- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #6931 üzenetére
Köszi!
Valahogy így gondoltam én is: Az OTA-ban nekem sincs olyan nagy bizodalmam. Anno a Sonynál bár nem OTA-n, de sokan be szopták, hogy ráfrissítettek a meglévő rendszerre úgy, hogy tartsa meg az adataikat és a beállításaikat. Oszt frissítés után fagyott a teló, meg minden baja volt. Magam mindig a tiszta telepítés híve vagyok. Előtte még egy wipe is be szokott figyelni. Igaz frissítés után is az az első nálam. Csak nem tudom, hogy ezt a Huaweinél is érdemes e megcsinálni.
Más. Ezt a bootlogó cserét nem egészen értem. Én azt hittem, hogy amit a Huawei felrakott Vodás romot az komplett szolgáltatós rom. Abban elvileg benne kellene lennie a bootlogónak. Vagy nem? Elvileg azért Voda specifikus, hogyha azt rávarázsolom, akkor az olyan, mintha a Vodától akkor hoztam volna ki újonnan a telót. Vagy a Huaweinél ez is másképp van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest