- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Tav-Csoves #14820 üzenetére
Bőven előbb kezdték fejleszteni, minthogy beütött volna a szankció.
-
NGA
addikt
válasz
Tav-Csoves #13154 üzenetére
HVG LOL. Kb a Blikk szintje. Még szerencse, hogy nem az index lett ide belinkelve :-) Komoly szakmai források :-)
-
darkmann
őstag
válasz
Tav-Csoves #12703 üzenetére
A P30 Pro csak 15W-tal képes vezetéknélkül töltődni, szóval a 15W-os variáns is elég lehet nekünk.
-
Aryon87
félisten
válasz
Tav-Csoves #12602 üzenetére
Egyetértek. Jó közösség ez, kár szétbarmolni.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #12490 üzenetére
Nos.
User error történt... De nem teljesen.
Ezek szerint, nem annyira jó, ha az ember tiltja a Google alkalmazást.
Ki gondolná azt, hogy ennyire szimbiózisban van a két alkalmazás? (Bár az igazat megvallva, érthető is...)
mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat, és a segítséget. Úgy tűnik innom kellene egy kávét.
Mindenkinek kellemes vasarnap délutánt kívánok.
(És jó fényeket, a fotózáshoz! :) ) -
Zsoltg4s
tag
válasz
Tav-Csoves #12512 üzenetére
-
Zsoltg4s
tag
válasz
Tav-Csoves #12512 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tav-Csoves #12497 üzenetére
Én mate 9-ről költöztem át a phone clone alkalmazással. Az áthozta a mate 9-ről a lens-t is, és működik is a p30 pro-n.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Tav-Csoves #12499 üzenetére
Köszi a képet!
Volt már róla szó pár hete(én is bele-beleírtam), hogy mikor lesz az assistant magyar. (szpojler: már az, csak szar)
Azt sosem értettem, hogy ebben az esetben mi a bánatért kellett magyarnak lennie , ugyanazt a képet töltöd fel magyarul meg angolul is, ippeg ugyanazt csinálja a szerver, mint amikor a googleben(PC-n, böngészőben) behúzod a képet, hogy keressen hasonlót. A szöveg meg latin betűs, annak se látom akadályát. -
Bferibörs
addikt
válasz
Tav-Csoves #12499 üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Tav-Csoves #12497 üzenetére
A lens megy magyarul?
-
rvp20
csendes tag
válasz
Innen le tudod tölteni.
-
rvp20
csendes tag
válasz
Nekem működik, most töltöttem le, ahogy írtad.
Esetleg apk?
-
Dino69
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #12419 üzenetére
Pontosan ma jött meg nekem is.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Today funkció nagyon szimpatikus lett.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #12011 üzenetére
-
macy
addikt
válasz
Tav-Csoves #11989 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #11956 üzenetére
Na akkor megnyugodtam
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Tav-Csoves #11895 üzenetére
Ez talán jobb is így.
Csak összekeverednek a dolgok. 10.1-en ezt tapasztalom:
Ennél a chrome inkognito - módjában tapasztalok nagy zökkenést: amikor az utolsó(vagy egyetlen) lapot bezárom, akkor 4-5 másodperc tétlenség van, majd a normál lapokra vált. Eddig ez egyből történt -
pontyos
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11860 üzenetére
Messze kerülöm természetesen 🙂
-
Dzsekó
addikt
válasz
Tav-Csoves #11844 üzenetére
"töröld meg valami ronggyal"
Erre a célra jobb a rongyon kontakt spray vagy legalább izopropil alkohol. Ezek oldják az oxidot és a zsírt is.
-
pontyos
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11844 üzenetére
F-ECT$
Köszi nektek, kipróbálom ls jelentkezem ! -
pontyos
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11712 üzenetére
Ez pontosan mit jelent?
Én nagyon szeretem használni, tökéletesen működik -
macy
addikt
válasz
Tav-Csoves #11722 üzenetére
Nálam se jó az automata, este lámpafénynél úgy leveszi a fényerőt, hogy sz@art se látok. Így én napközben auto-n használom, este meg feltolom közepesre manuálon.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #11722 üzenetére
Értem és elfogadom. Csak tényleg kíváncsi voltam hogy miért jobb mindig manuálisan állítgatni.
-
nortol
senior tag
válasz
Tav-Csoves #11712 üzenetére
Nem tudom már, hogy ki, de azt írta, hogy a Huawei support szerint ezt a Huawei így is "akarta" :-) .
Az Y7 2019-es kütyün ha ki van kapcsolva az automata fényerő, az ki is van kapcsolva...
Innentől kezdve nem értem, hogy egyáltalán miért van meg a lehetőség, hogy kikapcsoljuk az automata fényerőt, ha tojik rá a p30 pro...
Logikusan azt mondanám, hogy ez inkább bug, mint "ficsőr", mert ha nem bug lenne, akkor az eszes tónik ki vették volna a lehetőségét is... (szerintem) -
Bennyboy
őstag
válasz
Tav-Csoves #11056 üzenetére
Én csak arra tudok gondolni, h nem akarnak a lekerekített kijelző miatt szívni.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Tav-Csoves #8634 üzenetére
köszönöm,telón tudom,régebben úgy emlékszem appan is volt kapcsoló.
-
Zozi43
újonc
válasz
Tav-Csoves #8369 üzenetére
Korrekt valasz
igaz.... Hát a youtubot már agyon néztem... Teszteket is... Amitől tartok, a kijelző hangszóró kombo... Most mate 10pro van.. Fényképezni ez is jól tud... De mivel mint mindnyájan szeretik a telefont... Ezért valtogatok mindig. 2 évente.
Most jött el az idő... Agyalok mivel töltenem. A következő 2 evet...
-
zsizsef
senior tag
válasz
Tav-Csoves #8257 üzenetére
Vagy elméletileg igen. Mert már a Támogatás is mutatja a garanciád, ami meg nem a bárányfelhőkhöz csatlakozik.
-
xhege
veterán
válasz
Tav-Csoves #8257 üzenetére
Ok. Igazából próbálok olyat keresni, ami papírokkal is rendelkezik. Csak volt olyan eladó, aki nagyon győzködött, hogy a Huawei esetén nem számít, hogy van-e számla vagy nincs.
-
Aryon87
félisten
válasz
Tav-Csoves #8166 üzenetére
Hm... ha a GPU lenne a ludas, akkor a többi vedeólejátszónál is kellene jelentkeznie annak a hibának. Szerintem meg a chrome a ludas. más böngészőn próbáltad? vagy.. nem a videó szar, amit feltöltöttek oda?
Emlékeim szerint anyám P9-jén is volt a facen hasonló videólejátszási gond, és mintha egy törlés újratelepítés megoldotta volna a gondot. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #8166 üzenetére
. Véletlenül
-
piocasember
tag
válasz
Tav-Csoves #8059 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #7934 üzenetére
Kecskeméten vagyok és itt a hivatalos márkaszervíznek a Firstphone-t jelöli mega Huawei szervíz oldala. A kérdés,hogy kihagyhatom-e a Telekomot és mehetek-e egyből a Firstphonehoz?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7926 üzenetére
A HMS nem op. rendszer, hanem olyan, mint a "Google Play Szolgáltatások". Mondjuk. És nekem is a 4.xxx verziónál van. Az Alkalmazások között megtalálod.
-
ferrari0819
tag
válasz
Tav-Csoves #7712 üzenetére
Nekem is ez a gondom! Volt hogy 2 óra alatt 7x indult újra aztán 1-2 hétig semmi, aztán megint előjött és hol naponta hol 2-3 naponta újraindul csak úgy magától. Tegnap 2x kikapcsolt úgy hogy úgy is maradt. Írtam már itt róla pár hónapja azt mondták hogy valamelyik program lehet de ehhez Hard Resetet kell csinálni és nem biztonsági mentésből vissza lakni a telefont, vagy az alaplap. Én az utóbbira tippelek mert nem gondolom hogy program ilyen intenzíven csinálná ezt.
Már a 10-es rendszer előtt előjött a hiba akkor hagytam és figyeltem és ahogy telepítettem a 10-et úgy csináltam egy gyalulást, természetesen biztonsági mentésből ment vissza mindnen és azóta is jelen van a hiba napi szinten.
Én Ausztriában dolgozom, így csak áprilisban tudom szervizbe vinni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #7705 üzenetére
-
atissk
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #7625 üzenetére
Hi!
A messenger újratelepítést találtam, mint probléma megoldást, de nem vált be.
Egy próba videó ok, utána ugyanúgy nem tudtuk megnézni a videókat.
Előtte egy P9-es teló volt, annál nem voltak ilyen gondok! -
Haligali
tag
válasz
Tav-Csoves #7466 üzenetére
Ujjlenyomat be volt állítva
-
Drago1
tag
válasz
Tav-Csoves #7473 üzenetére
Nekem most frissítette 260 - ra 9.1.0.240 volt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #7491 üzenetére
A lite tudja, korábban már olvastam valahol.
-
StanDoFF
tag
válasz
Tav-Csoves #7491 üzenetére
Teljesen a gyárit használja. Átlép a továbbiak részbe, és neki ott van a 3D panoráma lehetőség, míg nekem nincs.
-
Szikrabohóc
csendes újonc
válasz
Tav-Csoves #7468 üzenetére
Telefonon Hicare 10.0.5.354, Hisuite 10.0.0.510.
PC-n Hisuite 10.0.0.510.
Frissítésnél PC-n : A legfrissebb verziót használja 9.1.0.260
Frissítés OTA-n : 9.1.0.260 Szoftvere naprakész. -
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #7470 üzenetére
Hát nem tudom mikor kiderült hogy elindult a frissítést én is felraktam a 10-es hicare-t de úgy sem talált semmit. Visszaraktam a 9-est ami alapból is volt és végül az ajánlotta fel az új droidot. Azért mondom egy próbát megér de nem hinném hogy ez feltétel hozzá.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #7468 üzenetére
Szerintem nem feltétel hogy a hicare 10-es verzió legyen, legalábbis nekem még a 9-es volt mikor frissítettem de egy próbát megér.
-
mookica
tag
válasz
Tav-Csoves #7346 üzenetére
igen be, 4 kapcsoló van ott. Ha itt rányomok a szinkronizálásra, akkor anonnal jön az értesítés.
-
csolaca68
tag
válasz
Tav-Csoves #7324 üzenetére
Működik a dolog
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #7319 üzenetére
Valaki erre? 9-re visszatérés után felejtős a 10?
-
gusthy
veterán
válasz
Tav-Csoves #7258 üzenetére
Ez melyik app?
-
botyi7878
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #7214 üzenetére
Sziasztok!
Teljes siker. Hiába volt töltőn, így is lemerült. amikor lehúztam a töltőről, akkor piros villám és kikapcs. Töltőre dugtam úgy recovery kombó. Körülbelül fél óra, és a huszadik kisérlet után leraktam asz asztalra, és fél perc múlva magától elindult a recovery. Talált wifit, letöltött 4 GB rendszert, és telepítette magát. Minden adat megmaradt... valószínűleg nagyon nagy szerencsém volt.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7211 üzenetére
Ilyenkor a telefonon lévő adatoknak elvesznek?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ha tudod hallgatni úgy, hogy nem fizettél érte, akkor nyilván ingyenes.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tav-Csoves #7161 üzenetére
Ránéztem én is, nálam 501 szám van fenn, ez tuti ingyenes.
-
szabeska
addikt
válasz
Tav-Csoves #6980 üzenetére
Nem frissített sehol
Viszont most már telepít, másik pendrive okés volt
Most vettem a telefont, belakás előtt szerettem volna, ha már megvan a főverzió váltás
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #6749 üzenetére
Elnézést. Csuszas olykor elofordul itt ott. Valaki csak jövő karácsonykor kapja meg
-
trish92
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #6033 üzenetére
Visszatértem!
megjártuk a gari utat. Azt mondták egyértelmű, hogy nem szabad ott lennie. Viszont a kicsikém kapott új előlapot, hátlapot, csatlakozókat és akkut
ennyire egybe lennének ezek ragasztva, hogy egyszerre megy minden egy porszem miatt? Akkuval nem volt baj, nagyon jól bírta... Mindenesetre, a mikropötty karcolások is eltűntek
Nézhetek olyan tok után, ami nem cseszi ösze
Ugyanitt: vááááárom a 240-et
MM vásárlás és még nem jött
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #4909 üzenetére
Nekem ez a régebbi 9-es Droidon még jól működő hívásrögzítő apk már nem települ fel...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #6615 üzenetére
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #6605 üzenetére
Figyelj. Amit én leírok ide tulajként az úgy van és kész. Ezt Gogeta is bármikor alátámaszthatja neked.
Persze elismerem hogy hüvely fanboy vagyok(mert az vagyok, szubatomi szinten) de ez nem zárja ki az objektív és racionális látásmódomat a világ legjobban sikerült készülékéről.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #6540 üzenetére
Én mindig előfizetéssel veszem a telefonjaimat 2 évente a Vodánál és csak annyit kell ilyenkor mondanom hogy kérek egy új SIM kártyát és mindenféle kérdés és költség nélkül cserélik. De gondolom nem mindegyik szolgáltató ugyanolyan.
-
trish92
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #6033 üzenetére
Egyik ismerős riogatott azzal, hogy ha megcsinálják, rosszabb lesz, mert szétszedik és ugrik a vízállóság is. Ez mennyire valós?
-
Alexa77
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #5972 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
Alexa77
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #5966 üzenetére
Tehát ha felteszem a Nilkint kicsit halkabb lesz a hívási hangerő? Én fogom halkabban hallani a hívást vagy nekem kell hangosabban beszélni? Esetleg mindkettő? Körülbelül mennyivel? Ha egy ilyen [link] van rajta az is változtat a hívási hangerőn vagy nem?
-
knox83
senior tag
válasz
Tav-Csoves #5966 üzenetére
Köszönöm srácok, most akarom megrendelni de nem tudom melyik szín legyen. (hatalmas probléma
)
-
daty5
tag
válasz
Tav-Csoves #5840 üzenetére
Köszönöm szépen!
És köszönöm Back Ravennek is! -
Robert198231
csendes újonc
válasz
Tav-Csoves #5466 üzenetére
Nálam is az volt és már szinte az őrületbe kergetett,de lett rá megoldás és már 1 hete nem frissíti magát. Szépen le van tiltva
-
gusthy
veterán
válasz
Tav-Csoves #5394 üzenetére
Ja, az lehet, hogy hivatalos Huawei disztribútor csak 6/128-at hoz be.
-
adomok
tag
válasz
Tav-Csoves #5381 üzenetére
Igen
-
andor80
senior tag
válasz
Tav-Csoves #5281 üzenetére
Hali! Jelenleg ez a kettő van Huawei ToF supportal.
Illetve korai hozzáféréssel még tesztelek egy appot de erről nem beszélhetek részletesen .Annyit csak ,hogy full test scanner lesz. -
rvp20
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #5245 üzenetére
Nem szűnik meg, marad ez ami most van. Nem kapjuk meg azt amit a Mate 30 széria kap meg. Csaj az új Kirin 990-es procisok.
-
hito
nagyúr
válasz
Dehogy szűnik. Az új funkciókat nem kapja meg.
-
Macika66
őstag
válasz
Miért szűnne meg?
-
Robert198231
csendes újonc
válasz
Tav-Csoves #5210 üzenetére
Hétfő óta van meg a telefon és azóta nem volt kikapcsolva és így is állandóan vissza dobja.
Plusz még frissíti is automatikusan úgy hogy az automata frissítés ki van kapcsolva a play áruházban.
Nem tudom hogy mit lehetne csinálni.
Amúgy tényleg kb 12 óránként vissza kerül valahogy...
Kész X-akták -
Black_Raven
veterán
válasz
Tav-Csoves #5154 üzenetére
Igen felrakhatod a LineageOS-re aGAPPs-ot, de flashelve, ahhoz meg BL nyitás kell, és ugyebár a normál user olyat nem csinál, hanem inkább vesz egy másik telefont..
-
Silenzio
addikt
válasz
Tav-Csoves #5154 üzenetére
Értem. Jól van. A hírek alatt azért eléggé megy a siránkozás, hogy integrált Google szolgáltatásportfólió nélkül ilyen hótt gány lesz a telefon, stb. Volt kínai Honorom, tényleg gány volt, és mindig instabil volt a szoftver. Az mondjuk pozitív, hogy a meglévő modelleket nem érinti, de valahol fáj is, mert nagyon ígéretesnek tűnik elsőre a M30 Pro. Bár külsőre nekem tégla.
Engem is a Microsoft feldarabolása előtti hőbörgésre emlékeztet. Túl erős lett a HW, vagy mi...
(#5155) mati12: Pedig ez baromi jól néz ki. Valamivel el kell adni az új SOC-t.
-
Roland861010
veterán
válasz
Tav-Csoves #5074 üzenetére
Kereskedés... ők adnak 3 hónapot rá de meg néztem majdnem két év van rá.
Ez az szerintem be van ázva.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Tav-Csoves #4971 üzenetére
Ez elvileg működik: [link]
Letesztelem már. -
TedMosby26
újonc
válasz
Tav-Csoves #4953 üzenetére
Bocsi, nem láttam az előző válaszod 👐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged