Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz Khelben #6742 üzenetére
Nincs baj a készülékkel!
Kicsit ráérős időmben itt a melóhelyen belebújtam a kijelzőmbe és rohangáltam az irodák közt az épületben és kint a Duna-parton. Rájöttem, hogy az LG elég érdekes módját választotta a térerőkijelzés indikátor beskálázásának.
Tehát:
1pálciak > -103dBm
2pálcika > -99dBm
3pálcika > -97dBm
4pálcika > -95dBm
5pálcika > -90dBmMivel a G3 amúgy is kisebb adóteljesítménnyel bír, mint jó néhány más készülék (ez nem jelenti azt, hogy ez hátrány lenne), így szinte érthetetlen, hogy miért kb. 10dBm közé sákálázta be az indikátort.
-103dBm alatt már a készülék nem mutat térerőt, de -113dBm-ig nem dobja el a hálózatot, tehát ez még újabb 10dBm-os teljesítménycsökkenés ami majdnem akkora, mint maga a térerőskála.
Annyit még hozzátennék, hogy maximum -61dBm-ot sikerült a kinti futkosással elérnem, és nem vagyok egyetlen egy adó közvetlen közelében sem, mindezt GSM hálózaton, úgy hogy -90dBm-tól teljes téretőt mutat.Mért értékek:
maximum: -61dBm
minimum: -113dBm
skálázás: -90dBm > -103dBmAzaz a térerő skála szerint a kijelzett maximum térerő értéke felett emelkedett a jelerő 29dBm-ot ami még nem a vége. A kijelzett minimum térerő érték alatt pedig van még 10dBm tartalék.
Így azt a kb. 10dBm-os tartományban lévő jel ingadozását mutatja az indikátor.
Szerintem fel lehetett volna osztani emberségesebben is, hogy ne rémüldözzenek a népek.[ Szerkesztve ]
-
-
zoleeno1
veterán
válasz Khelben #6842 üzenetére
feldobtam neked dropboxra: HERE Maps Beta 1.0 beta-172.apk
ja, hogy Kasya javította, mind1, hagyom, így kereshető
(#6844) Khelben: nincs mit
Ha már appok, próbáltátok az 5.0.31-es Play store-t? Szerintem nagyon jól néz ki, dizájnosabb lett
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
krisztyann
tag
válasz Khelben #6984 üzenetére
Ha bemész a beállítások/internetmegosztás és hálózatok/mobilhálózatok/hálózat választás-ba és ott a Hálózat keresésével kerestetsz vele hálókat ki fog jönni, hogy milyen hálók érhetőek el.Külön kell lenni 4G-s 3G-s meg 2G-snek. Én is így néztem meg reggel, hogy lett e 4G.De használni csak azután tudtam, miután megrendeltem ma az új adatcsomagot.
-
eami
veterán
válasz Khelben #7133 üzenetére
mondjuk lehet csak engem zavarnak ezek a furcsa élek, de majd csak megszokom. Ami inkább bosszantó tud lenni a nagy lézeres azonnali fókusz melletti nagy durva elmosódások. Szerencsére ez ritka, de azért előfordul.
Ez tipikus példája amikor minden más éles csak pont nem az amire fókuszál (ezen mondjuk jól felhúztam magam):
Ilyet én még soha egyetlen egy másik kamerával sem tapasztaltam (se telefon, se rendes kamera).
[ Szerkesztve ]
-
Télapó_
tag
válasz Khelben #7937 üzenetére
a wp elég zavaros kusza a menüje.
félek a g3-tól, nem olcsó és utálom, ha nem működik rendesen valami.
azért egy csúcs mobiltól elvárnám, hogy ne recegjen főleg ennyiért.
pedig nagyon tetszik.DIEGO15
a z3 tesztjei nem gyöztek meg.jacis
azért félek a wp-től mert idáig droidot használtam.[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
-
mckangi
senior tag
válasz Khelben #8056 üzenetére
Hát szerintem mindenki olvassa el a garanciális feltételek azon részét ami tartalmazza ezt a kritériumot.
Itt arra gondolok,hogy pld. hiába mondja az lg hogy frissíthetsz (mert azért van és adják ki a romot) ha a telekomnál vetted a készüléket , ők meg azt mondják,hogy ezt már így nem garanciálisan javítják.Mindig ott kell megtudakolni ahol vetted.
(weboldal,telefon,személyesen).Poco F3
-
SharpSA
veterán
válasz Khelben #8480 üzenetére
Boltit, mivel 32/3GB-os készülék itt nincs hivatalosan forgalomban. De kit érdekel, meg kell csinálniuk 1 éven belül a hardvert. Az LG garancia is csak 1 év. Na meg náluk még van + 2 év szoftver garancia, bár ez tökmind1.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések