Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:51:39

LOGOUT.hu

>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1852) papelado


papelado
aktív tag

Hello!
Beléptem a klubba!
Fekete vodás Spiegen tok van rajta várom a tempered glasst
Kis véleményezés...

A készülék szoftvere nekem megfelelő gyors jó akku szép kijelző.Vannak bugok azért el se kezdem sorolni és vannak kötöttségek pl a témázásnál amit nem értek de sebaj.
Hardver kb mindenre elég nekem.

És akkor a fő attrakciók a kamerák
Előlap:
Botrány sajnos .Egy 8 megás autofokuszos jobb lett volna .Teljesen értelmetlen a 24 mega.
Egyet remélek felfogja a Huawei ez nem ázsia és Eu ban kikapcsolhatová teszi a bazári szépítő effektet mert még nullán is 2 méteres szakállal egy rúzsozott cicafiut csinál belőlem xD

Hátlap:
Tele objektív: Fantasztikus nincs rá szó remek működik bár ha már a három kamera dolgozik össze teljesen más a wb a képeken erre figyelhetett volna a szoftverbrigád.

Monochrome: Teljesen rendben van dinamikus részletgazdag magában a fotó.

Fő 40 megás szenzor: Túlzás a kisebb itt is jó lett volna egy natív 16 :9 es 16 megapixeles cucc mindent vitt volna véleményem szerint.

AI: Parasztvakítás .Ez nem mesterséges inteligencia hiszen nem tanul hanem csak téma felismerő annak se sok se nem jó,Csak rátol egy adag bazári telítettséget.Ezáltal a fotó jobb nem lesz de legalább részletességet veszít...Ennél még a google photos alap szerkesztője is jobb. :D

Általános fotó/ képminőség. :
Nagyon remélem ezen is dolgozik a Huawei tovébb szorgalmasan mint talán a Mate 10 pronál.Ráfér.Túlélesít sokszor nem talál fehéregyensúlyt beég kiég az automata fotó.
Iszonyat jó a a hardver a szoftver is szerethető de az algoritmusuk ergya sokat kell még rajta reszelni.

Videó.: Nincs 4K 60 FPS nincs 4K stabilizálás.mindkettő fájó de az utóbbi megoldható simán ha valakinek ez videós munkaeszköz lenne igaz időbe kerül az utómunka .

A 1080p videók se a legjobb minőségűek.De ezt már megszoktuk a Huaweitől lassan de biztosan évről évre picit javulnak.Sok idő kell még amíg akár a lesajnált LG G6 manuál részét simaságát hozni fogja akár gyengébb fény melett is.

Végszó.Nagyon szeretem remek készülék de erősen " beta" még a kamera része de még így is ott van a csúcs közelében csak egy kis meló kell még neki..Ha ez nem marad el én se maradok el következő telomnál a Huawei márkától. :K

Drágaszágom....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.