- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Nezegetem a telot voltam mediaban is megfogdosni de ott csak a mokka van kint, meg lehet valahol nezni a szurket meg a keket? Tudtok vmi helyet pesten?
A mokkaval az a bajom, hogy hatul szep barna de elol alul felul az inkabb sarga rez szinu.
Nezegettem youtube-on a kek elol alul felul kek ( de nekem a hatulja olyan bazari kicsit, fenyes kek mint a szalon cukor papir.) a szurke meg elol alul felul fekete ha jol latom a videon....?
koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
ovics
aktív tag
ignorálni akarom a chromot mert nagyon sokat zavál. a kérdésem az lenne, hogy az ottani adatokat át tudom vinni operára?
-
robee19
tag
Sziasztok. Fektetett módban ha kétszer koppintok a képernyő aljára, akkor screenshot-ot csinál a telefon. Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Illetve mintha úgy érezném hogy azon a helyen (állított módban ugye ott a navigációs sáv) nem mindig érzékel a panel első érinésre. Van erre valami érintőpanel teszt? És az utolsó kérdés/érdekesség: néha, ha mondjuk játék közben (pubg) fordulnék akkor az ujjamal egy kék csíkot húzok, mintha be lenne kapcsolva a gesztusvezérlés. Ilyet tapasztalt már valaki?
-
KZP
őstag
Mi van itt, behalt a topik? Mindenki csendben várja a 9-et?
-
válasz
Exelsior24 #21691 üzenetére
Azt írták korábban, hogy az EMUI 9.0 rendszer már Android 9.0 Pie alapokon nyugszik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
bodeesz #21676 üzenetére
Látom én is FF-ben a B161-et, plusz megnéztem a changelog-ját is, hogy miket írnak benne. Számomra csak az nem világos, hogy akkor az EMUI 9.0-val együtt az Android 9 is érkezik majd? Azért kérdezem, mert a changelog tele van EMUI 9.0 emlegetésével, de Android 9-et nem igen említenek benne, lehetséges hogy mondjuk elsőre csak Android 8-ra kiadják az EMUI 9.0-át vagy ez így hülyeség?
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
TomPack
őstag
A Chrome-címsor nem tűnik el, ha lefelé görgetek.
Mit állíthattam el?
Már töröltem, újratelepítettem, a bétát, a fejlesztőit, a simát, de ugyanaz!
Biztos a telefonon lehet valami elállítva, mert más készülékre telepítve és a profilommal belépve minden oké.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
válasz
bokarcsi71 #21683 üzenetére
Főként arra, hogy ne tiltsák le esetlegesen a kapcsolódó részletek, vagy a számlák nem fizetése miatt.
Első évben elég a jótállási jegy, a másodikban már kérhetik a számlát is, ha akarják.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bokarcsi71
aktív tag
Használt szolgáltatós telefonnál, mire kell figyelni? A garancia érvényesítéséhez a szervízben kell a számla és a garipapír is?
-
wayne1
senior tag
Hali. Ma úgy jártam, hogy tudtam fényképezni, de nem mentette el a képet a telefon. Csak egy restart segített. Járt már más is így?
-
AizawaKouta
tag
válasz
MaciPali #21669 üzenetére
Mágneses. Ha be van kapcsolva a smart tok a beállításokban, akkor működik rendesen. Viszont ha üvegfólia van a telefonon, akkor eláll, nem záródik rendesen. Amúgy sincs benne zár mágnes, ergo lifeg, eséskor kinyíthat. Kínai, teljes kijelzős átlátszó verziós tok jobban rásímul, de nagyobb az oldalírányú elmozdulása is a fedélnek. Az is másnes érzékelős, de nem mágnes záras.
[ Szerkesztve ]
-
eurolac
senior tag
válasz
kazanka #21675 üzenetére
+1
H9-ről jöttem. Nugát után ugyan így várták az Oreot. Mikor megjelent OTA-n tolták fel sokan ész nélkül. Másfél, két hónap után arról szólt a forum; hogy lehet visszamenni nougatra mert az gyorsabb és bugmentesebb volt....
Más gyártói teloimmal is ez volt.
Nem vagyok negativ csak a hosszú évek tapasztalata....
Igen, az X.1 már jo szokott lenni.Eurolac
-
bandigyerek
senior tag
válasz
MaciPali #21669 üzenetére
Ami hajlított, az nagy valószínűséggel nem üveg, mint az első link. Az üveg viszont nem hajlított, így a szélein marad csík (kivéve, ha van fekete szélű). Dönts.
A huawei s-view tokja lehet,hogy mágneses (de akkor marha gyenge), semmivel nem tudtam úgy letakarni, hogy kijöjjön az AOD. Viszont jól működik.
-
válasz
thedivision2 #21668 üzenetére
Szia,
Van béta, hivatalosan is elérhető volt, illetve lehetett regisztrálni arra, de nem mindenhol és ez az ország sem tartozott sajnos bele, bár ettől voltak itt a topikban olyanok, akik különböző trükkökkel feltették és használták/használják.
-
MaciPali
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Most veszek egy Mate 10 telót (Jézuska hozza). Milyen üvegfóliát ajánlatok hozzá ami nem jön le 1 hét alatt? Vannak olcsók és drágák is. Linket küldjetek ami bevált.
Ezt néztem ki.https://www.speedshop.hu/termekek/4015629/spigen-neo-flex-hd-huawei-mate-10-pro-hajlitott-kijelzovedo-folia-2db-elolapi-.html
Vagy ez de ennek nincs odaírva hogy hajlított.
https://www.speedshop.hu/termekek/4013397/huawei-mate-10-pro-xprotector-ultra-clear-kijelzovedo-folia.html
A hajlított nagyon rossz volt a Samu S7-n mert 1 hét alatt lejött. Nem is tettem rá utánna.
A másik kérdés hogy az ablakos flip tok mágneses elven működik vagy a közelség érzékelővel.
https://www.speedshop.hu/termekek/4013879/huawei-mate-10-pro-gyari-s-view-flip-tok-szurke.html
Volt egy p7-m az mágneses volt.
Most Samu-m van az is az.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Szia !
Esetleg Pie béta van ? Érdemes felrakni egyáltalán ? Olvastam 1-2 oldalon, hogy országonként 100 készüléket be lehet regisztrálni a bétára, de anélkül nem akarok próbálkozni, hogy valaki meg nem erősíti, hogy valóban a bétát kapom meg, és nem egy Venom megszállást indítok el a regisztrációval.
-
sonye
senior tag
válasz
bandigyerek #21666 üzenetére
Félelem és reszektés, mert pite nélkül mit érek én... pite pite nélkül mit érek én..
[ Szerkesztve ]
-
OTA és HiSuite útján is kiadják majd, de az eddig is várható volt, hogy ide, ebbe a régióba csak az év végén, vagy a jövő év elején érkezik meg.
Hónapokkal ezelőtt nem lehetett, mert november 10-e volt a legkorábbi dátum és akkor még nem ebben a régióban, azt viszont tartották is, mert mint itt a topikban is olvashattad tulajtól november 15-én, a sima Mate 10 már megkapta ott. Először HiCare, aztán HiSuite/OTA.
Ő is azt tippelte akkor, hogy legalább egy hónap, mire az EU-ba is megérkezik, az a szokás, illetve a korábbi tapasztalat.
Nem kell emiatt idegeskedni szerintem, megkapja idővel a Mate 10 Pro is. (Még mindig hamarabb lesz azon hivatalosan végleges 9-es Android, mint például a Samsung...stb. csúcstelefonjain.)[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
Kinaban elkezdtek kiadni a p20 szeriara a pie-t.a kovetkezo kor a nemzetkozi es a mate 10 szeria 🙂
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
válasz
andreas49 #21656 üzenetére
Őszintén szólva a hűtőrácsos tartót nem használom/használtam a Mate 10pro-hoz, mert navigálás esetén teszem csak oda a régi LG G2-t.
Máté elég súlyos, és tartok tőle, h a rács eltörne.
Ezért vettem ezt a ragasztós verziót is, csak azt meg egyelőre nem tettem fel, pedig már jó régen megjött.
Már arra is gondoltam, h eladom, mert a műszerfalamon nem igazán találtam jó helyet neki (egyelőre).„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
g4mer
senior tag
Nálatok van olyan, hogy nagy ritkán megbolondul egy app, és leszívja az akksi kapacitásának 1/4-ét?
Pl tegnap szokatlanul sokat merült, pedig jóformán alig használtam, 2.5 óra kijelzőidőm ha volt, és akkor látom hogy a galéria csak úgy leszedett 900mah-t.. pedig csak 1x ha megnyitottam tegnapSic Parvis Magna
-
kp78
addikt
válasz
andreas49 #21653 üzenetére
Kétoldali ragasztót adnak hozzá. Én is vettem ilyet (is). Hogy mennyire erős, nem tudom, mert végül rendeltem inkább ilyet, ami a szellőzőre rögzíthető.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
andreas49
senior tag
válasz
Blero2 #21649 üzenetére
Hali,
Az autós tartó mi módon rögzíthető a műszerfalhoz (esetleg ablaküveghez), vagy a képen is látható asztalhoz?
A telefonhoz való mágneses rögzítés nem árt a telefonnak?[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Kiállított, demo telefonokra nem teljesen érdemes ilyen téren alapozni.
Ahogy a Mate 10 Pro-nál is volt rá példa, a Mate 20 Pro kijelzője is regenerálódhat, nem biztos, hogy maradandó a beégés, ráadásul minden módban magasabb fényerőt tud a Mate 20 Pro, amit a kiállított készüléknél kihasználnak, ellentétben a nem demo, életszerű használattal, beégés tekintetében viszont jelentős szerepe van a használt fényerőnek.
Amellett, Mate 10 Pro is volt már olyan, írtak itt is olyat korábban, hogy 2 hónappal a megjelenés után már jól láthatóan beégett a kiállított készülék, szóval ez attól is függhet, mióta van kint, miként kezelték ott közben...stb.
Egyiket sem akarnám dicsérni vagy lehúzni, de az árkülönbözet nem csak a kijelzőben nyilvánul meg, sok olyan fejlesztés, újítás van a Mate 20 Pro-ban (SoC, 4G+, wifi, bluetooth, GPS, kamera, IP védelem, ujjlenyomat-olvasó...stb.), ami miatt megérheti a felárat, ahogy sokan meg is vették, akár Mate 10 Pro-ról váltva is.
Embere válogatja, hogy mik az elvárásai, preferációi, mi számít jó ár-érték aránynak, ezért valakinek megéri az újabb típus, másnak meg nem.[ Szerkesztve ]
-
sonye
senior tag
Oled beégés sztori:
Ma egyik boltban Mate 10 pro vs 20 pro összehasonlítót játszottam.
A 20-as esetén elég durva beégést láttam. Azért 1 hónap alatt beégjen, az szomorú.
A 10-es esetén is láttam beégést, de kevésbe. Na,meg az nem 1 hónapja állt kint.A 10-es színei kevésbé élénkek.
A 20-as teltebb, de a széleken lekerekített kijelző inkább zöldes, szürkés volt. Tuti magam ismerve idegesítene.Ítélet?
Ha valaki most akar venni Mátét, akkor a 10es a tuti vétel.
300 ezer fölött a 20 nem éri meg.[ Szerkesztve ]
-
Blero2
tag
Használ valaki ilyen autós tartót?
https://www.mobilego.hu/baseus-small-ears-series-universal-magnetic-car-mount-holder-for-car-dashboard-black-dBAS53063.htm
Elbírja a telót? Nem kavar be a mágnes? -
válasz
Exelsior24 #21646 üzenetére
Szia,
Itt a második képen szerepel, hogy hol lehet bekapcsolni: [link]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
gaben0211 #21645 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha e-mailem érkezik Gmail-en akkor ugyan értesítési hangot ad a telefon, de az értesítési LED nem kezd el villogni, ezt valahol külön be kellene kapcsolnom?
A régi Huawei telefonomon minden appnál ami értesítést küldött nekiállt villogni a LED így könnyen észrevehető volt, ha az ember nem tartózkodott éppen a telefon közelében, nem értem itt most miért nem jelez egyáltalán.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
gaben0211
tag
hali. az összefoglalóban van 1 link [link] ami elvileg eltunteti az állandó értesítést hogy fut egy progi a háttérben . nekem ugyanugy ott vam az összes. van valami használható program erre ami működik is? vagy van itt olyan akinek működik?
-
válasz
magicbox #21643 üzenetére
Várni nem feltétlenül éri meg, legalábbis nem mindenkinek, mert sokan nem bírnak ki még egy évet másik telefonra cserélés nélkül (magamból is kiindulva
), meg az is probléma, hogy ezek nem biztos infók a jővé évi Mate-re levetítve , csak sejthető, várható...stb., szóval feltételes a mód, részben találgatás, de kiderül majd idővel.
Igaz, engem a notch sem zavar(na).[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
Megéri várni a M30Pro-ra. Megszűnik ez a notch szutyok divat.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
nmoric
csendes tag
Tudna valaki küldeni nekem egy Ali/eBay linket desktop mode-ra alkalmas usb c type hub-hoz, amin van hdmi csatlakozó, plusz tölti is a telefont? Köszönöm előre is.
-
válasz
gidano #21639 üzenetére
Akkor adott előfizetés szintjén lehet gond, ami miatt nem fut le az aktiválás.
A kiírás szerint december 31-ig tart a díjmentes promóció, így hiába aktiválható 30 naponta, valóban csak egy alkalom fog már beleférni.
A telefon nem igazán tudna ilyen problémát okozni, azon ha fut az alkalmazás, akkor egyéb hiba nem jellemző azon belül.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mirci18
addikt
A desktop módot mivel próbáltad?
Közhelyesen hangzik de sokszor apró problémán múlik a dolog.
Nekem a desktop mód elsőre ment pár napja majd másnak nem akarta a telefon felismerni csak a telefont tölteni.
Mint kiderült Hiába van bedugva a tv-be ahdmi kábel jól és az átalakítóba is jól valamiért nem úgy fordult a hdmi kábel és nem érzékelte.
Picit megmozgattam és működött egyből.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
válasz
gidano #21633 üzenetére
Szia,
Nem valószínű, hogy a telefon a hiba forrása.
Próbáld ki másik készüléken, de azonos SIM kártyával és így előfizetéssel.
Adott előfizetéssel bejelentkezhetsz más készüléken, vagy hozzárendelheted tetszőleges fiókhoz és úgy is aktiválhatod, már ha más módon/eszközön is nem kapsz hibaüzenetet.----------
Az üzletelgetést, eladást és vételt privát üzenetben intézzétek, ne pedig hozzászólásban, mert utóbbi tilos az alapelvek alapján. ([link] III. 10. 16.)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
gidano
tag
Sziasztok!
A Telekom alkalmazásban kedvesem Mate 10 Pro készülékén képtelen vagyok bekapcsolni a 7 napos ajándék 3Gb-os mobilnet csomagot. A művelet mindig sikertelenül végződik. A Telekom ügyfélszolgálat, sőt a technikai support sem tudott segíteni. Ugyanez a Samsung S8-am esetében tényleg pár gombnyomás volt.
Ami a Mate 10 Pro-n megtörtént:
- Telekom app adat és cache törlés majd reboot - 3Gb aktiválása sikertelen
- App eltávolítás, újratelepítés, reboot - 3Gb aktiválása sikertelen
- A készülék gyári alaphelyzetbe állítása, mentésből visszaállítás nélkül, teljesen szűzen. Telekom app fel, az eredmény ugyanaz, sikertelen a 3Gb aktiválása
Szívesen venném ha valaki érdemben tudna segíteni, köszönöm!
-
Sógi
addikt
Üdv!
Ha két simmel használom, akkor gondolom több az akku fogyasztás is, ugye?
Amúgy ez a telefon best buy!
Kiba*zott gyors és szép! Nagyon eltalálták, nem bánom, hogy nem a p20 pro-t választottam, mivel az volt az első választásom/elképzelésem...Aztán utolsó pillanatban rájöttem, hogy nem ér meg +60 ezret...
Szinte bele sem lehet kötni, inkább kiráz a hideg, ha a kezembe veszem és használat közben egy álom -
válasz
blt.62 #21621 üzenetére
Nem szolgáltató függvénye ez, mindenhol így csinálják, pláne akkor, ha az értékesítőnek külön anyagi érdekeltsége is van, hogy szerződést kössön.
Letagadni biztos nem fogják, ha van náluk készleten, de ha nincs, akkor is szeretne valamit eladni neked, mert számára az a lényeg, hogy aláírt szerződéssel távozz onnan és némelyik emiatt akár félre is vezet (mint adott esetben, hiszen a Lite verzió sosem lesz pariban a Pro-val.)
A webshop szerint csak Szolnokon van üzletben és a központi raktárban sincs már.
Telefonos ügyfélszolgálaton megpróbálhatod, a szerződés miatt hátha megoldják onnan az átszállítást.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blt.62
őstag
válasz
tipuka #21620 üzenetére
Értem és köszi. Miért írtad hogy nem csodálkozol? A T-home sűrűn csinálja hogy nem azt a mobilt ajánlja amit szeretnél? Lehet hogy van nekik Mate 10 pro-ja csak letagadják, hogy fogyjon a Mate 20 lite is? Gyanús volt mert kérdeztem a 10 pro árát és meg se mondta hanem hogy nincs és vegyek jobb áron 20 lite-t mert ugyan azt tudja.
MegtorloXp
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
blt.62 #21608 üzenetére
Persze hogy rá akarnak, nincs nekik készleten, és nem akarják, hogy esetleg elmenj máshova és ott megvedd, ha már náluk éppen nincs. Szerintem se hagyd magad, Mate 10 Pro sokkal sokkal jobb.
Tegnap amúgy megérkezett végre a Mate 10 Pro-m úgyhogy végre csatlakozom hozzátok, nagyon király ez a telefon, még tanulgatom a sok sok új funkciót és beállítási lehetőséget, de tekintve hogy Huawei P8-ról váltottam így azért gyorsan megy az ismerkedés és az új funkciók megtanulása.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
blt.62
őstag
A Mate 10 pro jobb választás mint a Mate 20 lite? Szegeden most nincs 10 pro és ráakartak beszélni a 20 lite-ra.
MegtorloXp
-
golan7
tag
Gyártói garanciát csak a hivatalos forgalmazók által az országban vásárolt készülékre tudod érvényesíteni! Ez vagy külföldön vagy valami sufni GSM boltban vásárolt teló! Vissza kell vinni oda ahol vásárolták és meg kell próbálni a bolti garanciát érvényesíteni!
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
sziasztok, a gyartoi garanciat hol lehet nalunk igenybe venni? hetfon vettem a telot hasznaltan a vetararol, es nem megy a desktop mod. Fiam most vitte be a telot a Huawei Ugyfelszolgalati Kozpontba (Jozsef korut 17) es ott azt mondtak neki, hogy ok csak penzert hajlandok szervizelni, ingyenesen az eredeti vasarlas helyen lehet a garanciat inteztetni,es megneztek, ez szeriaszam alapjan ennel a telonal Ausztria. Kicsit fura ez a hozzaallas. A hicare szerint a telo garanciaja 2020 marciusban jar le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget