- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovics
aktív tag
én nem vártam a pitét de ha már jött akkor úgy döntöttem hogy felrakom. először beparáztam, mert majdnem másodperces eltéréssel érzékelte a kijelző érintését a rendszer, de egy factory reset segített. a rendszer nagyon szépen megy, nem döcög sehol (nem használom a teljesítménycwntrikus módot) és végre eljött az az üzemidő is amit itt nagyon sokan írtak már a 8-on is, 6:36 kijelzőidő után 19%al raktam töltőre. ez eddig sose sikerült, szóval én elégedett vagyok vele.
-
ovics
aktív tag
olvasok itt hideget meleget a pitéről, összegezve, érdemes feltenni vagy nem? novemberi vásárlássra most dobott frissítést, telekom.
-
ovics
aktív tag
nem teljesen értem a hogy hogy törtnt, de a gyári fólia meggyűrődött a telefon szélén a zsebemben o.O használja valaki fólia nélkül vagy inkább amíg nincs másik próbáljak együtt élni ezzel a kis buborékkal?
-
ovics
aktív tag
mitől lehet az, hogy mostanában csak úgy random (nem tudom mitől ugyebár) felvillan a kijelző? most pl az asztalon van, semmi nem ért hozzá, semmi értesítést nem kaptam (egyébként sincs bekapcsolva hogy reagáljon rá a kijelző).
-
ovics
aktív tag
ignorálni akarom a chromot mert nagyon sokat zavál. a kérdésem az lenne, hogy az ottani adatokat át tudom vinni operára?
-
ovics
aktív tag
ránéztem a szoftver részre is, mert ugye eddig a kijelző idő érdekelt mint mérvadó, és azt látom hogy a chrome 50%-ot fogyasztott, tehát többet mint a kijelző. Többször kilőttem már, mikor egyébként nem volt megnyitva és futott valami miatt. Nem is teljesen értem hogy mért fut. Erre tudsz esetleg mondani valamit? Az automatikus indításnál nem tudom szabályozni, mert nem hozza az alkalmazások között.
-
ovics
aktív tag
válasz
pecccccccca #21558 üzenetére
nálam valami rosszul van akkor beállítva, mert az 5 órát is alig érem el. bár vidéken nekem is jobbat produkált mint itt pesten valamiért, de itt inkább a 4-5 óra a max, míg vidéken 3,5 volt 55%-nál.
-
ovics
aktív tag
3 napja van nálam a készülék, és az olvasottak alapján sokkal jobb üzemidejének kellene lennie. másfél óra kijelzőidőnél 57%-on vagyok, minimális játékkal. sötét téma, ¼ automatikus fényerő. egyedül a messenger fut állandó jelleggel, facebook app nincs, mobilnet és szinkronizáció folyamatos. tudom hogy van bejáratási ideje is, bár azért ettől jobbat vártam így is. tegnap 50%nál 2,2 óra kijelzőidőm volt. frissítéseket telepítettem 157 végű van fent, viszont utána nem volt visszaállításom mert már belaktam.
egyébként a telefonnal teljes mértékben elégedett vagyok, szép, gyors, teszi a dolgát. üzemidő kicsit zavar.
legyek esetleg türelmesebb és beáll?
bocsi a hibákért, buszon telefonnal írok.[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
válasz
bandigyerek #21189 üzenetére
nem beszélve egy samsung-huawei váltásról. oké hogy android (bár azért eléggé különbözik az emui meg a samsung launcher), de vannak olyanok amik egyrészt a régebbi telón ugye nem voltak, másrészt meg el is van dugva, legalábbis némelyik beállítást úgy keresgéltem az első nagy áttekintés után hogy hol is láttam
-
ovics
aktív tag
sziasztok, ma este fele megyek érte a készülékért, izgatottan várom hogy már fizikai formában is csatlakozzak hozzátok. remélem sok problémám nem lesz a készülékkel, és olvasgatok majd vissza ha kell valami, de számítok majd rátok is
csak lenne már este
-
ovics
aktív tag
sziasztok, szemezek ezzel a telefonnal, kamatmentes részletre néztem telekomnál 157-ért. ez ahogy nézem végül is nem olyan rossz ár, de szokott kedvezőbb is lenni (akár véletlen is). van esetleg tudomásotok megbízható helyről kedvezőbb áron? ha elég kedvező akkor nem kell a kamatmentes részlet. néztem hogy emagon van 140ért is, de annál oda van írva, hogy nem az emag a forgalmazója, így azt nem tudom hogy milyen garanciával adják. igazából a dual simre nincs kimondottan szükségem, de hosszabb távon lehet jól jönne. esetleg érdemes black friday-ra várni szerintetek?
előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest