Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7251) Francia91 válasza N€T0X|N (#7250) üzenetére


Francia91
veterán

HP Elite X3, ha jól tudom ;]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7252) N€T0X|N válasza Francia91 (#7251) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Oh, akkor legalábbis sokkal feljebb nincs. :))

Sent from my keyBoard

(#7253) #27216896 válasza N€T0X|N (#7250) üzenetére


#27216896
törölt tag

2 kiló volt, jól tudom? :DDD

(#7254) Kbhont válasza Francia91 (#7248) üzenetére


Kbhont
senior tag

Kb nálam is ez a helyzet! Sokszor nincs is kedvem végig olvasni a hozzászólásokat mert a fikázáson kívűl semmi értelmeset nem írnak!
Hsz vadászok...
A 950 nekem is bejön! Amire kell tökéletes!

(#7255) ΞΔGLΞ válasza Francia91 (#7248) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ne burkoltan írj, ez az egyik.
A másik, hogy amit írunk, akik lecserélték ezt a foshalmazt, bár nekem még mindig ott van a 950 XL, azok azért tették, mert okostelefonként szeretnék használni, amire ez a rendszer alkalmatlan. Ha Te, vagy másnak ez bőven megfelel, akkor az azért van, mert kb csak arra használod a készüléket, amire még alkalmas.
Pl GPS, de ott is a sygic-et, mert a gyári is már rég használhatatlan, összevissza tervez, de biztos van, akinél ez is tuti frankón működik. Fényképezés, email, sms , telefonálás és böngészőben, amit meglehet csinálni még vele, ami nagyon kevés és bugos mint az Isten nyila.

Az okostelefon kifejezés egy dolog, de a windows mobilokat annak nevezni, kb vicces. Ez pedig nem lehurrogás, hanem tény(ek)! A rendszernek hivatalosan is vége, sokáig hazudozták azt, hogy márpedig nem és ezzel sok vásárlót átvertek. Engem pl jó sokszor, mert inkább nem írom le, hány win mobilt vettem az évek alatt. 2010-ben, szerintem én itt elsőként vettem windows telefont, mert a megjelenése napján vettem emg az omnia 7-et 160 ezerért, és 2016 végéig szenvedtem vele, 2015 nyárig lehetett talán az, amíg teljes bedobással foglalkoztak vele.

A treshold2 60-98-ig béta verziók egy tetves 640-es telefonon úgy futott, hogy kb körberöhögte a 950 és 950 XL-t is, vagyis amikor ezek megjelentek (950 és xl 2015 novemberben) a 2015-ös januári win 10 béta verzió egyszerűen villám volt egy 640-es készüléken. A 164-es volt a legjobb, és a legstabilabb, onnantól az egész csak egyre rosszabb lett.
Én, nagyon sokat kísérleteztem, hogy lehet a sok bugtól megszabadítani a rendszert, azt hiszem ezzel nem árulok el újdonságot, de a hurrogás, meg hogy milyen k...va jó ez a telefon még a mai napig egy kicsit erős és eléggé dedós szint, ha ezt kell olvasnod, vagy olvasnotok, hogy jó sokan tovább léptek, mert náluk mást jelent 2017-19 között az a kifejezés, hogy SMARTPHONE! Ha ezen betudsz sértődni többed magaddal, az elég gáz.

Ennek ellenére, remélem még sokáig fogod tudni használni a telefonod, aminek a napjai amúgy minden nappal kevesebb lesz, mikor teljesen használhatatlan lesz. Egyébként nekem a 950 XL már a kicseszett email-t sem jeleníti meg, jelez ugyan, de belépve a postára gondolkodik, majd visszalép a fő képernyőre. Gondolod, hogy nekiugrok egy wdrt-nek? Hát biztos, hogy nem, szerintem rajtam kívül senki még a közelében sincs, ahány félét én végig teszteltem, hogy a legjobb újra rakni az egész elbaltázott bugos és egyre nagyobb biztonsági tényezőket generáló rendszert.

[ Szerkesztve ]

(#7256) ΞΔGLΞ válasza #27216896 (#7253) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

249990.- vettem az edigital-ban 2015 decemberében.
Dokkal együtt 300 ezer volt.
Ezért cserébe kaptunk egy olyan telefont, ami 1 nap minimum kétszer újraindult! Annyira béta bugos gagyi rendszert raktak már akkor alá és szégyen, hogy így piacra merték dobni, legalább 1 évbe tellett, mire elég stabilnak lett mondható, cserébe jó sokat lassult.

[ Szerkesztve ]

(#7257) Tomeeka28 válasza ΞΔGLΞ (#7256) üzenetére


Tomeeka28
aktív tag

100%-ban egyet értek veled. Ez a telefon már akkor sem volt használható, mikor megjelent. Nem vagyok az a telefon dobáló, de volt hogy a földön landolt a sok idegesítő bug miatt. Ment is szépen a hardverapróra... Minden tiszteletem azoké akik a mai napig használják... (nem lehet egyszerű)

HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini

(#7258) N€T0X|N válasza ΞΔGLΞ (#7255) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Teljesen egyetértek. Én már ezek szerint szerencsés voltam, mert én '16 novemberében vettem a 950-et és alapvetően stabilitási problémáim nem voltak, a 735-höz képest erőmű volt és a W10 is az újdonság erejével hatott a 8.1 után néhány nagyon várt funkcióval - de azt nem merném kijelenteni, hogy márpedig hibátlan volt a rendszer és egy idő után nálam is előjött (és a mai napig tart, wdrt és minden istennyila ellenére), hogy néha újraindul és kész vagy egyéb bolondságok miatt kell neki kézzel restart, rosszabb esetben rendszer újrarakás. Volt, hogy megszopatott ezzel, mert a legrosszabbkor jött elő és volt, hogy nem, de akkor se örül az ember.

Nekem már csak 120K-ba volt és annyit a mai napig azt mondom, hogy megért, mert két évig relatíve jól szolgált és hardveres gondom most sem volna, szívesen tartanám fő telefonnak. Néha újra kellett indítani, néha kellett neki wdrt, de igazán cserben nem hagyott sosem és ezek ellenére szerettem, meg hát szeretném most is, de két év alatt valóban lassult a rendszer és közben fejlődni biztosan nem fejlődött semmit érdemben (előre legalábbis). Cserébe egy rakás app már nincs rá vagy sose volt.

Ezek tények, én se értem miért baj leírni őket, pláne akkor, amikor valaki erre a platformra akar jönni és érveket keres. Egész egyszerűen nincs mellette észérv, ha meg valakinek mégis ez kell, legyen az ő dolga, meg tudom érteni, hogy valaki szereti és neki elég, de ajánlani egész egyszerűen nem fair. A smartphone lényege az, hogy BÁRMIRE lehet használni, ez viszont a 950 esetében nem áll fenn. Nem az, hogy az ember egész nap nyomkodni akarja, ez hülyeség. Viszont vannak dolgok, amiket jó úgy elintézni/elérni, hogy zsebben van a telefon és tudja. Nem egy baszom laptopot magammal hordani ezekhez, hanem telefonon. Aki ezt nem fogadja el, az olyan, mintha azt mondaná, hogy a Trabant is elvisz A-ból B-be. Igen, elvisz, még ma is. De azért csak jobb, ha nem vagy bekorlátozva, amikor hirtelen a 80-90-es utazónál mégiscsak több kellene.

Tovább kéne látni azon, hogy mire kell, meg mire jó. Nem csak bankolni nem lehet WP-n, de egy carsharing szolgáltatást sem lehet igénybevenni vele, nem tudsz rajta vonatjegyet venni, nem tudsz vele fizetni a boltban, nem tudsz sehol, semmilyen kedvezményt igénybevenni, mert senki nem fejleszt WP-re ilyen appokat (pl. Meki vagy Burger). De nincs rá az új E-kárbejelentő app sem és még sorolhatnánk a végtelenségig. Nagy része rétegigény és sok olyan van, amik nélkül lehet élni, de amikor kell, akkor mégis jó, ha zsebben van. Ezek egy részét laptopon sem lehet megoldani, igenis telefon kell hozzá. Csak pont nem W10-es, hanem almás vagy droidos. Ha tetszik, ha nem, ez a valóság. Nem lehurrogás, csak tények.

Mindezt írtam úgy, hogy minden szarsága ellenére én szeretem a W10M+950 kombót. Csak már két hónapja elköltöztem róla, mert voltak olyan igényeim, amit nem tudott kiszolgálni, pedig minden vagyok, csak power user nem (ja és Facebook nincs a telefonon). Ezért is elégedtem meg egy középkategóriás hatvanezres telefonnal ehelyett. Ami egyébként legalább olyan gyors, sőt, a felhasználói élményem sokkal jobb, mint W10-en valaha (minden, amire használom pikpakk indul, reszponzív, fluid a rendszer stb, soha nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, pedig de). Annak ellenére, hogy a Windows Mobile valamikori előnye pont az volt, hogy egy kávédarálón is tökéletes élményt ad.

Hű de hosszú lett...

[ Szerkesztve ]

Sent from my keyBoard

(#7259) Joe215


Joe215
aktív tag

Nekem is volt és még meg is van a 950 -esem, már lecseréltem droidra.
Nálam is jobban használható a droid, de nem járok vissza fikázni.
Úgy látszik van akinek ez már szenvedélye.

(#7260) Francia91 válasza Joe215 (#7259) üzenetére


Francia91
veterán

Na igen...

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7261) ΞΔGLΞ válasza Joe215 (#7259) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Amit most te írtál, konkrétan az volt a fikázás és ezek szerint mégis visszajöttél.
Egyébként meg olvass már vissza, ha nehezedre is esik, hogy mi alapján lett több ellenérvű hozzászólás.
Nem azért, mert pár embernek ettől ejakulációja van és ez a rögeszméje, ahogy írod visszajár fikázni.
Hanem abból indult az egész, hogy a fórumtárs, konkrétan már mindent állított, csakhogy meggyőzze magát, hogy nem csinált szar vásárt, hogy winmobilba fektetett.

Holott az elején azt írta, hogy gyors, megbízható legyen és lehetőleg okos-telefon, , na most ezt már régóta nem lehet mondani még a 950 xl-re sem. Aki mást állít, az nem tudja mi a stabilítás, megbízhatóság és főleg okostelefon jelző.

----------

Francia:

Te meg ne "na igenezz", mikor szakmailag ez az érvelésed mindig kimerült abban az évek során, hogy neked mindig jól működik a telefonod, amire te használod. (telefon, fizetett gps, email, sms, fotó)
Ez így van és itt kb ki is merült a tudománya ennek az egész pöcegödörbe taszított rendszernek, pedig a legjobb lehetett volna.

(#7262) betegphiu


betegphiu
senior tag

Én már meg sem szólalok :D
Inkább zsebben megnyomva a kameragombot,előkapom és azonnal csinálok egy olyan képet,ami leradírozza a 100K pluszos telókat. ;)
Tényleg nincs értelme vitázni már.
Akinek még jó,az használja, akinek több kell, az lépje meg.

Nem tudtok amúgy eladó 950XL-t reális áron. ?
Rámennék..

(#7263) ΞΔGLΞ válasza betegphiu (#7262) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Igen, ezért lehetett volna ez a legjobb, mert a fotózási képességével is még mindig ott van az élvonalban. Sőt 2015-ben meg végképp agyonvert szinte mindenkit.
De közben az MS rájött, hogy a havonta több száz milliós dollár! veszteséget okozó mobil részleget ki kell nyírni, még akkor is, mikor ezt röhögve kifizették a más milliárdos nyereséget hozó többi fejlesztésekből. Meg arra is rájött, ha egyesül a samsung-gal a háttérben és a dokkját továbbfejleszti mármint oda és droidra ír nagyon igényes programokat, amik a saját rendszerén vagy nem is léteztek, vagy ha igen, jóval rosszabbul futott, mert bugos volt, hogy ezáltal is és azóta is gennyesre keresi magát.

Akkor minek winmobil, nyilvánvalóan bárki ezt tette volna helyükben, de ők előtte össze-vissza hazudoztak évekig, mikor már tisztában voltak vele, hogy fokozatosan nyírják ki a rendszert. Mivel így nem lett belőle népharag, hanem szépen lassan lemorzsolódtak a felhasználok és áttértek droid-ra és vagy ios-re.

Nem nagy ördöngösség ezeket kideríteni, mert nyílt titok és minden fent van sztrádán...

(#7264) moha21


moha21
addikt

Szóval fotózás. Talán ezt az egy pozitívumot meg tudom erősíteni, illetve az AMOLED kijelző tényleg szép.
+Ja és nem kell tartani vírustól, mert senki nem ír rá. Ezek voltak a pozitív oldalai.

Akkuidő: Nem jó. / akár rossznak is hívhatom / Próbáltam az elmúlt 1-2 évben párat, de még kikapcsolt állapotban is rohadtul merül a telefon. ( Bezzeg a 1000 éves 650-em hihetetlenül bírja , de a 640-esem is .)
A 640, 650 -en alig lassabb a rendszer + mindkettő wifije sokkal, sokkal jobb.

A beépített GPS vezetésre alkalmatlan, hiába frissítem, nagyon el van maradva a többi platformtól, ráadásul iszonyatosan meríti az akkut + iszonyat lassú a betöltése + alig lehet variálni útvonalak között. Baleset meg ilyenek semmi.

Videózásról írtam, már, hogy tök jó, de nekem mind a 4 !!! db készülékem szétizzadja magát és kikapcsol 4k mellett 5-6 perc után. vicc. FB-app szar, többi app néha elindul néha nem ( néha ki-bekapcs sem segít ), gyári reset meg 20 GB fotó mellett azért nem túl kellemes időtöltés.

Mellesleg fotók áttöltése Pc-re iszonyat lassú.

Kamera szinten egy iphone 6-7 hozza ezt a szintet. Azzal tudok normálisan Fb-zni, rá tudok csatlakozni plc-re wifin keresztül, szintén tudok vele a szobába vezérelni LED-eket. SMART mérőórához tudok kapcsolódni távolról, tudom állítani a kazán hőfokot, látom otthon a kamerákat stb.. pillanatok alatt. Ráadásul vajkönnyne tudok ftp kapcsolatot létesíteni a munkahelyi szerveremmel, illetve wifin keresztül az víz alatt lévő akciókamerámmal. Elméletben ezt a winfos is tudta, de x nap szenvedés után pl. kamerával csak úgy bontotta a kapcsolatot. NULLA stabilitás jellemzi. Még megvan, de ezt a készüléket okosnak nevezni kicsit túlzás.

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#7265) Joe215 válasza ΞΔGLΞ (#7261) üzenetére


Joe215
aktív tag

Neki jó, neked nem.
Ezért felesleges írogatni.
Amúgy folyamatosan olvasom a fórumot, ezért írtam most az egyszer.
Tovább nem szinezem, nem ér annyit az egész.

(#7266) ΞΔGLΞ válasza moha21 (#7264) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Bezzeg a 1000 éves 650-em hihetetlenül bírja , de a 640-esem is .)

650 nagyon jó telefon volt és milyen rég volt már, ezt is a megjelenése napján vettem...

[link]

(#7267) ΞΔGLΞ válasza Joe215 (#7265) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Tovább nem szinezem, nem ér annyit az egész.

Felőlem. De még mindig nem erről volt szó...

[ Szerkesztve ]

(#7268) Tomeeka28 válasza ΞΔGLΞ (#7266) üzenetére


Tomeeka28
aktív tag

Nekem a best of a HTC 8X, imádtam. Volt fekete és kék is. Utána volt Nokia Lumia 1020, na annak a kamerája elég ütős volt, de Lumia 930-at is szerettem, csak mindig elvált a kijelző a kerettől (el is adtam miatta)... végül 950 zárta a sort, sajna az nagy csalódás volt... (pedig igéretesen indult, forma nagyon bejött)

[ Szerkesztve ]

HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini

(#7269) Kbhont


Kbhont
senior tag

Sziasztok!
Használ valaki "Telegram Messengert?
Kibaszott jó program!
Sokkal jobb a hagyományos Messenger-nél!

(#7270) betegphiu válasza ΞΔGLΞ (#7266) üzenetére


betegphiu
senior tag

Nem is értem, hogy kiadták a 650-et iszonyatosan eltalált, fémkeretes prémium kategóriás kinézettel, a 950, meg kb egy műanyag szappantartó hozzá képest.

(#7271) ΞΔGLΞ válasza betegphiu (#7270) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mert a mozo mögött is ott állt/áll az MS, még ha nem is reklámozzák és onnan nekik brutális összeg folyt be a valóban gyönyörű és minőségi hátlap eladásokból....is. Aminek, nyilván alapból a telefonon kellett volna lennie.
A 650 meg már mézesmadzag volt, én is a telefon szépsége miatt vettem meg, pedig nem volt szükség rá.

(#7272) Tomeeka28


Tomeeka28
aktív tag

R.I.P.

HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini

(#7273) betegphiu válasza Tomeeka28 (#7272) üzenetére


betegphiu
senior tag

Valaki tudja,hogy lehet megoldani pc-re dugva,hogy WDRT után ne frissüljön a win10 ?
Most kipróbálom kísérlet képpen :)
Köszi.

(#7274) gyurica úr


gyurica úr
tag

Akit érdekel UWP appok kategorizálva, linkekkel:

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22808_The_UWP_app_directory_for_Wind.php

(#7275) ΞΔGLΞ válasza betegphiu (#7273) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Tele kell pakolni a belső memóriát. Másképp frissülni fog, akármit csinálsz, ha a netre kapcsolódsz.

(#7276) #27216896 válasza betegphiu (#7262) üzenetére


#27216896
törölt tag

Most vettem 45-ért egy XL-t...szerintem nem használták, mert olyan mint az új.
Rendeltem már armor tokot rá, gyári kék hátlapot, prémium kijelző fóliát, új akksit, szilikon tokot...
Én leszarom a 2019-es rendszer támogatás végét!
Ezer féle telóm volt már, én az androidot soha nem is akarom megszokni. Esetleg, ha *urva sok felesleges pénzem lesz akkor talán egy Pixelre lecserélném, de a fotó és videózási képességei miatt akkor sem adnám el soha...telefonálásra, gps-re, fotó-videózásra álmomba sem tudnék jobbat...nekem meg másra nem kell... ;)

(#7277) betegphiu válasza #27216896 (#7276) üzenetére


betegphiu
senior tag

Én is hajtok egyet, bár most elköltöttem az erre félrerakott pénzt videókártyára, mert egy hónapig nem találtam XL-t normális áron. :)

[ Szerkesztve ]

(#7278) betegphiu


betegphiu
senior tag

AKKUMULÁTOR témában volt itt egy ember, akinek sikerült minőségi akksit venni 950-hez.
Elkérhetném , honnan lehet tuti jót venni ?
köszönöm

(#7279) Francia91 válasza betegphiu (#7278) üzenetére


Francia91
veterán

Én voltam többek között, és ezt vettem

De ahogy látom, már kifogyott a készlet :(

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7280) betegphiu válasza Francia91 (#7279) üzenetére


betegphiu
senior tag

ajjajj. köszi azért.

(#7281) #27216896 válasza betegphiu (#7280) üzenetére


#27216896
törölt tag

Én innen! 1 hét és kézben volt! ;)

(950 XL-hez, ugye...)

[ Szerkesztve ]

(#7282) hdtomi


hdtomi
senior tag

2016 tavaszán lett véve a telefonom. Szerintetek érdemes aksit cserélnem?

Néha nagyon hamar lemerül, általában éjjel és szerintem valami szoftveres gond lehet, vagy már az akku gyengélkedik? Sajnos nehéz megállapítanom, hogy meddig bírja, mert mindig máshogy használom. De nem mondanám, hogy úgy működik mint 1 éve.

Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK

(#7283) #27216896 válasza hdtomi (#7282) üzenetére


#27216896
törölt tag

Szerintem 2 évente ha jó, ha nem cserés...teljesen más lesz, én sem gondoltam volna! Nekem olyan mintha még a teljesítménye is több lenne... :F

(#7284) n0is3es


n0is3es
aktív tag

Sziasztok nemrég vettem 1 gyári állapotu 950-t, azt szeretném megkérdezni dwrt és update után érdemes 1x visszaállítani gyárilag a telefont? Válaszotok előre is köszönöm.

Pixel 6 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)

(#7285) betegphiu válasza n0is3es (#7284) üzenetére


betegphiu
senior tag

ha találsz bugot benn,akkor igen. ha nem,akkor nem. amúgy otc updater a legjobb cucc :)

(#7286) hdtomi válasza #27216896 (#7283) üzenetére


hdtomi
senior tag

Köszi, lehet meg is rendelem, 4-5000Ft-ot megér.

Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK

(#7287) Spet


Spet
addikt

Valaki ellenőrizné, hogy nála a Facebook/Facebook (beta) működik-e? Nálam pár oldal görgetés után ledobja az ékszíjat a program. (L950)

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#7288) Francia91 válasza Spet (#7287) üzenetére


Francia91
veterán

Mindig böngészőből használtam az FB-t a 950-esen, most is, FB alkalmazás nincs is fent a telefonomon

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7289) Spet válasza Francia91 (#7288) üzenetére


Spet
addikt

Már egy ideje böngészőben (edge), nálam teljesen szét van hullva.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#7290) betegphiu válasza Spet (#7287) üzenetére


betegphiu
senior tag

szia. a facebook betával és a messenger betával sincs semmi bajom (950)

tedd fel a SlimSocialt !

[ Szerkesztve ]

(#7291) betegphiu


betegphiu
senior tag

Hali.
Nem érdekel valakit a 950-esem ? miuelőtt elkezdem hirdetni, gondoltam megkérdem itt a topikban.
A többit privátban.

(#7292) hdtomi


hdtomi
senior tag

Új gyári aksit vettem a 950-hez, ha jól tudom ezeket már nem kell "formázni"?
Tudtommal teljesen lemeríteni és feltölteni sem ajánlott, de az elején sem kell 100%-ra tölteni?

Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK

(#7293) Francia91 válasza hdtomi (#7292) üzenetére


Francia91
veterán

Jól tudod, csak használod, és kész. Az első pár töltés után fogja elérni a teljes kapacitását

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#7294) #27216896 válasza betegphiu (#7291) üzenetére


#27216896
törölt tag

És az én 950 XL-em? :DDD

(#7295) betegphiu válasza #27216896 (#7294) üzenetére


betegphiu
senior tag

2 napja vettem egyet :)

(#7296) #27216896 válasza betegphiu (#7295) üzenetére


#27216896
törölt tag

40 korrekt? Új akksi, páncél tok, szilikon tok, 3D-s új fólia rajta (bubimentesen) + 1 tartalékban és teljesen karcmentes, hibátlan! :)

[ Szerkesztve ]

(#7297) moha21 válasza hdtomi (#7292) üzenetére


moha21
addikt

Merre találtál?

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#7298) hdtomi


hdtomi
senior tag

@Francia91 Köszönöm!

@moha21 eBay-en rendeltem, de ha a keresőbe beírod a típusát megtalálod olcsóbban is, csak én nem akartam várni és talán biztosabb Európából.

Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK

(#7299) moha21 válasza hdtomi (#7298) üzenetére


moha21
addikt

Az a baj, hogy rendeltem már és nem igazán bírták a strapát. Neked mikori és kb. meddig bírja?

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#7300) betegphiu válasza #27216896 (#7296) üzenetére


betegphiu
senior tag

Elhiszed vagy sem, 25-ért patika állapotú, alig használt. Akksi egy napig simán bírja, van rajta szilikon tok is, de nem hordom, mert nélküle szebb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.