Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
G2 - ban, vagy a Pro - ban volt opció appdriver háttér változtatására. G3 - nál nincs vagy máshova került az opció?
512 GB
-
-FreaK-
veterán
Tisztelt Hölgyek/Urak!
Elkészültem a topicunk leendő összefoglalójával.
Úgy tervezem, hogy holnap este véglegesítem az írást (ha addig még nekem vagy másnak eszé, majd Dj.Ru$y kolléga még átnézi stilisztikai és helyesírási hibák után kutatva amit ez úton is köszönök neki ( ), majd ha áldását adja akkor egy moderátort megkérve be lesz helyezve a megfelelő helyre.
Szeretném kérni, hogy ha valakinek van még ötlete/hozzáfűzni valója/véleménye, akkor azt jelezze felém holnap estig.
Lenne egy konkrét kérésem is:
az eltávolítható rendszer alkalmazások listáját nem tudná nekem valaki összeírni? A tippek/trükkök rész alá pont passzolna
-
Gábor-KJ
őstag
válasz -FreaK- #6202 üzenetére
Szerintem napjaink IOS kapufainak koszonhetoen sok almas user partol at kulonbozo androidos termekekre, viszont a gepeiket nem fogjak pc-re valtani, ezert nem artana a G3 vagy egyaltalan az LG termekek es mondjuk az OSX kozos nevezoit ismertetni.
Mert: a Pc Suite for Mac még viccnek is rossz.
Foleg hogy koszonoviszonyban sincsen a Win verzio hasznalhatosagaval.Android File Transfer meg konkretan agyhalott lett! Sajnos...
Ui: Amugy meg koszonjuk szepen az energiat amit beleadtal/beleadtatok ebbe az irasba!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Gábor-KJ #6204 üzenetére
Kedves Zitta. Itt az alkalom! Ezt nem fogja tudni megcsinálni egy win user ugyanis hiába olvas leírásokat sok esetben tapasztalhatjuk, hogy a leírás nem egyenlő a tapasztalatokkal. Nem sértés, de aki bármilyen Mac-ről van olvasson, próbálkozzon és ne féljen megosztani a tapasztalatokat, esetleg összeírni és mehet is az elsőbe a következő bővítés/módosítás során.
Freak, te pedig ne köszönj semmit, a nagy feladat a tiéd (volt).
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz DJ. Ru$y #6205 üzenetére
En eddig 2 opciot tudtam es mindketto zatonyrafutas, de ezeket mar kommunikaltam az LG fele, mert egy vicc, hogy egy 500- forintos pendrive tudasa nem bir benne lenni ebben a keszulekben, ha Apple termekrol van szo, de egy Win-en minden megy, mint kes a vajban...
Persze az LG kenheti az almakompotra es amazok meg vissza - csak kozben nekem kell ki-be rakosgatni a kartyat, hogy egy mondjuk 1-2 GB-s mkv fajlt atpakoljak ra, hacsak nincsen erre "fel napom" - vezetekmentesen...
Egyebkent meg szeretem az "ablakos" tokot, de azert azt lehamozni a keszulekrol - nem egyszeru!
Jah!
Azt viszont tudjuk mar meg, hogy valoban muanyag a kameralencse, mert ha igen az szomoru momentum lenne, foleg,hogy 1-2 ember mar taccsra is vagta valahogyan!?.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #6202 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat.
Kapkodtam, most látom hogy meg is látszik, szóval az előző hsz.-ben a hibás rész helyesen így hangzik:
..(ha addig még nekem vagy másnak eszébe jut valami azt berakom), majd Dj.Ru$y kolléga még átnézi...(#6204) Zitta: eddig nem láttam semmi arra utaló jelet hogy valaki MAC alatt próbálkozott volna valamelyik programmal/leírással, így jelenleg nem érzem szükségét egy írásnak a témában. Viszont ha szerinted a probléma valós és többeket érint, akkor légy szíves segíts nekem a témában, mert az én 0 tapasztalatommal sajnos semmit nem tudok tenni az ügyben. Esetleg elkezdhetek nyomozni a dologban, de az nagyon idő igényes, és ahogy Dj.Ru$y is írta, MAC rendszer híján nem igazán leszek kompetens a témában.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok/lányok!
Használ valaki egyszerű tartót a telefonjához? Nem kell dokkolás, nem kell kihangosítás semmi. Egyszerű fém, műanyag, akármi, ami strapabíró, olyan szögben tartson kb, mint a gyári és ne essen ki belőle, ne takarjon a kijelzőből semmit. Szóval egy sima asztali "tartó". Tudtok valamit ajánlani esetleg vannak tapasztalatok?
Köszi
-
Gyurike
tag
válasz DJ. Ru$y #6219 üzenetére
Szia!
Én a munkahelyemen egy Yarvik YAC310-es állványon tartom.
Ez elvileg egy 7'-os tablettartó állvány, de 2-3 mm híján pont faltól falig ér a telefonnak széltében.
Nagyon minőségi, műanyag állvány bőséges gumirozással.Nagy előnye, hogy debreceni Tescoban kb. 540Ft volt (3100-ról leértékelve), annyit bőven megér.
-
Bilux
veterán
Biztos, hogy az.
Camera
LG has equipped its G2 smartphone with an outstanding 13MP camera. This capable snapper takes great-looking photos not only thanks to its large sensor, but also because its optical image stabilization does a great job at keeping the frame steady. The camera lens, made of sapphire crystal,
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz migabi24 #6225 üzenetére
Kizart dolognak tartom, hogy zafir legyen.
Nekem a g2 ben műanyag volt, ez biztos! Karcolódott erősen. A G3 keményebbnek tűnik.
Tudomásom szerint az Apple-n kívül senki nem használ zafír üveget a telefonjaiban (még).
Ha G2-n az volt akkor a G3-ra plexit rakok valószínű... Akit annyira érdekel kérdezze meg a gyártót.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Lecs@
addikt
Most tényleg. Ki mit használ a készüléken? H, I, J vagy K ? Melyik a legjobb, legstabilabb, leg akkubarátabb?
512 GB
-
DJ. Ru$y
félisten
Jelentem kész a 0. hsz javítása Freak meg fog utálni egy életre szerintem.
-
mediumgecso
őstag
Üdv Emberek!
Olyanok véleménye érdekelne, akik S5-ről mentek át G3-ra....
Leírnák a negatív ill. pozitív hatásait a váltásnak?
Nagyon köszönöm.Üdv.: István
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
--Tomee--
csendes tag
Boldog G2 tulajdonos vagyok. Legalabbis eddig annak ereztem magam, aztan a minap tortent hogy leultek a mellettunk levo asztalhoz, majd kitettek egy G3-at azzal a gyari koros tokkal. Nemreg lattam mobilarenas tesztet a keszulekrol, de nem akartam tudomast venni rola, mivel februarban jutottam hozza a csodas G2 hoz.
Sajnos most azonban egyre jobban elgondolkozom rajta hogy mi lenne ha...
Harom fontos dolog ami leteszi a voksot az uj mellett:
-cserelheto akku
-vezeteknelkuli toltes
-micro SD vel bovitheto
Sajnos ezek nagyon fajo pontok a G2-ben, szoval ha valaki meg uj G2 vasarlasan tori a fejet, akkor mindenkepp a nagyobb tarhellyel rendelkezot ajanlaom.. Igy tobb mint fel ev hasznalat utan egy dolog ami igazan zavar, hogy a tarhellyel folyamatosan birkozik az ember.
Varunk egy kicsit meg merseklodik az ar aztanTegnap is ma feküdtem le, de ma is holnap fogok!
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha rácsatlakozok egy wifis hálózatra és az ip címet dinamikusnak adja ki, majd én azt módosítani szeretném fix ip-re, akkor miért nem lehet beírás után menteni a beállításokat?
Nekem előtte S3-am volt, azon gond nélkül lehetett ilyet megejteni.Köszönöm a választ előre is!
-
álarc
aktív tag
huuu.
Most akkor melyik lenne a legsimább firm?
16GB
van egy valag h i j k minden.
Megzavarodtam.
keresek is meg minden! de...
Privi is jó!
Most a kínai i van, ARTn nem rossz végül is...
Csak Note 3 után laggyi a cucc[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
No...megkérdeztem az LG Supportot. Elmondasuk szerint semmi info nincs a kamerafedo anyagarol.
Igy maradok a tapasztalatnal, ami szerint nem zafir, de meg csak nem is GG... -
álarc
aktív tag
Ja még 1.
Többször megkérdezi a teló, hogy mi legyen az alapértelmezett inditó (launcher)
nektek is van ez a bug? Időszakos, nem mindig. Nincs fenn másik app. Bepipálom, hogy lg home alapértelmezett, de mégis kérdezget. Ez volt v10h, v10i. is[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
Kikapcsoltam az MLT-t es bekapcsoltam az Art funkciot... (ahogy a leirasban van).
Hat nem tudom, talan egy picit jobb, noha elotte sem volt annyira gaz, de majd ha jon frissites, elotte erdemes ezeket visszaallitani vagy mindegy?
Aki ezeket mar allitotta, az mit tapasztal?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
PeteePeti
őstag
Sziasztok! Most akarok be ruházni egy ilyen telefonra! Érdekelne,h a 3 giga RAM verziót érdemesebb-e meg venni vagy inkább a 20-25 ezerrel olcsóbb 2 gigásat! ROM nem érdekel, mert nekem a 16 gb is bőven sok! Inkább az érdekelne,h a 2 giga ram nem-e kevés neki? Mert ha nem, akkor feleslegesen nem fogok a piár miatt 25 ezerrel többet ki adni érte, ha a 2 gigával is fut szépen! Játszani pl egyáltalán nem játszom telefonnal, tehát amiatt nem kell nekem sok ram! Köszi előre is!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Gábor-KJ
őstag
válasz PeteePeti #6245 üzenetére
En azert kihasznalom egy telefon adta hardveres es szoftveres adottsagokat, de nekem boven jo a 2GB/16GB-s verzio - szoval neked is jo lesz - szerintem.
(mondjuk en beledobtam egy 64GB Class 10-es kartyat)
[ Szerkesztve ]
-
--Tomee--
csendes tag
-
DonLaca@
senior tag
válasz PeteePeti #6245 üzenetére
Több hónap G3 használat után szerintem meg kevés a 2GB. Nekem a kezdőképernyőm három oldalas, oldalanként egy widgettel. ez kb 1,5GB. Így 500MB szabad ram marad. Facebook, Messenger, Skype ezek mind 100MB felett vannak. Ha ezt összeadod szinte nem is marad hely futtatni más programokat párhuzamosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest