- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Szerinttem biszzunk bene.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Alsso kötölyelet hassznál ,tehhát lyó szándékosas.

-
nem_tom
őstag
mi fojik it kérm zsében?? mijaz, hoty nm tutok hejesen irni má? a forum ynelve matyar!

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hopáccska! montta a zembör, vann ety 55lettem!!! Meggyünk, szerzejjük föstékket, oszt befössüka szénczineggétet tarr ka-barr-kára, osztánn elaggyuk minnt pappa gályott, cska elöb mekkel tanúnlia bösszélgetni, osztán apízbő elmettyünka francijjás rieweirára mer aszongyák otann lehte kapnyi béllelt starand-papuccsott mög bundáss télli usszógattját, oszt mirre a pappa-gálj-cinekke viszaszökkik hozánkk, mán lessze nékijje ruhájja, vaggyis a-jomelleg usszogátjó aza zenyimé lessz mer mgé mindégg fáz afenne-kem.
Mall lacka ismekk füdrikka riweirábann, nemártt aznékije ugyiss szagg-likk errösen! -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hátt, lyót töprengéseztek ezenn. Végesenül ama laccka fellvísitott.
- Háne mmindeggy, hoggymi melegitija lábodat, teszőrnyüséges cineggemadár? Raklyad zsebbre, asztánságossan lyólvan.
- Mondassz valamít, malaccka, -montaja szőrnyüséges cineggemadár,- dezsebemse nincsenik.
- Sók balyunk vanik veledesen, -montaja zember,- hoggyan őtöztesünk fől tégedetet péz nékűl?
- Tanályunk kí valamít, -monta csőndessen ama laccka,- neha/gyúkmá cserrben esztet aszegény szőrnyüséges cineggemadártot.Megejnts tsak tőprengettek.
Nó, hógyan továb?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Eszlyó.

-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Aszongyi a zemberr: ejjte czineke, láttom nin csenneked cippellőd, na...? (hmm. enekka cinkekének minddent kikell tanállni? nemm ólvassez verssett???)
- Jaaaa, mongya acinkege, mán tdudomm, fázikka lábomm! ezé sirttam, télleg!
- Na, mongya amallac, mindden kinekk fázzik vamlamilye csakk nékömnem??? Nékömmég afarkomse nemfázzik!!! Pedigglen asz krurta! Azemböré bisztossan nemm kurtta, azé fázzika fenneke nekije! Há mosnan akkó milétyenn??? -
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Hódfény kolektor szerinnt esztetet énekellték:
Sejje hajja bocs koromm boccsk orrom elszakkatta szijja, a szunyhogg mega vérremett szíjjate tsuhhajja!
Hálegyen, elléggé rítmusos, énekejjék esztetet.Nohhát menntek, énekellgettek, elérttek eggy utkeressztezödéshez. Namit látak nagyhírtelenn? Semit. Peddig számitotak rálya, hoggy látolnak valamitt.
Nomostasztán mere mennyenek? Amma laccka ballra muttogatott, azember jóbra, den-em tuttak megeggyezni. Menyjünk eggyenest, lyavasóltaja malaccka, ésm/ivela-zember nemm tudot jóbbat, ésa zönérzeténse esendett fót, hátt belélye eggyezett.Menntek tóvább, asztán megglátták, hoggy űla zárokpartón eggy hétfelyű, vasorú, szőrnyüséges cineggemadár, éss kesservessen sir. Ama laccka szolótt iss hozálya, der-ögvest.
- Hhé, ezigy nemm járlya! Énmagamságosan éhhesen világá megyekk, azember lyön velemm ,hogyn efázona fenékje, ö sírott emijatt. Teme gtanáljá kí valammi másot, merr igy nemmlesz lyó.
- Énn aztat hitemm, -montaja szőrnyüséges cineggemadár- hogyanis igyen vanik megirva aszerepem.
- Denemigy! Igy nemlyó azegész. - Replikázótt amalacc/ka.
- Idájig erőltettemm asirást, -nézet bánatososan as-zőrnyüséges cineggemadár- dem/ostmán ténylegeségesen sirhatnákom vann. Hámostmá mileggyen? Micsinájlyak?Naki fójtattya? Vaggy eggyedűl kelletékes számómra ame-sélés?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Mamá/rnem, malyd hólnap.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Tsak köriteted hangúlatfokozással. Hólnapig várrok, legfellyebb fójtatom.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Akór fojtatóda mesélésességet? Kiváromm, hai gen.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Há telég rővid vóltál. Móst irunk mesétet, vagyn/em?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke
üzenetére
Há teztet nemm türhette amma laccka, igy szolásoságot kezzdeményezett azem/berrel.
- Háte emmber ,mé ücsörögélsz ijen szomorujan?
- Haddel, -monttaa zember,- fázossan érizema zülepemet.
- Háte emmber, mitűl hűlött lea züleped?
- Hidega zárokpa-rt.
- Hátt állyá fől.Úgyanosan iss csinát azember, asztán nemm gyözőtt hállálkodni am alacckának azöt letérr.
Mijután ijen írányu megbeszélgetésességük végezetést értt, amala ccka kezdelődött panaszkódni.- Hullyde szophatnákom vaan!
- Istok uccse, -montaja zember,- régszerint várakozos vanok azi/lyen kilyelentésre. Dehát féllek, háthogyhásan harapolsz.
- Tudomh-ogy miröl beszélezödölsz, den em ugy góndoltam. Éhess vagyolok.Erőssen elgóndólkódtak. Azember tőrtemeg végűla csőndet.
- Naggy malaccka vagyolsz márís, ehetnékelsz szílárd éteket iss.
- Hátt, fogaimok vanak, demit?
- Feláldozóma bócskoromat, ketönknek ise-légességes. Teka poda zegyiket ,éne szema másikot.Azember azonalosan rángata lefelléa boccskorait, sztán aze gyiket amalacc=ka elérakta, amá sikata szályához emellte. Gyórsan elis rántota azora előll, éss lyót láthata, hogya malaccka isu ndorodva háttrálaz adaglyátol.
Megejncs csakk góndókódtak, mittevök legyennek. Végűla malacckaszó lalta megma gátot.- Világá indúltam, menlyünk eggyüt. Valamitet malydcsak találozódunk utköz/ben.
Azemberr bolintot, felrángatóztaa bocskórokat, igy meneteskéssz let. Eggymásra nésztek, ése lindúltak világá. Hoggy neérezék azéheséget, elkezdödtek énekellni.
Szabadságós, söt alyánlatosos fojtatandani. Vanik lyelentkező?
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Énn igennishoty jollirtam, zsakk temegg nemtod joll óvassni!

aza pszorcijjósba nem lehett áttrakni, abbasenem lehett mer kopmreszórall menekk...!?!gerribatyu hazzajáro szosszatjor vaty-e te vatynem tevagyte...

-
válasz
moonlight115
üzenetére
Iddőnkén szaggmázgattok. Soggszor tsakk olvassom a híregget, de vann, hoty szoszáttyárkoddom is kitsitt.
Vanpárr topikk, ahhova renceressen viszajárogg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Garantula? Az/n emeggy poók?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Gerib attyó, holl szollongatállbe éskinekk ésmijér ésmi vót?!?!_-_
deaszért garantula ,er üggyifaty!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Lya, hoty igy? Nekkemis elljötta viszaőregedés ,mer lyárta számm, rászogtam asegitésgelésre.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Viszaöregetél? Asztmeg hógyan?
-
Kébzelllyétekk, valamikkó a közzelmúltba viszaöregetem!
Kelett hozá töb mintegy évv. Joll elkapkotam mi? 
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hánemtom nézní ,mera Digin emaggya. Marada zísmételés.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Lyó, tsak előb meknézem a NyalóVilágnaka zismétlésétt.

-
Vakegérke
félisten
Nemá ijen hammar kívégezük eszteta lyó kiss mesétet.

-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Szovall elmentt (a multt az ugyi kétt tté) a züveghegyen túrra oszt otan turott mig ojjan fáratt let hogj ulyuyl!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ájjunk nekije, asztán malyd megláttyuk.

-
-
F34R
nagyúr
válasz
moonlight115
üzenetére
"rot a farka tarka-barka , nem fog o hagni mamma (ma) "
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ig sona helesen

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Eggyezzünk megg. Irlyuk eggyűtt. Móndatoként isle-het, vagya ho-gy góndólód.
Telyősz.
-
F34R
nagyúr
válasz
moonlight115
üzenetére
rhot a pfarka , takra barka nm megy o mar hgni mamma
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hámostann meséjjem továb? Ténylegg ne-héz hejesirásmentessen irní.

-
Vakegérke
félisten
Holl voltt, hól n,em vólt, vo-lt eccer eggy kísmalac.
Eza kísmalc ugy döntöt, hogye lmegy világá.
Elis indúlt, dea kővetkezö útcasarkón mekkordult apocilya, igy hazaszalatt aza nyukályához. Szopótt lyó sokatt, hogj leggyen erelye, azstán úlyra elíndúlt vílággá. Kető uccasarokon lyutot túlon, míkor megin megéhezet. Márr-ohant vóna ha-za szópni, mikór megláta , hogya lekközelebi údvaron mallacok vanak, íty odasommfordált. Otan volta malacmamma, ráis cupant acsöc-sére. Úlyabb eröt meritve mennt továb...Nehez hejtelenül irní, aba iss hagyóm.

-
F34R
nagyúr
válasz
moonlight115
üzenetére
tha, mne utdad ? vn tarsd ?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Lyólvan. Látál mostanságossan naptárot?

-
F34R
nagyúr
olvd hav ojn a tvsza, tenlyg nem mosdt van valentajn ?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Hátegy korektor eszt joban tuggya. Botsánat, malyd igyeksem korekt modón hejtelenül irní.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Mék hoty nemm tudunkk? A névelök muszájból vanak magúkban, velűk nints mitt keszdeni. Egjéb prolbéma?
Ólvastál eggy hejes szot iss elselye ota?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Kórlátoz a múnkádbann a lyáték? Pecch.

-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Éngemmet mge addreszívá tessz. Ja, agrreszívá. Mán hejtellenűlse nemtokk irní.

-
F34R
nagyúr
cevatok mivn ittn helyzt?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Hátt, nehezeb igy irní, mi-nt hejesen.

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Hejesen irní tíltot a honap végzeteségéig.

-
Milya bánattos pelyparippa pimpiri (lof@ssz) fojjik ittem mostanságg?

Sennky sem nem tudd hejjesirrni?
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Szerintemm iten vana kuttya elhantólva. Makec a voltt kolégálya, eggyüt volttak staff beossztásban.
Ésmégcsak korektorse vaygok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Korekturát nekilye! Ugyis eza foglallkozásod.

-
Vakegérke
félisten
válasz
Timocicu
üzenetére
Tyuhalyla! Tőtötpaprika, azáma finncsi! Kőpenyeg nélkű viszonylagossan nema zigazi. Deazé írigyellem azokatt, akika zasztalod körűl űltek.

Kételem ,hogj szeméjesen ismerelsz. Iten bemutatkozodtam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo
üzenetére
Lyó lessz, hael maggyarázod afijadnakk ,hogj nemaz a müvészkedéseség, hha hejesen tudirní, hannemaz ,ha szándékoságbol elkővetetten tudh-elyesirástalanúl megnyilatkózni.

-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Éss holl maradikk akihivás? Párhúzamossan kéretetik pátjolgatni esztet a topict, megh asztata munkázatot végzetni.

-
Timocicu
senior tag
válasz
moonlight115
üzenetére
Omáhn, tee szeggény!
Amúggy sziassztök ...
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo
üzenetére
hüjesírásónkk az, te!
Az épp actúláliss czikk javitássa uttán fogokk csakitenn óvazsgatyni, mer mán őszevagjok zavarkoddva, na!
-
geprombolo
őstag
Lyully, háittmeg mi fojikk? Eznekkem begyünn!
Fályott a szemmem mégv égigg olvassttam.

Fijam szer int eggyes a hejjesirásónk. -
Rimuru
veterán
válasz
moonlight115
üzenetére
Méga végénh aztat hiszikk hogyj nnem tu dirni szegenj féllelem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Lyally lessz nekünnk...

Bekukoltam. Czak eggy hozászolást línkeltél.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Deszépp vesr!
Nema- kattak mégrájunk a hejesirássi óldal lakoi?

-
Vakegérke
félisten
Eccer Egerböl jötem hazako-csival, es megaltam eggy dinyeföld melet. Kérdesztem a zárúsot, hogj menyiér aggya a dinye kilolyát. Megmonta ,énmeg szőrnyülköttem, mer dráganak tanátam. Megis montam nekije, hog a fövárossban olcsobb, peddig ot méga szálitássi kölcség iss ralyta vann. Akor veggye otan, monta, énmeg eljötem eggy szo nélkűl.
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autószerelők, autószerelés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jéééé, télleg......akkó nemm remélytellen a zemberr. Pálánne hotyha szán-dékossan irtta itty.
de esztett nemtud-hattyuk. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)