Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Ne idegesítsd magad.
(Nekünk telenoros kell alapból)Most végig nyálaztam. Voltam pécsett telenornál, se fehér se fekete P7 nincs. Mellette a vodánál 1db(és kockázatos, hogy függő a teló és nem független). Azán mentem másik bolta ott sincs fehér, a feketét nem is kérdeztem. 95-99 ezer és kártyás csomag.
Aztán szólt a kollégám, hogy karácsonyra vette a nejének a fehéret neten 75e ért. Kártyafüggetlen, és annak ellenére, hogy az akció 1 év magyarországi és 1 év gyártónál lévő garanciát írnak, 2 év magyarországi garanciát adtak mellé neki.(Mondjuk nem tudom mitől magyarországi vagy nem, a garancia) És bontatlan doboz volt elmondás szerint, számla stb.
MédiaM ben, és egyéb helyeken 114e körül van.
Szóval megrendeltem ugyan onnan. Fehér, P7. független. 75e
(Mondjuk a teló jól elrontottam a megrendelés, mert siettem, saját címet adtam meg, holott anyámhoz kellene jöjjön, hogy asszony ne lássa meg, és 2db ra ugrott, annyi meg nem kell. Remélem hétfőn visszahívnak, küldtem megrendelés módosításra emailt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest