- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dadpool #2800 üzenetére
Az is igaz, hogy 2G alatt kevésbé merül a telefon, de igazából ennek már nagyon nincs jelentősége a jelen állapotban. Mivel a 2G is már tudomásom szerint 2,5G, vagy helyenként 2,75G. Ráadásul nem is fejlesztik már, mert technikailag a 3G is elavult. Mivel ezek mind beszédalapú kommunikációra lettek kitalálva, utána fejlesztették rá a mobil adatforgalmat. Tehát fordítva, mint a 4G -nél.
Én amutomatikuson használom, nem nagyon vettem észre lényeges változást, pedig sokat telefonálok. 4G -n viszont tényleg jobban merül, mint 3G -n.
Persze ha nem direkt váltasz 2G -re, akkor nem szóltam.
Egyébként pesti viszonylatban is vannak trágya adók, legalábbis én ezt vettem észre. Persze a szolgáltatónál/szerverrel is lehet gond, vagy csak szimplán sokat (és folyamatosan) ugrál a 2 hálózat között (olyankor nem feltétlen változik a térerő ikon). Vagy a kártyával is lehet gond (akkor is, ha új), esetleg a telefonnal.
Nekem a fának álcázott torony a kedvencem:
Én sokat mászkálok, leginkább BP -en belül (bár 11. ker. felé nem nagyon járok), nálam általában stabil 4G és 3G szokott lenni. Mivel sokat telefonálok fontos a minőség is (főleg vezetés közben kihangosítón).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest