Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz krisztyann #726 üzenetére
Nem csak a fikázásról szól, hanem van aki le is írja és elismeri a hibákat is. Igen, a készülék gyönyörű, ezt semki sem vitatja. Másik launcher megoldhatja a probélma egy részét, de csak egy részét. Ha jobban megnézi valaki minden akadozva nyílik meg akkor is, ha ezt nem ismeri be a gazdája. Az is igaz, hogy ezek csak rettentő rövid ideig tartanak. Üzenetek, email... sőt még a redőny lehúzása is a készülék felélesztése után. Mondom ezt úgy, hogy láttam már élőben G3-at, sőt kettő darabot el is fogyasztottam belőle. Ráadásul másik 4-et ki is próbáltam, tehát összességében 6 volt a kezemben. Mindegyik ugyanúgy viselkedett. Itt van most mellettem kettő G2 és egy SGS4. Mindegyik simábban működik mint a G3. Sajnos ez az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
válasz krisztyann #734 üzenetére
Bekapcsoltam én is az előző telefonon, nekem is villámgyorsnak tűnt minden. Azért nem kapcsoltam még be ezen mert lezárt kijelzőnél bluetoothon akadozott a zene. Nem tudom, hogy ezzel függ e össze. Esetleg ki tudnád próbálni v. valaki aki ARTot használ ?
-
DonLaca@
senior tag
válasz krisztyann #781 üzenetére
LG secret menü 3845#*855#
-
Márko88
aktív tag
válasz krisztyann #837 üzenetére
Ez sajnos igaz. Vannak problémák
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
törölt tag
válasz krisztyann #953 üzenetére
Ekkora bazi nagy telefon hogy a túróba fér el a nadrágzsebbe?
Nekem a 4X sem fér el. -
techergo
csendes tag
válasz krisztyann #1047 üzenetére
Én is csak ma vettem észre.
-
krisztyann
tag
válasz krisztyann #1107 üzenetére
Megoldódott.
Már nem tudtam szerkeszteni az elősző hszem. -
dave182
senior tag
válasz krisztyann #1583 üzenetére
Ha frissítesz akkor automatice marad ART-on, vagy újra át kell kapcsolni?
T-re még nincs frissítés... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz krisztyann #1583 üzenetére
Megnezned, hogy a kovetkezo helyeken is simult -e a "helyzet":
-galeriaban a scroll (egyes mappakon belul is)
-appdriverbe lepes, ottani oldalra lapozas
-sms
-beallitasokon belul pl. az akku informacio/akku hasznalat reszleteinel (pl. a kijelzoido megnezeseig valo eljutas)
-pl. ide a PH! forumba valo kep feltoltes (csatolas) eseten a csatolas kivalasztasanal (dokumentum->lista alja)De ne "gyakoroltasd" vele, ( ) hanem az elso mozdulatokat nezd, hogy az sima -e.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Bossi
őstag
válasz krisztyann #1598 üzenetére
És T-s mikor jön? a francba
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz krisztyann #1593 üzenetére
Appdriver=alkalmazashajto...magyarul kozepen ha ranyomsz arra a kor alaku 6 pontot tartalmazo "ikonkara", (alkalmazasok) akkor a home -rol atugrik az alkalmazasokat tartalmazo appdriverbe.
Egyebkent a menuben tenyleg megnezted az akku-t, vagy csak ravagtad, hogy sima lett?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz krisztyann #1602 üzenetére
Na ez jo hir. (Mondjuk a beallitasok menuben is csak egyes helyeken akadozik, legszembetunobb az akkuhasznalatnal, ahogyan gorgetjuk lefele az egyes fogyasztokat)
A fajl csatolas is gaz volt, de akkor ez is alakult.
Koszi az infot![ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
-
Revoltek
aktív tag
válasz krisztyann #1598 üzenetére
Néztem és nekem ma nem jött frissítés. Független telóm van V10a-EUR-XX a mostani verzióm.
-
Kasya
nagyúr
válasz krisztyann #1637 üzenetére
Nincs semmi gond a külföldivel, ha személyesen kitudsz menni és intézni a dolgokat.
A speedshop már ki is fogyott a tokokból...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz krisztyann #1639 üzenetére
Külföldit intézel, akkor annak LG gar. jegye lesz, amit elfogad a magyar szerviz. Hol itt a baj?
Gondolok itt német MM, stb. Nem a külföldről behozott itthoni bolti garisokra.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-FreaK-
veterán
válasz krisztyann #1643 üzenetére
Én is nagyon nézegetem a tokokat és ez tűnik a legjobbnak. Vagy ilyet fogok venni egy becsúsztathatós tokot.
-
Kasya
nagyúr
válasz krisztyann #1643 üzenetére
Ha jol emlekszem, ezt xda fórumon is dicsérték.
-
kakuk100
őstag
-
mckangi
senior tag
válasz krisztyann #1711 üzenetére
Szerintem az Telenor akart lenni.
Nekem meg független 32-es van,úgyhogy én nem szavazok 😎
Poco F3
-
geccoblaze
aktív tag
válasz krisztyann #1711 üzenetére
Köszi. Javítottam.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Pityukaka
tag
válasz krisztyann #1792 üzenetére
köszi!
-
dimrus2
tag
válasz krisztyann #1784 üzenetére
Független EUR
[ Szerkesztve ]
LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
-
BLC
tag
válasz krisztyann #1800 üzenetére
Szia, nem baj, de legalább kiadta, és meglepő gyorsasággal. T-mobile-nál nem vagyok hozzá szokva az ilyen fürge reakciójú sw frissítéshez.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz krisztyann #1800 üzenetére
Ugyan erre gondoltam én is mikor reggel láttam.. tegnap visszatettem a 10A-t a gari miatt, jelzett hogy van b frissítés. Előtte meg F volt fent..
-
Luser2000
addikt
válasz krisztyann #2250 üzenetére
IMEI szám alapján nekem még csak 10e-t mutat.
Hivatalos hazai forrásból van a készüléked?Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz krisztyann #2255 üzenetére
Szia!
Ezt a linket használtam a friss verzió lekérdezésére:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= XXXXXXXIMEIXXXXX
Az doboz alapján egy "6HU" kódos telefon IMEI számával ellenőrzöm.
A Sufix erre A6DHTN-t dob vissza (Titan Titan kivitel), de néztem már olyannal is aminek ez A6HUKG volt (Balck Gold kivitel).Fene se érti.
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
xtremetuning
addikt
válasz krisztyann #2263 üzenetére
Nekem sem dobta még.... pedig rákerestem. Egy-két nap és itt lesz, mint a múltkor.
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
sirály69
őstag
-
gery2123
őstag
válasz krisztyann #2771 üzenetére
Nem gyári. Mondja a videó elején hogy Google now launcher használ, mert sokkal smoothabb mint a gyári. Legalábbis gyorsabb.
-- PSN_ID: GerY2123
-
félisten
válasz krisztyann #2800 üzenetére
Máshogy kérdezem: ha a pénz nem számít, akkor jobb-e, mint a G2? (Az előző generációból az volt a top.)
while (!sleep) sheep++;
-
ForRedGlory
félisten
válasz krisztyann #2800 üzenetére
Nalam sem melegszik, igaz en nem is jatszom vele, de normal hasznalat mellett meg langyosnak sem mondanam.
-
twinkiecz
tag
válasz krisztyann #3018 üzenetére
Teljesen jó használni hogy nélküle milyen azt nem tudom rögtön ment fel a a gyári fólia helyére !
linktr.ee/twinkiecz
-
balika333
tag
válasz krisztyann #3469 üzenetére
Menüben jobbra balra volt néha pici lag, az eltűnt. Gyors a telefonkönyv is de meg javulhat (nem szaggat inkább gondolkodik). Az általános sebesség is meggyőző. Gyorsabb lett mint g-n. Es ART-on vagyok.
Samsung S22 Ultra
-
sanyika987
aktív tag
válasz krisztyann #4575 üzenetére
De de szerinted 2 havonta fogom cipelni??
Meg ha kiesik az üveg és a zsebembe összetörik ki fogjàk magyaràzni a nem rendeltetés szerü használatotiphone 14
-
nederlanden
senior tag
válasz krisztyann #4585 üzenetére
de ki mondta h akadaly a posta!mi a f@szomrol beszeltek?nincs kibe belekotni ma?okorsegeket pof@ztok és még nektek áll foljebb??megkoszontem mindenkinek!!!mi a gond?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Grawens
senior tag
válasz krisztyann #4582 üzenetére
Valóban nem annyira drasztikus a helyzet, mivel a középső keret eléggé zárt és az LCD vezérlő is a készülékház belsejére esik, így a párásodás nem okozhat nagyobb problémát. Viszont az már érdekesebb, hogyha egyszer szennyeződés, vagy por éri a kijelzőt a kerethez rögzítő kétoldalú ragasztószalagot, akkor az hajlamos vastagon magára gyűjteni és így fokozatosan az érintetlen részeket is feltépni. Mivel a középső keret alsó részén vékonyabb a ragasztási felület, mint pl. felül, így ha tovább folytatódik a felválás, akkor ott fog jelentkezni először.
-
VIBO
őstag
válasz krisztyann #5783 üzenetére
Vmiert nem engedi. Azt mondja hogy vmi root jog kell vagy mi....
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
ricinus13
senior tag
válasz krisztyann #5789 üzenetére
De nem mindegy milyen droid van rajta, mert a 4.4-et nem szereti
-
Grawens
senior tag
válasz krisztyann #6522 üzenetére
Leellenőriztem.
Sem a 16GB-os (A6HU), sem pedig a 32GB-os (AHUN) régiós készülékekre nem érhető el a "V10L" verzió. Jelenleg még mindig a "V10H" a legfrissebb. -
Grawens
senior tag
válasz krisztyann #6527 üzenetére
No ez felettébb érdekes. Úgy néz ki, hogy a készülék színe sem mindegy? A6HUWH és AHUNWH készülékekre "H" a legfrissebb.
-
VIBO
őstag
válasz krisztyann #6527 üzenetére
Pc suite előbb észreveszi a frissitést mint a telefon saját belső frissítője?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Typhoon47
senior tag
válasz krisztyann #6582 üzenetére
Igen, függetleneseknek könnyebb az élet ilyen téren De nekem sajnos T horgonyos!
"Education is important but big biceps are importanter"
-
eami
veterán
válasz krisztyann #6707 üzenetére
valóban, a PC Suite már fel is tolta. Köszi a tippet mindenkinek
-
Khelben
nagyúr
válasz krisztyann #6981 üzenetére
Nem tudom pontosan, mert céges. Forgalmi korlát nincs, azt tudom.
-
legenda
válasz krisztyann #6981 üzenetére
nem csak netplusz l-től adott a 4g/lte, hanem minden netplusz adatdíjcsomag/opció esetén;
A NetPlusz adatdíjcsomagok és opciók törthavi számlázásúak, használatukkal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
amellett minden move, mozaik, next, music, ikon lte, továbbá a like s, illetve ha valakinek olyan régebbi díjcsomagja van, ami alapban nem lte képes, akkor az lte képes bővítőkkel azzá tehető, illetve a régebbi, már nem aktiválható, de még használható net&roll 1gb opció esetén is, szóval elég soknál adott az.
forrás; link
ja, domino esetén nem adott az lte.
akiknek nincs lte elérés, de a térkép szerint kellene, hogy legyen, azoknak érdemes ellenőrizni a díjcsomag/bővítő megfelelőségét, a telefon beállításait, a hozzáférési pont milyenségét - a régebbi wnw...stb nem lte képes, internet.telekom kell -, és minden más feltételt is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zoleeno1
veterán
válasz krisztyann #7319 üzenetére
Egyenlőre még bennem se, teljesen elégedett vagyok a kitakarított, gyári L rommal, várok még a főzetekkel
Más, egy kis akkuidő tőlem is. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele, ennél nekem több nem kell:
keresőnek: akku, aku, akksi, aksi, akkumulátor
Honor Magic5 Pro
-
szabochris
aktív tag
-
Télapó_
tag
válasz krisztyann #7941 üzenetére
végülis igazad van nem nagy gáz, ha néha akadozik.
mennyire akad, úgy értem, hogy mennyi ideig tart az akadozás.
vagy csak néha akad és csak egy pillanatra?Üdv.
-
Télapó_
tag
válasz krisztyann #7946 üzenetére
szóval nem gáz a recegés, ez a lényeg be is fizetek egy ilyen szépségre.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest