Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz castor84 #4797 üzenetére

88e lenne a T-nél, plusz talkband?
    Akkor lényegében drágán veszem 82ért kártyafüggetlenül, standard dobozában. :D

Vagy azért egyre olcsóbb, mert a kisebb boltok viszik a vevőket, vagy mert jóval olcsóbban beszerezhető kínából, mivel ez kínai telefon. :D

Tegnapi értekezésre visszatérve.
    Húgom utána kérdezett. A bolt korrekt más shopok szerint is.

De a lényeg, hogy pl ahova húgom is bedolgozik(nem publikus) ott is vannak telefonok. (Csak hát huawei ből csak 1-2 típus, p7 nem). Náluk szintén minden szűz, dobozban árulnak. A lényeg, hogy buknak rajta 10-20e esetenként, de a TV, házimozi és egyében, pláne az "apróságokon" mivel a vevő betér mást is megnézve, nyernek sokkal többet.

Egyik ok: Amit még megtudtam, hogy az olcsóbbat, árukereső, stb oldalakon megbízhatónak jelöltek azok is.
    Mivel a (nem tudom milyen szerződés, hivatal stb) jelenti ezeknek az oldalaknak (elvileg) ha a bolt bárkivel inkorrekt, és azt kidobják a listából, és (elvileg) vissza se kerülhet. Vagyis többet bukik, mint egy szervíz költség.

Másik ok: Mivel sokan nem bíznak a kis boltokban, így tudnak versenybe szálni a nagyokkal. Ha ugyan annyiba kerülne senki be se nézne mert megvenné a nagyoknál.

Ennyi infót sikerült beszerezni.
    Sokkal nyugodtabb nem lettem.

Viszont Húgom, mivel ő intézi a garanciás részt náluk, megnyugtatott. Bármi nem tetszik, létezik egy 14 napos visszavásárlási garancia. Törvényt nem tudok fejből.
    Ha a készülék nem sérült, és a doboza, kellékei sem sérültek, akkor köteles visszavenni indoklás nélkül.
    Persze körülményes a golog de mivel a készüléket nem kapod a boltba a kezedbe és nem tudod megnézni kézbe fogni stb,
    Ez egy boltban csak 3 nap.

Szóval most várakozok, holnapig, míg ideér a futár.

Kollégám behozta az övét a műhelybe. összevetve totál ugyan az a két telefon. Kernel, buildszám (B133) legalul a custom.. is ugyan az.

Új hozzászólás Aktív témák