-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Ugyanígy voltam vele én is.
Csak én azért utáltam mert vastag volt a fólia meg kopogós meg nehezen érzékelt.
Én is úgy láttam mintha lenne rajta még egy fólia.
De nem.
Egy hétnél tovább nekem nem bírta.
De soha többet nem veszek belőle.
Sajnos még mindíg nincs meg a gyári minőségű fólia ami minden téren tökéletes lenne.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Én rendeltem.
Védelmi szempontból nem rossz.
Ugyan kopogós műanyag hangja van. De fed mindenhol.
Másik nagy bajom vele hogy a vastagsága miatt nem annyira precíz az érzékelése.
Általában érzékeli az érintést de nem mindíg.
A gyárihoz képest relatív gyorsan berepedt több helyen.
Viszont mást nem találtam mivel a sima üvegfólia meg kicsi rá.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zoleeno1
veterán
Jaa igen, ezt láttam már, használni nem használtam. De ez valódi üveg? Nem az a fos műanyag, mint amiből van ezer féle? Mert azt utálom
szerk: az értékeléseknél sajnos meg is kaptam a választ, "pet palack" ez is
"Not glass, thin plastic plate."
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
-
SkiDev
őstag
Köszönöm, erre nem is gondoltam.
Pont töltőn volt akkor a telefon, mikor próbáltam, illetve nem is tudom hányszor kellett ki-be kapcsolni, ugyanis, ha a Huawei logó megjelenésekor rögtön elengedem, ugyanúgy bebootol. Várni kell vele pár mp-ig.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Iomega
addikt
Kezdeményezel egy hívást, és az üzenet közben megjelenik. Gyorsan le akarod tenni, mert rájössz, hogy nem a megfelelő számot hívtad, de a piros "gombot" nem látod megfelelően, mert kitakarja az üzenet.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
karldergroße
senior tag
Az enyém nem mate 10 pro, hanem csak mate 10, amit Magyarországon nem forgalmaztak hivatalosan. Nekem azért kellett az, mert jackdugós, bővíthető microSD-vel és jobb a kijelző-felbontása. Ezek szerint a 167-es végű csak a sima Mate 10-re érvényes. Mindegy, köszi azért. Csak ne frissítsen, valahogy ezt akarom elérni.
-
Iomega
addikt
Letöltöttem, de ezt is külső adathordozóról lehetne telepíteni, viszont nincs OTG kábelem hozzá, sajnos.
Ha letöltötted az FF segítségével, a letöltést telefonról bemásolod egy létrehozott dload nevű mappába, és OTG adapter segítségével pendrive-ról telepíted, ahogy azt a többiek már leírták.
szendy69: Azt a megoldást nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
andreas49
senior tag
-
andreas49
senior tag
Úgy látom, hogy ez teljes ROM (~3,5GB), nem csak frissítés. Nekem nincs kedvem megint 1-2 napot eltölteni vele, egy tiszta telepítéssel. Nálam nem igen jelentkeznek azok a hibák, amikről itt írtok, ezért ezt most kihagyom.
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
kosmoo81
tag
-
robee19
tag
A gesztusvezérlés "vissza" mozdulatával semmi gond sincs gyári szilikon tok mellett. Annyit kell megszokni, hogy ha jobb kézben van a telefon, akkor jobbról balra, ha balkézben, akkor balról jobbra sutuljunk. Ha átnyúlok a kijelzőn és visszafelé próbálom, akkor nekem sem sikerül mindig. A kamera szoftverének portré módjában van egy világítás effektus, aminek használatával el lehet tüntetni teljesen a fotózott személy körül lévő hátteret. Érdemes ránézni, azt hiszem ez is egy új future.
-
raskolnikoff
őstag
És ez a legolcsóbb. +1 USB 5-7k-val drágítja. A többség 30-40 közt van.
Nekem ez lenne az igazi dokkoló, LAN meg több video port nélkül nincs értelme.A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Gara68
tag
Már biztos a szingapúri megjelenés dátuma a dec.10-e...
[link]Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
D013
aktív tag
Azok, akiknek még nem jött meg a PUBG csomag, szerintem ebben benne van (vagy a játék frissült), mert elmúltak a grafikai bugok és a laggok nagy része. Egész fluid, csináltam is egy chicken dinnert botok ellen (kizárt hogy rendes játékosok voltak, írtó fosul játszottak.) Más: különlegesnek érezzem magam hogy előrhető lett a Fortnite, vagy mostmár az összes kompatibilis telefonra elérhető? Egyébként azért nem megy olyan jól. Auto-ra vettem a grafikai beállításokat, ami nem tudom mit takar, így élvezhető, de remélem még optimalizának rajta.
[ Szerkesztve ]
-
pilu85
őstag
Jobban nézd meg az oldalt. Csak a vf logo-s ennyi,azt nem tudom mi. De 139200-ért van 1 simes. Az általános isiben is 40300 Ft.
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
TomPack
őstag
Nova -val eltűntethető a felső sáv is, igaz csak a kezdőképernyőn és az alkalmazás tárban.
Én olyan témát használok, ami váltogatja a felső sáv háttérszínét. Pl a beállításokban fehér alapon fekete karakterek vannak, máshol pedig fekete alapon fehérek.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
mirci18
addikt
Nem a pro és raw képeken is szerkesztettem.
Én a szerkesztés nélküli fotóknak nem vagyok híve.(#19129) basaja
Lightroom az alapokhoz.
S ha extra kell vagy színelvétel akkor snapseed és pixlr.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Auton hagytam a fénymérést állítottam csak.
A több fény miatt.
Persze utána szerkesztettem a képeket.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
tamasas0913
Köszi. Próbálok játszani a lehetőségekkel fotózás után.
De gyakori hiba a kepzaj és az életenség a modell fürgesége miatt.
De mint írtam nagyon meg vagyok elégedve a kamera tudásával.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
andreas49
senior tag
Többen írták itt a fórumon, hogy náluk már az új verzió van fenn. Rá is kérdeztek páran, hogy tették fel, de választ senki nem kapott. Korábban az LG G4 topikját olvastam, de kb 1 hónapja cseréltem telőt, mint az itteni fórumtársak közül sokan. Ott minimum egy linket feldobott az újdonságot bejelentő, hogy a többiek is tudjanak bővebben tájékozódni.. Amúgy egyik oldal és leírás sem átlag felhasználó számára íródott és még fizetni is kell érte..
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Bodor
veterán
Azt a cikket én írtam és egy szóval sem említettem benne, hogy ne használjon valaki SSD-t torrentre. Én lassan egy éve vettem egy tartósabb fajta 256 GB-os Adata SX930-at, mert a HDD nem bírta a sávszélességet, és elég jól bírja, 17 TB írásnál még mindíg 98% a kondíció.
A telefonunkban nem tudom, hogy milyen fajta SSD van, de azért annak is bírnia kell az írást, ettől függetlenül én telefonnal nem torrentezek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest