxra...
ha lesz is rá mod akkor
1: nem ma lesz
2: max ilyen steam workshop jellegű, és csak olyan modok amik ugye crossplatform futnak.a többire marad a java verzió, amíg ki nem nyírják.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Geryson #16672 üzenetére
Vegyél egy valamilyen modpakkos loadert, és válaszd ki benne a vaníliát. Utána már csak az email-jelszó párost kell beírnod. Amit, remélem tudsz azért. Nekem a pakkok közt váltogatva néha összeakadnak egymással, és be kell írnom.
(figyelem, most húzzuk be Gerit az ősvanillást acsőbemodpakkok világába)
-
Komplikato
veterán
Üdv. A Windows 10 változatról infókat, mint amiket pl. itt az 1.9.x snapshotokról írtatok, hol lehet találni?
Csak egy darab régi videót leltem a 0.12.0 alfából. Az alapján a natív program fénysebességű a JAVA verzióhoz képest generálás és chunk betöltés terén, de ott még MOD és textúracsere sem volt."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Geryson
addikt
-
Geryson
addikt
válasz
Buster17 #16660 üzenetére
De hát egy templomot már kiástál, még én vittem neked homokot. Vagy tévednék?
Nekem nem volt most időm játszani (illetve megvettem a GTA V-öt és azzal tolom, ha van időm), de most mindenképpen visszatérek mert azért már hiányzik...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
Tökre noob kérdés, de honnan tudom letölteni az MC-t?
Vettem egy új notit és fel kellene tennem (csak, hogy ne unatkozzak a munkahelyemen)
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
törölt tag
Ha többször esik a hó egymás után, akkor mindig újabb hóréteg kerül egymásra is?
-
törölt tag
őőő nekem olyan nem is rémlik...
extra utilities féle filing cabinet? pl az advanced? ez az ami úgy megy, hogy egy féle itemet tud tárolni, de abból elég sokat, és nem nézi a damage value mellett a többi értéket se. ezt használtam mindig pl whist farmolásnál, mert ezer féle essence van, az id azonos, de szétszemetel mindent ha ráengedem a rendszerre.
jobb ötletem nincs
-
Amur
addikt
Melyik az a tárolási forma amivel a különböző kopottságú vérteket,eszközöket is egy stacként tudom tárolni?
Jabba Barell rémlett, de azt próbáltam. ME sem kezeli úgy..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
törölt tag
Mekkora koordinátára lehet amúgy elteleportálni max? És mi van a világ szélén?
-
Buster17
addikt
Kedvet kaptam egy templom kiásáshoz. Vanilla szerveren lehet tudni hol van még felfedezett de nem birtokba vett vizi templom?
szerk.
Mekkora mákom van. Pásztázom a dynamapot és találtam is egyet!! Világít a teteje
szerk2 És még egy
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz
#90933760 #16657 üzenetére
Csinálj 5x5 ös (vagy nagyobbat) cellákat és úgy sivacsolj.
Beugrottam a vizbe és felntröl lefele szivacsoltam gyorsan és nem volt ideje se visszafolyni. Aztán felmászni és kiütni fentről lefele a szivacsokat. Szárítas közben meg a cella homok oldalait lehet ásni lentről. -
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #16657 üzenetére
Ha meglévő víz mellett nem takarítasz el egy egész sort, akkor az L alak negyedik sarkát visszatölti az egész soron.. Mint a végtelen vízforrások.
Amúgy én is megnéztem, milyen ez a templom. Generáltattam egy világot, spawnról körbenézek: arra tenger van, tök jó. Hopp, mi az ott a tengerben, csak nem templom??? Alig 100 blokkra a spawntól[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Buster17 #16656 üzenetére
Kipróbálom. Elkezdtem a víz alatt a hajót, az még hagyján hogy ahhoz a kicsihez is kellett 2500 blokknyi homok csak falnak, ami kb. egy nagy ládányi. Elkezdtem leszivacsozni és hát az a baj hogy a víz visszafolyik. Én azt hittem ha lerakom akkor ott örökre eltűnik a víz, de ugyanúgy visszafolyik. Gondolom van valami technikája.
Na mindegy aztán hagytam a fenébe, mert lehomokblokkozni az egészet az meg irgalmatlan idő.[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Esetleg worldedit.
Elég mondjuk 200-as sugárban eltüntetni vele a vízet és akkor már az sem zavar ami távolabbról visszafolyik.Vanillában úgy csinálnám hogy nem az egészet tölteném fel, hanem cellákra osztanám.
elöszőr négyfelé, majd tovább negyedelném, előbb utóbb lennének olyan cellák amiben már nincs source block és az kapásból száraz lenne mert a mellette lévő cellát ahonnan átfolyhatna már leválasztottuk.
Utána azokat a cellákat amiben maradt víz kell csak feltölteni. Kb. a felét.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz
Buster17 #16652 üzenetére
az a vicc, hogy kreatívban se annyival egyszerű a vízmentesítés
annyi hogy nem kell kiásni y mennyiséget a sivatagból, ami egy rendes beacon mellett hase 2+eff 5 ásóval nem atomfizika, letenni ugyanúgy le kell, utána meg ha megvan az alsó blokkot kiütve, torch gyorsan alárak, és az egész torony szépen kijön egy mozdulatra.
úgyhogy igazából nagy projekt, de aki a tengerben ekkora területet akar vízmentesíteni az így járt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#90933760 #16649 üzenetére
Abbol al a vanilla alapu kitakaritas, hogy homokkal eltemeted konkretan. A kulso gyurut megtartod igy nem folyik vissza a viz a tengerbol, a tobbi homokot kiasod. Kva sok ido, nem ajanlom.
Szerintem inkabb probalj meg lejaratot csinalni a templomhoz, majd ejjellatas potikat rakni egy chestbe (vagy dispenserekbe splash variansokat). Emellett csinalj depth strider es aqua affinity szettet amit csak lent hasznalnal (es mivel nem harcolnal vele eleg hogy arany legyen, abbol hamarabb meglesznek az enchantok)[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
-
törölt tag
Ha egy tengeri templomot akarok szarazra tenni, hogy lehet? Korberakom homokkal es ami bent marad viz? Szivacsokkal probaljam? Es tulelobe nagyon durva lenne?
-
törölt tag
nem csalás csak a leg op-bb, és legjobb mod amit az mc valaha látott egyenesen 2012-ből
equivalent exchange a lelke, az a két chest jobb oldalon. az egész mod arra épült, hogy miden blokknak van egy "emc" értéke a játékban, és ezeket szabadon cserélgetheted. a cobble 1, a dia 8192, tehát egy diáért kaphatsz 8192 követ, vagy fordítva
itt a tejes vödör 849 emc, a sima meg 768. az első chest csinál tejes vödörből simát, értelem szerűen egy kicsit többet mint egy sima üres vördröt, ha megtelik a rendszer az overflow meg megy a másodikba, és a termelt sima vödörből lesz dia... zseniális na
a rendszer maradéka meg redpower, gyakorlatilag az intelligens csövek, és a felhőtlen kacagás másik elődje.
rájöttem hogy mi hiányzik a mostani modokból... a régieknél ilyeneket építettünk hogy felszántsuk a világot, nem volt elég egy reaktor meg egy enderquarry... skill based volt egy csomó minden, ha tényleg beleeástad magad akkor mocskos durva dolgokat lehetett csinálni
-
válasz
#56573440 #16640 üzenetére
Szia!
Vannak verziók, amik futnak, pl azok a "rendes" verziók, amiket próbáltam. A snapshotokból próbáltam a legfrisebbet, illetve az az előttit és ugyanúgy crashelt.
2. Rendes vanilla default. A forge, shader, optifine profil ugyan bent van a launcherben, de a defaultat indítom(a vanillás eredetit). Csak gondoltam felülírta a launcher fájljait az optifine, mert azok a verziók, amire már van optifine (pl rendes verziók) az megy, a többi nem. De egy win reset után kiderül, hogy az volt e a gond.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
válasz
#56573440 #16635 üzenetére
Szia!
Igen, az már önmagában érdekes, hogy a minecraft az intel kártyát használja... Mivel a gépben 2 videókártya is van (igen 2
) alapból az intelt használja. Viszont a másik egy bivalyerős nvidia 890 Titan. Ezért kicsit meg kellett modolni a rendszert, hogy az nvidiát használja ki. Ez win8 alatt ment, de mikor frissítettem 10-re csak az mc az intelt használja... F3-nál mutatja, pedig régen az nvidián volt... :/ Mind1 ez annyira nem fontos.
2. Igen, én is úgy gondolom (gyerekek kb azóta nyaggatnak, h nem megy rendesen...) hogy az optifine kavarhatott be neki. Erősen ajánlották a shader mod mellé, ezért tettem fel, de amúgy sem laggolt a dolog tehát fölösleges volt.
Egyébként azt vettem észre, hogy (szinte) csak azok a verziók mennek, ahol van optifine. Pedig default profilon elvileg mind1 lenne neki az optifine, mert nem fut. Asszem visszarakom a win7-et azt jólvan!
Amúgy ez a post render ami telefloodolja a logot mi? Mindig látom...
Meg ez a CMS? (Kezdjek félni?
)
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
#56573440 #16636 üzenetére
egyébként mindenkinek ajánlom a retro pack-et, az első questelős pack volt, skyblok, az igazi, régi iskola szerint
aki nem csapatta még akkor annak azért mert teljesen új és más, aki meg igen az azért mert sikítósan jó szerintem még mindig
-
törölt tag
eszembe jutott ma hogy nosztalgiázni kéne... ha valaki emlékszik akkor volt egy sorozat ami az őskorban készült, persze direwolf atyánktól...
Wrenched néven futott, 4 játékos küzdött a modokkal megadott témára vagy blokkokra épített körökben.
meg is éheztem egy kis 1.2.5-ös klasszikus feed the beast csapatásra, a régi equivalent exchange-el, a régi redpowerrel, és ic-vel
és egyébként ftb alatt van classic pack, szűkíteni kell filterrel 1.2.5-re és tádám, dobja is a klienst
zseniális volt az az idő amikor taliga még nem tudta milyenek a frame-ek, én meg megöltem mindig a szervert
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #16634 üzenetére
ez nagyon érdekes...
Problematic frame:
# C [ig75icd64.dll+0x55628c]ez az intel hd graphics driveréhez tartozik... nincs véletlenül optifine vagy valami más betéve a snapshot profilba?
"These crashes are caused by faulty display drivers which are provided by Intel. Your best bet is to either upgrade to the latest, or if that caused it, downgrade to a version which does not cause these crashes.
This issue has also been known to occur when conflicting with other software, such as custom Windows themes, game or screen recording software (regardless if running), and Evolve.
If the crash only occurs when opening a world, it may be caused by the VBOs video setting, when used with certain intel drivers. Disabling this setting, or updating the drivers may correct the issue."
[ Szerkesztve ]
-
válasz
jonnyjoker01 #16633 üzenetére
Sajnos nem segített...
Az egész Mc-t újraraktam, de semmi...
Most így hirtelen csak ezt találtam...
-
válasz
jonnyjoker01 #16631 üzenetére
Default-on van.
-
Sziasztok!
Az ajánlott snapshotra rá szerettem volna nézni. Szépen letöltötte a snapit, bejött, generáltattam vele egy mapot elkezdtem mozogni és kicrashelt. Logot most nem tudok küldeni, de valami cws-sel van gondja, amit egy figyelmeztetés kísért, h a közeljövőben kiszedik a cws VM támogatását. Vm alatt gondolom a Java virtuális gépét érti...
Egyébként próbáltam más snapshotokat is, de ugyanez a hiba jött elő. Nade az 1.8.8 (ezt még régebben szedtem le) megy és pl az 1.7.* is...
Mostanában csak annyit csináltam, hogy beraktam az optifinet, meg a shader modot profilba. Igazából azelőtt nem volt ilyen gondom... Gondolom az ronthatta el. Akkor ez egy launcher csere lesz, mit gondoltok?
Ja és gépadatok:
Win10 pro 64 bit
Legfrissebb launcher
Telepítve Forge, Shader, Optifine
Javaból sokféle van fent, mivel Javaval foglalkozom... Amúgy JREből a legfrissebb 8u60 van fent, de próbáltam reinstall-t nem segített...2. Beraktam egy jó kis skint(mojang oldalán betallóztam) és pl 1.6.2-nél bent van, de 1.8-on van amikor alex a skinem(ez a leggyakoribb) és van amikor Steve. :/ a skin sehol. Ez bug volna?
-
törölt tag
És van már valami konkrétum hogy mik lesznek az 1.9 újításai és mikor jelenik meg? Nem nagyon követem nyomon, főleg nem külföldiül.
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #16626 üzenetére
Idióta, az elején amíg pofázik, 180 fokban rángatja a kamerát. Egyébként jópofa.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16624 üzenetére
simán el lehet csapni vele 1-2 órát
jah és szigorúan f5, hátul nézetben kell csapatni mert az úgy jó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
jah és aki akar egy kicsit mókázni annak javaslom a legújabb snapshotot, van benne egy Elytra nevű cucc, chestplate helyére megy.
amplified világ generál, gamemode 1, behúzdod, felveszed, és indulhat a kanyonkarcolás
jobban megy mint a moddolt glider, ha bekerül űberjó cucc lesz, és viszonylag ritka is, mert csak chest lootként tervezik behozni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hogy lehet földműves falusit kérni? Mert már beaddoltam 64 falusi tojást, eldobáltam de mind a 10 féle kijött csak földműves nem. Pedig nekem pont az kéne, hogy a kertben mászkálgasson.
-
Serricon
senior tag
válasz
#90933760 #16607 üzenetére
Mivel ez kliens oldali, a blokkok tényleges megvilágítását nem befolyásolja, szóval nem kell sűrűbben rakni.
Tényleg nagyon szépek, próbáltam, de folyamatos játék közben nekem zavaró, arra viszont tökéletes, hogy ha építettél valamit bekapcsolod és csinálsz pár szép fotót.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
én egy sima alap furnace generatorral toltam az ae-t is, nem igazán láttam értelmét addig amíg tényleg nem kell, aztán rátoltam a 6 mk3-as képen látható "virágot" asszem a fertilized earth termelésre, az az ami a reaktoros yelloriumot meg társait dobja, vagy 30 auto sieve meg egy 9x-es high temp generátor megtöltve a legjobb fuellel egy este alatt dobott annyi cuccot hogy csináltam egy reaktort és annyi
sokat segített hogy kaptam mert csinálni nem lehet egy watering can-t, és összehánytam egy backpack-et ami etetett, megpakoltam csirkével meg amit találtam, és autoclickeltem a seed farmot
aztán rage shiftdel ment az egészre, az endben a sárkány még úgy is űberbrutál ha megvolt a fullos red matter páncél, és nálam bugos volt az end, csomót kell repkedni mindenféle szigetek között, és az egyik amikor generálódott akkor mindig kivágta a klienst, relog után egyből megint desktop, reseteltem a pozíciót, de ahogy repkedtem megint random kihalt... addig viszont kifejezetten kellemes cucc volt
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16609 üzenetére
Oh, és titok?
-
kmisi99
addikt
Olyan gondom adótott, hogy beraktam a Modular Powersuit modot a Not Enough Tech modpackba, és valamiért a recept fájlokból nem hajlandó kiolvasni mindent, szinte csak az oreokat, gemeket, esetleg alap lakatrészeket mint a circuit. De a fő összetevői mondjuk tesseract és társai helyett csak üres hely van,a így kb a játék legelején le lehetne craftolni a legfullosabb ruhát aminek ugye nincs értelme. Valakinek van valami ötlete?
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #16604 üzenetére
Ja, legtöbb Forge, de van ami külön telepítős és semmi nem kell hozzá, van amihez kell egyéb mod is. Ez mind a shaderek oldalán van leírva.
Viszont nem lehet mindent mindennel keverni, az önállóak alapvetően vanilla kinézetre vannak, az egyéb textúrapakkokhoz meg vagy van saját shader vagy nincs. Ha nincs akkor is tehetsz be valamilyent, de lehetnek benne hibák, mivel nincsenek a textúrapakk módosításaihoz igazítva a shaderek, hanem vanillához valók.
jonnyjoker01
Hát nem világít el 14 méterre az biztos, de nagyon durván visszaveszi. Azt nem is néztem, hogy ilyenkor ténylegesen lecsökken a light is és annál sűrűbben kell rakni őket? Mondjuk ilyen 20 FPS értékekkel azt hiszem inkább hanyagolni fogom a shadereket, hiába néznek ki jól.[ Szerkesztve ]
-
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
Na gondoltam kicsit pimpelem kinézetre a játékot. A R3D.craft smooth realism textúrához beraktam a Sonic Ether shadereket. Bár nem az igazi, mert vannak így rondaságok benne pl. a fáklya lángja körül buborék. Meg gyenge fénye van a fáklyáknak, túlságosan sejtelmes. Viszont van a kézbe vettnek fénye, de eldobottnak nincs. Ebben a dynamic lightnings mod jobb.
Na igen szép jó, csak hogy a képkockaszám feleződött, de mozgás közben harmadolódott. Az 1 Gigás kártyát elfogyasztja reggelire. Pedig marha jól néz ki a víz, meg a mozgó fű, meg éjjel az árnyékom, nappal a fények ahogy átszűrődnek a réseken. De így 3x erőforrásigénnyel valószínű le fogom szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- AutoCAD
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
Állásajánlatok