Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6548) Janó1999 válasza moha21 (#6543) üzenetére


Janó1999
tag

Én is szerettem.
Mára viszont olyan lett mint a szemből előző 15 tonnás tűzoltó autó.
El kell engedni.
A fotót én is említettem már.
Sokat fotózok normális géppel, és azt vettem észre, hogy a 950 fotói kevésbé hasonlítanak a fényképezővel készített "igazi" fotókhoz mint a 6S fotói.
Kicsit túl vannak tolva, de kétségtelenül jó ránézni. Hasonlít a nagy Samuk képére. Jó nézni, de mégsem az igazi. Nekem a time-lapse és a lassított felvétel funkció többet ér.
És igen bármiben lefújja, ezt túlzás nélkül mondhatom 5 hónap használat után.
Még a gyári MS appok is sokkal jobbak. Több funkció, stabilabb, gyorsabb működés.
Az emil nekem bejött a 950-en, de ezen is hibátlan, csak át kell állni.
A 6S-nél én választom ki a csatolt kép méretét, ez praktikus.
A naptár nincs két hétre korlátozva. A kereső eszméletlen, csak nevet írok be, egyből naptárban, nevek között, emilekben keres. Navigáció hibátlan, nem ég bele a kezembe, és nem húzza le az akkut.
Teljesen véletlen, de néhány hete a K&H appja húzott ki a maszatból külföldön. WP-n nem ment volna. Teljesen véletlen az is, hogy decembertől megszűnik a K&H e-bank chip kártyája. Helyette a mobilos belépést javasolják, ami sokkal biztonságosabb és korszerűbb. Azt használom. Mi a túrót csináltam volna december után? Náluk, mint a legtöbb cégnél az az alap, hogy a népeknek robotos vagy almás telefonjuk van, ezért arra írnak appot.
Az Edge túró. A Safari viszont teljesen jó. Bármit könnyen menthetek, csatolhatok, javíthatok, küldhetek. Agyrém volt a szöveg kijelölés, vagy a beírt szöveg javítása. A mostanin kicsit sem probléma.
Tényleg nem túlzok, korrektül összehasonlítom. Megmondanám, ha szar lenne, hiszen megmondtam a 950-ről is. ;) Nincs almás boltom. Teljesen hihetetlen, de eddig nem volt kikapcsolva. Néha még most is ámulok, hogy mennyire gyorsan és probléma mentesen tudok dolgozni/élni a 6S-el. Nincs időt rabló ilyen-olyan reset, ring, fast, insider. Ez most nem időt lop, hanem szó szerint ad. A készülék alapszoftvere ugyanúgy sokkal jobb mint bármelyik app. Az autó kihangosítója 5 hónapja kifogástalanul működik, azelőtt gyalázat volt.
Mint ahogy írták, a készülék van értem. Finnyás faszi vagyok, de ez a mostani qrvára bejön.
A 950 szoftvere, tudása valóban szart sem ér. Az appok sosem voltak jók, amelyik működött az is csak fogyatékos, csökkentett üzemmódban. A mostanin nem gond, ha 15 app "fut" a háttérben, sőt azt javasolják, hogy ne nyomkodjuk ki. A böngészőben lehet 80 oldal is megnyitva. Nem számít.
Nemrég találkoztam egy informatikus barátommal, aki 1+ éve még büszkén mutatta az új 950-ét.
Azt mondta, hogy a mostani baszott unalmas. Marhajól működik, de unalmas. Ez is valami. i7
Sokan elképzelni sem tudják milyen az amikor nem kell rendszeresen baszkódni a telefonnal. Ezermillió értelmesebb dolog van a világon, azoknak a számára is akik szívesen baszkódnak vele. Abban viszont megint biztos vagyok, hogy egyszer mindenki rájön.
Senki ne mondja azt, hogy bántom. Távol álljon tőlem. Tényleg.
Ha feladjátok, ki kell próbálni mást. Nem a boltban két perc alatt, nem a haver belakott telefonját hazafelé a villamoson. Sok idő kell hozzá. Más a logikája, de nagyon kézenfekvő és átgondolt. Süt róla, hogy egy komoly csapat szakemberei azért dolgoznak, hogy minél jobb legyen. Én nem a robotos irányba fordultam. Szívesen segítek, mondok véleményt bárkinek aki szeretné.
Várni a nagy csoda frissítésre? Ami majd megoldja a több év elbaszásait. Ugyanmár. Teljesen más a cél.

Végére,
egy dolog tényleg jobb volt a 950-ben. Mégpedig a szöveg javaslat. Almáson magyar nyelven nem működik. Helyesírás javítás/javaslat van, de nem javasol szavakat a leütött kezdőbetűk után.
Lehet nélküle élni, sokkal könnyebben mint a rengeteg überszívással.

Érdekes, hogy rengetegen jelentkeztek a 930-ra. Mostanában jönnek érte. Mindenkinek mondtam, hogy van egy 950 is, majdnem annyiért. Azt mondták, hogy az a műanyag f@s nem kell.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.