- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Tegnap este 17%-on volt a telóm, amikor fogadtam egy bejövő hívást. Egy perc beszélgetés után a telefon kikapcsolt.Többször próbáltam újra indítani, de nem sikerült. Nem itthon történt az eset. Miután hazajöttem, feltettem töltőre és vártam. Fél óra után is pirosan világított a led, és 1%-on állt a töltés jelző. Néhány másodpercre sikerült bekapcsolnom, amikor is este fél 9-kor 1:14 percet, és január 1-ét írt ki a kijelzőre - csütörtököt, tegnap szombat volt. Ma reggel újra töltőre tettem, és ekkor már 16%-os töltöttséget jelzett. 22%-nál bekapcsoltam, fel is állt a rendszer, azóta is tölt rendesen. Mi történhetett? Az akkumulátor romlott el? Semmi erre utaló jelet nem tapasztaltam ezen eset előtt. Elindítottam a Battery calibration appot. 39%-nál a feszültségre 4020 mV-ot ír, a hőmérsékletre 24 C-t, a státuszra pedig jó-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest