- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #30797 üzenetére
Tarja sem rossz, de nekem kicsit "túlművelt" a hangja. Végtére is operaénekes.
Amúgy Cristina Scabbia annyira már nem lányka, '72-es születésű.
Itt egy kb 1 éves felvétel, a legutóbbi albumukról. [link] Azt gondolom, hogy a 32 évesek is megirigyelhetnék, ahogy kinéz. A hangját meg bárki megirigyelhetné.Hódika: Lehet, hogy rosszul emlékszem, mert nyelvtanból sosem voltam jó, de úgy emlékeztem, hogy "és", "ha" valamint "de" szavakkal nem kezdünk mondatot. Mondjuk ez sosem befolyásolt. Ezért is jó verset írni . Ott nyugodtan át lehet hágni a szabályokat!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30798 üzenetére
Példaként: És ha igen? És még te mondod. És még sok más.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30796 üzenetére
És, de igazán, na szóval: nem tiltja a 10 parancs, de még az MTA nyelvészei sem az "és"-sel való mondatkezdést. Bezony ám!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #30796 üzenetére
A lányka rendben van.
Érdekes, amikor hallgattam, Tarja Turunen jutott az eszembe.
-
Geri Bátyó
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #30794 üzenetére
Kemény. Nálam a Rotting Christ kiveri a biztosítékot. Biztos jó, de képtelen vagyok végig hallgatni.
-
Geri Bátyó
addikt
Hamá nem vagytok itt, akkó nesztekzene.
Nagy kedvenc, Lacuna Coil. Korábban már linkeltem. [link] Nade! Ugyanez élőben "unplugged" [link]
Gyönyörű nő, elképesztő hang!Ez viszont számomra új. Brutálmetál, de dallamos. Rottig Christ:[link] Ez még jobb tőlük [link]
Szintén nagy kedvenc és ennek a számnak az eleje a csengőhangom jelenleg. Machine Head [link]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
geprombolo #30789 üzenetére
Most gondoltam bele, hogy valójában én is pingvinizálódtam, mert fekete-fehér lettem!
Egérke és Hódika:Tuttamén, hogy józeneez!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30790 üzenetére
Egész jó.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #30790 üzenetére
Fincsi.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #30785 üzenetére
Ha már basszusgitár, akkor Steve DiGiorgio a valaha volt legjobb. Az első 1 percet érdemes hallgatni, de azt többször is, mert kihallasz olyan finomságot, amit elsőre nem. Másodikra sem, harmadikra pedig nem hiszed el, hogy jól hallasz.
Ja, és 6 húros bund nélkülin játszik!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30786 üzenetére
Néha meg mintha áram rázná Aram kezét.
-
Vakegérke
félisten
Ha már basszusgitár, Aram Bedrosian is tud valamit.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30783 üzenetére
Hú, ez valami csoda. Nagyon tetszik a hangszerelés, és bár nem vagyok mélymániás, élvezem a basszusgitár bársonyos brummogását.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30781 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30779 üzenetére
Nem az első eset, hogy kiegészítjük egymást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30777 üzenetére
Karakán mongol kán lova hátán ülve látván, hogy pelikán és tukán egymással harcolván, tollukat hullatván ...
Nem tudom befejezni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30775 üzenetére
Netán kánkán?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30773 üzenetére
Ez bizony gáz. Vagyis propán.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30771 üzenetére
Ennyi sok szép év után nem tudod, hogy a félédes vörösbor a kedvencem?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30769 üzenetére
Szólítottál gyöngyöm, szentem?
Itt teremtem máris, menten.
Írtam biza, sok mást is még,
de belőlem sose elég.Csodálód: Kurtafarkú Lalos
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #30765 üzenetére
Felfedezném!
-
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #30763 üzenetére
Miért a tökös bab biztos, hogy kiváló eredményeket produkálna mint "szélerőmű". Sorry!
Töményet én se nagyon iszok, de egy pohár jófajta bor ebéd után aranyat ér. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #30762 üzenetére
Tökös babbal még én sem próbálkoznék. Bár ki tudja. Talán abból is lehet valami jó, mint a lekváros csirkéből!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30761 üzenetére
Pillangószárnyakkal elrepülhetsz Tündérországba.
Majd főzöl nekik tökös babot!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #30759 üzenetére
Nem szeretem a sálat Biri néne. Most akkor pillangószárnyakat varázsolsz a hátamra?
(#30760) frem1790: Alkoholos tinktúra mi!
A pálesz megnevezés már nem dívik?
Mondjuk sörnél erősebbet nem szoktam inni, csak amikor az ex-sógorom belémdiktál mindenféle extra piát. -
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #30758 üzenetére
A megelőzés és a fertőtlenítés a legfontosabb. Bizonyos alkoholos tinktúrákkal való rendszeres öblögetés tökéletes e célra!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30758 üzenetére
Gyuszi emlékére vegyél egy kiló citromot és egy jó meleg sálat!
Üdv.
Biri nénnye -
Geri Bátyó
addikt
Örömmel látom, hogy felpörgött a topic!
Rombi: Jó, hogy látunk királyom!
Amúgy örömmel közlöm, hogy Gyuszi hivatalosan már elhalálozott. Még jövő héten kell szednem némi bogyót hogy biztos legyen, de már hétfőtől dolgozhatok és mehetek emberek közé!
(szegény emberek!)
-
frem1790
őstag
válasz
geprombolo #30753 üzenetére
Gyönyörű és milyen fotogén. Láthatóan örül a fényképezőgépnek, vagy annak aki tartja!?
Amúgy meg kilenc hónapot volt benn, dukál még neki az a rabruha. -
moonlight115
őstag
válasz
Jajj, de édes! Látszik rajta, hogy örül, hogy kiszabadult a rácsos ágyból...de a "majdnem rabruha" még rajta van.
Kis cuki!
-
geprombolo
őstag
válasz
Tavaly nyári kép, hogy pontosabb legyek. Most csak ezt találtam a gépemen így hirtelenjében.
Vasegér: nem követett el semmit, nem látod, hogy nincs rajta számsor?Ez csak OLYAN mint egy rabruha. Mint a terepszínű vackok, amiket egyesek hordanak, hogy mások féljenek tőlük.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Aranyos, életteli gyerek.
Rabruhában van. Mit követett el?
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #30730 üzenetére
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30746 üzenetére
Ha már macskás...
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #30743 üzenetére
Ugatni nem szoktam nekik, de van egy sziámi keverék akivel igen jól el lehet feleselni, egy gond van: mindig az övé kell legyen az utolsó szó!
Vakegérke
Köszönöm szépen!
Azért ahhoz a harcias egérhez kellettek azok az anyámasszony katonája macskák is.
A macskák valóban csak megtűrik az embert maguk mellett, engedik, hogy kiszolgáljuk őket. Egy kutyához bármikor odamehetsz, azonnal kész kommunikálni, játszani. A macska csak akkor ha éppen kedve van hozzá, amúgy méltatlankodva odébb vonul. Én valamiért mégis szeretem őket. -
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #30740 üzenetére
Semmi gond, nem vagyok majrés.
Ami azt illeti, a kutya barát, a macska meg önkényúr. Ez persze csak egy vélemény.
-
frem1790
őstag
Én meg idepofátlankodtam közétek és még meg sem váltottam a belépőjegyemet, íme:
Azt mondta az asszony, ha még egyszer részegen jövök haza kapok a sodrófával. Ugyan már ki hiszi el neki!!
Hú de jó a kedvem, hukk, az asszony valamit hadovál itt meg hadonászik de ki bánja, hukk.
Hú de másnapos vagyok és mitől véres a pofám??
Ez nem lehet igaz!!! Ez a nőstényördög kiverte az este a fogam és még csak észre sem vettem!!!
Igen sokba kerül a protkó, így nem lesz új ruci! Alakul a dolog!
Voalá!!! Na milyen az új mosolyom? Most pedig megyek a kocsmába, és tuti nem ér majd semmi baleset, ha hazaérek!
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #30730 üzenetére
Annyira nem fontos a munkám, de sajnos elő-előfordul, hogy arra ébredek édes álmomból, hogy égeti a kezem a forrasztópáka. Ilyenkor álommanó visítva menekül, én meg nyalogatom a sebeimet(a szó valódi és átvitt értelmében egyaránt)
De ha már a kutyaugatásnál tartotok, tényleg nagyon jól el lehet velük beszélgetni. Nekem nincs, én macskás vagyok(bocsánat Egérke, próbálok vega macskákat nevelni). De a szomszédomét rendszeresen etetem, meg szeretgetem és ha tőszavakból is de remekül megértjük egymást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30737 üzenetére
Rövid ideig nálam volt egy ír szetter. Az meg a kopaszokat, és ahogy a tacsid, a részegeket gyűlölte. Emberes dolog volt visszafogni, ha meglátott egy kopasz részeget.
Apropó, jut eszembe. A vonyítási ösztönt aktivizálni lehet akár fényes nappal is. Ha élethűen vonyítasz, csatlakozni fog a kutya, és frankó kis kórusmű lesz hallható. Én már többször megtettem, valahol írtam is az egyik esetről.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #30736 üzenetére
Ha kutya lennél, vonyítanál...
Tényleg, nekem volt egy törpetacsim, aki kiállt éjjel az erkélyre, bámulta a holdat, és: úuuúúúúúú aúúúúúúúúúú - így csinált. Jó lenne tudni, miért, mit érezhetett... A kalapos embereket megugatta, ha ráadásul részeg is volt a kalpagos, akkor duplán.
A vonyítás csak a holdnak járt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30735 üzenetére
Ha megfigyeled, épp rád néz, így inkább áhítatosnak nevezném.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30733 üzenetére
Valaki lekapott, miközben rád figyeltem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30731 üzenetére
He?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30713 üzenetére
Mit képzel magáról ez a macsek??? Ordít, mint egy oroszlán! Ez az egér meg nem is vak, inkább süket lehet...
-
moonlight115
őstag
Halihóhahó!
Én még sose dolgoztam éjszaka, nem is tudom, milyen lenne éjfélkor mondjuk dauerolni vagy kontyot fésülni. Rám inkább hajnalban van igény, mikor munkakezdés előtt jönnek szépülni a kócosbanyákkedves vendégek.A hajnallal vagyok úgy, mint kedvencke
gérkeaz éjszakával. Reggel 6 előtt teljesen más a város, mint a nappali nyüzsi idején. Pláne nyáron!
Geprombi, én inkább délben szoktam állva aludni (gondolatban), mikor 5-kor kelek és 6-kor már, miután végigrobogtam a remek kis Suzimmal (lehet, hogy őrzi a kezed nyomát?) afélnegyed városon, ott állok ollóval a kezemben és alig várom, hogy lenyisszanthassam az elkésett kedves vendéghajátfülét. Ja, és ha már itt jársz, lennél szíves a kis picinykéről egy fotót mutatni?
Fremi, az álommanó legyen veled!De csak ha nem balesetveszélyes a jelenléte fontos munkád közben.
Geri Bá, üzenem a gyuszinak, hogy most már kopjon le rólad! -
geprombolo
őstag
válasz
frem1790 #30728 üzenetére
Anno mikor este 7-től reggel 6-ig voltunk, nagyon bírtam élvezni
. Főleg hajnali 2 után, amikor menet közben aludtam el. Jöttek ott sárkányok, meg minden egyéb. Sokszor arra ébredtem, hogy a fránya klónkatonának mellészúrok a fénykardommal és akkor láttam, hogy már egészen más fázisnál tartok, mint amire még emlékszem. A testem dolgozott, mint egy igazi gép, míg az agyam megpróbált pihenni. Mondhatom nagy élmény volt!
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #30727 üzenetére
Na az utóbbival egyetértek, ezért az egyért szeretem, hogy nincs benn az összes lökött mérnök.
Egyébként viszont utálom, az éjszaka azért van, hogy aludjon az ember. Vannak akik jól bírják, mint Te is, de elvarázsolva Én szoktam lenni úgy hajnal egy és öt között: ilyenkor tényleg megjelenik meseország meg az álommanó.De sajna a csopik nem fogékonyak a gyermekirodalomra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #30726 üzenetére
Lehet, hogy meglep, de szerettem az éjszakás műszakot. Egész más a hangulata, mondhatnám varázslatos, mesés. Mintha meselények vettek volna körül. Még a gépek is más hangon üzemeltek. Arról nem is beszélve, hogy nem volt nagyfőnök, aki megkeseríthette volna szám ízét.
-
frem1790
őstag
válasz
geprombolo #30724 üzenetére
Halihó!
Hmmm.. Igazán szemrevaló, az erő legyen velünk meg ilyen csajok és akkor nem lehet semmi baj!
Vakegérke
Azért annyira nem élvezem azokat az éjszakás műszakokat. Biztosan Te is sokat lenyomtál és most nyugdíjasként visszatekintve nem tűnik olyan rossznak - pedig az!
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #30724 üzenetére
Köszönöm.
Látom, gondoskodsz róla, hogy hazánk el ne néptelenedjen. Lassacskán összejön egy kézilabda csapat.
-
geprombolo
őstag
Híííí, azannya! Új játszótársunk akadt? Üdvözöllek Birodalmunkban! Tudod, Kyra anyánk azért jó, mert mindenkinek pont olyan, amilyennek elképzeli. Én is a saját elképzelésemre faragtam, mindjárt kapsz róla képet is.
Geri Öcsi, te meg gyógyulj meg mihamarabb, a kismókutyok már várnak! Mi lesz velük, ha nem te adod nekik a kaját?
Vasegér, neked meg gratula a nedvességhez, itt mindenképpen kiérdemelted, majd lobbizunk egy életműdíjért is.
Hódlény, mit műveltek ezek veled? Lekaptak egy anyajegyet? Remélem szépen begyógyul a helye.Sajnos ritkán járok erre, pici fiam rengeteg időmet lefoglalja, ráadásul olyan apás, hogy ilyet még nem láttam! Ha itthon vagyok, le nem szakadna rólam semmi pénzért. Képzeljétek, már bölcsibe jár, pedig a születése olyan, mintha pár napja lett volna.
És a beigért Kyra. Az enyém
Ja igen, a Hódlény család!
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #30716 üzenetére
Köszönöm szépen a meleg fogadtatást(azért "annyira" ne legyen meleg
), jobbulást kívánok Neked is és Geri Bátyónak is!
Valóban meg lettek dolgoztatva a rekeszizmaim, rájuk is fér! A lelkemnek is jólesik ez a sok nevetés, meg hátha azokból a rekeszizmokat betakaró zsírpárnácskákból is ég el valamennyi.
Amúgy nem álmatlanság miatt olvasgattam hajnaltájt, annál sajnos sokkal rosszabb a kór támadott meg: az
éjszakás műszak. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #30718 üzenetére
Sajnos Gyuszi még itt van, de egyre erőtlenebb.
Neked meg az a melírozott?nemá nehogy már gondot okozzon.
Nekem is van néhány folytonossági hiányom, de egyikkel sem volt gond. Anyukám konkrétan rákos volt, '93-ban műtötték. Utána szintén leszedtek róla ezt-azt melanóma gyanúval, de szerencsére semmi. Innentől fogva neked sem lesz semmi bajod!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30718 üzenetére
Levágtak a melanómáról? Csórikám, elvesztette a gazdatestet.
Köszönöm a gratulát.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #30716 üzenetére
Milyen kórságban szenvedtél?
-
moonlight115
őstag
Először is:
Üdv, frem1790! Azt hittem, senki sem olvasgat itten Kyraföldjén...Örülök, hogy megnevettettünk, és ha jól érzed itt magad köztünk, gyere bármikor, szívesen látunk! Geri Batyu majd főz rád, Egérke mesél neked, én meg olvaslak.
El se hiszitek, milyen jó érzés ennyi idő után ide visszatérni és látni, hogy zajlik az élet. Én ma szabadultam, 3 napig az eü. fogságában sínylődtem. Erre mi fogad itt...? Üdvözölni való, feltehetőleg álmatlanságban szenvedő új olvasgató, Geri Batyu feltehetőleg isteni gulyása és Egérkefeltehetőlegbohókássága.Ez igen!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #30714 üzenetére
Nagyon igaz!
Van egy másik mondás, ami szintén ezt támasztja alá: - A pokolba vezető út, jó szándékkal van kikövezve.
Szerintem nem kell magyaráznom.Én is szeretem a nehezebb utat járni. Persze meg kellett tanulnom, hogy időnként inkább fogjam be a számat. A "hatalmasok" nem szeretik az őszinte véleményt.
Örömmel látom, hogy ezt a macsekot sikerült jól fellelni!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #30713 üzenetére
Köszönöm.
Van egy mondás, miszerint nem az akar neked jót, aki azt mondja, amit hallani akarsz, hanem az, aki az őszinte véleményét. Bizony ez a nehezebben járható út.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #30708 üzenetére
Gratula a lelencséghez!
Megértem, hogy van, aki nem kedvel. De tényleg. Erre mondják, hogy van, amikor fáj az igazság. Mivel te mindig megmondod az igazságot és van, akinek ezt nehéz elfogadni.
Ez van.
Máskor a véleménykülönbséget nehezményezik egyesek. Velem sem mindig értesz egyet, de ez teljesen normális dolog. Unalmas is lenne, ha mindig, mindenki mindenben egy véleményen volna. Én sokszor azért írok egy-egy bejegyzést, mert kíváncsi vagyok mások véleményére. Van, hogy hallgattam is rájuk. Volt, hogy jól sült el, volt, hogy nem. Volt, hogy nem érdekelt mások véleménye, de akkor is meghallgattam és örültem neki.
A verseimnél is mindig örömmel látom a hsz-eidet, mert ritkák, mint afehér egérfehér holló.A lencsés, babos gulyásnál azt hibáztam el, hogy túl korán tettem bele a lencsét. Kicsit szétfőtt, mert a krumpli előtt, a gyökérzöldségekkel együtt raktam bele. Valószínűleg ez lencsefüggő, de ezt elég lett volna a krumplival együtt. Persze így is jó ízű, de kicsit lutri a kaja.
Ez még fontos: Egérke a világ tetején!
-
Vakegérke
félisten
Ünnepélyesen jelentem, PH! lelence lettem!
Vagyis PH! kedvence.No most ez poén, mert akadnak, akik nagyon nem csípnek, mégis kötelező engem kedvelni, ha már ez a titulusom. Egy pillanatig elgondolkodtam rajta, hogy ezt a blogomban is megírom, de inkább nem borzolom a kedélyeket.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #30706 üzenetére
Ez a bugyuta bejegyzés elsüllyedt volna a balfenéken, ha nem akad senki, aki beszállt volna a játékba. De voltak. Szerénytelenül önmagamat idézem.
"Mit is mondott Cerebellum barátunk?
"nem vagyok komplettek, hála istennek!"Részemről vállalom. Rohanó világ, hatalmaskodó főnökök, megélhetési gondok. Kit nem nyúznak? Én is taposom a mókuskereket, azonban átsegít a nehézségeken örök optimizmusom.
Íme, itt volt egy lehetőség arra, hogy a nullát megszorozzam. Megtettem, és hál' Istennek akadt egynéhány társ, akiben még ott a játszani vágyó gyerek. Szorozgatjuk azt a nullát, és megcáfoljuk a matematikai törvényeket. Igenis van már valami, és remélem, hogy mások is kedvet kapnak egy kis játékhoz.
Játsszunk, és okozzunk örömet másoknak. Van ennél jobb szórakozás?Figyu, kyrabaybee, részemről köszönöm, hogy fantáziámnak teret adtál.
"
Kinőtte magát a topic. Tény, hogy egyszer minden játék elveszti vonzerejét, ezt már a kezdeteknél tudtam. Arra viszont még én sem számítottam, hogy több, mint hat év után is élni fogunk.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #30703 üzenetére
Szia!
Nem zavarsz, szívesen látunk, Isten hozott.
Nem derült ki, hogy kyrabaybee anyánk kicsoda, micsoda. Talán jobb is így. Misztikus köd rejti személyét, és olyannak képzeljük, amilyennek csak akarjuk.
Hagyatékát mi birtokoljuk, és úgy tekintünk erre a helyre, mint egy menedékre, ahol kedvünk szerint élhetünk, játszhatunk, megoszthatunk egymással jót, s rosszat. Az egykori népes társaságból már csak néhányan maradtunk, de ugye nem a mennyiség a lényeg.Amondó lennék, hogy kutyafuttában érdemes átfutni a hozzászólásokat. Biztos vagyok benne, hogy találsz olyan részeket, amelyek olvastán megfájdul a rekeszizmod. Például ez. Azzal is el lehet dicsekedni, hogy képregény is készült rólunk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #30702 üzenetére
Szuper! Na nem a Gyuszi, ő pusztuljon mihamarabb. A kaja.
No most nem tudom, hogy mit meddig főztél, de a három fő összetevőnek különböző idő kell. Mikor még roppan a bab, de már nem nyers, akkor tenném bele a lencsét, aztán amikor azt mondjuk, hogy na, hamarosan kész, akkor a krumplit.
Biztos jó lett, bár hiányolom belőle a lekvárt, meg a savanyú uborkát. -
frem1790
őstag
Sziasztok!
Véletlenül botlottam ebbe a topicba, látom egy szűk baráti kör maradt itt, ezért nem is nagyon akarok zavarni.
DE!!! Áruljátok el sikerült valamit megtudni erről a kyrabaybee ősanyáról?? Visszalapoztam az indító blogra és elképedve láttam, hogy hat év több mint harmincezer hozzászólása miből indult el. Végigolvasni elég mission impossible feladat, ezért kérdezem kiderült valaha valami a blog írójáról?
Igaz, jobban belegondolva nem is Ő már itt a kulcsfigura, hanem azok a lelkes fórumozók akik végigvitték ezt a hat évet - mint például Vakegérke.
Az egésztől olyan érzésem van mintha egy olyan könyvet olvasnék ami térben és időben hatalmas távlatokat fog át(mint például Asimov Alapítványa) és a mű elején még főszereplőként induló személy a ciklus végére a misztikus múltba vesző félistenné válik.
Hová tűntél óhh mondd Hari kyrabaybee Sheldon??? -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #30700 üzenetére
Tudok én, ha akarok!
Megint alkottam, bár kicsit a kényszer szülte. Már 1 hete itthon vagyok tüdőgyulladással (Szóval nem unatkozom, mert itt van velem Gyuszi is!
).
Kezdek jobban lenni, így kitaláltam, hogy főzök egy jó gulyáslevest. Igen ám, de abba mifelénk csipetke is kell, ahhoz viszontlusta voltamnem voltam még elég jól.
Akkor babgulyás, mert abba viszont nem teszünk. Ne kérdezzétek, hogy miért, mert fogalmam sincs.
Viszont a babgulyásba krumplit sem teszünk. Gondoltam, akkor most kombinálom a kettőt és lesz benne bab és krumpli is.
Miután ezt jól kitaláltam, akkor vettem észre, hogy kevés a bab. Persze elmehettem volna a boltba, de Gyuszi sem szereti a szakadó esőt, én meg pláne nem.
Viszont volt itthon lencse is.....Az az igazság, hogy nagyon jó lett a lencsés, babos gulyásleves!
A szokásos hagyma, fokhagyma, szemes bors, pirospaprika és csípős pirospaprika mellett került bele babérlevél, kakukkfű és borókabogyó is. Én mindig teszek bele egy kevés friss, apróra vágott paprikát és paradicsomot, valamint petrezselymet és/vagy zellerzöldet, de ezeket egészben.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #30699 üzenetére
Jó lehet!
Aktív témák
lo ...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest