- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4339 üzenetére
Nem feltétlen a letöltéshez jó a felhő.
Leginkábba munkák, képek megörzésére.Anno a 250es winyűm halt be nekem is, és minden kép kb.1500 családi fotó 4-5 év, és teljes munka állomány veszett el.
És csak az volt a mázlim, hogy faterom ,hála istennek csak számomra beteg szokása, hogy amit vittem vinnyót, azokról a képeket és amit látott munka könyvtárat lementette a saját gépére.
( Ö még a 80-90es évek rabja, mikor egy winyóhalál rendszeres volt, és biztos ami biztos legyen meg több helyen, módon gondolkozik.)
Minden nem, de a képek 90% megmenekült. És a munkák alap rézei amiből lehetett újra dolgozni.Ha lett volna felhő, sok melós éjszakától menekülök meg. Azóta van dropbox, és drive, csak kicsik.
Mivel itt nem használok SD kártyát, csak belső tárhelyet jó ha van felhő.
Tényleg jobb a Mega. Már vagy 200MB szinkronizált a géppel és nem akadt ki. (a drive 20-30MB onként kifagyott)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest