- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #31299 üzenetére
Én szerencsére sosem használtam. Nagyjából kiókumuláltam, hogy vagy dörzsöléssel, vagy kémiai úton lehet fehéríteni és egyik sem tűnt jó megoldásnak.
Amúgy nagyjából élek még, csak kissé sok a dolgom. Melózok ma is, holnap is.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31297 üzenetére
Régebben kipróbáltam, de valami azt súgta, hogy dobjam ki. Vigyáznak rám az angyalok.
Kár, hogy a gumigyári meló tönkretette a fogsorom... -
moonlight115
őstag
Ne használjatok whiteninges fogkrémet, semmilyen márkát. Tönkreteszi a fogzománcot, főleg a fognyaknál. Hidegre, melegre érzékeny lesz, fogmosáskor is. Most jöttem a fogorvostól, ő mondta. Ki is dobtam azonnal az összeset, ami itthon volt. Mind whiteninges.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31294 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31292 üzenetére
Alig hagytam el a főoldalt, máris jött az értesítés, új hozzászólás született kedvenc topikomban. "Ujjnyi hézag" lehetett az oldalváltásom, és az írás megjelenése között.
-
moonlight115
őstag
Pajtikák, lehet menni
trollkodniszépen, illedelmesen kommentálni! -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31289 üzenetére
Egy hölgyért, aki belém karolna, és ő fogná az esernyőt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31287 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31284 üzenetére
Szándékomban áll.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31282 üzenetére
Akár jó hosszú öngyújtónak is nézhetjük az esernyőt, ha tévesztünk, és piezo-nak olvassuk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31280 üzenetére
Az lehet, de az EIZO logo ilyen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31278 üzenetére
Valószínűleg a lányomnak adom. Nekem nem valók az ilyen világi hívságok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31276 üzenetére
Egyelőre emilt, hogy majd hozza a postás az EIZO esernyőt. Kíváncsi leszek, hogy milyen felbontása van.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31274 üzenetére
A "beállításaim" menüpontban a legalsó sor a poén. Ha azt mondod neki, hogy "szeretnék", akkor kapsz egy színes, illatos emilt, ha nyereményjáték indul.
-
netpeti98
addikt
Am látom egérke nyert egy esernyőt. Grat hozzá!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #31269 üzenetére
Te megeszed a rokonokat?
-
netpeti98
addikt
válasz
Earl_Muttley #31265 üzenetére
Én csak egyszer voltam KFC-ben. Nem volt rossz, kevésbé van meg az embernek a gyorsétterem érzése, mint a többi hasonló helyen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #31266 üzenetére
Nőből is az érettebb a finomabb.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Earl_Muttley #31265 üzenetére
Az nem ugyan az!
Amúgy viccen kívül, pont a napokban gondolkodtam azon, hogy kellene valahonnan kakast szerezni és csinálnék egy jó vörösboros kakaspörköltet.
Vagy legalább tyúkot. Sokkal jobb íze van, mint a csirkének.
-
Earl_Muttley
őstag
Szárnyasétel igényeitek levezetésére ajánlom a KFC nevezetű gyorsétteremláncot.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #31263 üzenetére
Úgy bizony, akkor élve megússza, és velünk vacsorázhat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #31260 üzenetére
Gyere csak, épp megéheztünk...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Earl_Muttley #31260 üzenetére
Nem!
-
Earl_Muttley
őstag
Kopp-kopp!
Beereszt még ide valaki?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #31258 üzenetére
Észrevettem, válaszként épp most szúrtam bele még egy kést a kismamákba.
-
Vakegérke
félisten
Kötelességszerűen jelentem, írtam valamit.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #31254 üzenetére
Ez után a tanács után biztos, hogy nem megyek Hódikához nyiratkozni, de hozzád se!
Amúgy, ha nem haragszol, itt válaszolok.
Érdek, vagy félig érdek barátból nekem is volt néhány. Sajnos olyan is volt, aki 15 év barátság után a hazug ex-feleségemnek hitt és elhidegült.
Szerencsére a két legfontosabb ember megmaradt. Az ex-sógorom és az ex-párom. Mindkét esetben van még mit helyrehozni, de dolgozunk rajta. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31253 üzenetére
A munkádhoz van egy tanácsom: forró vizet a kopaszra!
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31252 üzenetére
Kösssssz...Most megyek dolgozni, este elolvasom!
Szerk.: Csak elolvastam, kíváncsi voltam, de már mennem kell.
-
Geri Bátyó
addikt
Szössz.
Mármint szösszentem egyet, kedves Hódika! Most nem mondhatod, hogy nem szóltam!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #31248 üzenetére
Én inkább kihagyom a bolondgombát és maradok az ultrakáros, mindenki ellensége e-ciginél.
Egérke: Végülis piros is, meg pöttyös is!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31246 üzenetére
Apukája egérke, anyukája tündérke.
Geri Bátyó: Épp most bájolja a gombát, hogy az ne árthasson senkinek.
Szerk: A reklám is azt mondja, hogy a pöttyös az igazi.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31247 üzenetére
Univerzális, igazi házi kedvenc.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31243 üzenetére
Egérfejű lepke. Lepkegér.
-
Vakegérke
félisten
Nem leszólni, kérem szépen. Ez egy materialista egértündér.
-
Vakegérke
félisten
Meggondoltam. Ez jobban illik hozzám.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #31235 üzenetére
Nekem is hiányzik a mozgás, de amíg egy 2.5 l-es lábos felemelése is nehéz, addig problémás sportolni.
Egérke: A tündérségedről eszembe jutott a Tüskevár. Nem tudom szó szerint idézni, de a lényeg ez:
Tutajos: - Gergő bácsi angyal!
István bácsi: - Az lehet, de ha megjelenne az angyalok között bagószagúan, az egyhetes szakállával, hát az összes angyal világgá szaladna! -
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #31238 üzenetére
Akkor az is vagy.
Függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Lehet, hogy nekik egy kis időbe telik, mire felismerik tündérséged, de ez legyen az ő gondjuk, ne a tiéd. Te tündér vagy, és kész!
Ez így működött, mikor leszoktam a cigiről. Első naptól kezdve nemdohányzóként gondoltam magamra
és máris utáltam a cigizőketés zavart a cigifüst, még az utcán is. Hipp-hopp leszoktam, augusztusban lesz 2 éve. Most elkezdek sportolóként gondolni magamra, és előbb-utóbb úszni fogok mindennap. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31237 üzenetére
Akkor én most tündérnek gondolom magam...
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31235 üzenetére
Mondjuk a sakk?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31234 üzenetére
Szerintem bármilyen sport segíthet a vérképen. Már csak a stresszhormon csökkenése miatt is.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #31233 üzenetére
Szerintem az úszás nem segít a vérképemen!
Amúgy meg nem szeretek úszni, mert unalmasnak tartom. Tudok ha kell, viszonylag sokat is, de nem élvezem.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31232 üzenetére
Járjál úszni. Én most akarom megint elkezdeni. 5 évig jártam heti háromszor, meg is untam rendesen. De valamit mozogni kell, és még ez a legkevésbé fárasztó. Egyébként szeretek úszni.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #31231 üzenetére
Köszönöm!
Már szerencsére jól vagyok, csak gyenge vagyok, mint a verébfing, de ez egy darabig még így lesz. Rendbe kell szedni a vérképemet, de az némi idő.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31230 üzenetére
Gyógyulást kívánok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31227 üzenetére
Ez a fa testápoló nem igazán tartalmaz kemikáliát. Igaz, nem kenni szokták.
-
moonlight115
őstag
válasz
Rimuru #31226 üzenetére
A szemet is lehet edzeni, ha nem létszükség, szerintem nem kell rögtön szemüveg. Ha mankót adsz egy testrésznek vagy szervnek, akkor az nem dolgozik, csak satnyul. Szerintem. Annyi mindent használunk, csak azért, mert kitalálták és ellátták ilyen szép névvel, pl. mint a testápoló. Csak olvasd el, mennyi kemikáliát tartalmaz, aztán kend magadra.
Egérke
-
Rimuru
veterán
válasz
moonlight115 #31222 üzenetére
En fiatal vagyok, nem szedek meg semmit, de mar most ugy erzem hogy egy vernyomas beallitas nem artana.
Amugy sose vagyok beteg, csak ilyen "passziv" dolgok vannak mint ludtalp, szemuveg is kene, de jelenleg nincs... -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31224 üzenetére
Nagyanyám volt álomkóros. Söprögetés közben állva elaludt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31222 üzenetére
Tényleg egy csoda vagy. Ekkora orrot megtartani erős nyakizmok kellenek. Jó vastag nyakad lehet.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #31220 üzenetére
Vagy nem eszel elég vasat, vagy nem szívódik fel. Ez mindenféle bajt okozhat, akár hajhullást is.
A vérképpel meg manipulálnak, direkt változtatnak az értékhatárokon, hogy szedj gyógyszert, minél többet.Egérke Mindenki vérnyomatcsökkentőt szed. Mindenki, akit ismerek, korosztály nem számít. Ez gyanús.
Én nem szedek semmit, szemüveg se kell. Egy csoda vagyok! -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #31220 üzenetére
Először is jobbulást kívánok.
Sajnos nekem is van dolgom dokival, három havonta járok receptért. Magas a vérnyomásom. Ez "köszönhető" jó pár éves zaklatott, stresszes életmódomnak.
Engem is el akart küldeni a doki laborvizsgálatra, aztán lemondott a dologról. Egyértelműen megmondtam neki, hogy nem megyek. A fehér köpenytől félek, a tűtől rettegek. -
Geri Bátyó
addikt
Kicsit megfáztam. Semmi extra, kapar a torkom, kicsit köhögök, fújom az orrom és van egy kis lázam is, de nem vészes.
Bejelentkeztem a dokihoz, mert a múltkor mondta, hogy ha bármi van, szeretne tudni róla (elég sokat voltam beteg mostanában, korábban meg nem igazán). Be is rendelt és jól megcsapolt. Csináltatott egy teljes vérképet, meg mindenféle mást is.
Az első eredmény megjött (csak az alap dolgok a vérképből) és elég szarul állok. Az immunrendszerem nulla, erősen vérszegény vagyok és a többi érték is az alsó határ körül mozog.
Ezek után nem annyira várom a többi eredményt. -
Geri Bátyó
addikt
Kicsit el voltam (vagyok) havazva. Ezt a hosszú hétvégét is végigdolgoztam.
Már nem tudom, hogy miket főztem. Illetve a spenótos, sajtos tejszínes spagetti steak mellé az még megvan. Finom volt.
Most egy brokkoli és spárga krémlevest csinálok.Amúgy megvolt az első idei mézpergetés az ex sógorommal. Nem lett sok, de nagyon finom.
Befogtunk egy méhrajt is, úgyhogy gyarapodik a "munkásosztály". -
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #31216 üzenetére
Kurtán-furcsán léptem le, de ha már írtam pár sort a műsorról, és érdekel is a szereplők sorsa, reakciói, akkor adásidőben a topicban jártatom a szám.
A csirkével semmi bajom, de a sajt soha nem tartozott a kedvenceim közé. Pontosabban egy kivétel mégis volt, a Camping tömlős sajt.
Talán azért, mert tejszínes.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31215 üzenetére
Nem.
Most megnémulok, nézem a farmot az RTL klubon. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31213 üzenetére
Holnap lustaleves lesz, szóval zacskós. Vasárnap Isten is megpihent, én sem rontom meg "munkával". Hétfőn viszont rittyentek egy jó gulyáslevest marhalábszárból.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31211 üzenetére
Állítólag ezt a zenét a saját péniszéhez írta. Nekem mindegy, nagyon szeretem.
Na nem a péniszét... -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31209 üzenetére
Megnyugtattál.
Gondoltam, ennyit szabad, és ha már rockmánia, akkor Rolling.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31206 üzenetére
Megsértődtél?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31206 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31204 üzenetére
Ikrek biztos nem volt, mert csak egy szózuhatag söpört végig a buszon. Csakis nőnek álcázott bak lehetett.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #31202 üzenetére
Hehe...
Ha már balhé, és BKV.
Cirka húsz éve történt. Ugyan nem villamos, hanem busz a helyszín, de a jegynélküliség stimmel. Megállt a busz két megálló között, a hátsó ajtónál felszállt két férfi, meg egy nő. Naná, hogy ellenőrök voltak. Rögtön el is kezdtek dolgozni. Megmutattam a bérletem, megköszönték, mentek tovább. Kicsivel odébb egy középkorú nő elkezdett rikácsolni, szerinte ez a megállás jogtalan és aljas dolog volt, no persze, mocskos BKV-sok, rohadt maffia, de majd ő feljelent mindenkit, egyébként is menjen mindenki a qrva anyjába... Egyre inkább belelovalta magát, már ordított, az öklét rázta, de persze se bérletet, se jegyet nem tudott felmutatni. Az ellenőrök közölték vele, hogy büntetést kell fizetnie. Ez csak olaj volt a tűzre, lángot okádva pocskondiázta az ellenőröket.
Pechje volt. Elöl ült egy rendőr, aki elunta a balhét, odament, és igazoltatta a nőt, aki rögtön kezesbáránnyá változott. Az ellenőrök megkérdezték, hogy helyszínen fizet-e, mire elkezdett siránkozni, hogy éhesek a pulyák, nincs neki pénze ilyesmire. Felírták az adatait, lekísérték a buszról a megállóban. Feltételezhetően azért, hogy a következő buszon se utazhasson jegy nélkül. -
moonlight115
őstag
"- Melyik jegy képviselőit tapasztaltátok eddig a leginkább a bajkeverőknek: Ikrek, Skorpió vagy Bak?"
- Nem figyeltem sosem. Talán a jegy nélküliek balhéznak inkább a villamoson..." -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #31200 üzenetére
A patiszont már gyerekkoromban is szerettem. A nagymamám rendszeresen csinálta rántva. A többi tökfélét (cukkini, padlizsán) inkább már tinédzser koromban ismertem meg, de a padlizsánt sokáig nem szerettem igazán. Aztán amikor elkezdtem magamnak főzni, akkor sokmindent kipróbáltam. A karfiolt és a brokkolit is azóta szerettem meg igazán. A karalábét is kezdem megszeretni és egyre gyakrabban használok zellert is. Csak egy jó recept kell, némi kísérletezés, meg persze néhány kudarc!
Aktív témák
lo ...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest