- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csataálca
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Pár napja én is csatlakoztam a Mate 10 Pro felhasználók táborába. Nagyon tetszik a készülék. Egy olyan észrevételem van, hogy Youtube alkalmazásban a 1080p60 HDR videók akadoznak. Tapasztalt más is ilyet ? Illetve, ha igen, akkor mi rá a megoldás (persze,ha van) ? Előre is köszönöm az esetleges válaszokat !
-
JDMKid
tag
válasz
eurolac #20991 üzenetére
Ez már majdnem olyan, ahogy tetszik.
És ezt hogy állítottad be? (szerk. meglett közben, ha nem a böngészőben írok, akkor úgy dobja fel, ahogy neked)
Nekem így néz ki a Gboard...(#20992) robee19
Nekem az volt a gond, hogy egyáltalán nem adta be a billentyűzetet, ha a swype volt kiválasztva. Pedig azt hiszem évekkel ezelőtt meg is vásároltam.Én akkor jártam így, amikor a Huawei Swype-ot tettem fel. Van viszont a Swype + Dragon, az ugyanez, (mínusz a szellős téma) és ez műkszik szépen.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
SUPREME7
őstag
válasz
spanyoll #20996 üzenetére
Üdv, meg mindenkinek
====
Közben találtam egy thirdparty appot (glance plus) ami elég jó, van benne olyan funkció, hogy csak akkor legyen AOD amikor a kiválasztott appok értesítései aktívak. (mondjuk ez pont fizetős - 439Ft) vagy egyéb beállítások alapján, ha beválik, ennyit megért, ezt nagyon szerettem a Samunál.[ Szerkesztve ]
-
Braavos
tag
Már lassan 5 hónapja használom a telefont, imádom.
Viszont 2 kérdésem/problémám lenne:
1. Mostanában, ha épp mobilinternetet használok, és közben telefonhívásom érkezik, a hívás befejezése után a mobilinternet egészen addig nem működik, ameddig a telefont újra nem indítom. Más is találkozott ezzel a problémával? Mi okozhatja ezt?
2. Ez az első Amoled kijelzős telefonom, tartok kicsit a kijelző beégésétől. Ugyan beállítottam, hogy a navigációs sáv elrejthető legyen, de sokszor egykezes használatnál kényelmetlen a kijelző bal szélét elérni, így nem rejtem el. Van lehetőség valamilyen külső programmal megoldani azt, hogy pár másodpercen belül magától elrejtse a rendszer a navigációs sávot?
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, S7-ről váltottam, visszaolvasva látom az AOD ennyit tud, egyéb alkalmazások értesítéseit nem mutatja
EMUI 9-ről van infó, hogy ezt kibővítették-e? Mert ez így elég gáz. Vagy esetleg valami bevált thirdparty megoldás ami nem eszi meg az akksit?
[ Szerkesztve ]
-
eurolac
senior tag
válasz
JDMKid #20990 üzenetére
Szia!
"Ezt a Gboard már majdnem tudja mióta van magyar elrendezése is, viszont a ?-hez például 3x kell odabökni még mindig."Nekem így van beállítva és nem kell 3x odabökni....ha picit hosszan nyomok a pont-ra itt egy húzással rögtön elérem a legfontosabb karaktereket, szerintem elég gyors a dolog.
Eurolac
-
JDMKid
tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Billentyűzet ügyben hasonló a gondom nekem is.
Nálam a Huawei Swype az etalon, a P9-emen még az volt. Sajnos a fejlesztését lelőtték idén év elején, ezért a Huawei is átállt a Swiftkeyre, ami nekem egyáltalán nem jön be.
Szeretem, ha kint vannak az ékezetes betűk + a mondatvégi írásjelek is max egy swype mozdulattal elérhetők.
Ezt a Gboard már majdnem tudja mióta van magyar elrendezése is, viszont a ?-hez például 3x kell odabökni még mindig.Úgyhogy visszatértem a még innen-onnan letölthető Swype-hoz. Annyi a szépséghibája, hogy az utolsó verzióban nem állítható be ez a szellős téma, amit korábban még tudott.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Nem tudom mar milye volt a chrome, de frissitettem es feher lett a felso resze, valamint a telefon ertesitesi savja is, ahol a szolgaltatot irja ki, wifi jelet ora stb.
Hogy lehet vissza allitani ?
Idegesit -
SlayR
senior tag
válasz
Musaka #20983 üzenetére
Senki nem írta, hogy teljesen sajátjuk van
Idézőjelbe tettem hogy belenyúlnak szerintem az elég beszédes, meg ott volt rá a példa, hogy nem egy készüléknél volt hogy a függetlenekre kijött egy hibás FW amit viszont már a szolgáltatósoknál ki se adtak csak a javítottat...
-
Musaka
senior tag
Hidd el nincs saját FW jük. Samsungnál pl volt mikor még S7 em volt. De ott a neve is jelezte.
Szar a Huawei FW frissítési metódusa. Közre játszik a szolgáltató meg egy IMEI algoritmus. Én rendre 1.5 héttel később kapom hogy Telekomon mint ahogy az első Telekomos itt jelzi.
De volt hogy 2018 januárban belektam a Telenoros kártyát és egyből jelzett. Anno ezt itt kitárgyalták a többiek is.
-
Szia,
A gyári fitrmware verzióba nem nyúlhatnak bele a szolgáltatók, külön egyéni verziót adhatnak ki hozzá, ami rá települ, de nem úgy sem szerves része a gyári szoftvernek.
A frissítés átmegy a szolgáltatón is a szolgáltatós készülék esetén, de nem sok jelentősége van, mert még a nem szolgáltatósnál is van szórás, hogy melyik készülék mikor kapja meg, mivel IMEI alapján van szortírozva.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor hamarabb kapnak frissítést a szolgáltatós készülékek, mint a nem szolgáltatós.
A frissítés miatt nem kell aggódni, mert a készülék benne van az Android Enterprise programban, így meghatározott ideig kapnia kell a biztonsági javításokat, ami alól a szolgáltatók sem bújhatnak ki.
Mindegyik szolgáltatónál független a készülék.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SlayR
senior tag
válasz
Musaka #20980 üzenetére
Ettől független a lényegen nem változtat, mert van hogy függetlenre még ki sem jött de az adott szolgáltatóson kint van, bizonyos szempontból a szolgáltatós saját verziójuk....és már máskoris megesett,h ogy 2 szoftverből ami függetlenre jött egyet csinált a szolgáltató ...
(#20978) Emu: Mert semmi megerőltető nincs nekik benne, hogy amíg a készüléket a gyártó támogatja addig a szolgáltató is támogassa, csak nem mindig ugyanazon adott szoftver sorrenddel esetleg....de pl a Huaweinél nem rég elfogadott lett, hogy igencsak sokáig kapják a készülékek a frissítést és gyakran...
[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
Itt pont nem. Szolgáltatós FW is ugyan az mint a független vagy Telekom-os. Max a szolgáltató később engedélyezi a frissítést. És ott se hardver szinten nézik a telefonra való frissítés hanem szolgáltató kártya alapján. Ezért volt anno hogy ha Telenoros kártyát raktál a Telekomos készülékbe jött a frissítés amit még a Telekom nem hagyott jóvá.
Nekem ez a tapasztalatom. -
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Szia!
A billentyűzetes kérdésedhez...engem is zavar a hosszan nyomogatás feleslegesen:1. megoldás: Gboard billentyűzetben be lehet állítani "magyar" kiosztást, így jobb oldalon lesznek rövid ékezetes betük. Pl.: ü, de ott is hosszan kell nyomni h ű legyen. Á; É van...
2. megoldás: régi Xperia portolt billentyűzet full kiosztást be lehet állítani, (számok+hosszú, rövid magánhagzók is) gyorsan tanul, ezen a telón és régi telóimon is használtam. megbízható! Innen tölthető a felső "Omod" jelölésűt használom:
[XDA]Valamelyik csak fog tetszeni!
[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Akinek telenoros Mate 10 pro-ja van, tőlük kérdezném, hogy telenor által piszkált android van a telefonon, vagy nem nyúltak bele és rendesen jönnek a gyári frissítések? A készülék független?
Most egész jó áron tudnék venni egyet.
Köszönöm! -
golyós
addikt
A gesztusvezérlés mellett ( nekem nagyon tetszik, kipróbáltam a Mate 20-on) mit kapunk még, 960as lassítást pl?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
gyvince
senior tag
always on display is fog változni a 9ben?? Vagy ugyan ilyen bugyuta lesz??
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Schweini
tag
Akkor én valamit rosszul csináltam, mert nekem a gyári nagyon karcolódott. 1 hónap után cseréltem is. Most valami sima 1000 forintos üvegnek mondott van rajta, de nem vagyok teljesen elégedett. A széléig ez sem ér ki, úgyhogy hamarosan ez is megy.
Ilyen tokot használ valaki? [link]
Nézegetem már egy ideje, csak az nem tetszik benne, hogy fényképezésnél hajtogatni kell, meg ha gyors csak megnéznék valamit, akkor is ki kell "csomagolni" . Más alternatíva? -
nmoric
csendes tag
Na jó, 10-e van, és Pie egyenlőre sehol. Valaki adjon egy kínai telefonszámot, ahol reklamálni lehet! 😃
-
bigsee
addikt
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Gyári fóli szintén, egy bajom van vele: nem úgy siklik, mint az üveg, kicsit ragadósabb. (Rendeltem egyik boltból két darab üveget akciós áron, és hát, nem elnéztem és nem üveget, hanem fóliát vettem...
Ha kell valakinek szóljon, postázom!)
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
válasz
Bensid #20959 üzenetére
Azért tört neked 2x 2 leejtésből mert olyan üvegfóliákat használtál ami nem értek ki a telefon kijelzőjének a széléig.A telefon leesett valamelyik sarkára és be is tört a kijelző. Én filléres gagyi kínai pet védőket használok ami kiérnek a szélekig és vagy 15 leejtésből egyszer sem tört be a kijelző csak a védőfólia
-
Bensid
tag
Rajtam kívül más is használja a kijelzőjén a gyárilag felhelyezett védőfóliát? Én ezt kifejezetten szeretem. Nem tud letöredezni, úgy mint az üvegfóliák széle.
Igen tudom, hogy elvileg az üvegfóliák a kijelzőt védik a töréstől, de nekem eddig 2 leejtésből kétszer a kijelző üvege is törött..Még egy kérdés:
Használ valaki olyan billentyűzetet, amiben ékezetes betűk is vannak?
A régi Mate 8 készülékemen a jobb oldalon helyezkedtek el, ezen a kib... Swiftkey-en meg állandón ez a hosszan nyomogatás elég idegesítő.. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zeeezoli #20955 üzenetére
Egy vélemény:
Nillkin jó lenne, illetvea legjobb, de nem ér ki a végéig, a többiről elmondható, hogy elég gagyi és nem is üvegek. Az amoled kijelzőt nappal nagyon rossz minőségű kijelzővé varázsolja": Este viszont egész tűrhető, de nappal nagyon láthatóan rontanak a valós kijelző minőségen ezek a pár száz-ezer forintos kínai csodák. Többet is próbáltam a vége az lett, hogy szűzen használom inkább. -
basaja
senior tag
válasz
zeeezoli #20955 üzenetére
Hali!
Nekem ez vált be, tökéletesen fed, kiér a szélére is.Én ezt jó szívvel ajánlom, ráadásul két és fél hét alatt megjött... Érdemes belőle többet rendelni, hogy esetleges sérülésnél ne kelljen várni ismét...EDC: iPhone 15 Pro,Leatherman Wave,Chris Reeve,Giantmouse Ace Riv
-
zeeezoli
csendes tag
Sziasztok.Mától beléptem én is a 10 pro használók táborába.Nagyon penge kis készülék,egy sony z2 röl váltottam.Telekomnál elöfizu meghosszabbítással nagyon jó áron volt.Visszaolvasgattam kicsit a topikot,és nem igazán találtam arról infót hogy milyen kijelzövédö üvegfólia a bevált a készülékhez.annyi van meg,hogy nehéz rá jót találni mert nem illeszkednek rendesen.Kinek mi vált be amit ajánlani tud?? nillkin?? Spigen?? Ebayröl valami???
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Schweini #20937 üzenetére
Nyugi :-), egy sima átlag biztonsági frissítés is azonnal bekerül ide 10 emberből nyolctól az biztos, amit látni már nagyon unalmas, kb olyan mintha új telefonná változott volna a készülék, vagy mi.
A mate10pro főverzió frissítenél, akkor mi a lófütty lesz?
Összeomlik majd a fórummotor.Szóval, nem maradsz le semmiről...
--------
Halkan jegyzem meg, amit nem írtam még, mate 20 pro, bárhonnan lépek vissza főképrnyőre azt látható mikrolaggollással teszi! Nyilván javítani fogják, de így kiadni. Nonszensz...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Schweini #20943 üzenetére
Holnap indul a globális terjesztés, de az nem azt jelenti sajnos, hogy minden régióban és szolgáltatónál azonnal meg is kapják adott napon, arról nem is beszélve, hogy még azonos szekción belül is vannak eltérések IMEI alapján.
-
SlayR
senior tag
A holnapi érkezésben nem az EMUI 9 volt a fennforgás?
-
coyotex
tag
Nem tudja esetleg vki, hogy a 9-ben lesz e fekete messenger és fekete Chrome? Már nagyon jó lenne.
-
válasz
Schweini #20937 üzenetére
Ne legyen igazam, de itt az OTA holnap nem lesz még szerintem és nem csak a szolgáltatóknál, hanem az egyéb hivatalos viszonteladónál vásárolt készülékre sem.
A szolgáltatók között valóban szokott lenni időbeli eltérés, néha csak néhány nap, máskor meg több hét is akár, de igaz ez a szolgáltatós kontra nem szolgáltatós készülékek esetén is, ráadásul változó elsőbbséggel.[ Szerkesztve ]
-
Schweini
tag
Mit tudtok az Android 9 frissítésről? Minden szolgáltatónál holnap érkezik? (Ha jól rémlik szokott eltérés lenni közöttük.)
-
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Volt párhuzamosan Mate 10 Pro-m és Note9-en egymás mellett is, így nem nagyon kell bemutatni a különbséget, ami van, de nem akkora, annyira nem rossz a Mate 10 Pro kijelzője.
Egyik gyártó sem a színhelyes, hanem az élénkebb módot állítja be alapértelmezetten - attól persze mind a kettőnél van színhelyes is -, de kiállított telefonoknál azzal kell kezdeni, hogy a kapcsolódó beállításokra ránéz az ember, ellenkező esetben nincs értelme hasonlítgatni.sonye: Egyéni elvárások és preferációk kérdése, hogy kinek mekkora felárat ér meg egy másik készülék adotthoz képest.
Nekem néhány előny is elég, hogy többet fizessek egy másik készülék miatt, így volt ez a Mate 10 Pro megjelenésekor is, meg most a Note9-nél is, mindegyiknél találtam annyi előnyt, hogy megadjam érte a felárat az előző telefonomhoz képest.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sonye
senior tag
válasz
Kkromer #20927 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy H8-ról váltottam.
Én is azt mondtam MM-ben, hogy gyenge a fényereje, pedig nagyon nem. A huawei szeret a fényerővel spórolni. A MM-ben meg van fény bőven, így a maxnál is leveszi a fényt. De napon meg kinti környezetben nagyon is világos a kijelző.Kinek mi jön be színvilágban... A samsung mindig is túlszaturált színekkel játszott, ezzel minden vásárlót meg akarnak fogni. De mikor fotózol, aztán egy színhelyes gépe megnézed a képet, akkor látod, hogy valójában becsap a telefon kijelzője. Jelzem a 10pro-ban olyan színeket állítasz, amit akarsz.
Hang.
Hát aki telefofon akar zenét hallgatni a hangszórójával, az meg is érdemli. Ne marra van kitalálva.
Kössön hozz áaz ember BT hangszórót vagy fülest. Speciel elfordítva igenis egész szép hangzása van.Összegezve: A kiállított telefonok, de még a TV-k is úgymond demó üzemmódban mennek, hogy a full csillivilli tudsáukat mutassák. Egyábként amikor én zéztem a kiállított Mate 10-et nekem se tetszett, aztán második nekifutásra beletúrtam a beállításba, akkor láttam, hogy elkalibrálták full az egészet. Beállítgattam és már láttam mit tud. Meg is vettem, és szuper telefon.
Árban meg note 9 vs Mate 10? 2 db Mate 10-et vehetsz a samu árán. Szerintem baromira nem éri meg az árát.
Egyre jobban érzem, hogy a mobil biznisz ráment a lehúzásra igen durván.
Minden évben jönnek az újak, de akkora nagy dobbantást nem tudnak, csak a marketig dumával adják el. -
quint
aktív tag
válasz
imi4199 #20928 üzenetére
Az AI kikapcsolhatósága mellett még annak is örülnék, ha nem tömörítené rommá a képeket (akár a beállítások között is lehetne egy menüpont, hogy átlagosan vagy helyfoglalás vagy minőség figyelembe vételével tömörítsen). Jaaa, és visszakérem a 16:9-et is a buzi 18:9 helyett. Ezek tényleg nevetséges apróságok a kamera szoftverében. Ha nem, akkor a progi rendszerterve nagyon el van qrva.
-
Kkromer
aktív tag
3 készülék volt kiállítva.Mindegyik hasonló volt.
Bár igen éles a megjelenítés, de a színek egy Samsung S9, vagy Note 9-hez képest igencsak fakónak hatnak.Sőt...Egy Asus Zenfone 5, 5z ( pedig IPS) hasonlóan legyűri.
Note 9 lesz a befutó. Brutál kép, brutál hang.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Oldman2 #20920 üzenetére
Jól emlékszel és még most is van olyan opció a Samsungnál, a Huawei esetén nem tudok ilyesmiről.
QHD IPS kijelzős készülékről váltottam anno a Mate 10 Pro-ra, utána/most pedig QHD Super AMOLED kijelzős van, de még így is jónak tartom a Mate 10 Pro AMOLED kijelzőjét.
Igaz, kiállított darabnál ott van az a hibalehetőség is, hogy elállítgatták, ha valaki nem tudja, mit és hol kell azzal kapcsolatban nézni, akkor pláne hibára futhat.[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
Oké, nem tolta túl a tesztelést a kolléga
A kijelzőre vonatkozó megjegyzését nem igazán értem, az viszont tuti, hogy filmezéshez a hangja (sztereó és mono is) meglehetősen kaksi, tényleg olyan szinten, hogy bőven meg tudom érteni, hogy ha valakinek ez főszempont, akkor rögtön letesz a vásárlásról.
De ugyanilyen bukta lehet abból is, ha valakinek fontos, hogy asztalra rakott készüléken, normál irodai fényerő mellett látható legyen az értesítési LED. Bőven elutasítási pont lehet az is, ha valaki szeret filmeket készíteni, mert ezzel hobbit fog váltani.
Ha valaki hozzászokott, hogy meglátott valami érdekeset, előkapta Samut vagy Almácskát és csinált róla 1 (azaz egy és nem 50, hogy egy talán sikerül közülük) képet, na az elég rendesen csalódni fog az AI által támogatott, dxomark által is egekbe emelt csodakamerákban, mert pont ott gáz a teljesítményük, ahol az átlag user használja: normál fényviszonyok mellett automata üzemmódban.
Mindezek ellenére tényleg imádom ezt a tündérkét. De a M10P után nagyon gyanakvóan figyelem a "tesztelők" Mate 20 Pro-val kapcsolatos spontán(?) magömlését...
-
batai15
félisten
Mondjuk a legtöbb teszt akkor az egyik legjobb, hanem a legjobb készüléknek tartotta, szóval így nehezen hihető.
[ Szerkesztve ]
-
andreas49
senior tag
Ha még esetleg nem volt:
Megvan, hogy mikor frissülnek Android 9 Pie-ra a Huawei okostelefonjai
[link]HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kkromer #20915 üzenetére
Ez a "teszt" mindent visz, Szerintem, Bog "mehet nyugdíjba" , a 8 oldalon keresztüli kivesézése felesleges időpocsékolás volt részéről, nekünk csak ezt kellett volna elolvasni és akkor nem lettünk volna sokan, ilyen nagyon hülyék, hogy megvegyük ezt a kókánygagyi készüléket.
-
Oldman2
nagyúr
Ha jól emlékszek, Samsung S6, S7 vagy S8 készülékekhez van/volt olyan akció, hogy ha bejelentkezek az Onedrive appba, 2 évig ingyen lesz 100GB tárhelyed.
Valami ehhez hasonló létezik Huawei készülékekre?
-
Kkromer
aktív tag
Tegnap élőben megnéztem a telót...MM.
Kijelzője gyenge, hiába amoled.
YouTube videók hangja szörnyű...éles, közép, mély semmi.
Csalódás. Még jó, h nem vettem meg.[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
válasz
Spricccer #20911 üzenetére
Alap esetben nem volna szabad bezáródnia, lehet egy app okozza a problémát, én évekig használtam a novát nem futottam bele hasonló problémába. Legutóbb a családban egy s7-en volt hasonló anomália ott egy másik launcher volt a ludas.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
zoltanbalazs
csendes tag
válasz
Bensid #20906 üzenetére
Én kB fel éve vettem egy ilyen fülest. Nekem teljesen megfelel, bár nem vagyok egy vájt fülű zenehallgató. Egész korrekt a zajszűrés is buszon, metrón én max fél hangerő felett hallgatom kicsivel. Sajnos ha bekapcsolod a zajszűrést akkor a mély hangokból elvész valamennyi. Nekem megtért ennyi pénzt mert én egy Sony Z2-ről váltottam és ahhoz is hasonló agybadugós zajszűrős füles volt amit szerettem, de sajnos azt ezzel a telefonnal nem tudtam használni.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Elkelt a telóm éppen most.
Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
Jó volt itt lenni.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Spricccer
tag
Üdv. Ezzel a smart cuccal lehet valamit csinálni? Folyamatosan lelövi a nova launchert...
Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro
-
Bensid
tag
Egy kérdés:
Van valakinek tapasztalata a Huawei CM-Q3 fülhallgatóról? Megéri azt a pénzt, amiért dobálják? Illetve ki, mit használ a telefonhoz? -
Bensid
tag
válasz
batai15 #20885 üzenetére
Megmondom őszibtén ezt most hirtelen nem tudom, de ha hazaérek megnézem. Egyébként sajnos vannak tapasztalataim az itthoni garanciáztatással is és ha ez megnyugtat egyik sem ment zökkentőmentesen, pedig media marktban vettem a telefont. (Huawei Mate 8) majdnem 4 hónapos herce-hurca volt, mire kiharcoltam egy új készüléket.
A történet röviden:
3 hónap használat után a kijelző közepén megjelent 2 fehér folt. Visszavittem a media marktba. Több, mint egy hónap után visszaérkezett a telefon hozzám. A kijelzőt cserélték, már kezdtem megnyugodni, de kb. egy óra használat után észrevettem, hogy a fényerő hiába van automatára állítva, így is folyamatosan egy szinten van. Elkezdtem töprengeni, mi lehet a baj. Letöltöttem egy szenzorcsekkoló appot és láss csodát, hiányzott a készülékből a közelségérzékelő és a fényérzékelő. Küldhettem vissza megint..
Eltelt még két hónap és a telefon sehol nem volt. Begőzöltem és elkezdtem levelezgetni a huawei-el. Rengeteg levélváltás után simerült kiharcolnom egy új készüléket, de ekkor már az 5. hónapban jártam. Ha így nézzük, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy milyen garancia van rá. Senkinek nem kívánom azt az 5 hónapot.. -
wwhy
veterán
válasz
coyotex #20899 üzenetére
Erről írtam korábban: egy rakás munkatárs, Romániában vásárolt H termékekekkel, Mo-n.... H válasza: irány haza gariztatni. Ugyanakkor a svéd, német, angol H gond nélkül javít, csak számla legyen meg.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
fdisk
őstag
Elég hektetikus a hüvely frissítési metodikája.
Egy héten belül 2 frissítés is jött.
Miért nem lehet csak a legfrissebbet kiadni ilyenkor? 🤔A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest