- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
greenity
senior tag
A legújabb dadánk
-
greenity
senior tag
válasz
moonlight115 #28495 üzenetére
húzd fel őket a szőnyegre
Várunk szeretettel
-
greenity
senior tag
válasz
moonlight115 #28493 üzenetére
Hirdetésedre jelentkezem. Szükség lenne a portékádra, mert ahogy látod, bejelentkezett néhány nemkívánatos egyén.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #28491 üzenetére
Hirdetés
Kémkígyóriasztó- és eltávolítóberendezés eladó! Mókutyotthonoknak akciós, csak ma!
Ugyanott sziszegésdetektor kígyóbűvölővel kombinálva, kobramintás, alig használt állapotban megtekinthető. Figyelem, ez feláras!Örülök, hogy támogatjátok a javaslatomat, remélem uralkodónk is hamarosan nyilatkozik.
-
Vakegérke
félisten
Ó, hát én ssszívessszen lennék ám dadusssz. Nagyon ssszeretem a mókussszkákat.
Hol isssz van asssz asssz otthon? -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #28477 üzenetére
Zöldike megérdemli, egyetértek a javaslattal.
-
greenity
senior tag
válasz
Megtisztelő az indítvány.
Köszönöm szépen -
Picike8
aktív tag
válasz
Támogatom!
-
moonlight115
őstag
Minden Galaktikus Pingvinbirodalom lakójának!
Javaslat
Ezennel indítványozom, hogy új lakónk, greenity kapjon tiszteletbeli rangot mint a Birodalom Mókutyotthonának alapítója, valamint a Mókutyokért Alapítvány elnöke /:L topic (persze csak, ha elfogadja a megtiszteltetést!)
Természetesen számítok uralkodónk, geprombolo jóváhagyására és minden lakó szavazatára. -
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #28467 üzenetére
Ez az, mókutyka! Rekeszd csak ki ezt az állatbőrbe bújt jogvédőt innen! Hamis a bajsza!
Hirdetés
Mókutyvillongáshoz, ki- és berekesztő bajuszráncigáló polgárháborgatáshoz vállról és farokról indítható mogyorgókilövő raketta eladó, vagy bontottcsirkére cserélhető.
illeg@ gál.is
-
greenity
senior tag
Zöldike Mókutty otthona munkatársakat keres
A nagy érdeklődésre való tekintettel otthonunkat kibővítettük, a működéshez szükséges munkatársak felvétele az alábbi munkakörökbe:
- mókutty nyílás kompresszáló
- mókutty nyílás nyitó/záró
- mókutty óvónő/dajka
- élelmezésvezetőA fényképes jelentkezési lapokat a info@zoldikeotthona.hu drótpostára várjuk.
-
Vakegérke
félisten
Véletlen találtam ide, és bizony elképedtem.
Miféle kirekesztő szemlélet uralkodik itt? Csak a mókutyoknak jár otthon, kényelem?
Egyenjogúságot mindenkinek a hangyától az elefántig! -
moonlight115
őstag
válasz
siskad #28457 üzenetére
Mókuttynyílás-kalibráláshoz ideális.
Vess rá egy pillantást. Ha már nem mozog, ez az eljárás járható út... -
Vakegérke
félisten
válasz
siskad #28453 üzenetére
Volt már ilyen baleset. A teendők is a linkben vannak.
-
siskad
őstag
Elkeztem neki énekelni hogy: mótyuska mótyuska felmászott a fára. Leleset lelesett eltörött a lába... és itt elkezdett bőgni azóta nem hagyja abba. Már kilőttem a hasát ahogy írtátok megcsiklandoztam de még mindig bőg.
-
siskad
őstag
válasz
moonlight115 #28444 üzenetére
Köszi!
Vakegérke: visszakúzódott.
-
greenity
senior tag
A nagy érdeklődésre való tekintettel ezentúl nagyban gondolkodom.
Mókuty otthont nyitok, ahol az elárvult, elszegényedett, esetleg csak társaságra vágyó mókutyokat fogadjuk.
Reggeli-ebéd-vacsora és kompresszoros kezelés várja az érdeklődőket.
Beköltözési díj: fejenként egy pár puszi -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #28444 üzenetére
Mármint hasba durrantod a felfúvódott mókutykát? Mondjuk ez is egyféle megoldás.
Közben elgondolkodtam, és ha már kompresszort is alkalmaztunk, jelen esetben egy légszivattyú lenne a megoldás. Egy cső a mókutyka szájába, egy meg az alfelébe.
-
siskad
őstag
Vettem egy mókutykát de tepertyőt attam neki enni és felfújódott. Létyives valaki segíttyen mer széputtyan a mótyusom!!
-
greenity
senior tag
-
greenity
senior tag
Hirdetés
Elcserélném kvantummókutyomat egy nem kvantumos példányra, számomra nehézkessé válik fenntartása.
Csere lehetőség: élő, kitömött, esetleg plüss mókutyra, abban az esetben, ha jól működő példányokról van szó.
elérhetőségek:
mokuty.keres@keres.hu -
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #28427 üzenetére
Így van, a pingvin az pingvin marad még halála után is!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #28422 üzenetére
Ez egy igazi repülőmókutyka. Talán álcázta magát egy kicsit, hogy ne legyen könnyen felismerhető, ne röhögjenek rajta a társai.
-
Jester01
veterán
Akciós sűrített levegő eladó, nagy mennyiségben, "szedd magad" akció keretében. Szélzsákot igény szerint biztosítunk! Különféle kompresszorok (mókuty és plüss is) kiváltására ideális, delejszünet esetére.
Ugyanitt őspingvinbüszkeség tankönyv elcserélhető "Kánikula túlélési kiskönyv pingvineknek" kiadványra. -
netpeti98
addikt
válasz
Vakegérke #28419 üzenetére
Eladó
Svájci tudósok segítségével kifejlesztettük az új plüsskompresszort. A szabadalmaztatott levegő sűrítési technikának és a speciális oljaoknak köszönhetően a plüss belsejét nem hagyja el a levegő. Viszont a kompresszor által kifújt levegőt ne lélegezze be, mert huzamosabb idő után veszélyezteti egészségét.Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
Mint megtudtam, a repülő mókutykák kiszúrták, hogy itt nyílásaiknak méretre tágításában, vagy szűkítésében kapnak segítséget kedvük szerint. Az első már el is indult hozzánk, hogy éljen a lehetőséggel.
Ne szúrjuk el!
Ha jó munkát végzünk, jó hírünket viszi a világba.
Kedves hirdetők, készüljetek, jön a kuncsaft. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #28415 üzenetére
Mivel barátunk nem válaszol, elárulom, hogy a plüssmókusoknak plüsskompresszor jár. Jó tapintású, gyengéd szerkezet.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #28415 üzenetére
A Star Trek nekem fehér folt, a 24-et viszont el tudnám mesélni, percről percre.
Mind a 8 évadot! Jövőre folytatják, hurrá!
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #28411 üzenetére
Igen, Hetes, mert új pajtásunk arca a Star Trekből ismert, átállt borg, akinek a neve egyszerűen csak Hetes. Mellékesen valójában egy elrabolt kislány, akit a Borg felnevelt és asszimilált.
netpeti: plüssmókusokkal is működik a kompresszor? -
netpeti98
addikt
Hirdetés
Mókuskompresszor eladó, különböző fejekkel. Minden mókussal kompatibilis, így nem kell módosításokat végezni az állaton.Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #28410 üzenetére
Csóró mókutykák nem olvassák a hozzászólásokat, pedig biztos lenne érdeklődés mókutynyílás-kalibrálás ügyben.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #28406 üzenetére
Hetes?
Adtál egy galaktikus fantáziafröccsöt, az tuti!
-
moonlight115
őstag
Hirdetés
Asszimilációs technika vizsgára felkészítő tanfolyamra jelentkezőket várunk! A Birodalom által támogatott, őspngvinbüszkeség-orientált, játékelméletcentrikus. Tervezett oktatott tantárgyak: szófacsarás, rímfaragás, mókutynyílás-kalibrálás, nevetőizom-torna a legújabb galaktikus őstechnológiával. Ajánlott irodalom: itt elérhető.
-
Syl
nagyúr
Köszi mindenkinek a welcomet, igyekszem hasznosítani az asszimilációs technikámat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #28406 üzenetére
Szerettyük a mókutykákat.
-
moonlight115
őstag
Álláshirdetés
Az alaszkai Chillytowban eocén korból származó jégbarlangrajzot találtak, aminek az az érdekessége, hogy atomórát ábrázol, ami mutatja a pontos időt, csak nem világos, pontosan melyik időzónára vonatkozik. Ennek megfejtéséhez keresünk egy megfelelő szaktudással rendelkező munkatársat. Előny, ha óraleolvasói gyakorlattal rendelkezik, továbbá X/z kategóriás időutazói jogosítványa van. A munkakör betöltésének elengedhetetlen feltétele a rugalmasság és precizitás. Túlórában napórarugó-kutatás és javítás, továbbá kakukkosóra-kakukk precíziós etetése végezhető.
E-mail: time.or@money.ups
-
Vakegérke
félisten
Persze szűkítő iparos nincs, pedig szükség lenne rá.
Van egy japán kvantummókutyka lány, férjhez szeretne menni. A baj csak az, hogy a helyi szokások szerint ez csak akkor lehetséges, ha szűz még. Elmondása szerint kiskorában a kvantummókuty óvodában játszottak, és túl jól sikerült a papás-mamás.
Valaki segítsen már rajta, mentsük meg a magányos megöregedéstől.
Aktív témák
lo ...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest