- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #29598 üzenetére
Hógolyó agitátor játszótársunk jól titkolta, hogy ilyen illusztris családból származik, ráadásul tisztavérű (herripottyer olvasók jól tudják, mit is jelent tisztavérűnek lenni), amint azt a kép elárulja (the pure).
Ja, és a neve alatt ott van az is, hogy Spéci Hópihe, ami még nyilvánvalóbbá teszi a rokonságot kedvenc agitátorunkkal. -
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #29598 üzenetére
Igen, eltitkoltam, mert egészen a mai napig a játék része volt, hogy megfejtsétek származásom rejtélyét. Egérke, neked jó szimatod van, vagy hatodik érzéked, mert mikor megmutattad nekem a idézem jó játékok helyszínét, sejtetted, hogy örömmel és vidáman leszek itt birodalomlakó!
Uralkodónk Sherlock geprombolo Holmes pedig zseniális szócsavaros ésszel van megáldva, mert sikerült kinyomoznia ősanyánk hódfényes vérvonalát! Valószínűleg összefüggést talált a répaorrom és kyrabaybee szmájliai között, ami még számomra is meglepetés! -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29596 üzenetére
Hólény animátor egész jól titkolta, hogy köze lehet "anyánkhoz". Ha elgondolom, én csak eszköz voltam. Ide csábítottam, és nem is tudtam, hogy eredetileg is ez volt a szándéka. Katalizátor voltam, és ha őszinte akarok lenni, örömmel voltam az.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29596 üzenetére
Jééééé...!
Nahááát...!
Hűűűha...!
Örülünk, naná!
-
geprombolo
őstag
Látom, mindenki örül annak, hogy megalkottam ezt az általatok játszótérnek nevezett helyet. Hát további kellemes játszást nektek, és hogy ne csak egy 32x32-es képetek legyen rólam, íme egy nagyobb:
Jah, és mielőtt ez a bolond pingvin mindent kifecseg rólam, leleplezem magam, igenis van lábam (egyesek szerint csinos, bár én inkább hasznosnak nevezném) és családban nőttem fel, családnevem pedig Moonlight! Szóval igen, rokonom van a játszótéren és örülök, hogy odatalált!
SEGÍTSÉG, KYRA ANYÁNK FELTÖRTE A FIÓKOMAT! KATT A KÉPEKRE A NAGYOBB VERZIÓÉRT
-
geprombolo
őstag
Isten éltessen mindenkit, Kyra anyánkat is beleértve, akit soha nem felejthetünk el, hiszen, ha ő nincs, akkor mi sem vagyunk együtt ma, hogy magunkat (is) ünnepeljük.
Cuki hátraszaltó Vasegér rokonától.
-
talmida
Közösségépítő
Úgy látom, hogy kicsit elkéstem ezzel. Bocs az OFF-ért.
Érdemes megnézni...végig.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29588 üzenetére
Az autón csak a dizájnban látszik meg a kor, ha vigyáznak rá
Szeretem is a 2 deget, de valahogy nekem a németpártiságom ellenére, max Ford Mondeoból az első széria jöhet
Az öreg japánok meg addig mennek ameddig szét nem rohadnak. A szerkezet örök bennük
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #29587 üzenetére
Előtte egy 20 éves Nissan Micrám volt, kissé öregecske, de jó állapotú, szerettem.
Audi és Rover...hát, azok se rosszak!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29586 üzenetére
Előtte mid volt?
A Carinát én szép helyett praktikusnak tartom, és hátőőőőő. Ezek a Toyoták tudják azt, amit az öreg németek, azt a tartósságot, és alkatrészellátást. De mégse eszik meg az ember félhavi fizetését.
(Faternak van egy Audi 100, 2.6 V6, 13-16 közötti fogyasztás, olyan hobbiautó félének tartja, amúgy egy Rover 420D-t koptat. Na az szééééép
)
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #29585 üzenetére
Ez szép!
Én nem akartam Suzukit, csak hát ez jött szembe. Ismerős által megkímélt, kedvező anyagi feltételekkel, tudod, amolyan visszautasíthatatlan ajánlat (mint a maffiánál).
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29584 üzenetére
Fateréknál is szolgál egy ilyen, csak az '98-as, türkiz, és le van élve
Comingout:
Nem tartom rossznak ezeket a Swifteket, a fenntartás, fogyasztás miatt, de nekem valahogy kicsik, meg kicsit mély az üléshelyzet nekem, a lábtér meg az a térdfejelős. Persze majd első autónak valami hasonló lesz. Ha olcsóbb japán, akkor a Toyota Carina E, ami bejövős. Ismerősék nyűnek egyet 10 éve, és hát megfogott.
Ilyen-e:
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #29583 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29582 üzenetére
Még a régi, vagy már a formásabbik új?
Amúgy az autó az ember második otthona, jogos a kiakadás...
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #29581 üzenetére
Pórias Suzuki Swift 1.3, 10 éves, 7 éve használom.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29580 üzenetére
Milyen kocsi?
-
moonlight115
őstag
Én most kicsit komoly vagyok, sőt, reszketek az ijedségtől. A jobb hátsó lámpámat ( a kocsiét!) sikerült jól összetörnöm, kellett nekem sötétben tolatni! Akkorát csattant, még mindig remegek.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
geprombolo #29556 üzenetére
Sima sztorizgatás? Persze 0 komolysággal
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29577 üzenetére
Úgy bizony.
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29576 üzenetére
Vagyis holnap
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29574 üzenetére
Régi szép új értékelősdiről beszéltem.
Ami meg a macsek mellényét illeti, inkább hagyom, Még a végén félreérti, és gyengéd érzelmekkel ostromol. Nem kell ekkora lelki teher.
Még két nap, és elárulom a letöltések számát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29572 üzenetére
Köszönöm.
Csak azért izgatott a dolog, mert a szép új értékelősdi visszaminősített, méghozzá két lépcsőnyit. Tegnap egy hozzászólás után néztem, hogy jé, már megint? Igen, már megint.
Innen kezdve nem érdekel a rangosdi.Eddig is én voltam, ezután is én leszek.
-
geprombolo
őstag
Gratulálok Vasegér a régi-új addiktságodhoz!
Én asszem maradok szenyor, nem igazán vagyok aktív a pontot érő topikokban. De már nem is zavar.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29570 üzenetére
Csak ki akarom gombolni a mellényét.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29568 üzenetére
Ha a Vasegér becenevet vesszük, akkor meg vastag.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29564 üzenetére
(H)őstag. Sőt, amikor visszaminősítették az OFF részleget, senior tag lettem.
-
moonlight115
őstag
Tükröm, tükröm, trükkös tükröm...Wháááóóóóóóóó!!!!!
Edevis tükre, egyenesen a Roxfortból!
-
Vakegérke
félisten
Jé, már megint PH! addikt vagyok. Na, erre enni kell.
-
Rimuru
veterán
válasz
moonlight115 #29560 üzenetére
Majd lesből lecsapunk rá, csak tereld ide.
-
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #29556 üzenetére
Korábban támadt valami ötletem, de teljesen elfelejtettem. Ha eszembe jut valami, írok.
-
Vakegérke
félisten
Játszunk most is, csak éppen nincs határidő. Mókutykodunk, meg kutyálkodunk, még gorillánk is van.
-
Rimuru
veterán
És új játék mikor indul?
-
Vakegérke
félisten
Még 4, azaz négy nap, és 5, azaz öt éves lesz a topic. Már tudom a letöltések számát, de csak csütörtökön fogom elárulni.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29548 üzenetére
Jelen!
Még mindig titkolózol? -
Earl_Muttley
őstag
válasz
moonlight115 #29541 üzenetére
Ez gyorsabb
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #29547 üzenetére
Na mi van, mindenki elmenekült?
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29545 üzenetére
Jó válasz, helyes válasz, nemes válasz!
Vasegér: tudom,de én meg kifacsarom, mert azt akarom. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29544 üzenetére
Én nem pont a tyúxemére gondoltam...
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29544 üzenetére
Azóta, mióta a pingvinnek fénykardja!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29542 üzenetére
Kell egy korán kelő ember, aki együtt érez vele. Mikor eljön a kukorékolás ideje, rálép kedvenc kakaskánk érzékeny szervére, így segítve őt egy magas- és erős hangú kukorintásra.
-
geprombolo
őstag
válasz
Earl_Muttley #29540 üzenetére
Ha sokat füstölsz elmegy a hangod és akkor hogy kukorékolsz?
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #29540 üzenetére
"Dohanyboltot akarok nem bankot "
Akkor ne kutyamaffiát szervezz, hanem állj be szépen a sorba, ahol trafikot osztogatnak!
Egérke
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #29538 üzenetére
Ne ködösíts. Nem szép dolog elcsóratni a kutyáddal, meg az ő haverjával szegény néni harisnyáját. Egyáltalán mi a célod vele? Bálba mész, vagy bankot rabolni?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
geprombolo #29536 üzenetére
Mintha a sajátomat látnám!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29530 üzenetére
Itt vagyunk, öcsi, ne szaladj tovább. Én is játszani jöttem, én leszek a kapus.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29533 üzenetére
Éééééén?????
Ez egyre rejtélyesebbnek tűnik...
Látszik, naná! Vérszomjas fenevad!
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29532 üzenetére
Azt el is hiszem, te vagy a rejtélyes érintett a dologban!
jácccaniiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Gyilkos vagyok, ugye látszik rajtam?
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29531 üzenetére
Ki akar még jáccani?
Lakat a számon!
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29530 üzenetére
Ezek nagyon jók!
Hatalmas titokra bukkantam nemrég, még senki nem tudja, annyit árulhatok el csak, hogy Kyra anyánkkal kapcsolatos a dolog és egyik rajongója is benne van a dologban! Ne szóljatok senkinek!
-
Vakegérke
félisten
Na mi lesz? Nem játszunk? Öcsi, passzold már azt a labdát!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29526 üzenetére
Háppersze!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29524 üzenetére
Azt érzem, hogy az a szeretet amit tőle kaptunk, bennünk él tovább és mi is át tudjuk adni másoknak!
Sajnos úgy tűnik, hogy nem mindenki a családban, de ez engem már nem érdekel. Bennem itt van és csak ez számít! -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29523 üzenetére
Örülök, hogy mindezt megosztottad velünk. Jó érzés, nem is tudom, talán hülyeség, de ha csak egy csepp szeretettel több van a világban, az emberekben...annak én örülök.
-
Geri Bátyó
addikt
Nem tudom, hogy komolyan gondoljátok-e azt, hogy "kedves arcú", meg "idősként is szép", meg "tele szeretettel", de titeket ismerve igen!
(#29520) moonlight115: Azt hiszem, hogy neki is sok öröme volt bennem, ahogy nekem is benne!
(#29521) Vakegérke: Nehéz élete volt eleinte (világháború), de utána sok szeretet vette körül (gyerekek, unokák, dédunoka).
(#29522) geprombolo: Így van! A szeretet látszik!
Örülök, hogy ismerhettem és örülök, hogy ennyi szép emléket kaptam tőle!
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #29519 üzenetére
Pont úgy néz, mint a nagymamák az unokáikra. Tele szeretettel. Az én nagyim is így néz rám, pedig már nem vagyok gyerek. (erre nincs semmiféle szmájli, ez szeretet)
-
Vakegérke
félisten
válasz
Még idősként is szépnek mondható, biztos szép élete volt. No meg ugye a szeretet...
-
moonlight115
őstag
válasz
Kedves arcú néni, és biztos téged is így nézegetett anno...sok öröme lehetett benned.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
geprombolo #29518 üzenetére
Sokat olvastam olyan dolgokról, mint a lélekvándorlás és ennek kapcsán lelki társ és duál-lélek (ez a kettő mást jelent és nem teljesen értem). Nagy vonalakban olyasmit jelent, hogy van egy másik lélek, akivel minden életben kell találkoznod, mert szoros kapcsolat van köztetek.
Sokszor úgy érzem, hogy a Nagymamám valami ilyesmi.
Nem kellene elszomorodnom, amikor rá gondolok, hiszen természetes dolog a halál és amit tőle kaptam, azt senki és semmi sem veheti el tőlem és ebben az értelemben mindig velem van.
Legtöbb esetben nem is szomorúan gondolok rá!Itt egy kép róla. Még 2007 karácsonyán készült és éppen a dédunokáját nézte, ahogy az ajándékait bontogatta.
Ezen a képen 84 éves (inkább 85, mert februári) és tudom, hogy csak egy ráncos kis öregasszony, de én nem ezt látom.
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #29508 üzenetére
Most mondjam én is azt, amit az előttem szólók? Csodás dolog a nagyi-unoka kapcsolat, néha erősebb, mint a szülő-gyerek. De mindenképpen más.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29516 üzenetére
Igen, tudom. Nemrég történt.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29515 üzenetére
"Ez megmagyarázhatatlan, hogy miért szeretünk valakit."
Sok esetben ez tényleg így van, de a Nagymamámmal gyakorlatilag a születésem percétől fogva egy hullámhosszon vagyunk (illetve voltunk).
A Nővéremmel kamaszkorunk óta (gyerekként útáltuk egymást).
A Páromal szintén az első pillanattól.Igazából fogalmam sincs. Még nem vagyok túl a halálán.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29514 üzenetére
Ez megmagyarázhatatlan, hogy miért szeretünk valakit.
Most erről Popper Péter jutott eszembe, aki egyik előadásán mesélte, hogy eljött hozzá egy nő, akinek különféle szexuális problémái voltak a férjével, és már járt pszichológusnál, aki azt tanácsolta neki: szeresd jobban a férjedet!De hát lehet ilyet? Szeresd jobban...Jó, hazamegyek, és 5 óra 5 perctől jobban fogom szeretni Béluskát...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29513 üzenetére
Tudod az a furcsa, hogy bár sok rokonom él még (köztük a szüleim is), a halottak közül a Nagymamám az egyetlen akit megsirattam és az élők közül is talán csak a nővérem lenne.
Keveseket engedek igazán közel magamhoz és a Nagymamám volt a legrégebben. A Nővéremmel csak 15 éves korom óta vagyok igazán jóban, a páromat pedig csak 2 éve ismerem (az más kérdés, hogy Ő közelebb áll hozzám, mint az ex-feleségem 8 év alatt). -
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #29512 üzenetére
A H. Potter a szeretetről szól, a szeretet hatalmáról. Van, aki csak bugyutácska, gyerekes történetet lát benne, de annál sokkal, sokkal több.
Lehet, hogy én azért tudok azonosulni vele, mert én is korán (18 évesen) vesztettem el a szüleimet, és sokáig gondom volt a szeretettel. Féltem valakit megszeretni, mert én már megtapasztaltam - egy eléggé érzékeny életkorban -, hogy milyen az, mikor meghal, akit nagyon szeretek. Ráadásul hirtelen, lényegében előzmények nélkül...Nagyrészt tudat alatt zajlott ez bennem, csak később jöttem rá, hogy valahol itt kell keresgélnem az okát. Bárki bármikor meghalhat, ezt mindenki tudja, csak derült égből villámcsapásként szembesülni ezzel...hát, nem kívánom senkinek. -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29511 üzenetére
Van egy (sok) mondat a szeretetről a Harry Potterben. Mikor Dumbledore elmeséli Harrynek, hogy az édesanyja a testével védelmezte, óvta, mikor Harryt Voldemort 1 éves korában megtámadta. Valahogy úgy szól, hogy: akit valaha ennyire szerettek, az nyomot hagy, Harry! Ott van a véredben, minden sejtedben...A Sötét nagyúr nem árthat neked, ezért nem tudott elpusztítani, mert a szeretet megóvott...
És a halálról is: akit szerettünk, az nem hal meg igazán. Ott él bennünk...
Persze, misztikusabb, bonyolultabb az egész történet, de ez a lényege. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #29509 üzenetére
"Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Gondolom, nem kell megmagyaráznom."
Nem hát!
Mosolygok és közben folynak a könnyeim.
Hódfény: Nekem sosem kellett vigyáznom rá, mert nem engedte. Másrészt senki sem tudta azt, amit én, így mégiscsak vigyáztam rá, ahogy Ő is rám.
Nekem mindig elmondta, ha fájt valamije, mert nekem is fájt a térdem. Meg az is fájt, ami neki fájt és neki is fájt, ami nekem.
Mégsem erről szólt a kapcsolatunk.Hanem a szeretetről!
-
moonlight115
őstag
válasz
A nagymamák...A mama sütijénél csak az övék finomabb. Egy ideig ők vigyáznak ránk, aztán mi rájuk.
Ismerem ezt a sütit, az én nagymamám is sütött ilyet. -
Vakegérke
félisten
válasz
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet. Gondolom, nem kell megmagyaráznom.
Lustaságomból adódóan nem fogok ilyent sütni, de hogy fincsi, az már a leírásból is kiderül.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29505 üzenetére
Íme!
Hamis Krémes (vagy Skót Krémes)
A történet hozzá viszonylag rövid, de számomra nagy jelentőséggel bír, ugyanis a Nagymamámhoz kapcsolódik. Valószínűleg régi, családi recept és viszonylag rendszeresen csinálta. Az egész család oda volt érte, pedig egy nagyon egyszerű sütiről van szó.
Nekem a kedvencem mindig is az általa készített rétes volt, de ez közvetlenül utána következett. Akárhányszor mentem hozzá a középiskola alatt (ami ugye nem volt túl gyakran sajnos), mindig csinált nekem rétest. Azt azért tudni kell, hogy a tésztáját is ő nyújtotta, ami nem egyszerű mutatvány! Már bőven dolgoztam és Ő elmúlt 80 éves, mikor egy „konyhai” beszélgetés alkalmával elmondta, hogy már annyira ócskák az ízületei, hogy nem igazán tud rétestésztát nyújtani és sajnálja, de valószínűleg ez volt az utolsó. Én majdnem elsírtam magam és miközben jól megölelgettem, mondtam neki, hogy tudja jól, hogy nem ezért jövök.
Amikor legközelebb mentem hozzá, akkor ezzel a sütivel várt!
Lebasztam, mint a pengősmalacot, hogy miért kínozza magát, de Ő csak annyit válaszolt hogy:
- Gergickém (sokszor hívott így), ez nem olyan nagy dolog és tudom, hogy szereted! Hamár rétest nem tudok csinálni neked!
Még most is könnybelábad a szemem, ha erre gondolok.Ésakkor a recept!
Tészta:
40dkg liszt
7 dkg zsír (mással nem helyettesíthető!)
3 ek cukor
1 csomag szalakáli
1 tojás
1.5 dl hideg tej (ez a liszttől függ, lehet több, vagy kevesebb is)A tej kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk. (Ezt szerintem csak kézzel lehet.) Ebből egy morzsás állagú tészta lesz. Ezután jöhet a tej, amit apránként kell hozzáadni, mert lehet, hogy kevesebb is elég. Egy sűrű, nem ragacsos, jól gyúrható tésztát kell kapni a végén. (Szükség esetén lehet még lisztet tenni hozzá.)
Ezt a masszát állni hagyjuk 1-1.5 órán keresztül hűvös helyen (hűtő is megfelel, de akkor 0.5-1 óra)
Ezután 3 részre vágjuk és kinyújtjuk egy „nagytepsi” méretűre, ami a gáztűzhely sütőjéhez való tepsi méretét jelenti (kb 35x32cm). Ekkor nagyjából 2-3 mm vastag. A tepsi hátoldalára fektetve kell sütni előmelegített sütőben 7-10 percig. Azért a hátoldalon, mert sütés után szinte teljesen kemény a tészta. A teteje szinte fehér, az alja halványan barnul.Amikor mindhárom tészta megsült, nekiállhatunk a krémnek.
5 tojás
7-8 ek cukor (8 ek-al sem túl édes, de én inkább 7-el szoktam)
1 vaníliáscukor
5 ek liszt
7 dl tejAz 5 tojás sárgáját a többi hozzávalóval egy pudingszerűséggé főzzük és mikor ez kész, a habbá vert fehérjét hozzákeverjük úgy, hogy alacsony lángon még tovább főzzük. Figyelni kell arra, hogy a hab ne törjön össze. Az sem baj, ha nem teljesen homogén.
Amíg forró, beletöltjük a tésztalapok közé. Ez azért fontos, mert a krém gőze fogja megpuhítani a tésztát! Miután betöltöttük, le kell takarni egy tiszta konyharuhával és valami nehezéket kell rátenni (legjobb néhány lexikon). 2-3 óra múlva a tészta már puha és a süti felszeletelhető! Porcukorral finoman meghintve az igazi!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29505 üzenetére
Ordibálva csatlakozom.
Történetet akarunk, történetet akarunk! Na meg tortát.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29504 üzenetére
A gyorsaság titka az a félkész valami.
Történetet akarok! Halljuk, halljuk!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29503 üzenetére
Ez sem lehet rossz, nade félkész valamiből...
Gondolkodom egy másik sütin (nagyon finom), de ahhoz történet is jár.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29502 üzenetére
Köszi!
Ez fini lehet!
Cserébe íme, itt az én szilveszteri tortám. Elkészítési idő: 15 perc.
Kész tortalap 3 részre vágva, meglocsolva rummal, megtöltve puncspudinggal, a tetejére és oldalára csokikrém (8 dkg vaj+2 ek. kakaópor+2 ek. porcukor, jól kikeverve).
Itt a vége, fuss el véle! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #29500 üzenetére
És ezt minden szerénytelenség nélkül mondhatod, ami nagy szó!
Ja és itt egy jó kis sütirecept, ha valakit érdekel.
Aktív témák
lo ...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- Yettel topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest