Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
válasz apaszka #1986 üzenetére
Gondolkodom én is erősen a Note-on. Volt egy G3am majdnem 2 hétig és én kivetni valót nem találtam benne, de egyre több hobáról olvasok....
Most megint úgy állok, hogy fogok tudni venni egy drága telefont de HTC nem tetszik, s5 szintén zenész, itt meg lassan csak a hibákat olvasok. Note-al meg az a bajom, hogyha Samu garival akarom megvenni arra ingem gatyám....Srácok, csereteló mostánában nem divat. Utóljára a Mini GSM-nél kaptam Atrix 2 javítás idejére egy samu s2-t. Mondjuk az szerintem az elég nagy pofámnak is köszönhető volt!
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Noveee
csendes tag
-
mckangi
senior tag
válasz apaszka #2070 üzenetére
Sajna nincs face-m.
Csere utalványban nem gondolkodom,mert nem egyedi a probléma. Ráadásul a haver G Flex-e is ugyanilyen térerővel rendelkezik. Adott helyen nekem sem volt ingadozás, meg hálózatról leszakadás.
Itthon sz*r csak egy kicsit a trémobil.Mivel bolti garanciás a teló a hivatalos Lg szerviz nem foglalkozik vele,mert nem ők helyezték forgalomba, illetve nem ők importálták. Ezt ők mondták,emailben.Nincs gyári Lg garipapír, csak a bolti.
De úgye ezek szerint, max csak sorozatgyártási hiba lehet,nem pedig egyedi.(csere kilőve).
A remotecall service meg azért lenne jó, mert ezáltal közvetlenül a szervizes tudna belematatni a telefonba.
Mindenféle email meg minden magyarázkodás nélkül, mintha ott lenne nála a készülék,bent a kezében.Azért elég érdekes, mert úgy látszik, hogy magyarországon az Lg csak magyar lg.
Ha Tahitin veszek egy adott gyártó adott termékét,azt akkor is úgy kellene kezelni szerintem, mintha itthon vettem volna lent a sarkon.Mindenféle egyéb hiteles garanciapapírral bizonyítva a jótállás érvényességét,nem csak a "gyári"-val.Az Lg nem Worldwide ?
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
xtremetuning
addikt
válasz apaszka #3493 üzenetére
Te már a G2 topikot is telesírtad. Sebaj, van zsepi, nyomjad itt is.
saintex72 :
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
félisten
válasz apaszka #3857 üzenetére
Megegyszer: az LG 16/2 es 32/3 telefonokat ad ki. Ha akarna, kiadhatna 32/2-t is, de nem teszi. Ha vannak hibas darabok, amik 32/2-esek csak, akkor azokat kiadhatna egy bit atbillentesevel 16/2-eskent is.
Tenyleg azt kepzelitek, hogy az elso ket lehetoseg helyett o inkabb a szurkepiacra kiszorja a 32/2-eskent mukodo modelleket? Hogy a fenebe? Egeszen biztosan semmi koze ehhez az LG-nek, ennyire nem okrok.
while (!sleep) sheep++;
-
jacis
nagyúr
válasz apaszka #3997 üzenetére
Igen már 3GB-al nyomom.
Köszi a drukkot. Kicsit féltem én is hogy ezzel is baj lesz, de szerencsére minden szempontból tökéletes készülék jött.
A másik az majd ma érkezik meg a B-tel-nek. Írtam nekik, hogy ha megjött szóljanak majd.
Sajnos én is azt látom, hogy nagyon oda kell figyelni amikor valaki 32GB-os verziót akar majd venni, mert már a speckók is kezdenek az oldalakon 32/2-esre átalakulni ami sz'tem nem a véletlen művei
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mckangi
senior tag
válasz apaszka #4854 üzenetére
Intenzív használat mellett én is valamikor 2x felteszem tölteni.
Mondjuk az sem véletlen manapság,hogy megjelentek a piacon a különböző mobil energia bankok 6-10ezer mA-el.De azért én rendeltem neten egy 3800mA-es pótakkut,amit majd egy friss kdz telepítéssel beleteszek.
Kíváncsi vagyok mennyit fog bírni.Poco F3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest