Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:27:56

LOGOUT.hu

Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6931) #86973952 válasza ufonauta (#6930) üzenetére


#86973952
törölt tag

Stabilitás miatt én inkább a general verziót szoktam javasolni. Főleg, ha valaki mókolni is akar a telefonon. Bár a legtöbb embernél ennek nincs jelentősége, mert ha jól működik, akkor annyira nem fontos.

Sajnos itt (bár ennél ritkább), és más Huawei témájában is sokat küzdünk az OTA -s problémákkal, amit rendszerint a general verzió megold, javít. Az viszont biztos, hogy ha 3 gombossal felteszed, akkor előtte csinálj biztonsági mentést, mert gyári állapotra fogja visszaállítani a készüléket. Ez nem is árt, mert egy nyers, pucolt ROM lesz.

A gyári biztonsági mentés app nagyon korrekt, szerintem minden telefonba minimum ilyen kellene.

Azért nagyobb a mérete a general verziónak, mert több fájlt frissít, cserél. ÉS azért general verzió, mert képes (természetesen korlátozott módon) javítani a készüléket szoftveresen. Pl. egy elrontott system módosítást, aminek bootlopp a vége, visszateszi a gyári recovery -t, de még a ROOT jogot is leveszi. Szóval hasznos és gyors, nem kell mindent egyenként állítani, vagy pánikba esni.

Én feltenném, ha Vodám lenne, de én más vagyok. Bevállalós. Biztos, hogy kellene vagy fél nap, mire végig zongorzánám a lehetőségeket, és kipróbálnám a visszatérést. Viszont ennek tudatában, hogy van Vodás boot logó (mindig hangsúlyzom, mert a general verzió ezt nem állítja vissza, figyelni kell rá - a boot animáció előtt van), azt érdemes előtte "kinyerni" a rendszerből.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.