Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokarcsi71
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy az ALP-L29 ez kínai verzió?
-
bokarcsi71
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, hogy mi különbség van a sima mate 10 és mate 10 pro között?
-
bokarcsi71
aktív tag
Az értesítési led szines? A villogási sebessége ugyanolyan lassú mint a mate 9-en?
-
bokarcsi71
aktív tag
A gmail-ből hogy lehet kilépni?
-
bokarcsi71
aktív tag
A puremobile.hu-ról vásárolt már valaki? Tapasztalat? Érdemes innen vásárolni?
-
bokarcsi71
aktív tag
Kínai verziós telóra hogy lehet rávarázsolni a play áruházat? Mate 10.
-
bokarcsi71
aktív tag
Nektek működik a play áruház, mert nekem nem enged letölteni semmit. Már töröltem adatokat, gyorsítótárat, újraindítás is volt, és mégse tudok letölteni. Pár napja még működött. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
Nektek működik a play áruház, mert nekem nem enged letölteni semmit. Már töröltem adatokat, gyorsítótárat, újraindítás is volt, és mégse tudok letölteni. Pár napja még működött. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
Szeretnék egy ilyen telefont és azt szeretném tudni, hogy most hány év garanciát ad a huawei ? Egyet vagy kettőt, és hiba esetén hova lehet vinni szervízbe? Úgy mondták, hogy a wayteq szervizeli.
-
bokarcsi71
aktív tag
Használt szolgáltatós telefonnál, mire kell figyelni? A garancia érvényesítéséhez a szervízben kell a számla és a garipapír is?
-
bokarcsi71
aktív tag
Telekomos Domino kártyás telefont meg lehet venni? Nem tudják letiltani? Garanciánál a számlára írt név számít?
-
bokarcsi71
aktív tag
Egy kis segítség kellene! Kaptam egy ilyen telefont, beletettem a simkártyát, pin kód elfogad,térerő van és mégsincs net ill. telefonálni se lehet. Mi lehet a gond?
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz SUPREME7 #21737 üzenetére
A másik telefonból raktam át a kártyát, ott még működött.Rányomok a telefonszámra elindul,kiírja hogy tárcsázás és nem törzénik semmi. Vezetékesről pedig nem lehet felfívni. Azt mondja hogy pillanatnyilag nem kapcsolható.Telenor hálózat. Még a 4g se jelenik meg, pedig a másik telefon mutatta.
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
LTE nagysebességű módot be kell kapcsolni? Azt írja hogy a szolgáltató kapcsolja be, de én telenoros kártyával használom.
-
bokarcsi71
aktív tag
Azért érdekes,mert a sima mate 10-ben jól működött. Átraktam a kártyát ebbe a telefonba és ezt csinálja. Próbáltam másik telenoros kártyát ugyan ez a hiba. Kicseréltettem a kártyát újra, szintén ez a hiba. Még a másik két szolgáltató kártyáját kipróbálom hátha. Azért köszi.
-
bokarcsi71
aktív tag
Ki milyen védőüveget használ, aminek nem levegős a széle?
[ Szerkesztve ]
-
bokarcsi71
aktív tag
Ki milyen védőüveget használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók