Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz Dadpool #2800 üzenetére

    Az is igaz, hogy 2G alatt kevésbé merül a telefon, de igazából ennek már nagyon nincs jelentősége a jelen állapotban. Mivel a 2G is már tudomásom szerint 2,5G, vagy helyenként 2,75G. Ráadásul nem is fejlesztik már, mert technikailag a 3G is elavult. Mivel ezek mind beszédalapú kommunikációra lettek kitalálva, utána fejlesztették rá a mobil adatforgalmat. Tehát fordítva, mint a 4G -nél.

    Én amutomatikuson használom, nem nagyon vettem észre lényeges változást, pedig sokat telefonálok. 4G -n viszont tényleg jobban merül, mint 3G -n.

    Persze ha nem direkt váltasz 2G -re, akkor nem szóltam. :D

    Egyébként pesti viszonylatban is vannak trágya adók, legalábbis én ezt vettem észre. Persze a szolgáltatónál/szerverrel is lehet gond, vagy csak szimplán sokat (és folyamatosan) ugrál a 2 hálózat között (olyankor nem feltétlen változik a térerő ikon). Vagy a kártyával is lehet gond (akkor is, ha új), esetleg a telefonnal.

    Nekem a fának álcázott torony a kedvencem:

    Én sokat mászkálok, leginkább BP -en belül (bár 11. ker. felé nem nagyon járok), nálam általában stabil 4G és 3G szokott lenni. Mivel sokat telefonálok fontos a minőség is (főleg vezetés közben kihangosítón).

    Egy korábbi, kicsit mérsékeltebb használat mellett:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés