- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
robee19
tag
válasz
robee19 #28642 üzenetére
Megnéztem közben. Ha hívnak és 2x felemelem aztán lefordítom a telefont akkor halkul el. A kisegítő lehetőségek átfordítás nevű opciója lenne ez, de ki van kapcsolva nálam.
Bekapcsolva teljesen némítja a hívás, kikapcsolva csak elhalkul.
Szerk: felemelés: csengőhang hangerejének csökkentés, volt a ludas.
-
apezka
aktív tag
válasz
robee19 #28590 üzenetére
Működik de csak úgy nevezett prepaid kártyaként, azaz (max. 65eHUF-al) előre fel kell tölteni és úgy tudsz fizetni vele, aminek van átutalási költsége és (kártya) kezelési költsége. szóval igazából, ha nem OTP-s az ember eléggé luxus, hogy simple alkalmazáson keresztül fizess a mobillal. De működik!
Nekem valamilyemn leírás alapján sikerült fel hekkelnem a telefonra (majd megosztom itt, ha újra megtalálom) a Goggle Pay-t de kártyát nem tudok hozzáadni mert egyik bank sem támogatja itthon, hiába MasterCard a kártya. De talán a Revolout működik, de az még nem érkezett meg...
Ha sikerül akkor beszámolok róla! -
eurolac
senior tag
válasz
robee19 #27855 üzenetére
Teljesen mindegy lenne hogy mit ír ki ha ugyan azt a funkciót látná el...az a gond, hogy ez a makro nevezetű képalkotás nálam messze van az elözö supermakro elnevezésü végterméktől. Ezt az egy funkciót szerettem a 9.0 kamerában.
Nagyon nem dulom magam érte, a Manual Camerának van makro módja majd azt használom helyette ha szükséges. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
robee19 #27070 üzenetére
De azért valljuk be hetek óta ennyiről szól a fórum.....
Nyilván, mert egy topik hónapokig, talán 1 évig is jól pörög, aztán leül, akkor éled fel, ha gondok vannak. Azt senki nem fogja szajkózni, ha tökéletes a telefonja, pedig jobb lenne. Illetve jobb lenne inkább azt olvasni, hogy mennyi előrelépés történt, hát lóf..sz, semennyi, pedig az nyílt titok, hogy ennél ócskább hardveren is elfutna a rendszer, de abból nem élnének meg a gyártók és az nekik nem opció, hogy egy lassan 2 éves készüléket te megelégedéssel használj.
Mint írtam, van mi9 telefonom is, közel 400 ezret gurít antutu-ban, sőt youtube-on már 410k körüliek is vannak, olyan k...va gyors rajta minden, mint a hétszentség, de mégsem annyival, mint a mate 10 pro, amiben fele ilyen erős a hardver, szóval csak azt akarom írni, hogy a technika fejlődik és azt el kell adni és minden áron, pl így, hogy elcsesszük a kamerát, meg a hangminőséget, aztán majd jön a többi, mikor látványosan lassabb is lesz etc...
De hátha a sok panasz után mégis javítanak rajta, ha meg nem, hát ez van...készülék csere.---------------
(#27067) hm10p
Ez egy frankó megfogalmazás volt.
-
krics
tag
válasz
robee19 #26996 üzenetére
Állítólag délben beesett vele egy medencébe, kb 20 másodpercre, aztán ahogy kiszállt, elkezdte összevissza nyomkodni, hogy okés-e minden. Egy darabig működött a képernyő is, de most, hogy hazajött és tudósított a dologról, már csak a led villogott, és rezgett ha az ujjlenyomat olvasóhoz értem. Kikapcsoltam. Betettem egy zacsi rizsbe oszt meglátjuk mi lesz holnapra.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
robee19 #26802 üzenetére
mivaaan?
Mármint én...
Már bocs, de nagyon nem értem mit szerettél volna most mondani/írni?-----------
Te nem használsz semmi olyasmit, ami a guglihoz fűződik?
Lehet a huawei-nek, akármilyen frankó OS fejlesztése (de szerintem ilyen nincs), ha azon nem fog működni normálisan, a yt, gmail, drive, chrome és a többi etc etc etc...
Kb, ami meghatározza ma a szrádát. Ha ezalatt ezt értetted. -
válasz
robee19 #23171 üzenetére
és g4mer: Akkor lehetséges, hogy olyasmi Messenger és társai hiba, mint a telefon megjelenésekor volt a Messenger + Youtube használatakor történő összeakadás Messenger élkő chatfej esetén és csak azt kell kideríteni, hogy melyik alkalmazás okozza a többivel kombinálva, illetve biztos javítják majd.
Szenes20: Szia, Valamelyik alkalmazás csinálhatja, azt kellene kideríteni, hogy melyik nyomja a reklámokat.
Próbálj esetleg abból kiindulni, hogy mióta tapasztalod és akkor mit telepítettél. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest