- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Hopp, mit nem látok...
Fekete-fehér nálam szebb nem lehet. -
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29094 üzenetére
Sebaj, a szag marad kint, ő bejöhet az otthonba. Vagy készítünk szaggyűjtő berendezést és eladjuk a parfümgyártóknak.
-
Vakegérke
félisten
Lehet, hogy én is mókuty vagyok, csak eltitkolták előlem?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29093 üzenetére
Ez borzalmas!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29092 üzenetére
- Ne törődj vele, egy igazi görény volt!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29090 üzenetére
Lehet, hogy találkoztak már.
-
Vakegérke
félisten
Én is, én is! Hófehérke vagyok, csak összefutottam a gonosz boszorkánnyal.
-
Vakegérke
félisten
Kitagadott a családom, fekete báránynak neveztek, pedig nem is vagyok bárány. Befogadtok? Ígérem, nagyon jó leszek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29085 üzenetére
Látod, öcsi, mondtam, hogy szemüveget hordjál.
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #29083 üzenetére
Újfajta bob is lehet.
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #29079 üzenetére
Ez egy mókutyszánkó! Mindjárt suhannak vele a domboldalon.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29081 üzenetére
Amilyen mereven a cinke néz, talán forralt bor, amibe már beleszippantott.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29079 üzenetére
Ez nagyon aranyos kép.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29078 üzenetére
Tél és hó...Nem csak a cinegének nincs cipője:
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
geprombolo #29076 üzenetére
Holdfénynek is igaza lehet, de nem szabad elfeledkezni a télről és az esős, borongós őszről sem, amikor is a műerdő sokkal kellemesebb. Ráadásul ez lehet egyfajta üvegház is (gondoljunk csak a Fővárosi Állat és Növénykert pálmaházára), ahol teljesen valósághű környezetet lehet létrehozni.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29076 üzenetére
Hát a műkedvelő mókutyoknak.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29074 üzenetére
Direkt mókutyoknak lett tervezve, serlokksapka, tuti menő, egyedi fülkivágásokkal...szuper!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29073 üzenetére
Az a kockás sapka!!
Ő amúgy kicsoda? DJ Sherlock?
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29072 üzenetére
Az kérem nem én voltam! Nincsen is nekem kétplatnisom. Csak ez az egyplatnis.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29071 üzenetére
Egy harmadik szerencsétlen pedig egy kétplatnis villanyrezsóra tolta föl a bakelitet, mert DJ-nek képzelte magát és most meg van győződve róla, hogy sosem fog karriert csinálni ezen a téren!
Picike8: Kimaradtak a konyhai rendszabályok! Természetesen át lehet fogalmazni őket, de a konyhában/étkezések alatt is rendnek kell lenni!
-
Vakegérke
félisten
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #29068 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos megvan az első büntetett. Alig talál ki.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Vakegérke #29066 üzenetére
Elnézést, reggel akartam kiposztolni, csak elaludtam.
RENDSZABÁLYOK
1. A sérült mókutykák nem mászhatnak egyedül fára.
2. A higéniai menedzsereknek ki kell táblázniuk a csúszós felületeket.
3. A panorámamenedzsereknek kis mókutymatricákat kell kirakni az üvegre (ablakra), hogy az esetleges madarak illetve mókutyok ne üssék be a fejüket.
4. Az étkező elé mindig ki kell rakni egy tál sótlan mogyorót az "instant energia" kezdeményezés miatt.
5. a nevelőknek megfelelő minőségű egyágyas 30 m2-es garzont kell biztosítani, mely egy fürdőt és egy nappalit/hálószobát tartalmaz (utóbb 180x200 centis ággyal, két gardróbszekrénnyel, stb.) a kényelmes lakhely érdekében (a nagy elégedettségért)
6. A mókutykáknak kötelességük a rendre, tisztaságra figyelni. Aki nem így tesz, azt kicentrifugázzuk.
7. Az alagsorban szórakozásra használható eszközöket (csocsó, jéghoki, szauna, medence, masszázs, csendes szoba, klubhelyiség, alpinista fal, műerdő, műrét) kell kirakni a mókutyok elégedettsége érdekében.
8. A mókutykáknak szabad foglalkozásonként lehetőségük van: csocsózni, pókerezni, úszni, napozni, aludni, az alagsorban tartózkodni, illetve bármilyen csendes tevékenységet folytatni.
9. A mókutyotthonban kell hogy legyen: wifi és levélküldési lehetőség.
10. Amennyiben valamilyen kérdés vetődik fel a mókutyotthon szabályaival kapcsolatban, kérdezzetek greenity-től, vagy Picike8-tól.
Egyelőre ennyi, észrevételeket, javaslatokat várok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #29062 üzenetére
Osztom a véleményed, már csak az a kérdés, hogy a mérnök úr mire készül.
-
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #29054 üzenetére
Gonosz vagy.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29051 üzenetére
Talán célszerű lenne, ha a mérnök úr előterjesztené a jövőben kifüggesztendő szabályzatot. Majd megbeszéljük, és ami jó, azt megtartjuk, ami meg nem, az siló.
Például.
Jó: Mogyorót csak foggal szabad harapni, szemöldökkel nem.
Rossz: Csak férges mogyorót szabad enni. -
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #29044 üzenetére
Az egész család sok lenne, egyet meg nem kérnék el, szóval meghagyom a nagybetűs alapítónéninek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29037 üzenetére
Szerintem épp akkor kapták el, azért néz döbbenten.
Jó sora lesz, soha többé nem kell lopnia, akár hasznos tagja is lehet a Mókutyotthonnak.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #29035 üzenetére
A raktár biztonsági kamerája rögzítette a tettest, elkövetés közben. Milyen meglepetten néz...mintha tudná, hogy rajtakapták.
-
greenity
senior tag
válasz
geprombolo #29035 üzenetére
Vendégeinket teljes ellátásban részesítjük, ha kívánják, akkor maradhatnak még
-
geprombolo
őstag
A Mókutyház raktárosa jelentette, hogy valaki dézsmálja a napi mogyorókészletet. Miután mindenkit kikérdeztek, találtak egy tanyán kívüli egyént, aki ugyan mindent tagad, de a bizonyítékok megtorpedózhatatlanok. A rögtönítélő bíróság kíméletlen volt, a tolvajnak meg kell lakolnia bűnéért: ő és teljes családja egy hétig kötelezően pukkadásig kell egye magát minden étkezésnél (és ahányszor megéheznek), tehát vendégünk van!!!!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
geprombolo #29025 üzenetére
Nagyon helyes!
Bármikor belekotyoghatsz! Jöhetnek az érdekesebbnél-érdekesebb életből vett történetek is!
Amúgy én örülök neki, hogy "elferdültek" a játékok. Jót tesz egy kis spontaneitás!
Igazából már a főzőcskézős játékban is benne volt, csak bizonyos keretek között. Azóta kicsit elszabadult, de ez egyáltalán nem baj!
Talmi: Európában egyre kevesebb a mókus. Ráadásul bizonyos országokban elszaporodott az amerikai, vagy szürkemókus, ami nagyobb és erősebb a vörösnél, így azok ott szinte már teljesen kipusztultak.
-
-
geprombolo
őstag
válasz
talmida #29028 üzenetére
Szia! Rég jártál felénk! Igen, most mókutyolunk. Újabban a játékaink elferdülnek valami egyéb irányba, ami jobb buli lesz, mint az eredeti 5let. Mint mondjuk ez, ami már nem is tudom miből fajult idáig.
Mi az, hogy túl sok a mókuty? Ha sok van, itt van a helyük, a mókutytanya férőhelyei korlátlan számban állnak rendelkezésre. Fő szponzor a Kincstár. -
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #29025 üzenetére
Szia, geprombolo!
Mókus a téma?? Bocs, de nem olvastam vissza mind a 29ezer hsz-t.
-
geprombolo
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #29021 üzenetére
Faramuci feleséged volt. Ilyenen nem megsértődni, hanem nevetni kell egy nagyot.
Az enyém tréfásabb volt, ő is tudott ám rosszalkodni, nem csak én. Egy reggel mentünk melózni, és a buszon kért pénzt, mert ugye elfelejtett hozni. Adtam neki egy ezrest, amit meglobogtatott, és fájdalmas hangon, szemrehányóan, jó hangosan azt mondta: ilyen mámoros éjszaka után csak egy ezres?
Mit mondjak, rivaldafényben éreztem magam. -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #29021 üzenetére
Ezen megsértődni...?
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #29019 üzenetére
A tükröm, tükrömről eszembe jutott valami.
Az ex-feleségem kereste a kis kinyitható piperetükröt a táskájában, de nem találta, én meg benyögtem: - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, hol a francban vagy most éppen!Úgy megsértődött, hogy egész nap nem szólt hozzám!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29019 üzenetére
Első kukkra valami szőrdúsító kéne neki. Ha szelektálni is lehet, farokszőrdúsító.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29017 üzenetére
Uralkodónk robbantotta ki a mókutyozást. Ez persze nem homályosítja el Zöldike elavulhatatlan érdemeit.
Lám, már karbantartó részlegünk is van. Valamelyik lakónk berezelt, méghozzá nagyon. Eldugult a klotyó, de a szakit ez nem hozza zavarba.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29015 üzenetére
Azt hiszem, szerénytelenség nélkül mondhatom, én vagyok az "ősatya". Nélkülem megfulladt volna az egész, talán még tíz hozzászólást sem élt volna meg. Bár én voltam a szerkezetben a rugó, nem lett volna ekkora sikere a topicnak, ha nincs az a sok fórumtárs, akik lelkesen vetették magukat bolondozós játékunkba.
Új idők, új szelek fújdogálnak. Most éppen a mókutykák bundáját borzolják. Vagyunk páran, akik gyermeki lélekkel játszunk, és remélem, hogy leszünk is. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29013 üzenetére
Feltételezhetően az első hozzászólásokat is elolvastad. Szerintem senki nem gondolta volna, hogy több, mint négy év múlva is élni fog a topic, évi cirka 7.500 hozzászólás születik, mindez egy olyan személy dicsőségére, aki csak egyszer alkotott valami, az is bugyutaság, egyetlen hozzászólása nincs, és valószínűleg nem is lesz.
Ha ő nincs, akkor nem lenne egy ilyen fincsi kis játszóterünk. De van, úgyhogy az Isten éltesse kyrabaybee "anyánkat".
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29011 üzenetére
Itt a lényeg: "Én, "első" Vakegérke esküszöm, hogy csakis az 1-essel, vagyis egyessel, és utána csakis nullákkal végződő számokra tartok igényt."
A tízezrest elvittem, tehát a százezrest, utána meg a millióst szeretném elvinni. A linkben már nem él a zene, de nem baj, pótolom.
A húszezrest geprombolo vitte el.Szóval vigyed, és mondhatom, meg is érdemled.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #29009 üzenetére
Napokban mérve több, mint 79 év. 17 év múlva megbeszéljük. Addig is köszönöm.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #29007 üzenetére
Tényleg kerek volt. A harmincezres lesz az igazán kerek, majd ott figyelek, hogy ne vigyem el senki elől.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #29005 üzenetére
Ez hatalmas!!
Hopp, ez meg kerek volt.
-
Picike8
aktív tag
válasz
moonlight115 #29003 üzenetére
Ezek szerint a kisállatom, Karcsi egy... mókus?
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #28998 üzenetére
Mr. Fidel, az őrmók-különítmény - kissé paranoiás - parancsnoka szerint Szőr Marcellt el akarja rabolni egy különösen veszélyes, jól felszerelt antimókista csoport. Ezért rendelte a testőrt Marcell mellé, krokinak álcázva, hogy a terroristák ne fogjanak gyanút.
Bátyó Ha véletlenül eszembe jutna még valami véletlenszerűség...majd vélekedek.
-
Picike8
aktív tag
válasz
Geri Bátyó #28999 üzenetére
Mélyen megsértettél engem és Karcsit is.
Aktív témák
lo ...
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest