- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet beállítani, hogy melyik legyen az elsődleges böngésző?
Van fent 4, chrome, firefox,opera, gyári, és rendre megkérdezte mindíg ha linkre kattintottam, hogy melyiket használja. Én meg rendsre, megadtam neki, egyet és a CSAK MOST gombot nyomva elindult, de legközelebb is feldobta ezt a kérdést.
A problémám, hogy mostanában, nem kérdez, hanem a fos gyári indul el. Én meg csak azt nem használom sose. Amúgy meg operát használnám, ha lehetne.
De leginkább a kérdés azt is megcélozza, ha netán megadom, neki, pl akár egy képnézegetőnél is hogy melyiket használja, hogy tzudom azt módosítani később, anélkül, hogy a pőrogramot törölni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lightyear - befektetési app
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest