Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz rasotamas #13776 üzenetére
Hello. Próbálj cserélni kábelt.
nekem a mate20pro esetén volt, hogy míg a p7et simán töltötte a noname 2.1Aes töltő addig a mate lemerült lassan navi mellett.
Egyszer véletlen egy másik kábelt próbálva derült ki. Mivel azzal full fényerőn, google navi mellett feltöltötte.
Mind a ketztő usb-c kábel volt de az egyik az kifejezetten huawei kábel volt.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
pepetech
őstag
válasz rasotamas #13781 üzenetére
Szia nekem egy Huawei AP38 Supercharge autós töltöm van. Ami nagyon durván tölt autós toltőkhözképest. Még anno Mate 9-hez vettem akkor 15.000 Ft volt de még most is 10.000 Ft körül mozog. Majdnemhogy úgy tölt mint a telefon gyári töltője :). Csak ajánlom és hogy 2 usb van benne akkár egy második kábelt is bele tudsz dugni. De a töltő csak a lila usb dugajjal és a gyári (jár hozzá) kábellel tölt gyorsan.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
F-ECT$
titán
válasz rasotamas #22730 üzenetére
Nem kevés? Vannak már játékok, amik szaggatnak rajta. Videóban már megjelenéskor se volt kifejezetten erős, azóta pedig jól elhúztak mellette. A mono hangszóró is gyenge volt már megjelenéskor is. Nincs 5g. És lassan vége a támogatásának is.
Jó telefon valóban, talán a legjobb telefonom az elmúlt 25 évből, de be kell látni, hogy itt az ideje utódot keresni. Nem holnap, de pár hónap múlva ez elkerülhetetlen lesz.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz rasotamas #22744 üzenetére
Leírtad, hogy neked miért nem hiányoznak az adott dolgok, de ettől még sokaknak hiányoznak
Én sem szoktam sokat játszani a telefonon, de vannak játékok, amik már nem futnak jól rajta, lásd Mortal Kombat.
Lehet, hogy te nem videózol, de azért jó lenne, ha minőségibb videót tudna felvenni.
Tök, jó, hogy külső hangszóróval jól szól, de vannak helyzetek, amikor a telefon hangszóróján kellene valamit hallgatni, és hát az elég gyengus.
5g, 120 hz nincs, előbbi idővel még nagyobb gond lesz, utóbbi meg olyan, hogy amíg nem használtál olyan eszközt, ami tudja, addig nem érzed a hiányát, utána viszont igen.
A támogatás meg szintén idővel lesz gáz.Szóval még használható a telefon, persze, főleg ha az ember nem egy "heavy user", de már vannak hiányosságok, amik később egyre jobban fognak fájni.
Btw én is aksi cserével nyújtottam még a telefon használhatóságát (így ismét megvan a 7-10 óra SOT), de már aktívan nézegetem az újakat
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
szemesi69
addikt
-
bontabela73
aktív tag
válasz rasotamas #22992 üzenetére
Szia!
Sajnos, 2019-ben a Huawei-t tiltólistára került az usa-ban és így a 2019. május után megjelent Huawei készülékeken nem lehet GMS (Google Mobile Services). Az újabb Android verzióhoz (Android 11) pedig a Google tanúsítványára lett volna szükség.
Évekkel korábban pl. a P9 esetében volt vita a Huawei és a Google között. A Google nem adott tanúsítványt az Android 8-hoz, így Kínán kívül maradt az Android 7 a P9-en, Kínában viszont a P9 megkapta az Android 8-at, mivel Kínában a készülékeken nincsenek Google szolgáltatások.
A P30 Pro-t másvalaki használja a családban, most Mate 40 Pro-t használok, ezen EMUI 13 van, Android 12-vel (november elején jött a nagy frissítés, előtte itt is EMUI 12/Android 10 volt).
A telefon névjegyében tényleg nem szerepel az Android verzió, de bizonyos appok kiírják azt. pl. a Chrome vagy a Brave böngésző névjegye, illetve olyan appok, amelyek a telefon hardver- és szoftverinformációit jelenítik meg.
Da pacem, Domine!
-
Zoz
őstag
válasz rasotamas #23298 üzenetére
A tünetek alapján tipikus szalagkábel hiba, amiről már sokszor volt szó itt, többeknél előjött. Ki kell cserélni a kábelt.
-
-
Zoz
őstag
válasz rasotamas #23301 üzenetére
Előbb linkeltem a magyarázatot: "Híváskor az első pár másodpercben nem hallanak belőled semmit, amíg át nem áll a felső mikrofonra, az veszi át az alsó szerepét, csak sokkal gyengébb, mert nem lefelé néz ugye."
Ami app meg nem tudja a másik mikrofonra átállást, az meg nem hall semmit, ahogy említetted is a Shazamot, meg a Google beszédfelismerést. -
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz rasotamas #23307 üzenetére
Pedig ha jól megnézed direkt D verziósat linkeltem. Sajnos ahonnan nekem jött már nincs meg a link, de odafigyeltem, hogy D verziósat linkeljek neked.
Az érintőpanel pedig elvileg így kapható kijelző nélkül - [link] . Cseréje nem tudom mennyire bonyolult, de YT-on biztos van sok videó rólaAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz rasotamas #23312 üzenetére
A P30 Pro kábele D verziós csak, de az is tökéletes, amit te linkeltél ide most.
#23311Peace - Köszi, hasonlít valakire, csak azért kérdeztemAzt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Foose
addikt
válasz rasotamas #23335 üzenetére
Jó ideje keresem én is az utódot. Nemrég futottam bele a oneplus 12-be, bár az ára magas. De! Most emagon jó árban van néhány napja, a 16/512 most épphogy 380. Ennyi volt a listaára a p30 pronak is amikor vettem 4 évvel ezelőtt. Ennyiért megéri szerintem.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Technoman
őstag
válasz rasotamas #23335 üzenetére
Ja én is, jelenleg 2 teló között őrlődőm: a Guglis Pro 8 és a Samus S23U.
A Samu szoftveresen adja a pluszt, de nem olyan jó a képalkotása. A Gugli szoftveresen háklisabb, de sokkal jobb a fotórésze. Mi legyen.......?
Megvan!
Megvárom a 9-es Pixelt -)F-ECT$ 2020 májusában, én is a Euronics-ba vettem 200k-ért a telót és nem volt akcióban
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz rasotamas #23390 üzenetére
Mivel a P30 Pro minden tekintetben rettenetesen magasra tette a lécet, ezért csakis olyan utód jöhetett szóba, ami a reményeim szerint, észrevehetően jobb, mint a Huawei utolsó Google-s telója. Bízom benne hogy ezzel a telóval ez így is lesz...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Diokhan
addikt
válasz rasotamas #23408 üzenetére
Inkább a sim részre gyanakodnék, mint a kábelre.
Az ujjlenyomat olvasóra nem tudok mit mondani, lehet, hogy a kábel csatlakozások felfrissülése/mozgatása miatt picivel gyorsabb, de az is lehet, hogy tényleg csak úgy tűnik.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
veterán
válasz rasotamas #23410 üzenetére
Visszaraktam a régi kábelt, gondoltam ha újra működik a dual SIM (de a mikrofon nem) az bizonyítja, hogy az új kábel nem viszi át a második SIM jelét, tehát az a hibás.
Érdekes dolog történt, ugyanis nem csak a dual SIM funkció állt helyre, de a mikrofon is
Ennek mégis mi lehet az oka? Csak egy kis takarítás, igazgatás kellett neki?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Zoz
őstag
válasz rasotamas #23416 üzenetére
Volt aki újabb dátumosat vett kínából, az meg hamis volt, és nem bootolt be vele a készülék. Akkor beszéltük, hogy ami bizonyos dátumnál újabb azt nem érdemes venni mert tuti hamis.
Én is valami 2021 októberit kaptam bele, az szépen működik, újra végig bírja a napot vele.
Azt, hogy lehessen még évekig aksit meg más alkatrészeket kapni, csak mostanában kezdték előírni a gyártóknak.
-
Zoz
őstag
válasz rasotamas #23418 üzenetére
Én innen vettem.
(Tavaly még olcsóbb volt.) -
F-ECT$
titán
válasz rasotamas #23414 üzenetére
Én a Fixityben cseréltettem két éve, most kb 21k az ára. Nem tudom hogy mit tettek be, de hozza az eredeti üzemidejét, ma pl reggel 7-kor húztam le a telefont, 1 óra 44 perc a SoT, és 80%-on van az akku. Nap végére az 5-6 óra simán megvan (maradék 30-40% körüli akkuval), olyan 7-9 óra körül lehet a max, de nem nagyon tudom 20% alá meríteni még egy intenzív napon se.
Dive ever, work never.
-
veterán
válasz rasotamas #23414 üzenetére
Tényleg hibás mérés lehetett a tegnapi 69%.
Az iménti töltés során 82% kapacitást mért az Accubattery, ami nagyon közel van a március 12-esikei 83%-hoz.
Azért ez már megnyugtatóbb. Akkor nem cserélem az akkut, marad.
Lehet a napközbeni hajszárítózás tett be neki tegnap.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz rasotamas #23412 üzenetére
Újabb fejlemény a csináldmagad telefonjavítás ügyében.
Mikrofon nem működött.
Vettem Aliról kábelt.
Kicseréltem, mikrofon jó, 2. SIM nem jó.
Gyári kábel vissza, 2. SIM jó, ÉS A MIKROFON IS.
Eltelt 4-5 nap, a mikrofon megint nem jó.
Eltelt még 2-3 nap, már a hangszóró sem szól, sem youtube, sem zene, sem kihangosítás nincsÉrdemes még ezt a telefont javítgatni/javíttatni? Súlyos tízezreket már nem tennék bele.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Diokhan
addikt
válasz rasotamas #23456 üzenetére
Nem a kábel a probléma, hanem a csatlakozó, amibe bele kell pattintani a két végén. Annak is ki esnek a lábai néhány esetben. Ilyenkor alaplapot kell cserélni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Peace
nagyúr
válasz rasotamas #23463 üzenetére
Novemberben tudok megint 2 év hűségidőt hosszabbítani. Meglátjuk addigra mennyi baja lesz a telónak. Tegnap kicsit megijesztett. Elhalkult szinte nullára minden hang max hangerőn is. Kicsit nyomkodtam meg bezártam az appokat és megjavult. Ilyet nem csinált még soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest